Jump to content

frank_k78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by frank_k78

  1. Είσαι ηγέτης σε ευχαριστώ πολύ!!
  2. Καλησπέρα σας, είμαι καινούργιος στον χώρο του android και πήρα το samsung p600. Είμαι ενθουσιασμένος από το tablet! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου, που να αναγνωρίζει ονόματα αρχείων στα ελληνικά;;;;Όσα έχω καταβάσει δεν το κάνουν.. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  3. Μπορείς να συγχρωνίσεις τις επαφές σου με τις επαφές των windows μέσω του account σου. Εναλλακτικά υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που σου στέλνουν τις επαφές στο mail sou.
  4. Ευχαριστώ πολύ, απλά ήθελα και μία πιο άμεση άποψη.
  5. Παιδιά καλησπέρα, μετά από 1,5 χρόνο με wp θέλω επιγόντως να αλλάξω τηλέφωνο και σκεφτόμουν το Huawei P6. Είναι αξιόπιστο ή θα μου χαλάσει στο εξάμηνο;
  6. ειδα ενα βιντεο στο youtube με καποιον που το εχει κανει και δειχνει ενα lumia android αλλα δυσκολευομαι πολυ να το πιστεψω και δεν εχω βρει κάτι σε οργανωμένο που να με πειθει. Πάντως εμένα δεν με ενοχλεί το wp απλά ψάχνομαι για μια αλλαγή και σχετικά οικονομική γιατί το να αγοράσω καινούργιο τηλέφωνο δεν με παίρνει οικονομικα!!
  7. Παιδιά καλησπέρα, έχω το lumia 800 εδώ και ενάμιση χρόνο και ενώ δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα θα ήθελα με κάποιο τρόπο να το κάνω μετετροπή σε android. Γνωρίζετε αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα;; Ευχαριστώ.
  8. Σε ευχαριστώ πολυ Γιάννη, αν και μέχρι να φτάσω τον απιτούμενο αριθμό στα posts θα περάσουν παααρα πολλά χρόνια!!
  9. Παιδιά καλησπέρα,είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο σημείο που αναρτώνται αγγελίες επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω κινητό αυτή την περίοδο. Ευχαριστώ
  10. Φίλε μου ούτε που να το σκέφτεσαι, το κινητό είναι απίστευτα χρηστικό και απλό. Δεν υστερεί σε απολύτως τίποτα σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας του. Κι εγώ πριν το πάρω είχα κάποιους ενδοιασμούς αλλα τώρα μπορώ να σου πω ότι δεν θα άλλαζα το wp με τίποτα. Το μόνο πράγμα που θα άλλαζα σε αυτό το κινητό (οχι απαραίτητα) είναι η οθόνη του για κάποια όπως αυτή του 4s η του G3. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μπαταρία κρατάει μία ημέρα με full χρήση και δύο με πιο χαλαρή.
  11. οχι εχω flashtool!! το αρχειο που θα φλασαρω δεν μπορω να κατεβασω.
  12. Παιδια καλησπέρα!! Με τις εφαρμογες των wp τι παιζει?? Υπαρχει ποικιλια για τον μεσο χρηστη?? Απο λειτουργικοτητα τι λεει ειναι ευκολο στον χειρισμο?? Σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω και ειμαι αναμεσα σε αυτο και το htc desire s..
  13. Παιδια καλησπέρα και παλι! Μπορει κάποιος να μου δώσει ένα link να κατεβασω ενα .ftf firmware για το x10 mini να το φλασαρω?? Εχω φαει τον κοσμο!!
  14. απο που κατεβασες το flashtool? εχει κανεις ιδεα που μπορω να βρω μια firmware με το 2.1 android για x10 mini?? το λεω επειδη το megaupload εκλεισε. Ευχαριστώ
  15. Το seus δεν μου αναγνωριζει τη συσκευη. Τι εννοεις οταν λες να το φλασαρω??
  16. Καλησπέρα σε όλους. Έχω το SE X10 MINI και το ειχα κανει root τον Αυγουστο!! Ξαφνικα αρχισε να μην κραταει η μπαταρια και πηγα να το κανω update android 2,3 μπας και βελτιωθει. Τελικα οταν "εγινε" η αναβαθμιση μου ζητησε να το κανω επανεκκινηση και αυτο ηταν!! Το κινητο δεν ξεκιναει παρα μόνο μενει κολλημενο στο λογοτυπο της Sony Ericsson και δεν κανει τιποτα, ουτε στο menu του root μπαινει μονο μενει κολλημενο. Στα σερβις δεν μου το δεχεται κανενας... Υπάρχει καμια ιδεα για να το επαναφερω στη ζωη??? Ευχαριστω!!!
  17. frank_k78

    iPhone 4

    Ρε παιδία καλά τα λέμε για το i phone 4, το θέμα είναι πωλείται κανένα μεταχειρισμένο γιατί για καινούργιο δεν το βλέπω...
×
×
  • Create New...