apVga Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 :wacko: Και βέβαια δεν το έχει !!! Δεν μου έχει κάνει ΠΟΤΕ !!! Το τι μπορεί να φταίει είναι άλλη ιστορία... Έτσι, πως προέκυψε ξαφνικά ως "χαρακτηριστικό" του λειτουργικού; Ούτε σε παλιότερο Lumia είχα ούτε καν μια επανεκκίνηση, ούτε τώρα στο 1020. Και δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια πληθώρα του φαινομένου ώστε να δικαιολογείται η γενίκευση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Να μην το ματιάσω έχει καιρό να κάνει (10 μέρες περίπου)... Αλλά πραγματικά σε τι οφείλεται?? Software ή Hardware? Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μετά απο 10 μέρες κάτοχος μόλις μου έκανε 3 φορές...παλιογκαντεμηδες...και πρόσεξα ότι έκανε μόλις έπαιρνα κλήση...εβγαλα τη σιμ την ξαναέβαλα και εστρωσε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μετά απο 10 μέρες κάτοχος μόλις μου έκανε 3 φορές...παλιογκαντεμηδες...και πρόσεξα ότι έκανε μόλις έπαιρνα κλήση...εβγαλα τη σιμ την ξαναέβαλα και εστρωσε Μηπως ηρθε η ωρα να αλλαξεις τη sim card σου?? Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ναι έτσι και αλλιώς θα αλλαξω παροχο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εχει εδω και κανα μηνα που πηρα τη συσκευη, οταν καμια φορα μιλαω απ'το σπιτι, μου λενε οτι ακουγομαι πολυ βαθια, σαν να μιλαω απο μακρια κλπ Νομιζα οτι εφταιγε το Vodafone σημα παντου, που καμια φορα συνεβαινε και με αλλη συσκευη . . . Το θεμα ειναι οτι τελικα αρχισαν να μου παραπονιουνται οτι καμια φορα και εκτος σπιτιου, δε μ' ακουνε καλα, οπως στο σπιτι . . . Υπαρχει κανα θεμα με το mic της συσκευης??? Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?? ps Δεν επεσε ποτε νερο, αλκοολ κλπ πανω του, ουτε ποτε μου επεσε κατω . . . http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δεν είναι φυσιολογικό να κάνει επανεκκινήσεις. Σχεδόν 1,5 χρόνο με WP και είχα δυο επανεκκινήσεις με 920 στα πρώτα βήματα του λειτουργικού. Μετά ούτε μία φορά. Κώστα σε αυτό ούτε εγώ είχα(όπως και στο πρώτο από expansys) αλλά στα άλλα δύο 1020 που είχα της Vodafone τα είχα δει όλα! Σημειωτέον ούτε με φλασάρισμα είχε στρώσει το ένα εξ αυτών άσε που στη ρομ που είχε μπει(unbranded)δεν είχα επιλογή για 2G και το είχα αναφέρει και εδώ! Τελικά είναι κ λίγο τι θα σου τύχει, πάντως εύχομαι και ελπίζω να στρώσουν και αυτά τα θεματάκια με την 8.1 Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εχει εδω και κανα μηνα που πηρα τη συσκευη, οταν καμια φορα μιλαω απ'το σπιτι, μου λενε οτι ακουγομαι πολυ βαθια, σαν να μιλαω απο μακρια κλπ Νομιζα οτι εφταιγε το Vodafone σημα παντου, που καμια φορα συνεβαινε και με αλλη συσκευη . . . Το θεμα ειναι οτι τελικα αρχισαν να μου παραπονιουνται οτι καμια φορα και εκτος σπιτιου, δε μ' ακουνε καλα, οπως στο σπιτι . . . Υπαρχει κανα θεμα με το mic της συσκευης??? Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?? ps Δεν επεσε ποτε νερο, αλκοολ κλπ πανω του, ουτε ποτε μου επεσε κατω . . . Να θεωρώ αυτονόητο ότι όταν μιλάς στο τηλέφωνο, γνωρίζεις και τηρείς το ότι δεν πρέπει να καλύπτεις με τα δάκτυλα το πίσω μικρόφωνο;... Κατά τα λοιπά, το ίδιο πρόβλημα το αντιμετωπίζω και εγώ κάποιες φορές, (αν και εφαρμόζω κανονικά το παραπάνω). Και μαζί ένα άλλο πρόβλημα που εγώ έχω , είναι πως έχω ηχώ τη φωνή μου στο ακουστικό. Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κατά τα λοιπά, το ίδιο πρόβλημα το αντιμετωπίζω και εγώ κάποιες φορές, (αν και εφαρμόζω κανονικά το παραπάνω). Και μαζί ένα άλλο πρόβλημα που εγώ έχω , είναι πως έχω ηχώ τη φωνή μου στο ακουστικό. Αυτό παίζει να είναι και θέμα δικτύου καθώς το έχω αντιμετωπισει κατά καιρούς σε διάφορες συσκευές απ τα LG G2 (ψιλό tragic η όλη κατάσταση γενικά) και nexus 5 έως ακόμα και στα S4 κανονικό και mini, και βέβαια στα 925,1020. Μόνο στο note 3 δεν είχα κανένα θέμα έως τώρα. Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Επειδή με ενδιαφέρει το κινητό θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους δύο πράγματα: 1. Αν η ποιότητα στον ήχο κλήσης του είναι καλή (με ενδιαφέρει πολύ ο τομέας αυτός). 2. Πώς είναι η οράτοτητα της οθόνης σε ηλιοφάνεια, ευχαριστώ! Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Επειδή με ενδιαφέρει το κινητό θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους δύο πράγματα: 1. Αν η ποιότητα στον ήχο κλήσης του είναι καλή (με ενδιαφέρει πολύ ο τομέας αυτός). 2. Πώς είναι η οράτοτητα της οθόνης σε ηλιοφάνεια, ευχαριστώ! Και στους δυο τομείς είναι άψογο. Κάποιος ανέφερε πως στις κλήσεις ο άλλος (συνομιλητής) τον άκουγε "στο βάθος" αλλά το έχω τσεκάρει παααρα πολλές φορές και μου είπαν πως με ακούνε άψογα. Το ίδιο κι εγώ. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Επειδή με ενδιαφέρει το κινητό θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους δύο πράγματα: 1. Αν η ποιότητα στον ήχο κλήσης του είναι καλή (με ενδιαφέρει πολύ ο τομέας αυτός). 2. Πώς είναι η οράτοτητα της οθόνης σε ηλιοφάνεια, ευχαριστώ!Η ορατότητα της οθόνης κάτω από δυνατό ήλιο είναι κορυφαία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ευκρίνεια κάτω απ τον ήλιο άψογη και ειδικά για amoled οθόνη απλά κορυφαία. Ήχος κλήσης καλός αλλά πλέον όχι κορυφαίος, π.χ. Το note 3 έχει σαφώς ανώτερο ακουστικό. Το θέμα είναι πάντως ότι είναι απ τα καλά και σε αυτό το τομέα. Όσο για το φίλο που ρώτησε πιο πριν τι να προτιμήσει, αυτό ή το note 2 να ξέρει πως απλά είναι 2 άλλοι κόσμοι, όχι μόνο στο λειτουργικό αλλά και σας συσκευές αυτές κάθε εαυτές. Και η απάντηση είναι απλά τι ζητάει ο καθένας απ τη συσκευή του. Πες μας να σου απαντήσουμε Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Ενώ το θεωρούσα ως την επικρατέστερη επιλογή, διαβάζοντας αυτό και αφού δεν είναι κατηγορηματικοί όλοι οι χρήστες δυστυχώς έχω αρχίσει να αναθεωρώ... Edited March 29, 2014 by TheGuru Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Βρε vrontis σημασία εχει να βολεύει και να ευχαριστεί εσένα. Και εντάξει μιλάμε για κινητό. Το gsmarena οταν γράφει τέτοια δεν είναι για καλό. .. Έτσι έγραφε και για το Ν9 :P ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Να θεωρώ αυτονόητο ότι όταν μιλάς στο τηλέφωνο, γνωρίζεις και τηρείς το ότι δεν πρέπει να καλύπτεις με τα δάκτυλα το πίσω μικρόφωνο;... Oups....αυτο για το πισω μικροφωνο, δεν το ηξερα . . . . Γιατι ομως??? Που κολλαει το πισω μικροφωνο να επηρεάζει τον ηχο της φωνης μου, οταν μιλαω??? Εχει παρατηρησει κανεις αυτο το bug??? Συνδεμενος με ασυρματα bluetooth στερεοφωνικα ηχεια Nokia ΒΗ-503 και ακουγοντας μουσικη, οταν ερχεται ενα μην, αφου κανει τον ηχο του εισερχομενου, κανει μια βλακεια ηχο τουρουρου, κοβει τον ηχο, σου ανοιγει τις ρυθμισεις για φωνητικες οδηγιες και μετα απο 10 δευτερολεπτα κανει παλι εναν ηλιθιο θορυβο τουρου και επανερχεται . . . Τι ειν'τουτο παλι . . . ??? Καποιος, κατι??? Ειναι πολυ εκνευριστικο και στ'αμαξι στο bluetooth car kit και πανω στη μηχανη . . . Edited March 30, 2014 by Doukas_F http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καποιος, κατι??? Ειναι πολυ εκνευριστικο και στ'αμαξι στο bluetooth car kit και πανω στη μηχανη . . . http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/basics/use-speech-on-my-phone Ρυθμίσεις -> Φωνητικές εντολές -> Εκφώνηση εισερχόμενων SMS : επιλέξτε πότε θέλετε να ακούτε τις ανακοινώσεις για τα εισερχόμενα SMS: - ποτέ - πάντα - όταν χρησιμοποιείτε ακουστικό Bluetooth ή/και ενσύρματα ακουστικά. - μόνο όταν χρησιμοποιείτε ακουστικό Bluetooth - μόνο όταν χρησιμοποιείτε ενσύρματα ακουστικά Νομίζω ότι default είναι το "μόνο όταν χρησιμοποιείτε ακουστικό Bluetooth". Βάλε "ποτέ" για να το απενεργοποιήσεις (έτσι κι'αλλιώς δεν υποστηρίζει ελληνική γλώσσα στην ομιλία) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Κώστα σε αυτό ούτε εγώ είχα(όπως και στο πρώτο από expansys) αλλά στα άλλα δύο 1020 που είχα της Vodafone τα είχα δει όλα! Σημειωτέον ούτε με φλασάρισμα είχε στρώσει το ένα εξ αυτών άσε που στη ρομ που είχε μπει(unbranded)δεν είχα επιλογή για 2G και το είχα αναφέρει και εδώ! Τελικά είναι κ λίγο τι θα σου τύχει, πάντως εύχομαι και ελπίζω να στρώσουν και αυτά τα θεματάκια με την 8.1 Με το θέμα των επανεκκινήσεων εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Μου έκανε από τότε που το πρωτοπήρα 1 φορά την ημέρα χαλαρά. Αν είχε και κέφια περισσότερες :lol: Το πήγα σε NOKIA Care και τους ζήτησα να μου αλλάξουν ROM και να βάλουν unbanded επί πληρωμή φυσικά. Το πρόβλημα συνέχισε κανονικά. Το ξαναπήγα και το άφησα για να το πάνε στα κεντρικά. Το παρέλαβα μετά από 2 εβδομάδες με αναγραφόμενη επισκευή "επαναπρογραμματισμός". Όπως καταλαβαίνεται το μόνο που έκαναν ήταν να του ξαναπεράσουν την ROM της Vodafone. Δούλεψα το τηλέφωνο χωρίς SIM, με SIM καινούρια της Vodafone, χωρίς καμία third party εφαρμογή, με λίγες third party εφαρμογές, με το βασικό μου MS account, με καινούριο MS account, άπειρα hard reset και φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις οι επανεκκινήσεις συνεχίζονται. Θα το ξαναπάω σε ΝΟΚΙΑ Care αλλά δεν είμαι αισιόδοξος καθώς δεν βλέπω να ασχολούνται γενικότερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Με το θέμα των επανεκκινήσεων εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Μου έκανε από τότε που το πρωτοπήρα 1 φορά την ημέρα χαλαρά. Αν είχε και κέφια περισσότερες :lol: Το πήγα σε NOKIA Care και τους ζήτησα να μου αλλάξουν ROM και να βάλουν unbanded επί πληρωμή φυσικά. Το πρόβλημα συνέχισε κανονικά. Το ξαναπήγα και το άφησα για να το πάνε στα κεντρικά. Το παρέλαβα μετά από 2 εβδομάδες με αναγραφόμενη επισκευή "επαναπρογραμματισμός". Όπως καταλαβαίνεται το μόνο που έκαναν ήταν να του ξαναπεράσουν την ROM της Vodafone. Δούλεψα το τηλέφωνο χωρίς SIM, με SIM καινούρια της Vodafone, χωρίς καμία third party εφαρμογή, με λίγες third party εφαρμογές, με το βασικό μου MS account, με καινούριο MS account, άπειρα hard reset και φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις οι επανεκκινήσεις συνεχίζονται. Θα το ξαναπάω σε ΝΟΚΙΑ Care αλλά δεν είμαι αισιόδοξος καθώς δεν βλέπω να ασχολούνται γενικότερα. 1. Δεν έπρεπε να πληρώσεις την αλλαγή rom που σου έκαναν. Κάποιοι ζητάνε αλλά αν τους πεις ότι πρόκειται για πρόβλημα επανεκκινήσεων τότε είναι 1.000% δωρεάν. 2. Μετά απ' όλα αυτά πρέπει να ζητήσεις αντικατάσταση συσκευής και μάλιστα να το απαιτήσεις. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 1. Δεν έπρεπε να πληρώσεις την αλλαγή rom που σου έκαναν. Κάποιοι ζητάνε αλλά αν τους πεις ότι πρόκειται για πρόβλημα επανεκκινήσεων τότε είναι 1.000% δωρεάν. 2. Μετά απ' όλα αυτά πρέπει να ζητήσεις αντικατάσταση συσκευής και μάλιστα να το απαιτήσεις. Απορω και γω που δεν εχει κανει ακομα RMA.. Και με την υπομονη του επισης.. »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Να ζητησω αντικατασταση απο που παιδιά; Απο ΝΟΚΙΑ care ή απο Vodafone από οπου το πήρα; Έχει παρέλθει το DOA ασφαλώς. Είναι δεύτερη συσκευή που δεν χρησιμοποιείται πολύ για αυτό και δεν το έχω προχωρήσει τόσο ακόμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/basics/use-speech-on-my-phone Ρυθμίσεις -> Φωνητικές εντολές -> Εκφώνηση εισερχόμενων SMS : επιλέξτε πότε θέλετε να ακούτε τις ανακοινώσεις για τα εισερχόμενα SMS: - ποτέ - πάντα - όταν χρησιμοποιείτε ακουστικό Bluetooth ή/και ενσύρματα ακουστικά. - μόνο όταν χρησιμοποιείτε ακουστικό Bluetooth - μόνο όταν χρησιμοποιείτε ενσύρματα ακουστικά Νομίζω ότι default είναι το "μόνο όταν χρησιμοποιείτε ακουστικό Bluetooth". Βάλε "ποτέ" για να το απενεργοποιήσεις (έτσι κι'αλλιώς δεν υποστηρίζει ελληνική γλώσσα στην ομιλία) Σ'ευχαριστω παρα πολυ για την απαντησηση σου φιλε μου, αλλα το εχω ψαξει και εκει εννοειται, ομως στις Ρυθμίσεις -> Φωνητικές εντολές, η μονη δυνατοτητα που μου δινει, ειναι να προσθεσω γλωσα φωνητικων εντολων (οπου και εχω καμια, γιατι απλα δεν εχει Ελληνικα) Δε μου δινει πουθενα τη δυνατοτητα (3 τελιτσες, επιλογες η κατι αλλο τελος παντων) να κανω τις επιλογες που αναφερεις . . . Edit Τι βλακεια, παραληψη . . . Επρεπε (καλα το σκεφτηκα . . . ) να βγαλω το καμια και να το βαλω να κατεβασει καποια γλωσσα για να μου δειχνει πλεον τις ρυθμισεις που αναφερεις . . . Μα κανενας αλλος δεν το ειχε αυτο το θεμα???? Μου κανει εντυπωση . . . Edited April 1, 2014 by Doukas_F http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Σήμερα άλλαξα παροχο,απο συμβόλαιο voda πήγα σε q και το κινητό εμφανίζει ένα σηματάκι που δεν το ξαναείδα...ενα τρίγωνο..τι είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Σήμερα άλλαξα παροχο,απο συμβόλαιο voda πήγα σε q και το κινητό εμφανίζει ένα σηματάκι που δεν το ξαναείδα...ενα τρίγωνο..τι είναι; Η περιαγωγή είναι. Θα το βλέπεις μόνιμα, αφού η Q δεν έχει δικό της δίκτυο και κάνει περιαγωγή στο δίκτυο άλλης εταιρίας (wind). Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Nokia rules...!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts