nikolis2000 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 ΣΕ 10 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟΥ 1% ???????Τι λετε ρε παιδια?Τι νουμερα ειναι αυτα?Συγχυζομαι οταν τα ακουω :p :p :p Εγω ειτε με κλειστο το wifi ειτε ανοιχτο το πρωι εχω χασει περιπου 1% την ωρα.Οταν το βγαζω απο την φορτιση μου λεει 1ημερα και 10-13 ωρες αναλογα υπολοιπομενο και μου βγαζει μια μερα.Ανοιχτο παντα wifi , στο παρασκηνιο whatsapp fcb viber(οχι οτι τα χρησιμοποιω ιδιαιτερα) weatherflow.Παντα 2g.Αγγιγμα οθονης κλειστο και το glance οταν περναω το χερι απο πανω.Το μονο που του βρισκω ελαφρυντικο ειναι οτι δεν εχω καλο σημα σπιτι μου.2-4 γραμμες αναλογα.Εκει μηπως χανει αρκετα.Αλλα αυτοι οι χρονοι που λετε δεν υπαρχουν.Ουτε με νοτε 2 ουτε με το G2 τους ειχα [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Κ εγώ περίπου γύρω στο 1% την ώρα ήμουν σε αναμονή αλλα μετά απο 2 εβδομάδες η μπαταρία έγινε καλύτερη... Πχ πριν απο 2μιση ώρες χτύπησε ότι τελειώνει η μπαταρία κ ήταν στο 9%... Έκλεισα το WiFi κ τώρα πριν το βαλω για φόρτιση ακόμα στο 9% ήταν... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλημέρα και απο εμένα, είναι η πρωτη φορά που γράφω εδώ και θέλω να πω την γνλωμη μου σχετικά με την μπαταρία. Το έχω φορτίσει απο εχθές το μεσημέρι (13/02/14 12:30) και τώρα η ώρα είναι 06:06 το πρωί και η μπαταρία μου είναι στο 94% και με άνοιχτο 3G και Bluetooth, καμια ώρα e-mail και facebook.Διαβάζω συνέχεια για πρόβλημα με την μπαταρία του και τέτοια σχετικά, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μου κρατάει περιπου 2,5 μέρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inokishi Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Έγινε το τεστ, σε 8 ώρες έπεσε 4% η μπαταρία. Δεν θυμάμαι πότε όμως για τελευταία φορά δεν φόρτιζα όποιο κινητό κι αν είχα και αν είναι πολύ ή λίγο τελικά το 4%... Σημασία για μένα έχει ότι μετά από 24 ώρες (οκ, ψιλομέτριας) χρήσης έχω 62% μπαταρία και μου φτάνει δλδ για σήμερα. Επόμενο τεστ, τώρα το Σ/Κ οι φωτογραφίες ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 καλημερα.και εγω εχθες με ενα τεταρτο μονο ιντερνετ και ανοικτα δεδομενα στο 60 τοις εκατο το βραδυ η μπαταρια,με το ξεσκισμα της αρκουδας το βραδυ φορτιση.Προφανως υπαρχει θεμα σε παρτιδα με ελεττωματικες μπαταριες,απο αυτα που διαβαζω εδω,δεν εξηγειτε αλλιως...τοσες εφαρμογες εχω κατεβασει,καμια δεν μου εκανε θεμα:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 λοιπον σημερα το παρελαβα μου αλλαξανε μπαταρια χωιρς να χρειαστει να το στειλουν στα κεντρικα . Δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα γτ το ξεσκισα αλλα μου εκανα το εξης εντυπωση σε full φορτιση μου εβγαζε στην αναμονη περισσοτερο χρονο απο οτι με την παλια και το βραδυ που το εβαλα σε flight mode μου εφαγε σχεδον το μισο απο οτι μου ετρωγε πριν 4% σε σχεση με το 8%. 2. μου το φλασαραν κιολας οποτε πλεον εχουμε κανονικα παλι data sense αλλα εχω το εξης θεμα στις ρυθμισεις για την κινητα τηλεφωνια μου βγαζει μονο 3G kai 4G δεν εχει πουθενα για 2G πρεπει να φτιαξω εγω κατι γιατι πριν μου το ειχε εξ αρχης Φίλε μου τώρα που σου αλλάξαν μπαταρία μόνο και περάσαν κάποιες μέρες είδες βελτίωση καθόλου ή συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Έμεινε απο μπαταρία και γι αυτό δεν άνοιγε. Το θέμα είναι αν σωστά έμεινε απο μπαταρία... Όταν άνοιξε είχε 29% και ξεφόρτωσε κανονικά (όχι γρηγορότερα από το normal), οπότε δεν έμεινε από μπαταρία. Υποθέτω ότι μάλλον κάποιο restart θα έκανε και όλο αυτό ήταν κάποιο κόλλημα πριν το restart... Τεσπα. Θα το έχω τώρα ...υπό στενή παρακολούθηση να δω εάν θα το ξανακάνει.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernouris Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Καλησπέρα στην παρέα του 1020. Κάτοχος και εγώ του 1020από την προσφορά της Vodafone, έφτασα αισίως στις 2 εβδομάδες χρήσης. Ήρθα από S3. Αρκετά ικανοποιημένος αλλά με τραγική μπαταρία... Συγχωρήστε το μεγάλο ποστ, αλλά θέλω να τα γράψω μαζεμένα. 1) ΜΠΑΤΑΡΙΑ Έχω περάσει την unbranded Αγγλική από την 1η μέρα. Από ότι φαίνεται δεν παίζει ρόλο αφού και με την rom της Vodafone, πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Έχω κάνει πολλές δοκιμές, πλήρη αποφόρτιση, soft resets, hard reset χωρίς κατεβασμένες εφαρμογές, background τρέχουν μόνο facebook, whatsapp, viber, bing weather, foursquare, linkedin, here drive+ (δεν γίνεται και αλλιώς αφού θέλει να είναι πάντα, αν το δουλεύεις θα το έχεις). Ένας λογαριασμός hotmail με push και ένα gmail κάθε 15 λεπτά. 8-10% μετά από 2 ώρες με το κινητό να κάθεται στο γραφείο, wifi on, location on, 3g off, bluetooth off, nfc off, glance interval, double tap off, touch sensitivity normal. Όταν το δουλέψω λίγο, βλέπω 10% σε 20 λεπτά, πχ mobile sites στον ΙΕ. Μην πει κανείς ότι είναι λογικό αυτό, το S3 με τα γνωστά θέματα μπαταρίας και εκεί, ζήτημα να έτρωγε 4% στον ίδιο χρόνο. Δεν σκεφτόμουν να το πάω στην ΝΟΚΙΑ, παρότι διάφοροι λένε ότι τους άλλαξαν μπαταρίες (ακόμα δεν μας είπε κανείς πως είναι με την νέα μπαταρία να μας ενθαρρύνει). Μέχρι που συνάντησα το πρόβλημα 2 (και 3 που θα δείτε πιο κάτω για πολλοστή φορά) σήμερα το πρωί... 2) ΈΧΑΣΕ ΤΗΝ ΏΡΑ Σήμερα το πρωί, δεν ξύπνησα την ώρα που είχα βάλει ξυπνητήρι, γιατί το κινητό έχασε την σωστή ώρα και αφού ξύπνησα στις 10 από τις 8 (καταλαβαίνετε ΠΟΣΟ πρόβλημα είναι αυτό), το κινητό έλεγε 9. Βάζω χειροκίνητα ώρα, ενεργοποιώ πάλι το αυτόματο, τα ίδια, 9. Του έκανα soft reset με τον συνδυασμό των κουμπιών, 5.27 έλεγε μετά. Το κλείνω τελειώς, το ανοίγω μετά από 10 λεπτά, 5.27 και φτιάχνει μόνο του στο δίλεπτο. Από τότε ως τώρα στο battery saver στα settings δείχνει ποσοστό, πόσο απομένει, αλλά όχι πόσες ώρες το έχω εκτός φορτιστή... Soft reset, ακόμα δεν το δείχνει. 3) WIFI CONNECTED, NO INTERNET Έχει συμβεί πολλάκις και συμβαίνει και σήμερα το πρωί με τα υπόλοιπα θέματα. Το WiFi συνδεδεμένο, επικοινωνία με το Internet καμία. Κλείνοντας και ανοίγωντας το WiFi, επανέρχεται. Συμβαίνει πολλές φορές όπως είπα και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο pattern στην εκδήλωσή του. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με άλλες συσκευές, βλ. S3, LG wphone 1ς γενιάς, Samsung Omnia W, xperia mini, htc desire, nexus 4, Samsung Galaxy Tab 10.1. Λύση στο Internet δεν βρίσκω, διάφοροι λένε για ρυθμίσεις στο router, τίποτα δεν λύνει το θέμα όταν εκδηλώνεται στο 1020, εκτός από το off/on του WiFi. Παιδιά το κάνει τόσο συχνά που είναι πρόβλημα γιατί δεν παίρνω emails. To S3 έχει μία πολύ ωραία ρύθμιση που βλέπει αν το WiFi δεν έχει σύνδεση στο Internet, και αν έχεις ανοικτό το 3G, σου γυρνάει το κανάλι επικοινωνίας εκεί. Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό στα 8.1, γιατί τώρα δεν γίνεται. Περιμένω απόψεις, σχόλια και προτάσεις. Edited February 14, 2014 by cybernouris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Όταν κάνεις σοφτ ρεσετ ισχύει ότι χάνει την ώρα που το έβγαλες απο τον φορτιστή αλλά έτσι δουλεύει!!! Για την μπαταρία μάλλον έχουμε πέσει σε ελλατωματική παρτίδα Από έβδομαδα θα το στείλω για επισκευή Για το ότι έχασε την ώρα πρώτη φορά το ακούω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και το δικό μου είχε χάσει την ώρα σε μια επανεκκίνηση όταν αποφάσισα να κάνω μετρήσεις αντοχής της μπαταρίας χωρίς την sim , οπότε δεν μπορούσε να τραβήξει ώρα δικτύου και τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Άργησα και τώρα είναι σε αναμονή ανταλλακτικού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 ^ Ανταλλακτικού, εννοώντας μπαταρία; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernouris Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και το δικό μου είχε χάσει την ώρα σε μια επανεκκίνηση όταν αποφάσισα να κάνω μετρήσεις αντοχής της μπαταρίας χωρίς την sim , οπότε δεν μπορούσε να τραβήξει ώρα δικτύου και τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Άργησα και τώρα είναι σε αναμονή ανταλλακτικού. Με την sim τοποθετημένη μου το έκανε. Παιδιά ξαναδοκίμασα soft reset για να ξεκολλήσει το WiFi, γιατί δεν έφτιαχνε ούτε με off/on τώρα, πάλι τα ίδια. Επιπροσθέτως, δεν είναι μόνο η ώρα, είναι και η ημερομηνία, 20/7/2013. Το άφησα 15 λεπτά δεν έφτιαξε. Soft reset πάλι και έφτιαξε μόνο του κανά λεπτό μετά το boot. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 ^ Ανταλλακτικού, εννοώντας μπαταρία; Δεν είχα διάθεση να ρωτήσω. Η υπάλληλος απλά διάβασε σημειώσεις για την εξέλιξη της επισκευής. Θα μάθω στην παραλαβή και θα το γράψω εδώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλησπέρα στην παρέα του 1020. Κάτοχος και εγώ του 1020από την προσφορά της Vodafone, έφτασα αισίως στις 2 εβδομάδες χρήσης. Ήρθα από S3. Αρκετά ικανοποιημένος αλλά με τραγική μπαταρία... Συγχωρήστε το μεγάλο ποστ, αλλά θέλω να τα γράψω μαζεμένα. 1) ΜΠΑΤΑΡΙΑ Έχω περάσει την unbranded Αγγλική από την 1η μέρα. Από ότι φαίνεται δεν παίζει ρόλο αφού και με την rom της Vodafone, πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Έχω κάνει πολλές δοκιμές, πλήρη αποφόρτιση, soft resets, hard reset χωρίς κατεβασμένες εφαρμογές, background τρέχουν μόνο facebook, whatsapp, viber, bing weather, foursquare, linkedin, here drive+ (δεν γίνεται και αλλιώς αφού θέλει να είναι πάντα, αν το δουλεύεις θα το έχεις). Ένας λογαριασμός hotmail με push και ένα gmail κάθε 15 λεπτά. 8-10% μετά από 2 ώρες με το κινητό να κάθεται στο γραφείο, wifi on, location on, 3g off, bluetooth off, nfc off, glance interval, double tap off, touch sensitivity normal. Όταν το δουλέψω λίγο, βλέπω 10% σε 20 λεπτά, πχ mobile sites στον ΙΕ. Μην πει κανείς ότι είναι λογικό αυτό, το S3 με τα γνωστά θέματα μπαταρίας και εκεί, ζήτημα να έτρωγε 4% στον ίδιο χρόνο. Δεν σκεφτόμουν να το πάω στην ΝΟΚΙΑ, παρότι διάφοροι λένε ότι τους άλλαξαν μπαταρίες (ακόμα δεν μας είπε κανείς πως είναι με την νέα μπαταρία να μας ενθαρρύνει). Μέχρι που συνάντησα το πρόβλημα 2 (και 3 που θα δείτε πιο κάτω για πολλοστή φορά) σήμερα το πρωί... 2) ΈΧΑΣΕ ΤΗΝ ΏΡΑ Σήμερα το πρωί, δεν ξύπνησα την ώρα που είχα βάλει ξυπνητήρι, γιατί το κινητό έχασε την σωστή ώρα και αφού ξύπνησα στις 10 από τις 8 (καταλαβαίνετε ΠΟΣΟ πρόβλημα είναι αυτό), το κινητό έλεγε 9. Βάζω χειροκίνητα ώρα, ενεργοποιώ πάλι το αυτόματο, τα ίδια, 9. Του έκανα soft reset με τον συνδυασμό των κουμπιών, 5.27 έλεγε μετά. Το κλείνω τελειώς, το ανοίγω μετά από 10 λεπτά, 5.27 και φτιάχνει μόνο του στο δίλεπτο. Από τότε ως τώρα στο battery saver στα settings δείχνει ποσοστό, πόσο απομένει, αλλά όχι πόσες ώρες το έχω εκτός φορτιστή... Soft reset, ακόμα δεν το δείχνει. 3) WIFI CONNECTED, NO INTERNET Έχει συμβεί πολλάκις και συμβαίνει και σήμερα το πρωί με τα υπόλοιπα θέματα. Το WiFi συνδεδεμένο, επικοινωνία με το Internet καμία. Κλείνοντας και ανοίγωντας το WiFi, επανέρχεται. Συμβαίνει πολλές φορές όπως είπα και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο pattern στην εκδήλωσή του. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με άλλες συσκευές, βλ. S3, LG wphone 1ς γενιάς, Samsung Omnia W, xperia mini, htc desire, nexus 4, Samsung Galaxy Tab 10.1. Λύση στο Internet δεν βρίσκω, διάφοροι λένε για ρυθμίσεις στο router, τίποτα δεν λύνει το θέμα όταν εκδηλώνεται στο 1020, εκτός από το off/on του WiFi. Παιδιά το κάνει τόσο συχνά που είναι πρόβλημα γιατί δεν παίρνω emails. To S3 έχει μία πολύ ωραία ρύθμιση που βλέπει αν το WiFi δεν έχει σύνδεση στο Internet, και αν έχεις ανοικτό το 3G, σου γυρνάει το κανάλι επικοινωνίας εκεί. Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό στα 8.1, γιατί τώρα δεν γίνεται. Περιμένω απόψεις, σχόλια και προτάσεις. Όλα αυτα είναι τραγικά και απαράδεκτα. Σκέφτομαι μήπως κάτι δεν πήγε καλά με το φλασαρισμα. Αν δεν βαριέσαι να το επαναλάβεις ή ακόμη καλύτερα να δοκίμασες αλλη ρομ. Έχεις κομμένη sim? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Λογικά το φλασάρισμα θα προκάλεσε κάποιο πρόβλημα... Απλά τώρα δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση... Την χάνεις αλλά αν κάνεις κάποιο hard reset θα μπορούν αν το δουν ότι είχες περάσει custom? Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernouris Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Όλα αυτα είναι τραγικά και απαράδεκτα. Σκέφτομαι μήπως κάτι δεν πήγε καλά με το φλασαρισμα. Αν δεν βαριέσαι να το επαναλάβεις ή ακόμη καλύτερα να δοκίμασες αλλη ρομ. Έχεις κομμένη sim? To σκέφτηκα, αλλά έχω ήδη κάνει και ένα hard reset. Μένει να το δοκιμάσω, και ίσως μία φορά ξανά με την rom της Vodafone (αν και η έλλειψη του data sense είναι λόγος να μην την βάλω). @alex_gate_7, όχι ειδικά αν περάσω της Vodafone, δεν θα έχω θέμα εγγύησης. Μου προκαλεί εντύπωση που πέφτω σε προβλήματα που δεν έχουν δει άλλοι, η εμπερία μου τα τελευταία 4 χρόνια με δαύτα μου έχει δείξει ότι 99% θα πέσεις σε πρόβλημα που έχει εμφανιστεί και σε άλλους χρήστες. Να σημειώσω ότι από το προηγούμενο ποστ μου μέχρι τώρα, το ξαναφόρτισα στο 100% (πήγε στο 80% σε δύο ώρες με 10 λεπτά κλήση, κανά 10λεπτο ανοιχτή οθόνη όσο κοιτούσα το θέμα της ώρας και 2 soft reset) και δεν έχει χάσει πάλι την ώρα. Δεν δοκιμάζω τώρα άλλο soft reset. Κάποια στιγμή στο Σ/Κ το φλασάρισμα ίσως και θα ενημερώσω αντίστοιχα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 @cybernouris Πρώτον, ποτέ μην κανεις πληρη αποφόρτιση μιας Li-Ion μπαταρίας. Τη φθείρεις ανεπανόρθωτα. Δεύτερον , τα θεματα που αναφέρεις δεν είναι φυσιολογικά. Κι εγώ αγγλική unbranded φλασαρα, αλλά ουτε battery drain έχω, ουτε κανένα απο τα προβλήματα με την ωρα και το wifi που γράφεις. Θα σου πρότεινα να ξαναφλασαρεις έστω και την ίδια Ρομ, αφού πρωτα του κάνεις ενα hard reset και το φορτίσεις επαρκώς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 @cybernouris Πρώτον, ποτέ μην κανεις πληρη αποφόρτιση μιας Li-Ion μπαταρίας. Τη φθείρεις ανεπανόρθωτα. Τι εννοείς ακριβώς..? Μπορεί να προκληθεί κάποιο πρόβλημα όταν κλείνει από μπαταρία δηλ αποφορτίζεται τελείως? Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Εδώ και 20-25 μέρες που το έχω έχει κλείσει 3-4 φορές από μπαταρία... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernouris Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 @cybernouris Πρώτον, ποτέ μην κανεις πληρη αποφόρτιση μιας Li-Ion μπαταρίας. Τη φθείρεις ανεπανόρθωτα. Δεύτερον , τα θεματα που αναφέρεις δεν είναι φυσιολογικά. Κι εγώ αγγλική unbranded φλασαρα, αλλά ουτε battery drain έχω, ουτε κανένα απο τα προβλήματα με την ωρα και το wifi που γράφεις. Θα σου πρότεινα να ξαναφλασαρεις έστω και την ίδια Ρομ, αφού πρωτα του κάνεις ενα hard reset και το φορτίσεις επαρκώς. Μία φορά έγινε αυτό. Επίσης το πρόβλημα αυτό που λες γίνεται αν την αφήσεις αποφορτισμένη για ώρες κυρίως. Η μία φορά είναι και για χάριν δοκιμής... Το φλασάρισμα έγινε την πρώτη μέρα αφού το φόρτισα 100%. Επίσης, έχει ήδη γίνει ένα hard reset μετά το φλασάρισμα, δηλαδή φορτώνεται ξανά όλη η rom από την αντίστοιχη μνήμη της συσκευής, επομένως δεν υπάρχουν κατάλοιπα. Στο S3 αυτά ήταν καθημερινότητα με τις roms :) Τώρα είναι και πιο εύκολη διαδικασία. Anyway, θα το κάνω και θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Τι εννοείς ακριβώς..? Μπορεί να προκληθεί κάποιο πρόβλημα όταν κλείνει από μπαταρία δηλ αποφορτίζεται τελείως? Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Εδώ και 20-25 μέρες που το έχω έχει κλείσει 3-4 φορές από μπαταρία... http://arstechnica.com/gadgets/2011/02/ask-ars-what-is-the-best-way-to-use-an-li-ion-battery/ Και πιο αναλυτικά εδώ http://batteryuniversity.com/learn/article/discharge_methods/1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 To σκέφτηκα, αλλά έχω ήδη κάνει και ένα hard reset. Μένει να το δοκιμάσω, και ίσως μία φορά ξανά με την rom της Vodafone (αν και η έλλειψη του data sense είναι λόγος να μην την βάλω). @alex_gate_7, όχι ειδικά αν περάσω της Vodafone, δεν θα έχω θέμα εγγύησης. Μου προκαλεί εντύπωση που πέφτω σε προβλήματα που δεν έχουν δει άλλοι, η εμπερία μου τα τελευταία 4 χρόνια με δαύτα μου έχει δείξει ότι 99% θα πέσεις σε πρόβλημα που έχει εμφανιστεί και σε άλλους χρήστες. Να σημειώσω ότι από το προηγούμενο ποστ μου μέχρι τώρα, το ξαναφόρτισα στο 100% (πήγε στο 80% σε δύο ώρες με 10 λεπτά κλήση, κανά 10λεπτο ανοιχτή οθόνη όσο κοιτούσα το θέμα της ώρας και 2 soft reset) και δεν έχει χάσει πάλι την ώρα. Δεν δοκιμάζω τώρα άλλο soft reset. Κάποια στιγμή στο Σ/Κ το φλασάρισμα ίσως και θα ενημερώσω αντίστοιχα. Δεν χρειάζεται να περάσεις της Vodafone. Το αντιθετο μάλιστα μιας και έχουν γραφεί διαφορα άσχημα. Πέρασε παλι την ίδια ή καλύτερα δοκίμασε μια αλλη unbranded πχ ιταλική ή γαλλική. Αν θέλεις μπορείς να πας σε ένα κατάστημα Nokia να σου την περάσουν αυτοι δωρεαν (να επιμείνεις γι αυτο). SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Φίλε μου τώρα που σου αλλάξαν μπαταρία μόνο και περάσαν κάποιες μέρες είδες βελτίωση καθόλου ή συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα; κοιταξε δεν μπορω να πω ακομα γτ εχω κανει ουσιαστικα 2 φορτισεις για παραδειγμα χθες 10 το βραδυ ηταν γεματο τωρα που μιλαμε ειναι στο 54% με την εξης χρηση το βραδυ λειτουργια πτησης οπου εχασε 4% σε 8 ωρες την ημερα αρκετα μηνυματα 3 κλησεις μικρης διαρκειας και κανα 2ωρο χρηση δεδομενων 3G , το μονο προβλημα ειναι οτι επειδη δεν μου βγαζει καθολου επιλογη για 2G και οταν δεν χρησιμοποιω δεδομενα αναγκαστικα το εχω σε 3g οποτε πιστευω θα μπορουσε να παει και καλυτερα εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Εμένα ρε παιδιά το φορτίζω φουλ,και το βράδυ το βάζω λειτουργεία πτήσης και το πρωί το βρίσκω 100%.είχα κάνει και restart. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 @cybernouris Πρώτον, ποτέ μην κανεις πληρη αποφόρτιση μιας Li-Ion μπαταρίας. Τη φθείρεις ανεπανόρθωτα. Οι συσκευές δεν επιτρέπουν καταστάσεις βαθιάς εκφόρτισης... Απλά να μην μένει το κινητό με "0%" για πολύ καιρό ή σε φάση αποθήκευσης... :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλημέρα, 1 εβδομάδα με το τηλέφωνο. Έχω την εξής απορία. Πόσο χρόνο θέλει η μπαταρία για να στρώσει; το λέω αυτο γιατι βλεποντας με την εφαρμογή battery pro , το οποίο δεν τρέχει στο παρασκήνιο-απλα το ανοιγω εγώ οπότε θέλω, ότι η ωριαία κατανάλωση είναι 2,45%. Είναι λογικό για αρχη; Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts