Jump to content

myphone.gr: 10 χρόνια μετά... (και 11 πλέον)

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 190
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρονια πολλα στο καλυτερο φορουμ.Εδω και χρονια εχει γινει καθημερινη εξαρτηση.Καθε μερα ολη μερα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ανακαλυψα το site τελη 2004 ψαχνοντας πληροφοριες στο γκουγκλ για το sharp gx30 που ηθελα να αγορασω

ολα καλα,με πλουσια ενημερωση και πολλους οδηγους

μονο παραπονο το αυστηρο moderation καποιες στιγμες

Χρόνια πολλά και να είμαστε καλά σε υγεία πρωτίστως και έπειτα σε λεφτά για να έχουμε να παίρνουμε συσκευές και μετά να τρωγόμαστε για το ποια είναι η καλύτερη (η βοήθεια είναι αυτονόητη).
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

χρόνια πολλά παιδιά. Μας μάθατε τι θα πει κινητό τι θα πει νοκια τι είναι λάθος και σωστό. Καλή συνέχεια

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Χρηστης απο το 2004, αμουστακο παιδι στο σχολειο κι εγω τοτε.

Δεν ξερω τι θα καναμε χωρις το myphone. Να τα χιλιασετε, τα τρισεγγονα μας θα το χρειαζονται επισης :)

Χρονια πολλα και καλη συνεχεια στο myphone.gr:).Ευχομαι τα 10 χρονια να γινουν 50 και τα 50 100.

damn.. ήμουνα νιος.. "Μέλος του myphone.gr από τις 16 Ιούλ. 2003."

χρόνια πολλά! :)

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά στο καλύτερο ενημερωτικό/τεχνολογικό site. Και όταν λέω καλύτερο κυριολεκτώ. Εχω κάνει βόλτα και από άλλα τεχνολογικά sites αλλά το myphone.gr το αισθάνομαι τόσο οικείο που νομίζω ότι είμαι στο "σπίτι" μου όταν "κυκλοφορώ" ανάμεσα στις σελίδες του. Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι.

Ericsson R320S, Ericsson T65, Nokia 6600, Palm Treo 650, iPhone, HTC Hero, iPad, Samsung Galaxy Mini, Samsung Omnia W, Samsung Galaxy Note...

Από απλό μέλος, συντονιστής... Πολλά τα χρόνια, τα ξενύχτια (ακόμα θυμάμαι τι τράβηξα οταν βγήκε επίσημα στην Ελλάδα το iPhone 3GS και ο έτερος καππαδόκης συντονιστής της ενότητας Apple - τότε ήταν μια μόνο και κάλυπτε τα πάντα- ο φίλτατος nervous[/member] πήγε διακοπές)... Χρόνια μας πολλά!!!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Χρόνια πολλά σε μια παρέα που την ακολούθησα σε όλα της τα βήματα... από το eos.gsm, στο unwired.gr και μετά στο myphone.gr...

Τότε βέβαια γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον με το μικρό του όνομα, αλλά η παρέα μεγάλωσε και μεγαλώνει κι άλλο...

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Χρόνια Πολλά...myPhone.gr !

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...