Jump to content

maik20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About maik20

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

maik20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πρώτα από όλα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας. Θα ήθελα τη γνώμη για επιλογή μεταξύ Elephone P5000 και Asus Ζenfone 5 ή ακόμη εάν έχει να πρωτεΐνη κάποιος κάτι άλλο περίπου σε αυτί τη κατηγορία χρημάτων αλλά και επιδόσεων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Ευχαριστω φιλε θα δοκιμασω και θα εχω νεα. Με αυτη τη ROM το GPS θελει καποιες ρυθμησεις η δουλευει καλα?
  3. Ευχαριστω φιλε θα δοκιμασω και θα εχω νεα. Με αυτη τη ROM το GPS θελει καποιες ρυθμησεις η δουλευει καλα?
  4. maik20

    Lenovo s750

    Εδω και 7 μηνες εχω το Lenovo s750 με πολλα προβληματα πρασινη οθονη στην καμερα εχανε επαφη με καρτα sb και μεταγοταν σε κατασταση πτησης οταν εκανα συνδεση με καποιο Bluetooth. Επικοινωνησα με mini deal και εστηλα τη συσκευη, εχω παραλαβη το τηλ. εδω και 3 ημερες με προβλημα και παλη στο Bluetooth και να μεταγετε το τηλ. σε κατασταση πτησης.Θα ηθελα καποια Recovery και καποια Rom που να δουλευουν καλα για το Lenovo s750 . Ευχαριστω.
  5. maik20

    Lenovo s750

    Εδώ και 3 μήνες έχω το κινητό lenovo s750 και με παρουσιάζει το εξής πρόβλημα.Οταν συνδέω καποιο Bluetooth ήχου και μόνο για εξερχόμενες κλήσεις μετάγετε σε κατάσταση λειτουργία πτήσης και για της δυο κάρτες πρέπει να βάζω και πάλι το πιν, αυτο δεν συμβένει για εσερχόμενες κλήσεις.Παρακαλώ μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Καλή χρονιά.
×
×
  • Create New...