blugosi Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μόλις γύρισα από ταξιδάκι στην Αμερική. Είχα βάλει μια SIM καρτοκινητού Αμερικάνικη της AT&T , και ενω το τηλέφωνο δούλεψε άνετα, στο data δεν πήγαμε και πολύ καλά.... Φαίνεται ότι οι Αμερικάνικες συχνότητες δεν παίζουν στο S750 και μου έδινε μόνο χαμηλής ταχύτητας data, αυτό που λέμε Edge δηλαδή..... Μια ίδια κάρτα που βάλαμε σε iphone 4s , δούλεψε κανονικά σε 3G. Ας το έχετε υπόψη σας όσοι σκοπεύετε να το πάρετε στις ΗΠΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ειναι γνωστό οτι το κινητο υποστηρίζει μονο το ευρωπαϊκό 3G hsdpa 2100Mhz.οποτε λογικα δεν είχες κάλυψη στην Αμερική.το iPhone απο την άλλη ειναι εξοπλισμένο με πομποδεκτη για Παντου,αλλα και το κόστος του ειναι αλλου,οσο 4lenovo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS206 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά συγνώμη που θα το επαναφέρω αλλά είναι θέμα που με καίει. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο bluetooth που θα μην έχει πρόβλημα με το κινητό? Έχω ένα της SONY το οποίο όποτε πάω να πραγματοποιήσω κλήση από την COSMOTE που γράφει "ο πομποδέκτης είναι απενεργοποιημένος " και μου γυρνάει στο αεροπλανάκι και μετά ζητάει το pin.Έχει κάποιος να πει κάτι πάνω σε εαυτό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmlp Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) ok, ευχαριστώ. Έχω την 2.7.6. Ούτε με την 2.7.5 δουλεύει. Παιδιά καλησπέρα και από εμένα, Σχετικά με το σπάσιμο μηνυμάτων εγώ εγκατέστησα την apk που φαίνεται στο παρακάτω thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2153690 και από εκεί αφαίρεσα το Unicode μιας και στις τελευταίες εκδόσεις του gravitybox δεν υπάρχει. Η εφαρμογή υποστηρίζει μια sim, (βολεύει σε περιπτώσεις όπως τη δικιά μου πουχρησιμοποιώ μόνο τη μια για sms). Μόλις βρω κάποια αντίστοιχη για dual sim θα ενημερώσω. Πάντως η διαδικασία είναι: Αντιγράφουμε την mms.apk στο /system/app/ (αφού έχουμε κρατήσει και ένα backup της αρχικής εφαρμογής), μετά αλλάζουμε τα permissions σε rw-r-r, και κάνουμε reboot. Edited December 19, 2013 by kmlp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer125 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα, Σχετικά με το σπάσιμο μηνυμάτων εγώ εγκατέστησα την apk που φαίνεται στο παρακάτω thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2153690 και από εκεί αφαίρεσα το Unicode μιας και στις τελευταίες εκδόσεις του gravitybox δεν υπάρχει. αν θελεις κανε λιγο μια πληρη περιγραφη για να το κανουμε και εμεις..ευχαριστω εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Καλησπέρα υπαρχή κανένα coupon με έκπτωση από minideal ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλησπέρα υπαρχή κανένα coupon με έκπτωση από minideal ??? Απευθύνσου στους ίδιους... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373927 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 παιδια με το θεμα καμερας εχει βρει λυση κανεις? η μαμα εφαρμογη οπως και η 4.4 καινουργια τις google που κατεβασα το βιντεο ακομη και την μερα γινετε τοσο σκοτεινο που δεν βλεπεις τιποτα.:wacko: εβαλα την mx camera και ειδα οτι ειναι καλυτερη ,αλλα μολις την δουλεψεις λιγο γινετε πρασινη ολη η εικονα. εχει βρει καποιος κατι σταθερο? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wintermute Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 συγγνώμη, μήπως έχει κάποιος αντιληφθεί μηνύματα από την δεύτερη sim να μην παραδίδονται? γιατί δεν μου έρχονται μνμτα από την 2η sim αν έχω καταλάβει καλά όταν μιλάω με την 1η sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer125 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 με το strip unicode για τα sms κανεις??καποια βοηθεια??...και κατι ακομα..υπαρχει τροπος να βαλουμε εικονα σε αυτους που μας καλουνε??εκτος απο τις εφαρμογες στο playstore...καποιος τροπος να γινει στην stock εφαρμογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αν δεν απατώμαι υπάρχει (και αυτή) η επιλογή στο gravitybox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer125 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αν δεν απατώμαι υπάρχει (και αυτή) η επιλογή στο gravitybox. δεν υπαρχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelenovos750 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) παιδες δεν μου αναγνωριζει την sd card(16 gb) ας τηνεχο κανει και unmount. εχω δοκιμασει τα παντα. χρειαζομαι να εγκαταστησω GPS και δεν θα μου φταση η μνημη. ΒΟΗΘΕΙΑ εχω κολισει απο το πρωι. εχω διαβασει ολα ταπροηγουμενα posts για αυτο το θεμα. δεν μου εμφανιζει την χωριτικοτητα τηw sd card με αποτελεσμα να μην μου επιτρεπει να κανω partitions. δωστε καμιασυμβουλη γιατι εχω πελαγωσει. επισης πιο gps navigation προτεινεται για να κατεβασω απο το google play? καποιο που να εχει χαρτες της Ελλαδασ (αθηνας) και με ποιο τροπο να το αποθηκευσω στην sd card σε περιπτωση που δεν καταφερω να κανω παρτιτιονς. εχω 500 mb availabe στο devise memory kai 387 mb sto phone storage. ειναι αρκετα? please help. eimai ΝΙΟΥΦΗΣ στο android Edited December 22, 2013 by mikelenovos750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azazyl Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 παιδες δεν μου αναγνωριζει την sd card(16 gb) ας τηνεχο κανει και unmount. εχω δοκιμασει τα παντα. χρειαζομαι να εγκαταστησω GPS και δεν θα μου φταση η μνημη. ΒΟΗΘΕΙΑ εχω κολισει απο το πρωι. εχω διαβασει ολα ταπροηγουμενα posts για αυτο το θεμα. δεν μου εμφανιζει την χωριτικοτητα τηw sd card με αποτελεσμα να μην μου επιτρεπει να κανω partitions. δωστε καμιασυμβουλη γιατι εχω πελαγωσει. επισης πιο gps navigation προτεινεται για να κατεβασω απο το google play? καποιο που να εχει χαρτες της Ελλαδασ (αθηνας) και με ποιο τροπο να το αποθηκευσω στην sd card σε περιπτωση που δεν καταφερω να κανω παρτιτιονς. εχω 500 mb availabe στο devise memory kai 387 mb sto phone storage. ειναι αρκετα? please help. eimai ΝΙΟΥΦΗΣ στο android Μια βοήθεια σε αυτό παιδιά. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_7 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπέρα ! Χρόνια πολλά ! Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Μερικές φορές όταν ξεκλειδώνω το κινητό κλείνει, μου βγάζει το Lenovo for those who do έτσι όπως ανοίγει και μετά ανοίγει κανονικά σαν να κάνει επανεκκίνηση αλλά όχι ακριβώς. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ; :worry: Παράθεση Lenovo S750 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Για το Aparted δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω βοήθεια θέλετε. Υπάρχει επίσημος οδηγός από την εταιρεία που το έβγαλε απλά ακολουθήστε τον. Και πάλι αν έχετε απορίες ρωτήστε τον δημιουργό της εφαρμογής. Επίσης στο post 675 έχω βάλει και οδηγό για partition από PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ο dialer 1.18 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 φιλε εμενα γραφει v1.18.502 και εχει κανονικα ελληνικα,εχεις κανει τις αναβαθμισεις ? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Καλημερα εμενα γραφει v1.18.567 και δεν εχει ευχαριστω!!! Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noyris307cc Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Καλημερα εμενα γραφει v1.18.567 και δεν εχει ευχαριστω!!! Δεν ξερω πως γινετε αλλα με 1.18.567 ουτε εμενα εχει Ελληνικα. Edited December 30, 2013 by noyris307cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VALERIA2012 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλησπερα σε ολους κ καλη χρονια με υγεια.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και δεν διαβασα καπου τη λυση .Ενω το κινητο βρισκεται σε αναμονη ή ακομη και οταν μιλαω κλεινει χωρις προειδοποιηση και εμφανιζεται το μηνυμα ... "H διαδικασια google .process.gaps διακοπηκε''.Αυτο γινεται τουλαχιστον 10 φορες την ημερα .Υπαρχει καποια λυση ?μπορω να κανω κατι?Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_7 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλησπέρα ! Χρόνια πολλά ! Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Μερικές φορές όταν ξεκλειδώνω το κινητό κλείνει, μου βγάζει το Lenovo for those who do έτσι όπως ανοίγει και μετά ανοίγει κανονικά σαν να κάνει επανεκκίνηση αλλά όχι ακριβώς. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ; :worry: παιδιά κανένας ; :worry: Παράθεση Lenovo S750 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik20 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Εδώ και 3 μήνες έχω το κινητό lenovo s750 και με παρουσιάζει το εξής πρόβλημα.Οταν συνδέω καποιο Bluetooth ήχου και μόνο για εξερχόμενες κλήσεις μετάγετε σε κατάσταση λειτουργία πτήσης και για της δυο κάρτες πρέπει να βάζω και πάλι το πιν, αυτο δεν συμβένει για εσερχόμενες κλήσεις.Παρακαλώ μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Καλή χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλημέρα!!Περιμένω σε λίγο καιρό για ένα φίλο τη συσκευή...έχω πει να μου βάλουν multilanguage για Ελληνικά αλλά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα έχει βάλει κανείς αυτήν???http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538724 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Εδώ και 3 μήνες έχω το κινητό lenovo s750 και με παρουσιάζει το εξής πρόβλημα.Οταν συνδέω καποιο Bluetooth ήχου και μόνο για εξερχόμενες κλήσεις μετάγετε σε κατάσταση λειτουργία πτήσης και για της δυο κάρτες πρέπει να βάζω και πάλι το πιν, αυτο δεν συμβένει για εσερχόμενες κλήσεις.Παρακαλώ μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Καλή χρονιά. Και το δικό μου κάτι αντίστοιχο κάνει... Όταν συνδέεται με bluetooth στο ραδιοCD του αμαξιού και κάνω η λάβω κλήση, χάνεται η κλήση αμέσως, σβήνουν στιγμιαία τα εικονίδια και των δύο εταιρειών (Vodafone/Cosmote) και μετά ξαναμπαίνει και στα δύο δίκτυα.... Δεν έχω PIN , γι αυτό ξαναμπαίνει αυτόματα.... Καλημέρα!!Περιμένω σε λίγο καιρό για ένα φίλο τη συσκευή...έχω πει να μου βάλουν multilanguage για Ελληνικά αλλά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα έχει βάλει κανείς αυτήν???http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538724 Κι εμένα με ενδιαφέρει, αλλά τα αρχεία δεν κατεβαίνουνε..... Edited January 4, 2014 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts