Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λες το κλασσικό??? Για youtube σου προτείνω ανεπιφύλακτα το MyTube... Ότι καλύτερο υπάρχει... Κοστίζει 0,99 αλλά έχει και free version...

Το FB τρώει τίποτα σκαλώματα που κ που... Αυτό βέβαια δεν μου το έχει κάνει ποτέ αλλά δεν θα είναι τίποτα... Αν το συνεχίσει σβήσε την εφαρμογή και ξαναβάλτη ή κανε ένα soft reset μήπως έχει κολλήσει...

Εννοώ το YouTube που έχουν τα Android κάτι τέτοιο πχ.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοώ το YouTube που έχουν τα Android κάτι τέτοιο πχ.

Επίσημη δεν υπάρχει αν και θα αναγκαστεί η Google να τη βγάλει σε λίγο καιρό. Ήδη έχει δρομολογηθεί.

Το MyTube είναι ότι καλύτερο και δε θα σου λείψει απολύτως τίποτα.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Μου ήρθε σήμερα.

Δεν άνοιγε καν το έβαλα στο ρεύμα και άρχισε να αναβοσβήνει το win logo.

Κοίταξα στο internet και είδα ότι αυτό σήμαινε άδεια μπαταρία και πράγματι μετά από 5 λεπτά μου έδειξε ότι η μπαταρία είναι άδεια.

Να ανησυχώ;

Δυστυχώς βγάζει το $@#$% logo της vodaphone και τα χρώματα είναι κόκκινα. Το άφησα κλειστό να φορτίσει και θα το δω το απόγευμα γιατί έχουμε και δουλειά.

Μου ήρθε σήμερα.

Δεν άνοιγε καν το έβαλα στο ρεύμα και άρχισε να αναβοσβήνει το win logo.

Κοίταξα στο internet και είδα ότι αυτό σήμαινε άδεια μπαταρία και πράγματι μετά από 5 λεπτά μου έδειξε ότι η μπαταρία είναι άδεια.

Να ανησυχώ;

Δυστυχώς βγάζει το $@#$% logo της vodaphone και τα χρώματα είναι κόκκινα. Το άφησα κλειστό να φορτίσει και θα το δω το απόγευμα γιατί έχουμε και δουλειά.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας το ότι δεν είχε μπαταρία

Το πε κι ένας άλλο φίλος νομίζω επιβεβαιώνω οτι η φωτογραφική αρνείται να εστιάσει όταν κάτι είναι πολύ κοντά κάτι που με το 925 δε το είχα. Βέβαια με το lossless zoom που έχουμε καλύπτεται αλλά που οφείλεται γενικά;

Το πε κι ένας άλλο φίλος νομίζω επιβεβαιώνω οτι η φωτογραφική αρνείται να εστιάσει όταν κάτι είναι πολύ κοντά κάτι που με το 925 δε το είχα. Βέβαια με το lossless zoom που έχουμε καλύπτεται αλλά που οφείλεται γενικά;

Όντως δεν εστιάζει πολύ κοντά.... Το loseless zoom τι εννοείς; μπορούμε με κάποιο άλλο τρόπο να εστιάσει κοντά;

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

περναω 8.1 ειμαι στα τελειωματα....αντε να δω τι διαφορες θα εχει...:p

Το πρώτο πράγμα που θα σου κάνει τρομερή εντύπωση θα είναι η μπαταρία 100000%

Όντως δεν εστιάζει πολύ κοντά.... Το loseless zoom τι εννοείς; μπορούμε με κάποιο άλλο τρόπο να εστιάσει κοντά;

Οτι εστιάζεις από λιγο μακρυτερα και ζουμαρεις χωρίς να χάσεις στο τελικο αποτελεσμα.

Edited by Jamesc

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πρώτο πράγμα που θα σου κάνει τρομερή εντύπωση θα είναι η μπαταρία 100000%

πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες..αλλα τωρα θελει παλι ψαξιμο...χαχα απλα μου εβγαλε 20 ενημερωσεις εφαρμογων..πρεπει να τις κανω;;

πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες..αλλα τωρα θελει παλι ψαξιμο...χαχα απλα μου εβγαλε 20 ενημερωσεις εφαρμογων..πρεπει να τις κανω;;

Καλό είναι να τις κάνεις! Ειδικά αν μέσα σε αυτές είναι τα πρόσθετα+πληροφορίες της Nokia γιατί είναι απαραίτητη για κάποια από τα "καλούδια" που μας δίνει!

Αλλά λογικά οι περισσότερες θα είναι για τη συμβατότητα με τα WP8.1!

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δοκιμασε manual focus σε συνδυασμο με zoom

Ρε παιδια υπαρχει τροπος να σβηνει το ρολοι οταν ειναι σβηστει η οθονη;;γτ φωτιζει το βραδυ και ειναι σαν ρολοι δωματιου...:lol:

εγώ το έχω στην γρήγορη ματιά και το βράδυ σε νυχτερινή λειτουργία και δεν φαίνεται τίποτα. Δοκίμασε το δεν τρώει και πολύ μπαταρία.

:respect:

εγώ το έχω στην γρήγορη ματιά και το βράδυ σε νυχτερινή λειτουργία και δεν φαίνεται τίποτα. Δοκίμασε το δεν τρώει και πολύ μπαταρία.

ωραιος..ετσι το εκανα και μια χαρα...usb otg υποστηριζουμε με τα 8.1;;

Έχω περάσει με bluetooth ένα τραγούδι και θέλω να το βάλω για ηχο κλήσεις αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; ευχαριστώ

Κατέβασε το Ringtones Maker της Νόκια από το Store... Αλλιώς συνδέεις το κιν με το pc και τα πετάς στο φάκελο ringtones στη Μουσική...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Για ξένα τραγούδια υπάρχει και η εφαρμογή (δωρεάν ) Audiko

Την είχα και στο S4 ,πολύ καλή εφαρμογή και μεγάλη επιλογή τραγουδιών

Huawei Honor 8 32GB

ωραιος..ετσι το εκανα και μια χαρα...usb otg υποστηριζουμε με τα 8.1;;

Ναι θα υποστηρίζουνε στα επόμενα update.

Στο λογαριασμό του gmail υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε στην πρώτη σελίδα καινούργια μηνύματα που είναι σε labels;

Τώρα μου δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα νέο μήνυμα, αλλά όταν πάω στο εμφάνιση όλων στο label Client ας πούμε, μου δείχνει ότι έχω καινούργια.

Νόμιζα ότι περνώντας την 8.1 θα έκανα unbranded το κινητό. Δυστυχώς όχι. Αν θέλω να εξαφανίσω αυτή τη @#*%#@# οθόνη, πρέπει να γυρίσω πίσω στην black, να την κάνω unbranded και μετά να ξαναπεράσω τα 8.1;

Η φωτογραφική σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, (μέχρι τώρα έχω βγάλει μόνο το σπίτι μου!) είναι απίστευτη.

Καταπληκτική δουλειά η Microsoft στο λειτουργικό. Mακράν ότι πιο όμορφο, ντιζαινάτο, σμουθάτο (!!) και λειτουργικό... λειτουργικό έχω δει τα τελευταία χρόνια. (Ειδικά το δεύτερο δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα για την Microsoft).

Και μη ξεχνάμε ότι έκανε πράξη αυτό που πήγε να κάνει η apple και τα παράτησε με την ουρά κάτω. Να τρέχει δηλαδή σε κάθε συσκευή το ίδιο λειτουργικό.

Αυτό που φαίνεται να υπολόγισε λάθος είναι ότι μπήκε με το υφάκι του my way or highway, ξεχνώντας ότι οι χρήστες αν κάνουν την δουλίτσα τους, ή δεν καίγονται ιδιαίτερα, κρατάνε και το παλιό αυτοκινητάκι για να διασχίσουν το highway.

H επιστροφή του start, δείχνει ότι η το πολεμάει, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να το πολεμήσει μέχρι τέλους ή θα πάει κι αυτή στο αντίστοιχο MacOs - iOs.

Πάντως δουλεύοντας το metro σε ταμπλέτα και τηλέφωνο εκτίμησα πολύ την δουλειά που έχουν κάνει.

Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι φυσικά το store. Η κατάσταση είναι καλύτερη από ότι περίμενα, πχ έψαχνα κάτι αντίστοιχο για το series guide του Android και το βρήκα, όχι στο ίδιο επίπεδο, αλλά τουλάχιστον κάνω αυτό θέλω.

Αλλά το να λείπουν εφαρμογές σαν το what's up είναι χειρόφρενο.

Και σαν συσκευή το λευκό της Nokia μου δείχνει πιο premium και από 5s. Μ' αρέσει τρελά το πως κάθεται στο τραπέζι το τηλέφωνο πάνω στην φωτογραφική. Καταπληκτικό design. To μόνο μείον το βάρος.

Edited by fasttam

Νόμιζα ότι περνώντας την 8.1 θα έκανα unbranded το κινητό. Δυστυχώς όχι. Αν θέλω να εξαφανίσω αυτή τη @#*%#@# οθόνη, πρέπει να γυρίσω πίσω στην black, να την κάνω unbranded και μετά να ξαναπεράσω τα 8.1;

Αλλά το να λείπουν εφαρμογές σαν το what's up είναι χειρόφρενο.

Πολύ απλά περνάς όπως είσαι άλλη ROM με unbranded 8 και ξανακάνεις update σε 8.1.

Για το whatsup απλά βγήκε από το store και θα επανέλθει. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και δε διαννοούμαι να μη ξαναγυρίσει άμεσα αν χρειαστεί να το επανεγκαταστήσω για κάποιο λόγο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...