Jump to content

GIANNIS206

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GIANNIS206

  1. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Και το δικό μου άρχισε να τα φτύνει με το σήμα!!!Και στις 2 κάρτες νεκρώνει !!Κρίμα στα 2 χρόνια!!!Τελικά όλα τα καινούργια τα κάνουν για 2 χρόνια...
  2. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Καλησπέρα νομίζω υπάρχει λύση μέσα από το gravity box αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  3. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Αυτό ήθελα να αναφέρω και εγώ!Άλλαξα χτες την ρύθμιση και σήμερα όλη μέρα παίζει μια χαρά το Bluetooth!!
  4. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Ναι είχα βάλει.Δυστυχώς δεν πιάνει τίποτα το είδα αυτό με το όνομα! Αυτό προσπάθησα να κάνω .Κατέβασα ROM αλλά δεν έχει επικοινωνία το κινητό με τον υπολογιστή δεν ξέρω τι φταίει. Περνάω τους drivers ξεκινάει να κάνει εγκατάσταση και σε κάποια φάση σταματά και μένει εκεί!!!:confused: Καμιά ιδλεα?
  5. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Πέρασα την ρομ του Andrea. Όλα καλά μέχρι την στιγμή που πήγα να εγκαταστήσω το gravity. έσβησε και δεν ξαναάνοιξε. Ανοίγει και σταματάει στην οθόνη Lenovo. Ούτε BAck up ούτε τίποτα δεν πιάνει. error και signature fail βγάζει. Τι κάνουμε τώρα?
  6. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Για να επαναφέρω μερικά θεματάκια για το κινητό. 1) Έχει βρει κανένας κάποια λύση για το Bluetooth. ;¨οσον αφορά τις κλήσεις με την COSMOTE έχουμε θέμα με το αεροπλανάκι. 2)Με την μεταφορά αρχείων δεν βρίσκω επίσης άκρη ούτε με κάποιο άλλο πρόγραμμα που προσπάθησα. 3) Μύνημα με 160 έχει καταφέρει κάποιος να γράψει? Τέλος έχει κάποιος την official rom των κινέζων; Αν ναι να μας πει αν γράφει Ελληνικά στα μηνύματα και στα ονόματα του καταλόγου και αν δεν έχει πρόβλημα με το Bluetooth.
  7. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Παιδιά εγώ που επικοινώνησα με τους κινέζουν και ανέφερα το πρόβλημα .Μου απάντησαν ότι φταίει η συσκευή bluetooth.Εγώ πιστεύω ότι κάποια από τις συχνότητες της COSMOTE επηρεάζει!! Όσο για το θέμα μεταφοράς φωτογραφιών έχει να προτείνει κανείς κάτι;
  8. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Καλημέρα, παρατηρώ ένα πρόβλημα με το bluetoth. Δεν μπορεί να στείλει αρχεία(συνήθως φωτογραφίες) σε άλλα κινητά. Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποια ανανέωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Διαβάζω με πολύ προσοχή όλα αυτά που λέτε. Έχω να κάνω 2 παρατηρήσεις. 1ον) Ακόμα δεν βρήκαμε απάντηση για το τι φταίει με το bluetooth που το γυρνάει σε αεροπλανάκι και είναι για μένα πολύ χρήσιμο. 2ον) για το partition που έχω κάνει την κάρτα μνήνης δεν ξέρω αν δουλεύει καλά αλλά ότι μεταφέρω από εφαρμογές πάνε εκεί. Του Ιταλού τηνβλέπει όλη σαν κύρια μνήμη?
  10. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Παιδιά συγνώμη που θα το επαναφέρω αλλά είναι θέμα που με καίει. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο bluetooth που θα μην έχει πρόβλημα με το κινητό? Έχω ένα της SONY το οποίο όποτε πάω να πραγματοποιήσω κλήση από την COSMOTE που γράφει "ο πομποδέκτης είναι απενεργοποιημένος " και μου γυρνάει στο αεροπλανάκι και μετά ζητάει το pin.Έχει κάποιος να πει κάτι πάνω σε εαυτό. Ευχαριστώ.
  11. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Να σε ρωτήσω κάτι, δοκίμασες κάποια συγκεκριμένη συσκευή bluetooth λειτουργούσε κανονικά?
  12. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Με την κάρτα Wind που είναι στη δεύτερη θέση το bluetooth δουλεύει κανονικά. Με την πρώτη όμως που είναι cosmote τι κάνουμε; μήπως θέλει ψάξιμο με τις συχνότητες; γιατί μου βγάζει, εκτός από αεροπλανάκι, και το μήνυμα ότι ο πομπός είναι απενεργοποιημενος.
  13. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Μετά την επαναφορά που έκανα έβαλα το Swiftkey και τα μηνύματα ήρθα στα καλά τους. αλλά μόνο όσον αφορά τους τόνους και την ορθογραφία. Για τους χαρακτήρες στα ελληνικά πάλι έχουμε το πρόβλημα με τον αριθμό εξήντα.. Για το Bluetooth αυτό που άλλαξε τώρα είναι το εξής : Όταν με καλούν η κλήση πραγματοποιείται κανονικά και είναι πολύ καλή καλή. Όταν πάω να πάρω κλείνει εμφανίζει τα αεροπλανάκια....τι μπορεί να του φταίει? Επίσης με το πρόθεμα 0030 έχω πάλι πρόβλημα. Σας πρήζω αλλά προσπαθώ να το σετάρω...:O:O
  14. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Φιλε, εκανα επαναφορα αλλα και παλι μετα απο δοκιμες τιποτα. Κριμα, μου ειναι αναγκαιο το bluetooth ,λογω δουλειας οδηγος ειμαι, και τωρα να δουμε τι θα κανω. Επισης οπως βλεπεις δεν εχω βρει τους τονους.
  15. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Φοβάμαι να το κάνω αυτό μήπως και χαθεί το root που έχει γίνει στο τηλέφωνο από minideal. Γενκά από αυτά που με ενδιαφέρουν δεν μπόρεσα να κάνω είναι το partition της κάρτας, τα μηνύματα ώστε να βγάζει 160 χαρακτήρες και τώρα βλέπω και αυτό με το bluetooth. Τα υπόλοιπα για gps, κάμερα δεν τα χρησιμοποίησα ακόμη. Επίσης να αναφερω ότι δοκίμασα 2-3 ακουστικά με καρφάκια που είχα από άλλα κινητά και σε όλα με η ένταση είναι χαμηλή.
  16. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Δυστυχώς το κάνει και σε WIND δηλαδή δεν μπορώ να συνδέσω bluetooth?
  17. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Χτες αγόρασα ένα της SONY στις πρώτες κλήσεις όλα καλά. Σημερα το πρωί μόλις πήγαινα να κάνω κλήση έχανε το σήμα τελείως και ζητούσε κωδικό pin. Τι μπορεί να φταίει? Επίσης δεν μου ανοίγει το gravity box. Τι λέτε?
  18. GIANNIS206

    Lenovo s750

    Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.Εδώ και 3 μέρες είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού τηλεφώνου. Ακόμα το μαθαίνω...έχει αρκετά πραγματάκια.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν χρησιμοποιήσει κάποιος bluetooth ακουστικό ή κάποιο άλλο ασύρματο και τι. Ευχαριστώ.
  19. Γεια σας από ένα νέο χρήστη του κινητού.Γενικά είναι πολύ καλό ως κατασκευή.Το δικό μου έχει ένα θέμα με την κάρτα 2 in 1 της Cosmote. Λόγω λογισμικού δεν την αναγνωρίζει.Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι;Επίσης γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το πουλήσω κάπου?Είναι ενός μήνα περίπου το κινητό.
×
×
  • Create New...