alex_gate_7 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 παιδια ειμαι στο 46% μετα απο 13 ωρες απτην φορτιση...με βασικη χρηση τηλ και μνμ και με ενεργοποιημενη την οικονμια μπαταριας απτο πρωι...πως το βλεπετε;; Άσχετα από αυτό που είπες η Οικονομία μπαταρίας δεν κάνει κάτι εκτός αν έχεις τικάρει την επιλογή "Πάντα".... Αλλιώς ενεργοποιείται μόνο όταν φτάσει στο 20% η μπαταρία... Όσο για την κατανάλωση μήπως έχεις ξεχάσει κάτι ανοιχτό (πχ είναι σε 3G αντί για 2G) ή είσαι σε περιοχή χωρίς σήμα...? Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Άσχετα από αυτό που είπες η Οικονομία μπαταρίας δεν κάνει κάτι εκτός αν έχεις τικάρει την επιλογή "Πάντα".... Αλλιώς ενεργοποιείται μόνο όταν φτάσει στο 20% η μπαταρία... Όσο για την κατανάλωση μήπως έχεις ξεχάσει κάτι ανοιχτό (πχ είναι σε 3G αντί για 2G) ή είσαι σε περιοχή χωρίς σήμα...? στο παντα την εχω...οχι..δε νομιζω να χω κατι ανοιχτο...τα χω κλεισει ολα και ειμαι 2g!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 στο παντα την εχω...οχι..δε νομιζω να χω κατι ανοιχτο...τα χω κλεισει ολα και ειμαι 2g!! βαλτο αγγλικα και τραβα Screen ολες τις ρυθμισεις... δηλαδη τραβα screen τα πρωτα 10 πχ μετα κατεβα αλλα 10 και ξανα τραβηξε το... και ανεβασε τα εδω να σιγουρευτουμε οτι ειναι κλειστα τα " μη απαραιτητα " πραγματα για την καθημερινη χρηση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Έχεις τα δεδομένα όταν δεν τα χρησιμοποιείς στο 2G και κλειστά; έχεις Bluetooth κλειστό; location κλειστό; feedback από τις ρυθμίσεις κλειστό; Ενεργοποίησε και την εξοικονόμηση μπαταρίας και άσε να τρέχει μόνο ότι θέλεις εσύ πίσω..... Κάνε μια πλήρη φόρτιση με εξοικονόμηση ενεργοποιημένη και δες το ξανά Κι αυτο παλι ρε μαμωτο, 3g κλειστο, δεδομενα κλειστα, wifi κλειστο, Bluetooth κλειστό, location κλειστό, feedback κλειστό, εφαρμογες στο παρασκηνιο ολες σχεδον κλειστες . . . Ολα αυτα για να ειναι η μπαταρια σε λογικα πλαισια??? Τι στο διαολο . . . smartphone εχουμε??? http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Κι αυτο παλι ρε μαμωτο, 3g κλειστο, δεδομενα κλειστα, wifi κλειστο, Bluetooth κλειστό, location κλειστό, feedback κλειστό, εφαρμογες στο παρασκηνιο ολες σχεδον κλειστες . . . Ολα αυτα για να ειναι η μπαταρια σε λογικα πλαισια??? Τι στο διαολο . . . smartphone εχουμε??? Δεν βλέπω και το λόγο όμως να μένει πχ ανοιχτό location όταν πχ το χρειάζεσαι μισή ώρα τη μέρα ή γυρισμένο σε 4G όταν χρησιμοποιείς WiFi.... Bluetooth όταν δεν το δουλεύεις... Δεν υπάρχει νόημα να είναι όλα αυτά ανοιχτά ΟΤΑΝ ΔΕΝ χρησιμοποιούνται.... Φυσικά και όταν θες να μεταφέρεις αρχεία η να συνδέσεις ακουστικό Bluetooth θα το ενεργοποιήσεις ή όταν θα θες να κάνεις πλοήγηση ή check in θα ανοίξεις location.... Αλλά όταν δεν τα χρειαζόμαστε κλειστά για να μην κουβαλάμε μια πρίζα μαζί μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Κι αυτο παλι ρε μαμωτο, 3g κλειστο, δεδομενα κλειστα, wifi κλειστο, Bluetooth κλειστό, location κλειστό, feedback κλειστό, εφαρμογες στο παρασκηνιο ολες σχεδον κλειστες . . . Ολα αυτα για να ειναι η μπαταρια σε λογικα πλαισια??? Τι στο διαολο . . . smartphone εχουμε??? Στο έγραψε ξεκάθαρα νομίζω... Όταν δεν τα χρησιμοποιείς... Να σου δώσω ένα απλό παράδειγμα.. Στο σπίτι σου πχ δεν πιάνεις καλό 3G, όταν έχεις ΚΛΕΙΣΤΑ τα δεδομένα αλλά το έχεις αφήσει σε 3G (αντί για 2G) το κινητό σου μονίμως ψάχνει για σήμα 3G ώστε να είναι "έτοιμο" αν ανοίξεις τα δεδομένα... Δηλαδή όσο εσύ δεν χρησιμοποιείς το ίντερεντ (αφού έχεις κλειστά τα δεδομένα) το κινητό σου ψάχνει για ιντερεντ χωρίς να σου προσφέρει κάτι εσένα αυτό... Ο λόγος που το κάνουμε "θέμα στην Ελλάδα" είναι γιατί στο εξωτερικό δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κάλυψη δικτύου 3G... Αντίστοιχο παράδειγμα με το wifi... Βγαίνεις από σπίτι αλλά αφήνεις ανοιχτό το wifi.. Όσο εσύ λοιπόν περπατάς στο δρόμο το κινητό κάνει μονίμως αναζήτηση για wifi... Σου χρησιμεύει κάπου λοιπόν? Όχι... Αν θες wifi θα το ανοίξεις... Δεν υπάρχει λογος να ψάχνει το κινήτό όσες ώρες εσύ είσαι έξω... Αντίστοιχα και με τα bluetooth... Αν δεν χρησιμοποιείς ακουστικό για ποιο λόγο να είναι μόνιμα ανοιχτά? Δεν νομίζω να προσφέρουν κάτι... Το location ο προσπερνώ καθώς μπορεί να το χρειάζεσαι και επίσης έχω ακούσει ότι δεν καταναλώνει και τρελή μπαταρία... Τέλος και το NFC καταναλώνει αρκετά... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) βαλτο αγγλικα και τραβα Screen ολες τις ρυθμισεις... δηλαδη τραβα screen τα πρωτα 10 πχ μετα κατεβα αλλα 10 και ξανα τραβηξε το... και ανεβασε τα εδω να σιγουρευτουμε οτι ειναι κλειστα τα " μη απαραιτητα " πραγματα για την καθημερινη χρηση! Του κανω φουλ φορτιση με την οικονμια μπαταριας στο ´´παντά´´ και μετα θα ανεβασω τις ρυθμισεις.... Του εκανα τη φουλ φορτιση και μου λεει 10 ωρες μεχρι την επομενη...χαχα Edited May 27, 2014 by rio0013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Του κανω φουλ φορτιση με την οικονμια μπαταριας στο ´´παντά´´ και μετα θα ανεβασω τις ρυθμισεις.... Του εκανα τη φουλ φορτιση και μου λεει 10 ωρες μεχρι την επομενη...χαχα Λοιπόν. Αν νομίζεις ότι έχει τόσο μεγάλο θέμα η μπαταρία Εγώ θα πήγαινα σε Nokia care να το δουν. Απλά πρόσεξε δε ξέρω τι παίζει με τα 8.1 που έχεις περάσει. Κάτι έχω ακούσει δν ισχύει η εγγύηση αν πας έτσι service.. Ας πει κάποιος που το γνωρίζει καλύτερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Λοιπόν. Αν νομίζεις ότι έχει τόσο μεγάλο θέμα η μπαταρία Εγώ θα πήγαινα σε Nokia care να το δουν. Απλά πρόσεξε δε ξέρω τι παίζει με τα 8.1 που έχεις περάσει. Κάτι έχω ακούσει δν ισχύει η εγγύηση αν πας έτσι service.. Ας πει κάποιος που το γνωρίζει καλύτερα Ναι..απλα εδω διαβαζω οτι εχετε ολοι βελτιωσει στην μπαταρια...εγω αν βγαλω την οικονομια μου λεει 8 ωρες...μηπως δεν εγινε καλα η εγκατασταση στα 8.1;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ασε το τι λέει... Υπολογίζει το χρόνο με βάση τη χρήση που έκανες τις τελευταίες ώρες... Πάντως δεν χάνεις κάτι να κάνεις ένα σοφτ ρισετ... Φαντάζομαι ότι στην οικονομία μπαταρίας έχεις τσεκάρει μήπως τρέχει τπτ στο παρασκήνιο...? Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Έχει δοκιμάσει κανένας το one shot? Τραβάει γρήγορα και καλές φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ασε το τι λέει... Υπολογίζει το χρόνο με βάση τη χρήση που έκανες τις τελευταίες ώρες... Πάντως δεν χάνεις κάτι να κάνεις ένα σοφτ ρισετ... Φαντάζομαι ότι στην οικονομία μπαταρίας έχεις τσεκάρει μήπως τρέχει τπτ στο παρασκήνιο...? Ναι...το τσεκαρα...ειχα 4-5 εφαρμογες που ετρεχαν στην οικονομια μπαταριας..χτες τις ειδα...και φυσικα τις εκλεισα... Σοφτ ρισετ πως κανουμε;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ναι...το τσεκαρα...ειχα 4-5 εφαρμογες που ετρεχαν στην οικονομια μπαταριας..χτες τις ειδα...και φυσικα τις εκλεισα... Σοφτ ρισετ πως κανουμε;; Power Button + Volume Down για 15 δευτερολεπτα. Θα κανει επαννεκινηση μονο του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Σοφτ ρισετ πως κανουμε;; Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Επανεκκίνηση, soft & hard reset. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasttam Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 H δική μου εμπειρία μέχρι στιγμής με την μπαταρία, 3η φόρτιση. Κλεισμένος λόγω δουλειάς σπίτι , 2-3 τηλεφωνήματα, λίγο internet για να δω πως δουλεύει ο Surfy και ψάξιμο στο store, λίγο angry birds, ανοιχτό συνεχώς το wifi, συγχρονισμός 2 mail, αρκετό σκάλισμα και διάφορα άλλα. Το μοναδικό μεγάλο μείον για μένα, αλλά σημαντικό για τον τρόπο που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο, είναι τα προγράμματα μουσικής. Τίποτα που να πλησιάζει έστω κι από μακριά τον Poweramp του android, ενώ ο stock player (όπως και ο αντίστοιχος του android) είναι αστείος μπροστά σ' αυτόν του iphone. Τουλάχιστον ο ήχος (και από το ηχείο και τα ακουστικά) είναι πιο δυνατός από το xperiaS που είχα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 H δική μου εμπειρία μέχρι στιγμής με την μπαταρία, 3η φόρτιση. Κλεισμένος λόγω δουλειάς σπίτι , 2-3 τηλεφωνήματα, λίγο internet για να δω πως δουλεύει ο Surfy και ψάξιμο στο store, λίγο angry birds, ανοιχτό συνεχώς το wifi, συγχρονισμός 2 mail, αρκετό σκάλισμα και διάφορα άλλα. Το μοναδικό μεγάλο μείον για μένα, αλλά σημαντικό για τον τρόπο που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο, είναι τα προγράμματα μουσικής. Τίποτα που να πλησιάζει έστω κι από μακριά τον Poweramp του android, ενώ ο stock player (όπως και ο αντίστοιχος του android) είναι αστείος μπροστά σ' αυτόν του iphone. Τουλάχιστον ο ήχος (και από το ηχείο και τα ακουστικά) είναι πιο δυνατός από το xperiaS που είχα. Αυτο το outlook ποιο πρόγραμμα είναι; δεν μπορώ να το βρω. Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Αυτο το outlook ποιο πρόγραμμα είναι; δεν μπορώ να το βρω. Είναι ο λογαριασμός outlook που είναι συνδεδεμένος στη συσκευή. Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Είναι ο λογαριασμός outlook που είναι συνδεδεμένος στη συσκευή. Πως γίνεται αυτό; Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Πως γίνεται αυτό; Έτσι είναι! Να και ένα δικό μου screenshot που φαίνονται και οι τρείς λογαριασμοί μου! http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/th_bd956e79-7b0e-4cfe-bb9f-8ca198893153_zpsabd17599.png Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Το τηλ εστρωσε...μετα απο 13 ωρες απτη φορτιση με αρκετη χρηση φωτο,facebook,internet,μνμ και τηλ ειμαι στο 55%...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) Το τηλ εστρωσε...μετα απο 13 ωρες απτη φορτιση με αρκετη χρηση φωτο,facebook,internet,μνμ και τηλ ειμαι στο 55%...:D Έκανες κάτι ή από μόνο του; Edited May 27, 2014 by niotheros Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Έκανες κάτι ή από μόνο του; Εκλεισα κατι εφαρμογες στην οικονομια μπαταριας που δεν ειχα δει οτι ετρεχ;ν στο παρασκηνιο και εκλειςα και την υψηλη φωτεινοτητα και εβαλα την γενικη φωτεινοτητα σε χαμηλη του εκανα και ενα σοφτ ρισετ και εστρωσε... Και επισης bluetooth ολη μερα ανοιχτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δεν βλέπω και το λόγο όμως να μένει πχ ανοιχτό location όταν πχ το χρειάζεσαι μισή ώρα τη μέρα ή γυρισμένο σε 4G όταν χρησιμοποιείς WiFi.... Bluetooth όταν δεν το δουλεύεις... Δεν υπάρχει νόημα να είναι όλα αυτά ανοιχτά ΟΤΑΝ ΔΕΝ χρησιμοποιούνται.... Φυσικά και όταν θες να μεταφέρεις αρχεία η να συνδέσεις ακουστικό Bluetooth θα το ενεργοποιήσεις ή όταν θα θες να κάνεις πλοήγηση ή check in θα ανοίξεις location.... Αλλά όταν δεν τα χρειαζόμαστε κλειστά για να μην κουβαλάμε μια πρίζα μαζί μας Στο έγραψε ξεκάθαρα νομίζω... Όταν δεν τα χρησιμοποιείς... Να σου δώσω ένα απλό παράδειγμα.. Στο σπίτι σου πχ δεν πιάνεις καλό 3G, όταν έχεις ΚΛΕΙΣΤΑ τα δεδομένα αλλά το έχεις αφήσει σε 3G (αντί για 2G) το κινητό σου μονίμως ψάχνει για σήμα 3G ώστε να είναι "έτοιμο" αν ανοίξεις τα δεδομένα... Δηλαδή όσο εσύ δεν χρησιμοποιείς το ίντερεντ (αφού έχεις κλειστά τα δεδομένα) το κινητό σου ψάχνει για ιντερεντ χωρίς να σου προσφέρει κάτι εσένα αυτό... Ο λόγος που το κάνουμε "θέμα στην Ελλάδα" είναι γιατί στο εξωτερικό δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κάλυψη δικτύου 3G... Αντίστοιχο παράδειγμα με το wifi... Βγαίνεις από σπίτι αλλά αφήνεις ανοιχτό το wifi.. Όσο εσύ λοιπόν περπατάς στο δρόμο το κινητό κάνει μονίμως αναζήτηση για wifi... Σου χρησιμεύει κάπου λοιπόν? Όχι... Αν θες wifi θα το ανοίξεις... Δεν υπάρχει λογος να ψάχνει το κινήτό όσες ώρες εσύ είσαι έξω... Αντίστοιχα και με τα bluetooth... Αν δεν χρησιμοποιείς ακουστικό για ποιο λόγο να είναι μόνιμα ανοιχτά? Δεν νομίζω να προσφέρουν κάτι... Το location ο προσπερνώ καθώς μπορεί να το χρειάζεσαι και επίσης έχω ακούσει ότι δεν καταναλώνει και τρελή μπαταρία... Τέλος και το NFC καταναλώνει αρκετά... Ρε παιδια. . . μου απαντατε και οι δυο σα να ειμαι κανενας ασχετος και να μη γνωριζω τι πρεπει να κανω . . . Τη ζωη μας θελουμε να τη διευκολυνουμε με την τεχνολογια . . . οχι να τη δυσκολευουμε . . . Γι' αυτο και δινουμε τοσα χρηματα γι'αυτες τις ''εξυπνες'' συσκευες . . . αρκετα προβληματα/εγνοιες εχουμε με τις δουλειες μας . . . Κατ'αρχιν 3G . . . Το εχω αναγκαστηκα ανοιχτο, γιατι στο σπιτι μου δεν εχω καθολου σημα απ'την κεραια της περιοχης και ειτσι η Vodafone μου εστειλε τη συσκευη Vag, σημα παντου, που λειτουργει ομως μονο σε 3G... Και ειναι μεγαλη βλακεια καθε φορα φευγοντας/μπαινοντας να το αλλαζω σε 2G... Bluetooth . . .Ολη μερα πανω στη μηχανη κυριως (αντε στο αμαξι το εχεις στο φορτηστη . . .), ειναι συνδεμενο με το κρανος, να μιλας, να απαντας, να κανεις τη δουλεια σου γενικα, ενω οδηγεις... Gym, jogging στην παραλια . . . Nokia Monster στερεοφωνικα bluetooth ακουστικα . . .Ολα τα λεφτα . . Location . . . οχι τοσο απαραιτητο σιγουρα, αλλα να το βρασω το gps, οταν καθε φορα που οδηγαω και το το χρειαζομαι, πρεπει να το ανοιγω για να κανω τη δουλεια μου . . . οπως επισης και για να κανω check in . . . Data/gprs ανοιξε κλεισε, για να μπεις στο ιντερνετ,Facebook/mail κλπ και να ερχονται ειδοποιησεις, οταν εισαι εν κινησει . . . WiFi . . . Οσο ειμαι στο σπιτι μου η στο γραφειο μου, ναι, θελω να ειμαι on line, να μου ερχονται ειδοποιησεις απο WatsApp κλπ, που δεν εχουν να κανουν με pc . . .και πρεπει παντα να θυμαμαι να το κλεινω, οταν φευγω απ'το σπιτι η το γραφειο . . NFC . . . Ξεχασα να το αναφερω . . τι να το κανω το οταν πρεπει να το ανοιξω πρωτα και μετα να ακουμπησω τη συσκευη μου, για να γινει ζευγαρωμα . . .??? Κανω το ιδιο απο το Bluetooth απ'ευθειας και ξεμπερδευω . . . Και τελος οτι καλουδι σε app, που το γουσταρουμε να τρεχει στο παρασκηνιο και να λειτουργει με τη συσκευη μας που το υποστηριζει, θα πρεπει να το εχουμε κλειστο . . . Ελα μου ντε λοιπον που τα ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??? http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Ή κάνεις πλάκα ή μας κοροιδεύεις... Σιγά το δύσκολο δηλαδή βγαίνοντας από το σπίτι να κλείσιες το WiFi για να μην κάνει αναζήτηση για πόσες ώρες... Δηλ για να καταλάβω εσύ είσια πάνω στη μηχανή ή πας γυμναστήριο και όλες αυτές τις ώρες το wifi είναι ανοιχτό για να ψάχνει αέρα? Επίσης το 3G μόνιμα ανοιχτό σε σπίτι χωρίς καλό σήμα είναι ένα θέμα... Αλλά από τη μία μου λες ότι κατάλαβες τι σου λέμε και από την άλλη μου λες ότι δεν θες να ανοιχοκλείνεις τα data... Εγώ δεν σου είπα αυτό όμως... Απλά όταν μπαίνεις σπίτι και είσαι στο wifi για ποιο λόγο να αφήσιες ανοιχτό το 3g?? Ή το ανάποδο?? Απλό είναι: Είσαι σπίτι -> WiFi ON & Data OFF Βγαίνεις έξω -> Data ON & WiFi OFF Ούτε 3 δευετρόλεπτα... Αν θες το κάνεις αν δεν θες όχι.. Εγώ το κινητό το έχω όλη μέρα στο ίντερενετ και σχεδόν όλες τις απαραίτητες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο (γύρω στις 13-15 εφαρμογές) αλλά δεν αφήνω το wifi να ψάχνει άσκοπα όσο είμαι έξω και έχω 3G... Είμαι 8 ώρες σε 3G και άλλες τόσες σε WIFi αλλά όταν έχω το ένα δεν έχω το άλλο... Κάνοντας αυτό εγώ έχω το ίδιο αποτέλεσμα με σένα (δηλ να μου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις) που τα αφήνεις όλα ανοιχτά και σώζω και την μισή μου μπαταρία :D:D Επίσης δεν νομίζω ότι το NFC σου χρειάζεται εκτός αν ανταλλάζεις αρχεία όλη μέρα... Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι σε δυσκολεύει απλά να κατεβάζεις το Action Center και να πατάς τη συντόμευση του που το ανοίγει (χρόνος < 1 sec :P ) Αντίστοιχα με και το location...Γι αυτό άλλωστε έγινε και αρκετά χρήσιμο το Action Center (εκτός αν δεν έχεις περάσει τα 8,1 οπότε για τον ένα μήνα που μένει θα βολευτείς με συντεμέυσεις στα tiles) Για να μην κουράζουμε και πολύ όμως, αν κυκλοφορείς όλη μέρα με WiFi, Data+3G, NFC, Bluetooth, Location δεν πρόκειται να βγάζεις μέρα από μπαταρία... Και το άσχημο είναι πως δεν θα σου τελειώνει η μπαταρία από τη χρήση αλλά από τις άσκοπες αναζητήσεις των wifi/3G ή την ανούσια αναμονή του NFC μήπως χρειαστεί να στείλεις κάποιο αρχείο και όλα αυτά.. Δεν νομίζω κάποιος να σου εγγυήθηκε κάτι τέτοιο ούτε πουθενά να διάβασες ότι τα smartphones μπορούν να λειτουργούν έτσι... Εκτός αν είναι το πρώτο σου smartphone και σου κοκοφάνηκε.. Οκ τότε... Αλλά τουλάχιστον μην ψάχνεις τι σου τελειώνει την μπαταρία... Edited May 28, 2014 by alex_gate_7 Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ή κάνεις πλάκα ή μας κοροιδεύεις... Σιγά το δύσκολο δηλαδή βγαίνοντας από το σπίτι να κλείσιες το WiFi για να μην κάνει αναζήτηση για πόσες ώρες... Δηλ για να καταλάβω εσύ είσια πάνω στη μηχανή ή πας γυμναστήριο και όλες αυτές τις ώρες το wifi είναι ανοιχτό για να ψάχνει αέρα? Επίσης το 3G μόνιμα ανοιχτό σε σπίτι χωρίς καλό σήμα είναι ένα θέμα... Αλλά από τη μία μου λες ότι κατάλαβες τι σου λέμε και από την άλλη μου λες ότι δεν θες να ανοιχοκλείνεις τα data... Εγώ δεν σου είπα αυτό όμως... Απλά όταν μπαίνεις σπίτι και είσαι στο wifi για ποιο λόγο να αφήσιες ανοιχτό το 3g?? Ή το ανάποδο?? Απλό είναι: Είσαι σπίτι -> WiFi ON & Data OFF Βγαίνεις έξω -> Data ON & WiFi OFF Ούτε 3 δευετρόλεπτα... Αν θες το κάνεις αν δεν θες όχι.. Εγώ το κινητό το έχω όλη μέρα στο ίντερενετ και σχεδόν όλες τις απαραίτητες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο (γύρω στις 13-15 εφαρμογές) αλλά δεν αφήνω το wifi να ψάχνει άσκοπα όσο είμαι έξω και έχω 3G... Είμαι 8 ώρες σε 3G και άλλες τόσες σε WIFi αλλά όταν έχω το ένα δεν έχω το άλλο... Κάνοντας αυτό εγώ έχω το ίδιο αποτέλεσμα με σένα (δηλ να μου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις) που τα αφήνεις όλα ανοιχτά και σώζω και την μισή μου μπαταρία :D:D Επίσης δεν νομίζω ότι το NFC σου χρειάζεται εκτός αν ανταλλάζεις αρχεία όλη μέρα... Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι σε δυσκολεύει απλά να κατεβάζεις το Action Center και να πατάς τη συντόμευση του που το ανοίγει (χρόνος < 1 sec :P ) Αντίστοιχα με και το location...Γι αυτό άλλωστε έγινε και αρκετά χρήσιμο το Action Center (εκτός αν δεν έχεις περάσει τα 8,1 οπότε για τον ένα μήνα που μένει θα βολευτείς με συντεμέυσεις στα tiles) Για να μην κουράζουμε και πολύ όμως, αν κυκλοφορείς όλη μέρα με WiFi, Data+3G, NFC, Bluetooth, Location δεν πρόκειται να βγάζεις μέρα από μπαταρία... Και το άσχημο είναι πως δεν θα σου τελειώνει η μπαταρία από τη χρήση αλλά από τις άσκοπες αναζητήσεις των wifi/3G ή την ανούσια αναμονή του NFC μήπως χρειαστεί να στείλεις κάποιο αρχείο και όλα αυτά.. Δεν νομίζω κάποιος να σου εγγυήθηκε κάτι τέτοιο ούτε πουθενά να διάβασες ότι τα smartphones μπορούν να λειτουργούν έτσι... Εκτός αν είναι το πρώτο σου smartphone και σου κοκοφάνηκε.. Οκ τότε... Αλλά τουλάχιστον μην ψάχνεις τι σου τελειώνει την μπαταρία... Δε μπορώ να μη γράψω (διαβάζοντας τα ανωτέρω και έχοντας όλα τα κορυφαία smartphones της αγοράς) ότι μόνο το iPhone κάνει αυτά που ζητάει ο φίλος από ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Χρειάζεται DATA για το ο,τιδήποτε, ψάχνει μόνο τότε και με σειρά προτεραιότητας (WiFi - 4G), χρειάζεται GPS, το ανοίγει μόνο τότε. Φυσικά, αυτές οι επιλογές πρέπει να είναι προεπιλεγμένες και ενεργές για να τις χρησιμοποιήσει όταν τις χρειαστεί, εντούτοις αν κατά τη διάρκεια της ημέρας ο χρήστης δε χρησιμοποιήσει κάποια εφαρμογή που να απαιτεί data ή GPS, δε θα πέσει ραγδαία η μπαταρία στο iPhone γιατί απλά θα είναι σα να είναι ανενεργές αυτές οι επιλογές. Φορτίστε πλήρως ένα 1020 και ένα 5S και αφήστε τα με όλα ανοιχτά (GPS, Data, WiFi, NFC) και κλειστή οθόνη, χωρίς να τα χρησιμοποιήσετε καθόλου. Πηγαίνετε και τσεκάρετε το υπόλοιπο της μπαταρίας μετά από ας πούμε 24 ώρες και μου λέτε... Το iPhone υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να μη σβήσει από μπαταρία ακόμη και μετά από 4-5 ημέρες. Το 1020 θα σβήσει σε 1-1.5. I rest my case... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts