nikos523 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Γιατί όχι; Μια χαρά είναι οι νυχτερινές γενικώς :D Τραμπακουλα έχεις χωρίς gapps κλασικα σε κάθε cm. Και χωρίς bank gapps μου πέρασε google now όμως σε πρόσφατο φλασαρισμα. Να ήταν και αυτά πειραγμενα; no idea. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, κανένας δεν είναι σαν τον νοβα οπότε κλαιν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Τι governor χρησιμοποιειται για την cpu? Στον ruby kernel εχει τον simple... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ondemand εγώ παντα. Όσες φορες και αν δοκίμαζα smartass κλπ τελικά ηταν dumbass :lol: Φυσικά υπάρχουν και μονταρισμενοι για μερικες συσκευές που είναι εντελώς διαφορετικοί στην τελική. Χρειάζεται δοκιμές. Όταν λες simple, μήπως εννοείς τον scheduler? Εκτός αν έχει τέτοιο governor και δεν τον πρόσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Χμμ, μαλλον θα ηταν της GPU... Εχεις διαβασει διαφορες μεταξυ τους πχ intelliactive, interactive κτλ; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ω ναι. Ένα σχετικά πρόσφατο θέμα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1950084 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Πολύ ενδιαφέρον :) θα κοιτάξω τον interactive (αν και αμφιβάλλω ότι θα δω διαφορές :p ) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλημέρα, επειδή ενδιαφέρεται δικό μου άτομο να αγοράσει το τηλέφωνο, θα ήθελα να ξέρω εάν υποστηρίζει usb on the go δηλαδή σύνδεση κάποιου usb stick με κατάλληλο καλώδιο. Επίσης πείτε μου εάν το τηλέφωνο έχει περασμένο screen protector όπως συνηθίζει η LG? Τέλος να μου προτείνετε κάποια καλή θήκη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VRaCh Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 OTG δεν υποστηρίζει και αυτό είναι το μοναδικό του μειονέκτημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantius Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Συγγνώμη για το ξέθαμα... Έχω ένα F180L από merimobiles το οποίο μετέτρεψα σε E975 με τη γνωστή διαδικασία και τρέχει την stock rom. Διαβάζω ότι αναμένεται stock 4.4.2 μέσα στο καλοκαίρι. Με ποια διαδικασία γίνεται η αναβάθμιση; Φλασάρω τη νέα ROM και μετά ξανά το ίδιο baseband? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromoxitos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 παιδια ξερει καποιος εαν υπαρχει root στο e975 που πλεο τρεχει 4.4.2κκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 παιδια ξερει καποιος εαν υπαρχει root στο e975 που πλεο τρεχει 4.4.2κκ? Ναι υπάρχει! Το towelroot! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromoxitos Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Ναι υπάρχει! Το towelroot! :) ευχαριστω πολυ :D:D βρηκα και αυτο για οποιον θελει δουλευει και αυτο 100% απλο και ευκολο https://www.dropbox.com/s/w5ziw487ljejq6d/roottool.zip Edited August 3, 2014 by bromoxitos κατι νεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_s9000 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παιδια δεν ξερω σε πιο θεμα να ανατρεξω και αν ειναι το καλυτερο μερος να ρωτησω...αλλα που μπορω να βρω μια rom για το τηλεφωνο με λειτουργικο android 5 και να μοιαζει σαν το g4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Lollipop που να μοιάζει με το G4 δεν νομίζω να βρεις γιατί το G4 βγήκε με lolli και δεν ξέρω αν γίνονται port οι εφαρμογές και το UX 4.0 στην 4.4.2. Η μόνη δοκιμασμένη ROM με port από το G3 είναι η ARTMod που είναι 4.4.2, αν θες lollipop, μπορείς να πάς σε AOSP με κάποιο G4 theme . Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis000 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα σας παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας όσο αναφορά το root., καθώς θέλω να βάλω την καινούργια έκδοση του android στο lg μου. Επειδή δεν έχω ιδέα από αυτά θα ήθελα να μου πείτε πως είναι η διαδικασία, αν μπορώ εγώ ως άπειρος σε αυτά, να το κάνω, τι κίνδυνους μπορώ να έχω κλπ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλησπέρα σας παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας όσο αναφορά το root., καθώς θέλω να βάλω την καινούργια έκδοση του android στο lg μου. Επειδή δεν έχω ιδέα από αυτά θα ήθελα να μου πείτε πως είναι η διαδικασία, αν μπορώ εγώ ως άπειρος σε αυτά, να το κάνω, τι κίνδυνους μπορώ να έχω κλπ. Ευχαριστώ! Καταρχάς , είσαι στην Jellybean ή στην KitKat; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aligator21 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Καλησπέρα! Παρακαλώ τα φώτα σας εάν γνωρίζει κανείς. LG E975 Έκδοση λογισμικού : Ε97520a-EUR-XX Έκδοση Kernal : 3.4.0 Έκδοση Android : 4.4.2 (stock rom) Root έχει γίνει μέσο του towelroot, installed το Xposed Installer και έχω εγκαταστήσει το GravityBox [KK]. Θέλω να βάλω ορισμένα πράγματα στην Lockscreen, αλλά μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Αρχικά σας παραθέτω τις ρυθμίσεις του LockScreen Background Style : Default Unlock ring targets : Ενεργοποιημένο με 6 shortcuts Show battery arc : enable Enable torch : enable Slide before unlock : enable Disable widget limit : enable Show pattern error : enable Enable menu key : enable όλα τα άλλα off Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι πως όταν κάνω reboot την συσκευή, κρύβονται τα ΟΚ/Cancel buttons με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πατήσω το OK όταν εισάγω το PIN. http://i.imgur.com/ZQwIMJf.png Εάν απενεργοποιήσω το PIN της SIM card, δεν εμφανίζονται οι αλλαγές που έχω κάνει στην Lockscreen. Έχω δοκιμάσει να ενεργοποιήσω και το "Quick unlock", αλλά χωρίς διαφορά αποτελέσματος. Τι κάνω λάθος; Edited February 25, 2016 by Aligator21 Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aligator21 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Κανείς; :/ Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts