Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξιζει να ασχοληθω; με 1.5 Gb internet ποτέ δε φτάνω στα όρια. Εκτός και αν έχει και αλλα πλεονεκτήματα το data sense; Τι λετε;

Απο την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει δεν υπαρχει λογος να μπεις στην διαδικασια.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αξιζει να ασχοληθω; με 1.5 Gb internet ποτέ δε φτάνω στα όρια. Εκτός και αν έχει και αλλα πλεονεκτήματα το data sense; Τι λετε;

Εννοείτε πως όχι τότε!! Απλά ΑΠΟΛΑΥΣΕ την κινητάρα μας!!:D (Κάπου διάβασα πως η Νοκια ετοιμάζει αρκετές αναβαθμίσεις με πολλές προσθήκες , άντε να δούμε!! Εγώ προσωπικά θέλω να δω slow motion mode και όλα θα είναι κομπλέ!!)

Ok εβαλα κι εγω την Black.Μια ερωτηση τωρα..Στη γρηγορη ματιά πως γινεται να αλλαξουμε το χρωμα των αριθμων στο ρολοι?Καπου διαβασα οτι με την αναβαθμιση Black αυτο θα ηταν εφικτο...
Poco X3 nfc 6/128

Πολυ κουβέντα για το date sense χωρίς νόημα θα έλεγα.

Εγω με 1gb το μηνα βλέπω οπότε θελω μεςω του λογαριασμού στη wind στο site τους το υπόλοιπο(ποτε δεν εμπιστευομουν τις εφαρμογές των κινητών) και να το εξαντλήσω βέβαια δεν χρεώνονται παραπανω(απλα δεν μπορω να σερφάρω :lol:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ok εβαλα κι εγω την Black.Μια ερωτηση τωρα..Στη γρηγορη ματιά πως γινεται να αλλαξουμε το χρωμα των αριθμων στο ρολοι?Καπου διαβασα οτι με την αναβαθμιση Black αυτο θα ηταν εφικτο...

Ρυθμισεις > Γρηγορη ματια > Νυχτερινη λειτουργια

Το product code για ελληνικό country variant η cosmote το γνωρίζει κανείς;

Παιζει και να μην υπαρχει ελληνικο product code εκτος vodafone. Kαποια demo στο Πλαισιο που τα ειχα τσεκαρει ειχαν ουγγρικο firmware. Αν εχει καποιος συσκευη που να μην ειναι της vodafone ας μας ενημερωσει για την καταγωγη του firmware.

Φαινεται στο Ρυθμισεις>Προσθετα+Πληροφοριες> Manufacturer Name

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Eγώ το ήθελα σε μαύρο χρώμα αλλά δεν υπήρχε και μου ήρθε άσπρο? Να το ανοίξω ή θα απογοητευτώ?? :p

Eγώ το ήθελα σε μαύρο χρώμα αλλά δεν υπήρχε και μου ήρθε άσπρο? Να το ανοίξω ή θα απογοητευτώ?? :p

όλα μαζί και μπορεί να σε βοηθήσει στην επιλογή! (Είναι όμορφο πάντως και σε άσπρο!)

όλα μαζί και μπορεί να σε βοηθήσει στην επιλογή! (Είναι όμορφο πάντως και σε άσπρο!)

Έχω δει τα βιντεάκια αλλά πάλι αναποφάσιστος είμαι! Το πολύ πολύ να του βάλω μαύρη θήκη :)

Δωσε πληροφορίες για τη θήκη. Απο εδώ τη πήρες;

Όχι, από ebay. Είχα πάρει παρόμοια για το 925 πάλι από εξωτερικό γιατί ένα μέλος πήγε σε nokia care και δοκίμασε 2 και δεν δούλευε καμία. Πήρε κι αυτός από εξωτερικό και ήταν οκ. Να συμπληρώσω ότι πρόκειται για την γνήσια θήκη ασύρματης φόρτισης και μου κόστισε 28,10 τελική τιμή. (Προσωπικά την έχω καταβρεί με την ασύρματη φόρτιση).

http://www.ebay.com/itm/321248326284?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Για Ελλάδα:

https://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhths.html?keyphrase=cc+3066

Edited by achillesgk

Και εγώ δεν το μετάνιωσα που το πήρα.Κινηταρα!Δεν μου έχει έρθει ακόμη αναβάθμιση για την μαύρη...περιμενω...παντως με έναν file manager και θα είναι κομπλέ!!

Και εγώ δεν το μετάνιωσα που το πήρα.Κινηταρα!Δεν μου έχει έρθει ακόμη αναβάθμιση για την μαύρη...περιμενω...παντως με έναν file manager και θα είναι κομπλέ!!

Σε εμένα έχει έρθει η αναβάθμιση αλλά δεν είχε μπαταρία για να γίνει (αμέσως μόλις το άνοιξα). Έχει logo vodafone όταν ανοίγει και στις πληροφορίες φαίνεται σαν 909. Επίσης έχει data sense.

Όχι, από ebay. Είχα πάρει παρόμοια για το 925 πάλι από εξωτερικό γιατί ένα μέλος πήγε σε nokia care και δοκίμασε 2 και δεν δούλευε καμία. Πήρε κι αυτός από εξωτερικό και ήταν οκ. Να συμπληρώσω ότι πρόκειται για την γνήσια θήκη ασύρματης φόρτισης και μου κόστισε 28,10 τελική τιμή. (Προσωπικά την έχω καταβρεί με την ασύρματη φόρτιση).

http://www.ebay.com/itm/321248326284?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Για Ελλάδα:

https://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhths.html?keyphrase=cc+3066

Πως ακριβως δουλευει-φορτιζει το κινητο με αυτην την θηκη?Δεν εχω καταλαβει....:O

Poco X3 nfc 6/128

Πραγματικά δώρο είναι...

Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια πήρα ναυαρχίδα σε αυτά τα λεφτά κουτα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πως ακριβως δουλευει-φορτιζει το κινητο με αυτην την θηκη?Δεν εχω καταλαβει....:O

Aπλά το βάζεις πάνω σε ένα τέτοιο (τυχαίο)

http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Charger-Transmitter-Charging-Pad-for-Nexus-4-5-Nokia-Lumia-920-NEW-/301046261090?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item4617c16562

δουλευει κ στο δικο μας γιατι λεει 920?

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Πάει το 349 όποιος πρόλαβε.

Πάλι στα 520.

Ξέρεις κάτι περισσότερο ή το λες επειδή το κατέβασαν από την ιστοσελίδα τις vod ??

(Send from iPhone 5S)

δουλευει κ στο δικο μας γιατι λεει 920?

Το link είναι τυχαίο. Και ναι δουλεύει με όλα τα τηλέφωνα συμβατά με qi φόρτιση όπως, 1020, 925, note 3, s4, nexus ktl

Σε εμένα έχει έρθει η αναβάθμιση αλλά δεν είχε μπαταρία για να γίνει (αμέσως μόλις το άνοιξα). Έχει logo vodafone όταν ανοίγει και στις πληροφορίες φαίνεται σαν 909. Επίσης έχει data sense.

Και εμενα voda ηταν αλλα φλασαρα αλλη ρομ γιατι δεν ειχε datasense. Μια ερωτηση που την εχω κανει και δεν απαντησε κανεις:

Οταν πατατε το back button για να ανοιξει το multi tasking αν συρετε αργα τα εικονιδια βλεπετε παραμορφωσεις στο πανω μερος

των εικονιδιων? (Μπορει μαι φορα να μην το κανει και καπποιες αλλες να το κανει)

Επισης στο whatsapp αν κανω scroll στις επαφες δεν παει καθολου ομαλα. Απο την οθονη να ειναι?

Πείτε μου ότι δεν το διάβασα αυτό.. Πείτε μου ότι δεν είχε το πλαίσιο σε κίτρινο το 1020 στα 349...

Η καρδιά μου, δεν είμαι καλά!!!!

Αν τυχόν δείτε πάλι κάνα κίτρινο στα 349 παρακαλώ pm..

Δυστυχώς φίλε μου είχε κάποια κιτρινα κοματια ...

Μια χαρά είναι το και μαύρο...

Την ίδια κάμερα έχει....

Χαχαχα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πείτε μου ότι δεν το διάβασα αυτό.. Πείτε μου ότι δεν είχε το πλαίσιο σε κίτρινο το 1020 στα 349...

Η καρδιά μου, δεν είμαι καλά!!!!

Αν τυχόν δείτε πάλι κάνα κίτρινο στα 349 παρακαλώ pm..

κατοχος του μαυρου και εχοντας δει το κιτρινο απο κοντα σιγουρα απο πρωτη αποψη ειναι πιο εντυπωσιακο αλλα πολυ κιτσαριο μετα απο λιγο :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...