Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παιδια, οσο και αν εχω αγαπησει τα windows phone μετα από

χρονια στο android, με note τελευταια συσκευη, δεν ξερω τι να κανω με τη μπαταρια.

Και να μην ακουμπήσω τη συσκευη, απλα με δυο μειλ να συγχρονιζουν κάθε

δυο ωρες, και το παρασκηνιο μονο viber, χανει 2-4% την ωρα.

Με στεναχωρει γιατι εχει περασει και το DOA, αν φυσικα είναι faulty συσκευη.

Πρωτη κινηση νομιζω είναι hard reset. Xωρις το παραμικρο στησιμο, 100% μπαταρια και

flight mode μεχρι το πρωι να δω καταναλωση. Αν συνεχιστεί, περασμα unbranded ρομ ειτε σε

Nokia Care ειτε μονος. Ξανα τεστ, και αν δεν, τοτε πεταμα στο τοιχο στην κυριολεξια και παλι

android μερια. Βεβαια σε τετοια περιπτωση, αντε να δικαιολογησω παλι την αλλαγη κινητου σε διαστημα ενός μηνα, γιατι όπως καταλαβαίνετε προηγηθηκε και ένα 925.:)

Εχει καποιος φιλος να προτεινει διαφορετικη διαδικασια? :(

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει καποιος φιλος να προτεινει διαφορετικη διαδικασια? :(

Όχι, αυτά που είπες κάν`τα επακριβώς.

Σε καταλαβαίνω γιατί την έχω περάσει και εγώ τη διαδικασία.

Το ένα μάλιστα ήταν στο τσακ να το ρίξω απ'το μπαλκόνι.

Αν μετά από αυτά που θα κάνεις έχει πάλι κατανάλωση περίπου 15 έως 25% τι 8ωρο τότε στείλτο στο σέρβις αφού έχει περάσει το doa.

Εμένα το 1020 wind που έχω τώρα ακόμα δουλεύει και δε του έχω κάνει τη πρώτη φόρτιση μετά από 2 μέρες και 2 ώρες είναι στο 27%.

Έχω βάλει και εφαρμογές αρκετές όπως και 1 tile for screen off(ευκολία).

Μέχρι τώρα καλά φαίνετε να και, θα δείξει γιατί για μένα είναι βασικό λόγο ευκολίας να υπάρχει χωρίς μεγάλο drain τέτοιο tile

[/ATTACH]

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Και εγώ φίλε μου είχα κάνει τα πάντα μέχρι που τελικά πήγε για επισκευή μιας και το battery drain δεν σταματούσε με τίποτα!!Η επισκευή έχει ένα θετικό έναντι του DOA στο ότι το κινητό θα επισκευαστεί και,δεν θα σου δώσουν κάποιο άλλο που μπορεί να έχει το ίδιο πρόβλημα!!

Ένα παράδειγμα είναι ένα 920 που πήγα για επισκευή για άλλο λόγο(όχι μπαταρία) αλλά μου αλλάξαν την πλακέτα και παρατήρησα ότι έφερε και καλύτερη διάρκεια μπαταρίας!!!

Οπότε πιθανολογώ ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με το,1020 που έχω στείλει για επισκευή μπαταρίας !!!

Όχι, αυτά που είπες κάν`τα επακριβώς.

Σε καταλαβαίνω γιατί την έχω περάσει και εγώ τη διαδικασία.

Το ένα μάλιστα ήταν στο τσακ να το ρίξω απ'το μπαλκόνι.

Αν μετά από αυτά που θα κάνεις έχει πάλι κατανάλωση περίπου 15 έως 25% τι 8ωρο τότε στείλτο στο σέρβις αφού έχει περάσει το doa.

Εμένα το 1020 wind που έχω τώρα ακόμα δουλεύει και δε του έχω κάνει τη πρώτη φόρτιση μετά από 2 μέρες και 2 ώρες είναι στο 27%.

Έχω βάλει και εφαρμογές αρκετές όπως και 1 tile for screen off(ευκολία).

Μέχρι τώρα καλά φαίνετε να και, θα δείξει γιατί για μένα είναι βασικό λόγο ευκολίας να υπάρχει χωρίς μεγάλο drain τέτοιο tile

[/ATTACH]

Mανο, την ξερω την περιπτωση σου γιατι ειχα διαβασει τα σχολια σου. Εβλεπα τα στοιχεια που παρεθετες αλλα

κλασσικα προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου ότι στην δικια μου περιπτωση, εγω κανω κατι λαθος. Μεχρι εδώ όμως.

Το τηλεφωνο το χρησιμοποιω και για δουλεια λογω excel και skydrive και δεν μπορω να αγχωνομαι ολη την ωρα με την μπαταρια.

Βεβαια θα προσπαθήσω οσο μπορω να βγαλω μια ακρη, γιατι πραγματικα μου αρεσει το ατιμο.

Και εγώ φίλε μου είχα κάνει τα πάντα μέχρι που τελικά πήγε για επισκευή μιας και το battery drain δεν σταματούσε με τίποτα!!Η επισκευή έχει ένα θετικό έναντι του DOA στο ότι το κινητό θα επισκευαστεί και,δεν θα σου δώσουν κάποιο άλλο που μπορεί να έχει το ίδιο πρόβλημα!!

Ένα παράδειγμα είναι ένα 920 που πήγα για επισκευή για άλλο λόγο(όχι μπαταρία) αλλά μου αλλάξαν την πλακέτα και παρατήρησα ότι έφερε και καλύτερη διάρκεια μπαταρίας!!!

Οπότε πιθανολογώ ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με το,1020 που έχω στείλει για επισκευή μπαταρίας !!!

Ειχες χειροτερα ποσοστα από τα δικα μου σε καταναλωση μπαταριας? Απλως προσπαθω να εξαντλησω τις πιθανότητες να είναι δικο μου λαθος πριν το παω ώστε να είμαι απολυτος απέναντι τους. Εχω δει και καταναλωση 7% την ωρα χωρις χρηση,

απλως με ανοιχτο wifi. Σε χρεωσαν για επισκευή μπαταριας?

Ειχες χειροτερα ποσοστα από τα δικα μου σε καταναλωση μπαταριας? Απλως προσπαθω να εξαντλησω τις πιθανότητες να είναι δικο μου λαθος πριν το παω ώστε να είμαι απολυτος απέναντι τους. Εχω δει και καταναλωση 7% την ωρα χωρις χρηση,

απλως με ανοιχτο wifi. Σε χρεωσαν για επισκευή μπαταριας?

Με ελάχιστη χρήση αν μου έβγαζε 9 ώρες ήμουν πολύ τυχερός!!!!Φυσικά και όχι γιατί το κινητό είναι στην εγγύηση!!!Απλά δεν θα μου επισκευάσουν την μπαταρία!!!Το έχουν στείλει έξω στα κεντρικά οπότε λογικά πάει για μπαταρία ή πλακέτα ή και τα 2 μαζί!!Θα ξέρω όταν επιστρέψει το κινητό...

Λοιπόν χθες του έβαλα το Lock Screen

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/lock-screen/f93c89f3-2136-4640-8f58-ecf86aba05b9

Και το βράδυ το άφησα με 11% ώρα 1.35 αφού έκλεισα την οθόνη απ'το tile.

Πριν λίγο το είδα στο

10% ώρα 10.10 πρωί.

Έφτασε αισίως τις 2 μέρες κ 12 ώρες

Άψογη συμπεριφορά!!!

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Εγω παντως το εδωσα πισω.(απο Media Markt) .Μου ειπαν αν θελω αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων. Ζητησα αντικατασταση αρκει να μην μου στειλουν ελαττωματικο ξανα..Μου ειπαν οτι οχι δεν υπαρχει περιπτωση.

Οποτε περιμενω τη νεα συσκευη.

Θα μου πειτε που το ξερουν αν θα εχει ή οχι θεμα ξανα.Θα δειξει.Πλεον ξερω πως το τσεκαρω οποτε σε 3-4 μερες θα εχω γνωμη.

Τωρα στην νεα συσκευη θα ισχυει παλι το DOA ή αυτο καλυπτε την αγορα της 1ης;

Δημήτρης

Τωρα στην νεα συσκευη θα ισχυει παλι το DOA ή αυτο καλυπτε την αγορα της 1ης;

Θα ισχύει κανονικά μην αγχώνεσαι :)

Παντα φιλικα Μανος

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/lock-screen/f93c89f3-2136-4640-8f58-ecf86aba05b9

Πριν λίγο το είδα στο

10% ώρα 10.10 πρωί.

Άψογη συμπεριφορά!!!

Φίλε μου είχα βάλει κάτι παρόμοιο για κλείδωμα οθόνης ήμουν οκ για κάνα δυο μέρες και μετά ξαφνικά μου την ρούφηξε την μπαταρία άρα κατά την γνώμη μου δοκιμασετο κάνα δυο βδομάδες και αν είναι όλα καλά πες μας να την εγκαταστήσουμε.

:respect:

Πριν λίγο το είδα στο

10% ώρα 10.10 πρωί.

Άψογη συμπεριφορά!!!

Mανο, το αφησα με 100% σε flight mode, μετα από reset. Από τις 4 το πρωι μεχρι

τωρα που γραφω, δηλαδή ένα 9ωρο, εχασε 23%. Ετσι απλα.

Φίλε μου είχα βάλει κάτι παρόμοιο για κλείδωμα οθόνης ήμουν οκ για κάνα δυο μέρες και μετά ξαφνικά μου την ρούφηξε την μπαταρία άρα κατά την γνώμη μου δοκιμασετο κάνα δυο βδομάδες και αν είναι όλα καλά πες μας να την εγκαταστήσουμε.

Εννοείται.

Το θέμα είναι ότι έως τώρα όλα οκ

Mανο, το αφησα με 100% σε flight mode, μετα από reset. Από τις 4 το πρωι μεχρι

τωρα που γραφω, δηλαδή ένα 9ωρο, εχασε 23%. Ετσι απλα.

Σε καταλαβαίνω, είχα φάει ήττες με όλα αυτά αλλά τούτο εδώ μου είχε επιδείξει τη καλύτερη συμπεριφορά και του έδωσα πρώτο την ευκαιρία.

Έως τώρα δεν έχω το παραμικρό drain.

Το καλό είναι ότι είναι φρέσκο το κινητό, δε του έχω βάλει πάρα ελάχιστα πράγματα εκτός τα update για τα μαμά Nokia apps και το παρακολουθώ.

Μέχρι να κατέβω Αθήνα να πάρω θήκη δε το χρησιμοποιώ και για κυρίως τηλέφωνο οπότε έχω χρόνο για δοκιμές.

Το βράδυ θα του βάλω και τα toggles for Wi-Fi κ.α. (γιατί έχω καλομάθει στο android και μου λείπουν πολύ) και δε μπορώ να περιμένω έως ότου έρθουν τα επίσημα.

Δε θα του βάλω ένδειξη μπαταρίας βέβαια.

Πάντως πιστεύω ότι μπορεί να γίνετε και κάποιου είδους conflict για το drain που έχουν αυτά τα apps στυλ lock screen & toggles.

Ίδωμεν, πάντως το πήρα μαζί μου παραλία για λίγες φωτο και βίντεο σήμερα και ακόμα να κλείσει, είναι στο 4%

[/ATTACH]

Παντα φιλικα Μανος

Στο flight mode εμενα μου βγαζει 0.6-.07% ανα ωρα και σε αναμονη 1-1.5% το πολυ...Ειναι 4η βδομαδα που το εχω. πιο πριν ρουφαγε παραπανω στο flight mode,τωρα 2 τελευταίες φορτισεις βλεπω εστρωσε καπως..Τα νουμερα λετε ειναι πανω κατω φυσιολογικα? Καπου τοσο δλδ πρεπει να χανει?

Θα ισχύει κανονικά μην αγχώνεσαι :)

Να δεις γλεντια αν εχει και η νεα συσκευη το ιδιο θεμα...Καθε 6 μερες θα τους παιρνω για αλλαγη συσκευης....:p

Στο τελος μπορει να το κανω και απο συνηθεια....:)

ΥΓ:Δεν σκεφτηκα να τους πω να μου στειλουν κανα κιτρινακι...Αλλα δεν πειραζει.Στο επομενο DOA...

Δημήτρης

Ξανά update από εμένα για το θέμα της μπαταρίας.

Επιβεβαιώνω και μετά από αρκετή χρήση της συσκευής, έχω πλέον υπερδιπλάσια διάρκεια από όταν έβαλα την γερμανική ρομ, όσο περίεργο και αν ακούγεται. Ούτε εγώ το πιστεύω... Να περνάνε 4 ώρες με wifi on, hotmail sync με push, κάποια notifications από fb, twitter και whatsapp, χωρίς να το αγγίξω όμως, λίγες φορές peek στο glance, και τελικά να έχει πέσει 1%... Μέχρι και soft reset έκανα αρκετές φορές για να βεβαιωθώ πως απλά δεν σκαλώνει ο μετρητής της μπαταρίας και δείχνει ότι να 'ναι. Να τονίσω πως πριν η συσκευή με την ίδια χρήση, και πιο περιορισμένη για να παλέψω την διάρκεια, έπεφτε κάτω από 10% στις 8 με 10 ώρες.

Δείτε τις φωτό:

• Στην πρώτη βλέπετε τι background apps έχω ανοιχτά. Από Bing Weather μέχρι και Whatsapp.
  • Η δεύτερη φωτογραφία είναι μετά από πρωϊνή χρήση με τηλέφωνα κυρίως και όλο το βράδυ εκτός φόρτισης. Είχε βγει από την πρίζα γύρω στις 9.30 το προηγούμενο βράδυ και είχα κάνει λίγη χρήση με γύρω στις 5 φωτογραφίες και κανα 2 μικρές κλήσεις.
  • Η τρίτη είναι 7 ώρες μετά την δεύτερη, 7 παρά κάτι, γι' αυτό και δεν λέει 20 ώρες από την τελευταία φόρτιση, αλλά 19. Δείτε και την ώρα που γράφει στο πάνω μέρος για επιβεβαίωση. Στις 7 ώρες αυτές έκανα χρήση 3g, whatsapp, facebook, κλήσεις, emails, upload καμιά 10αριά φωτογραφίες στο skydrive, Arctic Monkeys μισή ώρα και ένα μισάωρο το Nokia Modern Mayor :P.

Για την ώρα φαίνεται απέφυγα διαδικασίες επισκευής κλπ, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Δεν θα σας πρήξω κι άλλο με στατιστικά μπαταρίας (εκτός και αν βουτάει στον γκρεμό πάλι :P ) και θα πω απλά στους φίλους που έχουν θέματα, να δοκιμάσουν να περάσουν γερμανική ή αγγλική ρομ. Δεν λέω αναγκαστικά πως η γερμανική έχει διαφορά από τις άλλες unbranded, επειδή εμένα μου έκατσε καλά, αλλά σίγουρα αξίζει η δοκιμή για όσους έχουν θέμα πριν το σπρώξουν για επισκευή. Μπορεί το 1ο φλασάρισμα της αγγλικής να μην έκατσε καλά, τι να πω.

Σίγουρα πάντως το 2ο φλασάρισμα με την γερμανική έκανε θαύμα για εμένα :P

Παιδιά δεν λέω σε κανέναν, κάντε το μόνοι σας, αλλά στην τελική είναι πολύ σπάνιο να το χαλάσετε. Και αν όντως έχετε θέμα με μπαταρία ακόμα, του περνάτε πάλι της vodafone και το παρουσιάζεται έτσι στο nokia care της περιοχής σας. Εγώ λόγω προηγούμενης εμπειρίας δεν το φοβάμαι να το δοκιμάσω και το έκανα μάλιστα στην 1η ώρα από όταν έβγαλα το κινητό από το κουτί του, μόνο και μόνο για να μην βλέπω το σήμα της vodafone. Αφήστε που στα lumia είναι με διαφορά η πιο εύκολη διαδικασία που έχω πετύχει ποτέ για φλασάρισμα.

Edited by cybernouris

Πήγα ρώτησα σε nokia care για να μου κάνει unbranded το vodafone και μου ζητάνε 16€!!!Είναι λογικό;

Εγω που ειχα ρωτησει σε 3 nokia care ειχα παρει 3 διαφορετικες απαντησεις....το ενα ηθελε μονο την αποδειξη αγορας και δεν σου χρεωναν την αναβαθμηση,το δευτερο ζηταγε 16 ευρω,με η χωρις αποδειξη αγορας,και το τριτο επειδη ειναι vodafone,επρεπε να ρωτησουν στη nokia αν μπορουσαν να περασουν αναβαθμηση λογω του γεγονος οτι η voda εχει copyright και δεν ξερουν αν επιτρεπετε.....

Πιστεύω θα ήταν χρήσιμο να μας πουν την άποψη τους για την μπαταρία και οι χρήστες που το αγόρασαν πριν την προσφορά της Βόνταφον... Ώστε να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης...

Επίσης αν ξέρει κάποιος κάτι πάνω σε αυτά:

1) Όσοι πήγατε σε Nokia Care και σας έκαναν Unbanded τη συσκευή είδατε καμία διαφορά στη μπαταρία?

2) Αν το κάνω unbranded όταν έρθουμε με το καλό τα 8.1 θα πάρει τη έκδοση της βόνταφον πάλι ή αυτή που θα έχω βάλει μετά...?

Powerd by OnePlus 7 Pro

2) Αν το κάνω unbranded όταν έρθουμε με το καλό τα 8.1 θα πάρει τη έκδοση της βόνταφον πάλι ή αυτή που θα έχω βάλει μετά...?

Το έχουμε λήξει αυτό. Όπως συμβαίνει και με άλλα κινητά, androids και wphones, θα παίρνεις τις αναβαθμίσεις που θα βγαίνουν για την rom που θα βάλεις. Αν αυτή δεν έχει το brand κάποιας εταιρείας, τότε πιθανόν να παίρνεις την εκάστοτε αναβάθμιση και πιο γρήγορα, αφού οι εταιρείες κινητής για να εγκρίνουν αναβαθμίσεις κάνουν δοκιμές στις roms αφού βάλουν τα δικά τους μέσα, ακόμα και αν αυτό που βάζουν είναι μόνο 1 logo.

Πιστεύω θα ήταν χρήσιμο να μας πουν την άποψη τους για την μπαταρία και οι χρήστες που το αγόρασαν πριν την προσφορά της Βόνταφον... Ώστε να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης...

Επίσης αν ξέρει κάποιος κάτι πάνω σε αυτά:

1) Όσοι πήγατε σε Nokia Care και σας έκαναν Unbanded τη συσκευή είδατε καμία διαφορά στη μπαταρία?

@alex Εγώ την έχω εκφέρει την γνώμη μου κάμποσες φορές όπως έχεις προσέξει και το έχω υπεραναλύσει το θέμα μιας και έχω περάσει και από την διαδικασία του DOA με την πρώτη συσκευή.

Προσωπικά πιστεύω ότι η ρομ δεν έχει να κάνει, μιας και εγώ είμαι ακόμα branded και μετά από εντατικές δοκιμές (έχοντας "καεί" από την πρώτη συσκευή) στην δεύτερη δεν έχω κανένα θέμα μπαταρίας.

Σε standby με εορτολόγιο, bing weather στο παρασκήνιο, double tap on και glance peek χάνω ~0.5%/ώρα όπου στο προηγούμενο με τα ίδια ήμουν στο ~3-4%/ώρα.

Πλέον επειδή είδα ότι όλα πάνε καλά και ξέφυγα από την τρέλα να κοιτάω συνέχεια τον μετρητή και να μην ακουμπάω το κινητό, κάνοντας κανονική για τα δεδομένα μου χρήση (κλήσεις, πολλά sms, wifi on και internet τις περισσότερες ώρες της ημέρας) μου βγάζει καθαρά ένα 3ήμερο γεμάτο, όσο δηλαδή μου κρατούσαν και άλλες συσκευές με την ίδια χρήση πάνω κάτω.

Συνεπώς το βρίσκω μια χαρά και δεν νομίζω ότι μια αλλαγή ρομ θα το βελτίωνε ώστε να κρατάει με χρήση πάνω από 3 ημέρες, άλλωστε πόσες συσκευές κρατάνε τόσο? Επίσης, προσωπικά πάλι πιστεύω ότι όπως είπα και χτες, η Vodafone ουσιαστικά ένα μόλις logo έχει περάσει το οποίο αμφιβάλλω πώς μπορεί να επηρεάζει την διαχείριση ενέργειας του κινητού, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό.

Τέλος αν googlαρετε για θέματα σχετικά με battery drain του 1020 θα βρείτε πάμπολλα θέματα από διάφορες χώρες, διαφορετικών provider, branded και μη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κάποιο γενικό πρόβλημα των συσκευών (hardware μάλλον), όποτε υποθέτω ότι δεν ισχύει και τόσο ότι είναι "η κακή Vodafone branded rom" που ρουφάει τις μπαταρίες...

Ο χρόνος βέβαια θα δείξει... :)

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

@bad_freddy Δεν διαφωνώ σε όσα λες. Μπορεί αν είχα παίξει από την αρχή με την voda-rom να μην είχα καν θέμα και να μου βγήκε το πρόβλημα από όχι καλό φλασάρισμα της αγγλικής. Αρκετά ποστ πίσω άλλωστε το λέω πως δεν ξέρω γιατί τώρα έχω καλύτερη μπαταρία, αλλά αυτό που δείχνει να το έστρωσε είναι φλασάρισμα της γερμανικής. Ίσως το φλασάρισμα αυτό να έγινε καλύτερα. Who knows.. Το θέμα είναι σε τι φάση βρίσκεται ο καθένας να ζητήσει DOA και αν δεν μπορεί, τι θα μπορούσε να δοκιμάσει πριν το στείλει για επισκευή. Στην τελική η εγγύηση είναι 2 ετών, μπαταρία αλλάζουμε και από εβδομάδα, κανα δυο δοκιμές δεν μας χαλάνε :)

Καλησπέρα. Εχει παρατηρήσει κανείς οτι αν εχεις συνδεδεμένο ακουστικο bluetooth π.χ. το mw1 που εχω εγω, δεν ακούγεται ο ηχος των sms απο το τηλέφωνο αλλα απο το ακουστικο. Τι κουφό είναι αυτό?
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Ξανά update από εμένα για το θέμα της μπαταρίας.

Επιβεβαιώνω και μετά από αρκετή χρήση της συσκευής, έχω πλέον υπερδιπλάσια διάρκεια από όταν έβαλα την γερμανική ρομ, όσο περίεργο και αν ακούγεται. Ούτε εγώ το πιστεύω... Να περνάνε 4 ώρες με wifi on, hotmail sync με push, κάποια notifications από fb, twitter και whatsapp, χωρίς να το αγγίξω όμως, λίγες φορές peek στο glance, και τελικά να έχει πέσει 1%... Μέχρι και soft reset έκανα αρκετές φορές για να βεβαιωθώ πως απλά δεν σκαλώνει ο μετρητής της μπαταρίας και δείχνει ότι να 'ναι. Να τονίσω πως πριν η συσκευή με την ίδια χρήση, και πιο περιορισμένη για να παλέψω την διάρκεια, έπεφτε κάτω από 10% στις 8 με 10 ώρες.

Δείτε τις φωτό:

• Στην πρώτη βλέπετε τι background apps έχω ανοιχτά. Από Bing Weather μέχρι και Whatsapp.
  • Η δεύτερη φωτογραφία είναι μετά από πρωϊνή χρήση με τηλέφωνα κυρίως και όλο το βράδυ εκτός φόρτισης. Είχε βγει από την πρίζα γύρω στις 9.30 το προηγούμενο βράδυ και είχα κάνει λίγη χρήση με γύρω στις 5 φωτογραφίες και κανα 2 μικρές κλήσεις.
  • Η τρίτη είναι 7 ώρες μετά την δεύτερη, 7 παρά κάτι, γι' αυτό και δεν λέει 20 ώρες από την τελευταία φόρτιση, αλλά 19. Δείτε και την ώρα που γράφει στο πάνω μέρος για επιβεβαίωση. Στις 7 ώρες αυτές έκανα χρήση 3g, whatsapp, facebook, κλήσεις, emails, upload καμιά 10αριά φωτογραφίες στο skydrive, Arctic Monkeys μισή ώρα και ένα μισάωρο το Nokia Modern Mayor :P.

Για την ώρα φαίνεται απέφυγα διαδικασίες επισκευής κλπ, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Δεν θα σας πρήξω κι άλλο με στατιστικά μπαταρίας (εκτός και αν βουτάει στον γκρεμό πάλι :P ) και θα πω απλά στους φίλους που έχουν θέματα, να δοκιμάσουν να περάσουν γερμανική ή αγγλική ρομ. Δεν λέω αναγκαστικά πως η γερμανική έχει διαφορά από τις άλλες unbranded, επειδή εμένα μου έκατσε καλά, αλλά σίγουρα αξίζει η δοκιμή για όσους έχουν θέμα πριν το σπρώξουν για επισκευή. Μπορεί το 1ο φλασάρισμα της αγγλικής να μην έκατσε καλά, τι να πω.

Σίγουρα πάντως το 2ο φλασάρισμα με την γερμανική έκανε θαύμα για εμένα :P

Παιδιά δεν λέω σε κανέναν, κάντε το μόνοι σας, αλλά στην τελική είναι πολύ σπάνιο να το χαλάσετε. Και αν όντως έχετε θέμα με μπαταρία ακόμα, του περνάτε πάλι της vodafone και το παρουσιάζεται έτσι στο nokia care της περιοχής σας. Εγώ λόγω προηγούμενης εμπειρίας δεν το φοβάμαι να το δοκιμάσω και το έκανα μάλιστα στην 1η ώρα από όταν έβγαλα το κινητό από το κουτί του, μόνο και μόνο για να μην βλέπω το σήμα της vodafone. Αφήστε που στα lumia είναι με διαφορά η πιο εύκολη διαδικασία που έχω πετύχει ποτέ για φλασάρισμα.

Μια που βαζετε screenshoot να βαλω ενα κ'έγω

Edited by mike71

Παιδιά γειά σας, Μια ερώτηση παρακαλώ

Εχει συμβεί σε κανέναν ενώ φορτίζει το κινητό, ξαφνικά, να αρχίζει να τραβά φωτογραφίες?!!

Μόνο κατά την φόρτιση, και να μην σταματάει

Το έχω εδώ και 20 μέρες και το παρουσίασε τώρα στις δυο τελευταίες φορτίσεις

Αγορασμένο από μιντια μαρκ vodafon (αλήθεια πως φεύγει το σήμα?)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΥΓ: Μου βάλατε φιτιλιές για την μπαταρία θα το τσεκάρω σήμερα. φορτίζω κάθε βράδυ αλλά με βγάζει μία μέρα με αρκετό σκάλισμα (wifi data 2emails εφαρμογές αρκετές )

Καλησπέρα φίλε... Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο... Φαντάζομαι το σήκωσες για να τσεκάρεις αν έχει πατηθεί το κουμπί της κάμερας... Πρώτον τσέκαρε μήπως έχει κολλήσει το κουμπί της κάμερας και αν δεν δεις διόρθωση κάνε ένα soft reset (κράτα το volume down και power/lock button πατημένα για περίπου 10 δεύτερα μέχρι να δονηθεί μία φορά

)

Το σήμα της βόντα φεύγει αλλά πρέπει να το πας σε ένα Nokai Care (για να μην χάσεις την εγγύηση) να σου περάσουν την unbranded έκδοση...

Powerd by OnePlus 7 Pro

ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση

Φαντάζεσαι την τρομάρα που πήρα την πρώτη φορά όταν από το υπερπέραν ακουσα το κλικ τις καμερας σε συνέχειες και το φλας να αναβοσβήνει......

Το soft reset αν το κάνω θα επηρεάσει τίποτα άλλο?

ΥΓ: Ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το λογισμικό. Δύσκολα θα πάω πίσω σε android

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...