bad_freddy Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παιδιά για δειτε στο wpcentral ξεκίνησαν να πέφτουν μαζικές αναφορες ότι λαμβάνουν cyan στα 1020 τους αυτη την στιγμή... Προσωπικά δεν μπορώ να τσεκάρω τωρα γιατι είμαι σε 3G... Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παιδιά για δειτε στο wpcentral ξεκίνησαν να πέφτουν μαζικές αναφορες ότι λαμβάνουν cyan στα 1020 τους αυτη την στιγμή... Προσωπικά δεν μπορώ να τσεκάρω τωρα γιατι είμαι σε 3G... με προλαβες! λενε πως αυτα που τελειωνουν σε 01 στο product code παιρνουν cyan! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosseir Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Μπηκα στην ενημερωση τηλεφνου και μου κανει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Μπηκα στην ενημερωση τηλεφνου και μου κανει!!! δωσε πληροφοριες οπως τι variant και αν εχεις 8.1 Εμενα με 8.1 vodafone ΔΕΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosseir Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Δεν ειχα 8.1 ημουν στα 8 τωρα μου εκανε επανεκκίνηση το τηλ.Το τηλ δεν μπορω να το χρησιμοποιησω πλέον.Το variant δεν ξερω που το βλεπω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! μου ηρθε η Cyan!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Επιβεβαιωνω κι εγω, vodafone ελληνικο....Μου την ξεκινησε πριν λιγο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 με προλαβες! λενε πως αυτα που τελειωνουν σε 01 στο product code παιρνουν cyan! 1) Ισχύει τελικά αυτό ή τελικά το παίρνουν κι άλλοι; Kι αν ναι, που τσεκάρουμε το product code? Στα info του τηλεφώνου δεν βλέπω τέτοια περιγραφή... 2) Είμαι σε 8,1 DP χωρίς να έχω περάσει το πρόσφατο update της 8,1. Οπότε -σε κάθε περίπτωση άσχετα με product code- γυρνάω πρώτα στα 8 με το Nokia Software Recovery Tool; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 μου εκανε update και παλι lumia black εχω. adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) παιδια γινεται και με 8.1 ή πρεπει να γυρισουμε στα 8;;; Edited August 7, 2014 by rio0013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παιδια επειδή είμαι Εκτός,μπορεί καποιος να μου πει ποαα μεγκαμπαιτ είναι το απντειτ; μήπως το κάνω με θρι τζι;ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 παιδια γινεται και με 8.1 ή πρεπει να γυρισουμε στα 8;;; μονο με 8.... ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια επειδή είμαι Εκτός,μπορεί καποιος να μου πει ποαα μεγκαμπαιτ είναι το απντειτ; μήπως το κάνω με θρι τζι;ευχαριστω 1.5gb...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 αν μπει η cyan στο 1020 και καποιος θελει μετα να βαλει την DP,θα υπαρχουνε οι drivers απο την cyan? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 αν μπει η cyan στο 1020 και καποιος θελει μετα να βαλει την DP,θα υπαρχουνε οι drivers απο την cyan? Ναι κανονικότατα! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ναι κανονικότατα! tyvm niotheros απλα εχω φτιαξει τα live folders και με το restore τα κραταει ολα οπως τα εχω φτιαξει.σκοπευω να βαλω την cyan και μετα καπακια την DP.εκτος αν στη cyan εχει τα live folders.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 tyvm niotheros απλα εχω φτιαξει τα live folders και με το restore τα κραταει ολα οπως τα εχω φτιαξει.σκοπευω να βαλω την cyan και μετα καπακια την DP.εκτος αν στη cyan εχει τα live folders.. Όχι δεν θα υπάρχουν στη Cyan! Θα υπάρχουν στην Lumia Debian Red όπως θα είναι η κωδική ονομασία του επόμενου firmware update των Lumia! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Όχι δεν θα υπάρχουν στη Cyan! Θα υπάρχουν στην Lumia Debian Red όπως θα είναι η κωδική ονομασία του επόμενου firmware update των Lumia! να βαλεις cyan και να μην εχεις τα live folders ειναι πικρα παντως :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Όχι δεν θα υπάρχουν στη Cyan! Θα υπάρχουν στην Lumia Debian Red όπως θα είναι η κωδική ονομασία του επόμενου firmware update των Lumia! Ποτε βγαινει αυτο?ξερουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ποτε βγαινει αυτο?ξερουμε? Σε κανα δίμηνο-τρίμηνο λογικά! Έχουμε δρόμο ακόμα! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Μου κατεβαίνει κι εμένα! Για να δούμε τι θα δούμε.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) κι εμενα κατεβαινει αλλα δεν νομιζω οτι ειναι η cyan.... απο την .155 με παει στην .166... εχω τραβηξει screenshot και σε λιγο θα μπορω να το ανεβασω Υγ. δεν ειμαι με DP Edited August 7, 2014 by MALLIARAS Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Να κάνω μια ερώτηση;Πρέπει να ξετικάρω την επιλογή στο DP για να την πάρω ή την παίρνω όπως και να'χει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 εμένα μου έκανε ένα update ήμουν ακόμη στην 8.0 και μου είπε οτι είμαι έτοιμος για την 8.1 και ή να περιμένω να μου έρθει μόνη της ή να πάω στα settings>phone update. πήγα εκεί και τώρα κατεβάζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 δεν θυμαμαι τι ακριβως ελεγε και δεν μπορω να βαλω και το screenshot ακομα... ειναι στο βημα 3 απο 6 (80%)... Αλλα κατεβηκε πολυ γρηγορα το update... Κατι ελεγε οτι ειναι προετοιμασια για να παρω τα 8.1 Παντως και να μην ειναι η cyan δεν εχω προβλημα, μπορω να περιμενω:happy::happy::happy: Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Να κάνω μια ερώτηση;Πρέπει να ξετικάρω την επιλογή στο DP για να την πάρω ή την παίρνω όπως και να'χει; πρεπει να κανεις downgrade στα 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts