DjTony Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 1η μου χρηση GPS με το HERE DRIVE+.... Οτι και να πω ειναι λιγο! απλα ΦΟΒΕΡΟ! Ακριβής ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ! Ολα τελεια.... Απλα ενα πραγμα με χαλασε... Ζεστενεται πισω το μεταλλικο της καμερας ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ... Μιλαμε για πανω απο 50 βαθμους ΣΙΓΟΥΡΑ.. δεν μπορουσες να το πιασεις... Το κανει & σε εσας αυτο να φανταστω ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 1η μου χρηση GPS με το HERE DRIVE+.... Οτι και να πω ειναι λιγο! απλα ΦΟΒΕΡΟ! Ακριβής ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ! Ολα τελεια.... Απλα ενα πραγμα με χαλασε... Ζεστενεται πισω το μεταλλικο της καμερας ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ... Μιλαμε για πανω απο 50 βαθμους ΣΙΓΟΥΡΑ.. δεν μπορουσες να το πιασεις... Το κανει & σε εσας αυτο να φανταστω ? καποιος φιλος ειπε οτι πηρε το 925 και το εδωσε και εγω ειχα το 1020 και το εδωσα αλλα μπορη να μας πη γιατι το εδωσε μηπως ηταν ποιο ελαφρυ και ηθελε ποιο βαρυ η μηπως για καλυτερες φωτο. κανο ενα σχολιο γιατι εχουν περαση απο τα χερια μου και τα δυο. η μηπως για την μνημη πραγματικα θελω απαντηση, γιατι εγω τα βρισκο και τα δυο κορυφη με λιγο καλυτερη καμερα του 1020 οχι το 925 δεν βγαζη καλες φωτο σου βγαζουν τα ματια μεχρι a4 τωρα αν θες αφισα περνης το 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Στο εξήγησα και στο τόπικ του 925 και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι ότι η κάμερα του 1020 δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να συγκριθεί με το 925... Η διαφορά είναι εμφανής δια γυμνού οφθαλμού... Είναι πολύ ανώτερη η κάμερα του 1020... Σε πολλές μα πολλές λεπτομέρειες... Ασφαλώς και το 925 είναι μια πολύ δυνατή συσκευή αλλά χάνει σε RAM, Κάμερα και μνήμη... Σαφώς κερδίζει στο βάρος αλλά αυτό εξαρτάται από τον καθένα τι θεωρεί βαρύ και τι όχι για τα δικά του δεδομένα... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Στο εξήγησα και στο τόπικ του 925 και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι ότι η κάμερα του 1020 δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να συγκριθεί με το 925... Η διαφορά είναι εμφανής δια γυμνού οφθαλμού... Είναι πολύ ανώτερη η κάμερα του 1020... Σε πολλές μα πολλές λεπτομέρειες... Ασφαλώς και το 925 είναι μια πολύ δυνατή συσκευή αλλά χάνει σε RAM, Κάμερα και μνήμη... Σαφώς κερδίζει στο βάρος αλλά αυτό εξαρτάται από τον καθένα τι θεωρεί βαρύ και τι όχι για τα δικά του δεδομένα... Αυτη την διαφορά ram δεν την έχω αισθανθεί.... Τι να πω. Για την σύγκριση φωτογραφίας είναι περιττό να πούμε το οτιδήποτε. Ηλίου φαεινότερο..... DJ μη τα παίρνεις και μη χαλιέσαι άδικα. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 φιλε μαλον εχης προβλημα και εισαι κολιμενος σε ενα κινητο εαν θελης ανεβασε μια φωτο με το 1020 και θα σου ανεβασο και εγω με το 925 μερα και νυχτα αφου ρε φιλε το 1020 το ειχα εχη μια πολυ μικρη διαφορα λογο του ξενον στο απολιτο σκοταδι σε μακρινη αποσταση σε κοντινη δεν υφιστατε ξεκολα μην σε επιρεαζουν τα μεγαπιξελ οριστε φωτο δικες μου απο το 1020....ανεβασε και απο το δικο σου να τις συγκρινουμε https://dl.dropboxusercontent.com/u/17051992/city3.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/17051992/pla5.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/17051992/pla9.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αυτη την διαφορά ram δεν την έχω αισθανθεί.... Τι να πω. Για την σύγκριση φωτογραφίας είναι περιττό να πούμε το οτιδήποτε. Ηλίου φαεινότερο..... DJ μη τα παίρνεις και μη χαλιέσαι άδικα. Ναι... Αισθητά ίσως να μην είναι αν δεν χρησιμοποιείς πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα... Δηλ να έχεις κάποιες ανοιχτές στο παρασκήνιο... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το viber αναβαθμίστηκε.ειδατε διαφορα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Μη τολμήσεις όμως να ξαναπείς ότι η αυτόματη διόρθωση στο πληκτρολόγιο των WP είναι σούπερ..... Edited May 4, 2014 by niotheros Αφαίρεση παράθεσης SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μη τολμήσεις όμως να ξαναπείς ότι η αυτόματη διόρθωση στο πληκτρολόγιο των WP είναι σούπερ..... Υπάρχει αλλο keyboard απο το Store στυλ Swift Key ( android ) να κανει ΣΟΥΠΕΡ διορθωση ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Υπάρχει αλλο keyboard απο το Store στυλ Swift Key ( android ) να κανει ΣΟΥΠΕΡ διορθωση ? Γιατί δεν σε βολεύει τον κανονικό??? Μια χαρά σούπερ είναι (πραγματικά όμως είναι καταπληκτικό) Edited May 5, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση περιττών σχολιασμών Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Γιατί δεν σε βολεύει τον κανονικό??? Μια χαρά σούπερ είναι (πραγματικά όμως είναι καταπληκτικό) Δεν κανει τη διορθωση που εκανε το Swift key για κανενα λογο... τις περισσοτερες λεξεις πρεπει να γραψω το 70% σωστα για να μου τη βγαλει απο μονο του... Υπαρχει τελικα αλλο καλυτερο ? Αν υπαρχει φυσικα! Edited May 5, 2014 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Δεν κανει τη διορθωση που εκανε το Swift key για κανενα λογο... τις περισσοτερες λεξεις πρεπει να γραψω το 70% σωστα για να μου τη βγαλει απο μονο του... Υπαρχει τελικα αλλο καλυτερο ? Αν υπαρχει φυσικα! Θα διαφωνήσω. Μια χαρά διορθώνει. Κάνει και πολύ καλή πρόβλεψη της επόμενης λέξης. Δεν έχω ψάξει στο store αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Ερωτηση! Χθες λειτουργησα κανενα 3ωρο ( σε 3-4 διαφορετικες διαδρομες το GPS ) τελειο, επαθα πλακα... ΑΛΛΑ 1) ζεστενεται υπερβολικα πολυ στην περιοχη της καμερας, σωστα ? 2) Οτνα ξεκινησα τη πλοηγηση απο 100% και το φορτιζα εφτασα μετα απο 40 λεπτα στο προορισμο μου με 100% ξανα.... ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ξεκινησα πλοηγηση παλι την ιδια διαδρομη αλλα με 60% μπαταρια, εφτασα μετα απο 40 λεπτα με 57 στο προορισμο μου.. ξερω οτι αν δε το φορτιζα θα εχανα 20% ενω με το φορτιστη εχασα 3% αλλα αν υποθεσουμε οτι σε ενα ταξιδι να παω πχ Αθηνα Αλεξανδρουπολη που ειναι κανενα 9ωρο θα χασω πανω απο μιση μπαταρια και ας το φορτιζω, δεν ειναι λιγο κουλο ? 3) Μηπως υπαρχει φορτιστης αυτοκινητου γρηγορος ? νομιζω 450mah ειναι αυτος που εχω τωρα... αργος δηλαδη πολυ... αλλα το να πεφτει οταν κανω πλοηγηση η μπαταρια στο G2 που ειχα πριν με τον ιδιο φορτιστη δε το ειχα δει ποτε 4) τα κουμπια κατω μενουν μονιμα αναμενα οταν το φορτιζω & χρησιμοποιω GPS & ειναι ενοχλητικο, ειδικα νυχτα.... Γινεται να αλλαξει αυτο ? edit http://www.ebay.com/itm/Micro-2-1A-1A-USB-Car-Charger-For-iPhone-iPad-iPod-Samsung-note-2-3-S4-Nokia-2-/321358808688?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item4ad27a4670 Βρήκα αυτό, θα το αγορασω να δοκιμάσω στην 2.1A εξοδο που λεει οτι φορτιζει οσο πιο γρηγορα γινεται ( λογικα θα δωσει 1.5A οσο δινει & ο φορτιστης σπιτιου ) Edited May 5, 2014 by DjTony Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Με 450mah δεν πας πουθενά !!! Δεν θα πρότεινα noname φορτιστές γιατί πολλές φορές το κινητό δεν το αναγνωρίζει ως φορτιστή και νομίζει ότι είναι σύνδεση μεταφοράς δεδομένων, με αποτέλεσμα να φορτίζει το ίδιο αργά. Καλύτερα πάρε έναν ΝΟΚΙΑ. Τσέκαρε σε eshops γιατί παίζουν προσφορές... :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Με 450mah δεν πας πουθενά !!! Δεν θα πρότεινα noname φορτιστές γιατί πολλές φορές το κινητό δεν το αναγνωρίζει ως φορτιστή και νομίζει ότι είναι σύνδεση μεταφοράς δεδομένων, με αποτέλεσμα να φορτίζει το ίδιο αργά. Καλύτερα πάρε έναν ΝΟΚΙΑ. Τσέκαρε σε eshops γιατί παίζουν προσφορές... 1.0A ειναι οι επισημοι της Nokia, αλλα πανε στο 15αρι περιπου, οποτε θα παρω το usb που βγαζει 2 εξοδους 2.1A & 1.0A και θα μπορω να φορτισω και 2 κινητα ταυτοχρονα και θα το παρω και 1ευρω :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Δεν θα πρότεινα noname φορτιστές γιατί πολλές φορές το κινητό δεν το αναγνωρίζει ως φορτιστή και νομίζει ότι είναι σύνδεση μεταφοράς δεδομένων, με αποτέλεσμα να φορτίζει το ίδιο αργά. Το ξαναγράφω μήπως δεν το πρόσεξες... Βέβαια στην χειρότερη περίπτωση να χάσεις 1 μήνα περιμένοντας κι 1€, και μπορεί να βγεις και τυχερός. Απ' την άλλη μπορείς να χάσεις και την συσκευή σου... Όπως και να 'χει όμως, ρισκάρεις... Πάντως ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ φορτιστής με 450mah δεν θα σου κρατούσε το κινητό πλήρως φορτισμένο ή θα έχανε ένα τόσο μικρό ποσοστό, με 40' GPS... Δεν συνεχίζουμε εδώ καλύτερα? Edited May 5, 2014 by MIXOStsi :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 1.0A ειναι οι επισημοι της Nokia, αλλα πανε στο 15αρι περιπου, οποτε θα παρω το usb που βγαζει 2 εξοδους 2.1A & 1.0A και θα μπορω να φορτισω και 2 κινητα ταυτοχρονα και θα το παρω και 1ευρω :P 1.3 είναι οι επίσημοι της Νοκια και όχι 1.0 - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καποιο Link για τον επισημο ? δεν βρηκα 1.3 μονο 1.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Είχα π'άρει προσφορά από το eshop αυτον γύρω στα 8 ευρώ αν θυμάμαι καλά κι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εφτιαξα κι ένα usb σε 2.0 (το μικρό παλιό βύσμα για τα nokia) που χρησιμοποιεί το bt μου και όλα ok, κουμπώνει σταθερά στον αναπτήρα και βγάζει 2 Χ 1 a, ενώ με το gps ανοιχτό φορτίζει, δεν χάνει όπως περιγράφει ο φίλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μπήκα κι εγώ στην παρέα σήμερα! Έχοντας συνηθίσει την LCD του 920 έπαθα πλάκα με την AMOLED. :O Επίσης φαίνεται ότι τα 2GB RAM κάνουν τελικά διαφορά στην απόδοση, αφού έχοντας την 8.1 και στις 2 συσκευές, το 1020 είναι πολύ πιο snappy. Τι να πω, ίσως φταίει και η πρώτη μέρα! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 παιδια καλησπερα. μια πολυ γρηγορη ερωτηση. οταν τραβηξω μια φωτο, και παω στην καμερα να την δω, εκει μου δειχνει την φουλ ρεζολουσιον. σωστα? οχι αυτην με τ 5 μεγκαπιξελ. ή τα λεω λαθος? ευχαριστω (ρωτυαω γιατι οταν συνδεω το κινητο στο πισι οι φωτος με τα λιγα μεγκαπιξελ εχουν θαμπνειλ...ισως ναναι και ασχετο αυτο αλλα ειπα να ρωτησω) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ανάποδα τα είπες... :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 παιδια καλησπερα. μια πολυ γρηγορη ερωτηση. οταν τραβηξω μια φωτο, και παω στην καμερα να την δω, εκει μου δειχνει την φουλ ρεζολουσιον. σωστα? οχι αυτην με τ 5 μεγκαπιξελ. ή τα λεω λαθος? ευχαριστω (ρωτυαω γιατι οταν συνδεω το κινητο στο πισι οι φωτος με τα λιγα μεγκαπιξελ εχουν θαμπνειλ...ισως ναναι και ασχετο αυτο αλλα ειπα να ρωτησω) Αυτη που βλεπεις στο κινητο ειναι η pureview (5mp) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) καλα που ρωτησα δηλαδη να ειστε καλα βρε παιδια. υπαρχει καποια εφαρμογη που με αυτην μπορω να βλεπω την φουλ αναλυση της εικονας? γιατι αν δεν υπαρχει, δεν εχω κανεναν λογο να εχω τις φωτος μεγαλης αναλυσης στο κινητο...βασικα νομιζω κανεις μας δεν εχει λογο επισης εχω παρατηρησει οτι οταν διαγραφω απο την gallery μια φωτο απο το κινητο, αυτοματα διαγραφεται και η φωτο με την μεγαλη αναλυση. το αναποδο ισχυει? δηλαδη αν παω εγω και συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη και διαγραψω την φωτο μεγαλης αναλυσης ν θα διαγραφει και η μικρη αναλυση ταυτοχρονα ή οχι? αρα πχ τωρα που το σκεφτομαι αν για εξοικονομηση χωρου ρυθμισω (ειχα ρυθμισει να μην ανεβαινει τιποτα στο onedrive) να ανεβαινει η φωτο με την μεγαλη αναλυση στο onedrive αυτη γινεται copy paste εκειi ή cut paste? ελπιζω να μπορει να γινει το δευτερο ετσι ωστε αυτοματα να ανεβαινουν οι μεγαλες φωτος εκει και να μην πρεπει επισης να τις διαγραφω και απο το κινητο... γενικα μπερδευτηκα. δεν το περιμενα αυτο... παντως γενικα οσο το σκεφτομαι με τρελαινει. πηραμε κινητο με 41 μεγκαπιξελ και δεν μπορουμε να δουμε την εικονα την μεγαλη στο κινητο? και να τη δειχνουμε στους φιλους μας ξερω? ειναι λιγο κουλο δεν ειναι? Edited May 5, 2014 by BURNIN_AMBITION Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 καλα που ρωτησα δηλαδη να ειστε καλα βρε παιδια. υπαρχει καποια εφαρμογη που με αυτην μπορω να βλεπω την φουλ αναλυση της εικονας? γιατι αν δεν υπαρχει, δεν εχω κανεναν λογο να εχω τις φωτος μεγαλης αναλυσης στο κινητο...βασικα νομιζω κανεις μας δεν εχει λογο επισης εχω παρατηρησει οτι οταν διαγραφω απο την gallery μια φωτο απο το κινητο, αυτοματα διαγραφεται και η φωτο με την μεγαλη αναλυση. το αναποδο ισχυει? δηλαδη αν παω εγω και συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη και διαγραψω την φωτο μεγαλης αναλυσης ν θα διαγραφει και η μικρη αναλυση ταυτοχρονα ή οχι? αρα πχ τωρα που το σκεφτομαι αν για εξοικονομηση χωρου ρυθμισω (ειχα ρυθμισει να μην ανεβαινει τιποτα στο onedrive) να ανεβαινει η φωτο με την μεγαλη αναλυση στο onedrive αυτη γινεται copy paste εκειi ή cut paste? ελπιζω να μπορει να γινει το δευτερο ετσι ωστε αυτοματα να ανεβαινουν οι μεγαλες φωτος εκει και να μην πρεπει επισης να τις διαγραφω και απο το κινητο... γενικα μπερδευτηκα. δεν το περιμενα αυτο... παντως γενικα οσο το σκεφτομαι με τρελαινει. πηραμε κινητο με 41 μεγκαπιξελ και δεν μπορουμε να δουμε την εικονα την μεγαλη στο κινητο? και να τη δειχνουμε στους φιλους μας ξερω? ειναι λιγο κουλο δεν ειναι? Δεν εχει νοημα να δεις 41 mpixel σε 720p οθονη... Αν εχεις καμια 40αρα ++ τηλεοραση δες εκει την φωτογραφια & θα καταλαβουν αμεσως οι φιλοι σου τι παει να πει 1020 Ενδεικτικα εχω μια φιλη ασχετη ( συγκεκριμενα φιλη της αδερφης μου ) χαζοχαρουμενη τελειως και εβγαλα κατι φωτο απο τον πειραια απο το λιμανι τις προαλλες & τις εδειχνα στον γαμπρο μου στην τηλεοραση τη μεγαλη στο σαλονι & τις ειδε & λεει ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΕΣ! Σκεψου καποιος που του κοβει παραπανω... αμεσως θα καταλαβει τη διαφορά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts