MIXOStsi Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Απ' το κινητό και το Nokia Recovery Tool. Αλλά μόνο τα επίσημα για την συσκευή σου... Δεν γίνεται να κάνουμε κουβέντα για μη επίσημα στο φουρουμ !!! :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Usb Otg δεν δεχεται το κινητο?Του εβαλα μια 16 gb και δεν βλεπει καθολου τα περιεχομενα της...:confused: Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Από 8.1 και μετά λένε... :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Από 8.1 και μετά λένε... Ευχαριστω..Και φαντασου και εχω και την preview 8.1 φορεμενη,αλλα τζιφος..... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Έπρεπε να γράψεις στο αντίστοιχο θέμα αφού είναι θέμα λειτουργικού. Δεν ξέρω τι παίζει με otg. Θα δείξει... :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Απ' το κινητό και το Nokia Recovery Tool. Αλλά μόνο τα επίσημα για την συσκευή σου... Δεν γίνεται να κάνουμε κουβέντα για μη επίσημα στο φουρουμ !!! Αφού δεν υπάρχουν καν ανεπίσημα firmwares (custom roms και τα σχετικά) για τα Lumia! Usb Otg δεν δεχεται το κινητο?Του εβαλα μια 16 gb και δεν βλεπει καθολου τα περιεχομενα της...:confused: Όχι ακόμα. Το πιο πιθανό είναι να το δούμε με την GDR1 των WP8.1 (το ξέρω βιάζομαι λίγο ακόμα δεν πήραμε επίσημα τα 8.1 :p ) Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Δεν εννοούσα μη επίσημα firmware. Εννοούσα μη επίσημους τρόπους !!! :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Προσφατα εγινε update se Nokia Camera και Νοκια Beta. Πως γινεται να περασω την προτελευταια εκδοση αυτων των δυο? υπαρχουν πουθενα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Οσοι εχετε την 8.1 με preview for developers,βγηκε αναβαθμιση...http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-picks-first-update-improves-battery-life-and-squashes-bugs Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Οσοι εχετε την 8.1 με preview for developers,βγηκε αναβαθμιση...http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-picks-first-update-improves-battery-life-and-squashes-bugs ΜΑΚΑΡΙ να βελτιωνει μπαταρια... το κανω τωρα εγκατάσταση το update Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taudeltasigmaalphalambdaomicron_zps40817159.png :D Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Sos μια βοήθεια όποιος μπορεί. Σήμερα έπαιζα ένα παιχνίδι για αρκετή ώρα και στο τέλος είχε γίνει τοστιέρα και κολλούσε χαρακτηριστικά ακόμα και στα πιο στοιχειώδη πράγματα. Του έκανα ένα reboot, το άφησα να κρυώσει και τώρα δεν συνδέεται με τίποτα σε κάποια wifi. Δεν ξέρω πως κι αν έχουν σχέση αυτά τα δύο αλλά πριν παίξω το παιχνίδι από όταν το πήρα συνδεόταν κανονικά σε γειτονικό router (μου έχουν δώσει το κλειδί). Διέγραψα το wifi , έβαλα ξανά τον κωδικό, τίποτα. Βγήκα έξω και ενώ σε όσα μέρη είχα πάει έπιανε 9/10 (και το ένα λόγω προβλήματος - χρειάζεται αλλαγή συχνότητας ούτε το g πιάνει), τώρα έχω ένα 4-5/10. Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Sos μια βοήθεια όποιος μπορεί. Σήμερα έπαιζα ένα παιχνίδι για αρκετή ώρα και στο τέλος είχε γίνει τοστιέρα και κολλούσε χαρακτηριστικά ακόμα και στα πιο στοιχειώδη πράγματα. Του έκανα ένα reboot, το άφησα να κρυώσει και τώρα δεν συνδέεται με τίποτα σε κάποια wifi. Δεν ξέρω πως κι αν έχουν σχέση αυτά τα δύο αλλά πριν παίξω το παιχνίδι από όταν το πήρα συνδεόταν κανονικά σε γειτονικό router (μου έχουν δώσει το κλειδί). Διέγραψα το wifi , έβαλα ξανά τον κωδικό, τίποτα. Βγήκα έξω και ενώ σε όσα μέρη είχα πάει έπιανε 9/10 (και το ένα λόγω προβλήματος - χρειάζεται αλλαγή συχνότητας ούτε το g πιάνει), τώρα έχω ένα 4-5/10. Το ποσα δικτυα πιανεις ΔΕΝ ειναι θεμα της συσκευης αλλα το ποσο ισχυρο σημα εχει! Εγω σπιτι μου πιανω συνεχεια 2 το δικο μου και του απο πανω, αλλα καμια φορά πιανω και αλλα 3-4 ξεκαρφωτα αναλογα με τι αερα εχει :P Το οτι ζεσταθηκε και μπορουσες να βρασεις αυγα πανω ειναι λογικο! Και εγω οταν βαζω πλοηγηση και το κολλαω στο τζαμι στη βαση ψηνω και μπριζολες! Εχω θηκη ομως S-Line & οταν το κραταω στο χερι ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ οσο ζεστο και να ειναι! Δεν ξερω αν απαντησα σε ολα οσα ηθελες να μαθεις! Αν ειναι κατι ακομα ρωτα :) ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ UPDATE ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΑΡΓΑ! Σιγουρα θα το παρατηρησετε! Ειναι αισθητη η διαφορά --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited May 15, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδια μεγαλη βελτιωση στο θεμα μπαταρια μετα τη χτεσινη αναβαθμιση...Τωρα βγαζει 1,5 μερα ανετα με αρκετα βαρια χρηση το κινητο....:D Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μακάρι αλλά πότε προλάβατε ρε παιδιά να το δείτε... Ούτε 20 ώρες δεν έχει που βγήκε η αναβάθμιση.. Ηρεμία και θα το κρίνουμε σε 2-3 φορτίσεις.... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 παιδια τελικα το παρηγγειλα σημερα απτο smarties σε ασπρο...δεν κρατηθηκα....:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 χαχα.ελπιζω να μου δωσετε τα φωτα σας με τις αναβαθμισεις..ή υπαρχει κατι αντιστοιχο στο φορουμ;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδια η μπαταρία ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλη με την τελευταια αναβαθμιση! τι να λεμε τωρα, μερα με τη νυχτα... εχω 80% ενω αλλες μερες με ιδια χρηση ειχα 50% Σε idle κραταει 100% παραπανω ενω εχανε αρκετα... και γενικα πεφτει πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδια η μπαταρία ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλη με την τελευταια αναβαθμιση! τι να λεμε τωρα, μερα με τη νυχτα... εχω 80% ενω αλλες μερες με ιδια χρηση ειχα 50% Σε idle κραταει 100% παραπανω ενω εχανε αρκετα... και γενικα πεφτει πολυ αργα Θα με κάνεις να περάσω 8.1 και χωρίς να έχω πρόβλημα με τη μπαταρία.... - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδια η μπαταρία ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλη με την τελευταια αναβαθμιση! τι να λεμε τωρα, μερα με τη νυχτα... εχω 80% ενω αλλες μερες με ιδια χρηση ειχα 50% Σε idle κραταει 100% παραπανω ενω εχανε αρκετα... και γενικα πεφτει πολυ αργα επιβεβαιωνω αλλα με επιφυλαξη. Ειμαι σε 7 ωρες στο 77% οταν στον ιδιο χρονο θα ηταν στο 30. Αμα δε περασουν καποιες φορτισεις ομως για να δω αν ηταν τυχαιο δε μπορω να απαντησω σιγουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Θα με κάνεις να περάσω 8.1 και χωρίς να έχω πρόβλημα με τη μπαταρία.... Ειναι πολυ καλυτερα... Γιατι να μη τα περασεις ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ειναι πολυ καλυτερα... Γιατι να μη τα περασεις ? Το αυτο. Και μαλιστα δεν ειναι beta. Ειναι τελικη εκδοση το εχει πει η Microsoft αυτο.Το μονο που λειπει ειναι τα + του καθε κατασκευαστη τα οποια θα τα παρουμε στις 24 ιουνιου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Το ποσα δικτυα πιανεις ΔΕΝ ειναι θεμα της συσκευης αλλα το ποσο ισχυρο σημα εχει! Εγω σπιτι μου πιανω συνεχεια 2 το δικο μου και του απο πανω, αλλα καμια φορά πιανω και αλλα 3-4 ξεκαρφωτα αναλογα με τι αερα εχει :P Το οτι ζεσταθηκε και μπορουσες να βρασεις αυγα πανω ειναι λογικο! Και εγω οταν βαζω πλοηγηση και το κολλαω στο τζαμι στη βαση ψηνω και μπριζολες! Εχω θηκη ομως S-Line & οταν το κραταω στο χερι ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ οσο ζεστο και να ειναι! Δεν ξερω αν απαντησα σε ολα οσα ηθελες να μαθεις! Αν ειναι κατι ακομα ρωτα :) ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ UPDATE ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΑΡΓΑ! Σιγουρα θα το παρατηρησετε! Ειναι αισθητη η διαφορά --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλε μου, αλλά δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή στο wifi. Στη δουλειά έχω συνεχώς 5/5 σήμα μιας και το router είναι πάνω από το κεφάλι μου και πάλι όμως δεν πιάνω ενώ πριν όλα τέλεια. Με το g μπαίνω κανονικότατα σε όλα, τώρα τίποτα. Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Κλείσε και ανοιξε το WiFi του κινητού. Κανε κι ένα soft reset SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Κλείσε και ανοιξε το WiFi του κινητού. Κανε κι ένα soft reset Έχω κάνει τα πάντα. Άπειρα reboot, άνοιξε κλείσε του wifi, διαγραφή από τη μνήμη των κωδικών και ξαναπέρασμα από την αρχή. Τίποτα! Βάζω τον κωδικό, περιμένω και δεν γίνεται τίποτα. Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts