Jump to content

diamantius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by diamantius

  1. Υπάρχουν κάποιες custom για τις οποίες διαβάζω καλά λόγια, πχ η mokee. Και υπάρχει unofficial port για LineageOS, αν συνεχιστεί αυτό το project και βγει επίσημα θα είναι μια πολύ καλή εξέλιξη.
  2. Πήρα στο τηλέφωνο που αναφέρεται εδώ: http://www.dhl.gr/el/contact_center/contact_parcel.html To tracking status είναι αυτό: Destination Country - Cache Time: 2017-03-24 09:17 2017-03-10 03:06 GERMANY, ARRIVAL AT AIRPORT 2017-03-09 16:57 GERMANY, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER
  3. Παιδιά, συγγνώμη για το offtopic, γράφω εδώ γιατί βλέπω ότι πολλοί αγοράζετε από το efox, χωρίς προβλήματα ομολογουμένως, και νιώθω ότι πρέπει να μοιραστώ την εμπειρία μου. Παρήγγειλα ένα ZUK Z2 PRO στις 8/3 από την ευρωπαϊκή αποθήκη του efox. 9/3 έφυγε με DHL και από 10/3 είναι κολλημένο στο αεροδρόμιο στην Γερμανία. Έστειλα πάνω από 10 email ενημερώνοντάς τους για το πρόβλημα και μονίμως απαντούν "it's on its way". Μίλησα απευθείας με DHL και μου είπαν ότι το δέμα είναι κολλημένο εκεί λόγω κάποιου προβλήματος (πχ ζημιά στο δέμα ή κάτι άλλο) και ο μόνος τρόπος είναι να ασχοληθεί ο πωλητής. Ο πωλητής δεν ασχολείται, δεν καταλαβαίνουν (ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν), με αποτέλεσμα τελικά να κάνω dispute στο Paypal και να περιμένω τώρα να δω τι θα γίνει. Κάνω αγορές από κινεζομάγαζα αρκετά χρόνια, τέτοιο άθλιο customer service πρώτη φορά συναντώ. Το καταθέτω, ώστε να ξέρετε τι σας περιμένει σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με αυτούς.
  4. Είναι αυτό που γράφει "Add Customs Insurance&Shipping Insurance to your order"? Χρειάζεται να προσθέσω οδηγίες περί NL post κτλ στα notes?
  5. Έχω χάσει τη μπάλα. Βασικά με ενδιαφέρει το μοντέλο 6/128 μια και δεν αλλάζω συχνά κινητό και φαντάζομαι ότι θα έχει κάπως μεγαλύτερη διάρκεια «καλής» ζωής. Υπάρχουν διαφορές στα πακέτα μεταξύ των διαφόρων κινεζομάγαζων; Από πού συμφέρει περισσότερο η αγορά; Επίσης, μια και είμαι στη Θεσ/κη και παίζει ο φόβος του τελωνείου, υπάρχει κάποιος Κινέζος που στέλνει στάνταρ με τριγωνική πώληση μέσω NL post? Και, τέλος, με το που παραλαμβάνω περνάω άφοβα την ROM του Crisbal για το x820 ή περιμένω να μαγειρευτεί η καινούρια; Excuse the noob :confused:
  6. Νομίζω ότι με τέτοιο support το x829 6/128 είναι επιβεβλημένη αγορά...
  7. Ναι, το 829 βλέπω στο Kimovil. Το Zuk Z2 Pro 6/128 έχει 311 ευρώ, ενώ το 820 6/64GB έχει 264. Δηλάδη για το 829 δεν υπάρχει ROM κατάλληλη για Ελλάδα; Είμαι νέος στο παιχνίδι και ψάχνομαι γενικώς. Η αίσθησή μου είναι ότι αν θέλει κανείς καλή υποστήριξη σε firmwares πάει Xiaomi, ενώ το OnePlus έχει την καλύτερη ROM out of the box (αλλά ξεφεύγει από θέμα τιμής). Σωστά έχω καταλάβει;
  8. Πέρα από το μικρότερο μέγεθος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για να προτιμήσει κάποιος το ZUK Z2 Pro από το LeMax 2 6GB/128GB που βγαίνει αρκετά φθηνότερο; Δουλεύουν πχ οι έξτρα αισθητήρες με τις custom rom? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. diamantius

    Sony Xperia Z1

    Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του Z1 και μετά από αρκετούς μήνες με την Pandora Remix Lollipop ROM, είχα την (όχι και τόσο) φαεινή ιδέα να δοκιμάσω την Marshmallow από τους ίδιους. Για να μην τα πολυλογώ, είναι αποτυχία για everyday χρήση (random restarts, η φωτογραφική μηχανή κολλάει, η λήψη βίντεο δεν δουλεύει, η μπαταρία πέφτει σαν το μήλο στο κεφάλι του Νεύτωνα κοκ). Η ερώτηση: Πώς μπορώ να επιστρέψω στην πιο πρόσφατη stock έκδοση; Το κινητό έχει (προφανώς) ξεκλειδωμένο bootloader και περασμένη την έκδοση 3.0 του TWRP recovery. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Λήξις συναγερμού. Για την περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, δουλεύει μια χαρά αυτός ο οδηγός, με το XPERIFirm και το Flashtool. :ninja:
  10. Συγγνώμη για το ξέθαμα... Έχω ένα F180L από merimobiles το οποίο μετέτρεψα σε E975 με τη γνωστή διαδικασία και τρέχει την stock rom. Διαβάζω ότι αναμένεται stock 4.4.2 μέσα στο καλοκαίρι. Με ποια διαδικασία γίνεται η αναβάθμιση; Φλασάρω τη νέα ROM και μετά ξανά το ίδιο baseband?
  11. Χμ, κάνουν σκληρό παζάρι. Από τη μια δεν χρειάζομαι ιδιαίτερα το 4G για να είμαι ειλικρινής, από την άλλη όμως why not? Βέβαια τα μείον 20 ευρώ το φέρνουν στα επίπεδα ενός κινέζικου 3G only, οπότε δεν είναι και άσχημα. Wait. To 3G παίζει, σωστά;
  12. Μόλις παρέλαβα κι εγώ... F180L! Έλεος ρε φούστη μου, τους έγραψα πριν το στείλουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να είναι K ή S και απάντησαν S! VRach, βρήκες άκρη;
  13. Κι εγώ το περιμένω αλλά θα καθυστερήσει, άργησαν να το στείλουν. Από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι έρχεται το F180S, θεωρητικά φλασάρεται κι αυτό σε E975. Άιντε να δούμε :-)
  14. Γνωρίζει κανείς αν το F180S που είναι διαθέσιμο τώρα στο merimobiles μπορεί να λειτουργήσει στην Ελλάδα; Θα δουλεύει το 4G με το φλασάρισμα που περιγράφεται παραπάνω;
  15. Παιδιά συγγνώμη για την εντελώς noobικη ερώτησή μου, αλλά μήπως θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε στο εξής: Αξίζει η αγορά μεταχειρισμένου iphone με simlock στην AT&T και baseband 02.10.04? Υπάρχει τρόπος να γίνει unlock? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  16. mesa sto folder MioAutoRun/Registry/Custom Milaw gia to Miopocket panta. An valeis tis allages ekei me th morfh kapoiou .reg arxeiou, tis fortwnei automata sto startup kai etsi ginontai apply akoma kai meta apo hard reset.
  17. Δεν ξέρω για το Skylight, αλλά το miopocket περιλαμβάνει registry editor. Επιπλέον, μπορείς να δημιουργήσεις .reg αρχεία με τις αλλαγές, τα οποία να φορτώνονται μετά από κάθε reset, αφού τα τοποθετήσεις στο σωστό σημείο εννοείται.
  18. Χαιρετώ τα πλήθη. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά που ανοίγω κι άλλο σχετικό θέμα, όμως είναι κάπως πιο εξειδικευμένα τα πράγματα. Όπως ξέρουμε όλοι, υπάρχει ένα θεματάκι με το mio c320b (ίσως και το c520 -δεν είμαι σίγουρος) με το Destinator: Σέρνεται του κερατά! :X Αν και μου αρέσει περισσότερο το miomap ως εφαρμογή, εντούτοις δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι οι χάρτες της NGi είναι ΠΟΛΥ καλύτεροι και άρα το Destinator είναι μονόδρομος, για την Ελλάδα τουλάχιστον. Μετά από αρκετό ψάξιμο, βρήκα κάποια tweaks στο internet, τα οποία ΙΣΩΣ βελτιώνουν την απόδοση του Destinator. Στην πράξη, το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι ένα click πιο αργό από το mio, όμως ίσως έτσι να είναι εκ των πραγμάτων. Όποιος θέλει, μπορεί να τα δοκιμάσει και να καταθέσει τις απόψεις του: Πρόκειται για registry tweaks τα οποία βρήκα μαζεμένα στο site της ΕΤΕΝ (http://eten-users.eu/index.php?showtopic=11506&view=findpost&p=64396). Δεν τα χρησιμοποίησα όλα φυσικά, μόνο αυτά που έχουν κάποια λογική με τη συσκευή μου. Συγκεκριμένα: [b]Improve graphic layer cache performance [/b] HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\GLYPHCACHE\ Change the value of 'limit' from 8192 to 16384 or 32768 Στο 320b, όπως έχει ήδη αναφερθεί στο forum από τον bbbb νομίζω, δεν υπάρχει καν το κλειδί GLYPHCACHE. Αυτή η αλλαγή από μόνη της δεν φαίνεται να κάνει πολλά, αλλά σε συνδυασμό με την επόμενη, εγώ τουλάχιστον, νομίζω ότι βλέπω διαφορά: [b]Speed up SD Card Transfer [/b] HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\MMC_CLASS HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\SDMEMORY_CLASS HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\SDMEMORY_CLASS\High_Capacity Change 'BlockTransferSize' from 64 to 16, 128 or 256. This doesn't influence benchmark points but SD feels much more responsive. Above cache tweak gives 4x read from SD!! Έχω αλλάξει την τιμή αυτή σε 256 και η διαφορά στο φόρτωμα του χάρτη είναι αισθητή. Να σημειώσω ότι ΔΕΝ έχω πειράξει την filecache ακόμα. Το σχετικό κλειδί αναφέρεται στη σελίδα που παράθεσα πιο πάνω. Αν κάποιος μπει στον κόπο να το κάνει, μπορεί να αναφέρει τα αποτελέσματα εδώ. Υ.Γ. Εννοείται πως για τα παραπάνω βασική προϋπόθεση είναι το ξεκλείδωμα του c320b. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει για το σκοπό αυτό το MioPocket 1.2 Release 15 (υπάρχει στο forum του gpspassion). Μάλιστα, έχω εφαρμόσει τα registry tweaks στο startup κι έτσι εφαρμόζονται και μετά από hard-reset/shutdown. Αν τα κάνετε manually, χρειάζεται soft-reset για να ενεργοποιηθούν. Θα ήθελα το feedback σας, προκειμένου να διαπιστώσουμε αν όντως υπάρχει διαφορά προς το καλύτερο, ή είναι απλά ψυχολογικό δικό μου :lol:
×
×
  • Create New...