Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. θα αρχισω λοιπον να κοιταω για κανα μεταχειρισμενο. οποτε συντομα θα αλλαχθει το ν8 μου!!!

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. θα αρχισω λοιπον να κοιταω για κανα μεταχειρισμενο. οποτε συντομα θα αλλαχθει το ν8 μου!!!

και εμενα γιατι το μεσημερι απο πρωι εχει φτασει στο μισο η μπαταρια πραγματικα χωρις καθολου χρηση??? μηπως εχει να κανει με την εκδοση λογισμικου??? εχω της vodafone με 3.2.04047.1

Edited by mikemilos

Όταν ενεργοποιείς την κάμερα δεν ακούς το χαρακτηριστικό ήχο;
αυτο ναι το ακουω αλλα πολλοί γραφανε ότι το ακουνε και όταν κουνάνε το κινητό τους για να βγάλουμε φωτογραφία. Σε εμένα κάνει ήχο μόνο όταν ανοιγει και κλείνει η κάμερα κανέναν αλλο

Όχι όταν το κουνάμε για να βγάλουμε φωτο, όταν το κουνάμε σκέτο... βασικά μιλάμε για εσκεμμένο έντονο κούνημα, στις νορμάλ κινήσεις/πιάσιμο κλπ δεν ακούγεται κάτι...δηλ. πως το "κουνάει" κάποιος το κινητό όταν πάει να βγάλει φωτο, απλά το πιάνουμε όπως για κάθε νορμάλ χειρισμό...

Οπότε, κατά το τράβηγμα φωτο (εστίαση, λήψη, save) ακούγεται ο μηχανισμός που δουλεύει και σε νορμάλ χειρισμό/πιάσιμο του κινητού, δεν ακούγεται τίποτα.

Αλλά, αν βάλεις το κινητό κοντά στο αυτί και το κουνήσεις κυριολεκτικά σαν σέικερ (κάντο αριστερά-δεξια, στο πάνω-κάτω ακούγεται λιγότερο), δεν ακούς απολύτως τίποτα; :confused:

Edited by apVga

Λοιπόν ολα καλα με το εργαλειο,ευχαριστημενος, εχω αλλαξει και rom (απο voda που ηταν) αλλα ειχα και πριν ενα μικρο θεμα με τις επανεκκινήσεις το οποίο ομως παραμένει...Τι μπορει να φταιει?Θεμα συσκευης?Nokia care δεν εχω καπου κοντα να παω. Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι να παω να παρω μια micro sim διοτι αυτη την ειχα παει σε καταστημα και που την κοψανε..

Όλα στο αυτόματο

Κακώς για μένα. Στο αυτόματο πολλές φορές δεν μου βγάζει αυτό που περιμένω. Άρχισε να πειραματίζεσαι με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Για μακρινά αντικείμενα θα βάλεις την εστίαση στο άπειρο.

Για να μην έχεις θόρυβο θα βάλεις χαμηλή τιμή στο iso αλλά για να μη σου βγει πολύ σκοτεινή θα πρέπει να το συνδυάσεις με (μεγάλη καθυστέρηση) μικρή ταχύτητα κλείστρου. (Όταν χρησιμοποιείς μικρή ταχύτητα κλείστρου πρέπει να το έχεις πολύ σταθερό το κινητό αλλιώς θα σου βγει θολή).

Λοιπόν ολα καλα με το εργαλειο,ευχαριστημενος, εχω αλλαξει και rom (απο voda που ηταν) αλλα ειχα και πριν ενα μικρο θεμα με τις επανεκκινήσεις το οποίο ομως παραμένει...Τι μπορει να φταιει?Θεμα συσκευης?Nokia care δεν εχω καπου κοντα να παω. Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι να παω να παρω μια micro sim διοτι αυτη την ειχα παει σε καταστημα και που την κοψανε..

Αρκετά πιθανό αυτό με τη sim. Έχει συμβεί και σε άλλους.

με την μπαταρια τι γινεται ομως ειναι πραγματικα σφαιρα το τηλεφωνο.... καποιοι ποθ λενε οτι βγαζει ανετα 2 μερες τι εχουν κανει????? τι ρυθμισεις????

Double tap on/ glance screen on (peek)/ viber, instagram στο παρασκηνιο/ οικονομια μπαταριας οταν πεφτει χαμηλα/ wifi always on/ μερικες φωτογραφιες/ email checkαρισμα ανα 3ωρο το ενα το αλλο χειροκινητα..

με αυτα.. 2 μερες βγαζω περιπου..

Εκτος και αν αρχιζω να επεξεργαζομαι φωτογραφιες με κανα photoroom/oneshot κτλ και κανω και 1 ωρα να τις ανεβασω μετα στο instagram.. τοτε μου κραταει 1 μερα..

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Θέμα με επανεκκινήσεις έχω και εγώ από την πρώτη στιγμή. Το πήγα σε NOKIA care για να περάσουν unbranded ROM αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Περίπου μια την ημέρα κάνει αλλά έχει αρχίσει να με κουράζει και σκέφτομαι να πάω να το αφήσω στο service να το ψάξουν.

Θέμα με επανεκκινήσεις έχω και εγώ από την πρώτη στιγμή. Το πήγα σε NOKIA care για να περάσουν unbranded ROM αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Περίπου μια την ημέρα κάνει αλλά έχει αρχίσει να με κουράζει και σκέφτομαι να πάω να το αφήσω στο service να το ψάξουν.

Εμενα δεν ειναι καθημερινο το φαινομενο, ειναι κατα καποιο τροπο οποτε το πιασει!Χθες πχ μου εκανε 2 μαζεμενες και ειχε να το κανει καιρο..Πριν του περασω αυτη την rom που εχω τωρα την unbranded παλι εκανε οποτε το θυμοταν..εστρωνε για καμια βδομαδα και πανω ,αλλα μετα εκανε 1-2 στα καπακια...Θα δοκιμασω και αυτο με την sim και θα δω μπας και φτιαξει

Double tap on/ glance screen on (peek)/ viber, instagram στο παρασκηνιο/ οικονομια μπαταριας οταν πεφτει χαμηλα/ wifi always on/ μερικες φωτογραφιες/ email checkαρισμα ανα 3ωρο το ενα το αλλο χειροκινητα..

με αυτα.. 2 μερες βγαζω περιπου..

Εκτος και αν αρχιζω να επεξεργαζομαι φωτογραφιες με κανα photoroom/oneshot κτλ και κανω και 1 ωρα να τις ανεβασω μετα στο instagram.. τοτε μου κραταει 1 μερα..

thanks θα δοκιμασω το ιδιο να δω... μηπως καταναλωνει πολυ και το 4g? Edited by mikemilos

Κλασσικό σύμπτωμα κομμένης sim. Πάρε ρε άνθρωπε μια sim έλεος τι πάτε και τις κόβετε!

- There is no place like 127.0.0.1 -

υγ. Υπάρχει περίπτωση να μη λειτουργεί ο ois μου; ρωτάω γιατι το κινητό δεν κάνει κανένα θορυβο,ποτέ και πολλοί λένε οτι τους κάνει ο αισθητηρας ένα κροταλισμα

Και εγώ αυτό αναρωτιόμουν πως δουλεύει το OIS. Τελικά το ανακάλυψα απλά πατώντας την οθόνη για εστίαση στο σημείο που θέλω.

Κάνε το εξής τεστ. Κούνα το κινητό και δες πως φαίνεται στην οθόνη η εικόνα της κάμερας. Μετά εστίασε με ένα tap. Κούνα πάλι και παρατήρησε πως, όταν η κίνηση περνάει κοντά από το σημείο που εστίασες (και που δείχνει το στρογγυλό γραφικό), η εικόνα παραμένει πιο σταθερή, κουνιέται λιγότερο γενικά.

Από όταν το βρήκα, πλέον δεν κάνω εστίαση με μισό πάτημα του κουμπιού της κάμερας, αλλά πάντα με ένα πρώτο tap. Ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι και χωρίς Light assist (ρυθμισμένη να ενεργοποιείται μόνο όταν έχω flash). Βγάζω και πιο σταθερές φωτογραφίες και με σαφώς καλύτερη εστίαση (auto ή manual).

thanks θα δοκιμασω το ιδιο να δω... μηπως καταναλωνει πολυ και το 4g?

Ρουφάει όχι απλά καταναλώνει.. και το 3g επίσης τρωει πολυ μπαταρια.. εγω γενικα δεν βαζω ποτε mb στην καρτα μου.. παντα με wifi καθως και στο σπιτι και στη δουλεια εχω wifi..

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Το 3G άμα είσαι σε περιοχή με καλό σήμα ώστε να μην κάνει συνεχώς αναζήτηση είναι σε νορμάλ καταστάσεις... Το 4G επειδή το σήμα είναι αθλιο παντού και εναλλάσσεται από 4G σε 3G και ανάποδα καταναλώνει πάρα πολύ ενέργεια...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Διαβαζω συνεχως ολο προβληματα . . .

Τι να πω, τοσο τυχερος ειμαι???

Το πηρα με την προσφορα της Vodafone πριν κανα μηνα και το κινητο παει σφαιρα . . .

Κανονικα ολα με την μπαταρια, 1 μερα με πολυ χρηση, 1,5 εως 2 με χαλαρη!

Αυτες οι φωτο ομως ειναι ολα τα λεφτα . . .πραγματικα απολαμβανω απιστευτα τις εκπληκτες φατσες φιλων με iphone 5, galaxy S4 κλπ. οταν βλεπουν τις φωτο . . .

Μια ερωτηση :

Πως μπορουμε να φτιαξουμε μια λιστα αναπαραγωγης στο pc και να τη μεταφερουμε στο κινητο???

Προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα και μου 'χει πεταξει χυμα στη μουσικη τα παντα...

Υπαρχει καποιος τροπος να περασουμε τη μουσικη σε φακελους και να την ακουμε απο καποιον folder player, αν υπαρχει, οπως στο Ν8???

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Διαβαζω συνεχως ολο προβληματα . . .

Τι να πω, τοσο τυχερος ειμαι???

Το πηρα με την προσφορα της Vodafone πριν κανα μηνα και το κινητο παει σφαιρα . . .

Κανονικα ολα με την μπαταρια, 1 μερα με πολυ χρηση, 1,5 εως 2 με χαλαρη!

Αυτες οι φωτο ομως ειναι ολα τα λεφτα . . .πραγματικα απολαμβανω απιστευτα τις εκπληκτες φατσες φιλων με iphone 5, galaxy S4 κλπ. οταν βλεπουν τις φωτο . . .

Μια ερωτηση :

Πως μπορουμε να φτιαξουμε μια λιστα αναπαραγωγης στο pc και να τη μεταφερουμε στο κινητο???

Προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα και μου 'χει πεταξει χυμα στη μουσικη τα παντα...

Υπαρχει καποιος τροπος να περασουμε τη μουσικη σε φακελους και να την ακουμε απο καποιον folder player, αν υπαρχει, οπως στο Ν8???

Χααχχαχα.. το πιστευεις οτι και εγω το ιδιο αναρωτηθηκα μετα απο τα ποσα προβληματα διαβασα για τις παραλαβες απο vodafone?

Και μενα μια απ'τα ιδια.. vodafone branded και ολα αψογα οπως τα πες..

Σου χω και λυση στο προβληματακι με την playlist.. εδώ.

Have fun!

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Χααχχαχα.. το πιστευεις οτι και εγω το ιδιο αναρωτηθηκα μετα απο τα ποσα προβληματα διαβασα για τις παραλαβες απο vodafone?

Και μενα μια απ'τα ιδια.. vodafone branded και ολα αψογα οπως τα πες..

Σου χω και λυση στο προβληματακι με την playlist.. εδώ.

Have fun!

Απιστευτο timing ομως???

Την ενοτητα [Επίσημο] Windows Phone 8 Series μαζι με προτασεις εφαρμογων και Nokia WP, την εχω αποθηκευμενη στα αγαπημενα και παντα την διαβαζω . . .

Ετυχε να γραψω το παραπανω ποστ, πριν μπω στη συνεχεια στα επομενα...

Κι εσυ μου δινεις το λινκ, για να διαβασω τη λυση, στο μονο ποστ που ειχα αδιαβαστο για σημερα . . .

Απιτσευτο!!!

Ευχαριστω πολυ παντως!!!

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

εχω μια ερωτηση ρε παιδια. δηλαδη αν εγω θελω να περασω ενα αλμπουμ στο κινητο για να το ακουσω, αυτο δεν θα περαστει σε ξεχωριστο φακελο αλλα θα πνε τα αρχεια στον φακελο μουσικη ξερω γω, και αν δεν εχω κανει πλειλιστ, τρεχα γυρευε?

μεγαλη βλακεια αυτο. υπρχει πιθανοτητα να διορθωθει στο μελλον?

Αν περασεις album υπαρχει κατηγορια στο music player του κινητου που σου εμφανιζει ξεχωριστα τα albums.. εχει και αλλη καρτελα που τα χει ολα με αλφαβητικη σειρα.. αλλη καρτελα με τα playlists κτλ..

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απιστευτο timing ομως???

Την ενοτητα [Επίσημο] Windows Phone 8 Series μαζι με προτασεις εφαρμογων και Nokia WP, την εχω αποθηκευμενη στα αγαπημενα και παντα την διαβαζω . . .

Ετυχε να γραψω το παραπανω ποστ, πριν μπω στη συνεχεια στα επομενα...

Κι εσυ μου δινεις το λινκ, για να διαβασω τη λυση, στο μονο ποστ που ειχα αδιαβαστο για σημερα . . .

Απιτσευτο!!!

Ευχαριστω πολυ παντως!!!

Χεχεχε.. οντως πολυ καλο timing, μιας και δεν ηταν και πολυ ωρα πριν που το διαβασα και γω σαν τελευταιο post στο [Επίσημο] Windows Phone 8 Series..

Το Nokia Windows phone section μαζι με το Windows Phone section ειναι τα μονα που διαβαζω καθημερινα εδω.. :happy:

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Κλασσικό σύμπτωμα κομμένης sim. Πάρε ρε άνθρωπε μια sim έλεος τι πάτε και τις κόβετε!

Δεν είναι μονο θεμα σιμ. Εχω αλλαξει ρομ, η σιμ κανονικη χωρις κοψίματα

κτλ, και το θέμα παραμένει. Για να μην εκνευρίζομαι που το εβρισκα κάποιες

φορες στην οθόνη εισαγωγής πιν, απλως εβγαλα τον κωδικο, ώστε να bootαρει

στο λειτουργικο. Κομπογιαννιτικο μεν, αλλα δεν παιρνω χαμπάρι ποτε κανει

επανεκκίνηση, ούτε κινδυνεύω να χάνει κλησεις.

Χεχεχε.. οντως πολυ καλο timing, μιας και δεν ηταν και πολυ ωρα πριν που το διαβασα και γω σαν τελευταιο post στο [Επίσημο] Windows Phone 8 Series..

Το Nokia Windows phone section μαζι με το Windows Phone section ειναι τα μονα που διαβαζω καθημερινα εδω..

Το Nokia Windows phone section που είναι? για δώσε ένα link

:respect:

Αν περασεις album υπαρχει κατηγορια στο music player του κινητου που σου εμφανιζει ξεχωριστα τα albums.. εχει και αλλη καρτελα που τα χει ολα με αλφαβητικη σειρα.. αλλη καρτελα με τα playlists κτλ..

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Nokia Windows phone section μαζι με το Windows Phone section ειναι τα μονα που διαβαζω καθημερινα εδω.. :happy:

Παντως, με βαση την τριτη λυση, δε βλεπω να υπαρχει επιλογη, πατωντας δεξι κλικ το φακελο να κανει δημιουργια play list . . .

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...