jimsiv Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) καλησπερα,αγορασα το μινι ς4 μολις αλλα εχω προβλημα με τις επαφες τηλεφωνου.θελω να περασω αυτες που εχω στην καρτα και μου εχει μεσα διαφορα ονοματα απο φιλους μσν και φβ...καποια βοηθεια Πας στις επαφές και πατάς το αριστερό πλήκτρο. Επιλέγεις επαφές για εμφάνιση και εκεί επιλέγεις να σου βγάζει μόνο τις επαφές στην sim. Αν θέλεις να τις κάνεις εισαγωγή στην μνήμη του τηλεφώνου σ'αυτο το μενού επιλέγεις εισαγωγή/εξαγωγή και μετά εισαγωγή από sim. Edited September 18, 2013 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Δεν υποστηρίζει flash, ακόμα και αν εγκαταστήσεις το apk από την Adobe για ICS. Δεν εγκαθίσταται το plugin ούτε στον stock browser, και φυσικά ούτε στον Chrome. Πρέπει να εγκατασταθεί άλλος browser που να υποστηρίζει flash. 1)εχει δικη του εφαρμογη που υποκαθιστα την flash.2)τα περισσοτερα κινητα για εγκατασταση flash πρεπει να ειναι root. 1) Αλήθεια; Καλό αυτό. Πώς λέγεται η εφαρμογή; Δεν βρίσκω κάποια συγκεκριμένη προεγκατεστημένη στο κινητό. 2) Στο S3 mini και S2 που επίσης έχω, απλά εγκαθιστάς το apk από την Adobe (ICS version), και απευθείας έχεις υποστήριξη flash στον stock browser. Δεν χρειάζεται root. Στο S4 mini αυτό δεν υποστηρίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Δεν ξερω ρε φιλε πως λεγεται η εφαρμογη καπου πηρε το ματι μου οτι εχει υποκαταστατη δικη του και δεν χρειαζεται,ενω σκαλιζοντας στο ανδροιντ μαρκετ επεσε το βλεμα μου σε καποιες που λεγανε οτι πρεπει να εισαι ρουτ..κι'εγω το s2 εχω και δεν χρειαστηκα να βαλω ποτε adobe flash, αυτη η δοκιμη που περιγραφω ειναι απο σκαλισμα που εκανα με εναν φιλο μου που εχει μοτορολα.αλλα και σε οσα σαιτ εχω επισκευθει κανενα δεν μου ζητησε flash, ενω αντιθετως στο κομπιουτερ που ειναι w το ζητησε αρκετες φορες.παντως και στην 4.1.2 που φοραω δεν χρειαστηκε τιποτε να μεταφερω απο ics τα εκανε ολα μονο του.το κινητο ειναι σφαιρα δεν ειχα ουτε λαγκ ουτε τιποτε μεχρι στιγμης, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Παιδιά για να ξέρετε, η Google έχει σταματήσει την υποστήριξη flash player από την έκδοση JB και μετά. Ο μόνος τρόπος για να έχετε flash είναι να κατεβάσετε το τελευταίο apk της Adobe που είναι για ics και να έχετε κάποιον Explorer που να το υποστηρίζει. Εγώ χρησιμοποιώ τον Dolphin. Ο μανίσιος δεν παίζει, ούτε έχει υποκατάστατη. Επίσης δεν χρειάζεται να είστε root για να τον βάλετε. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Το εχω εδω και 10 μερες περιπου. Σε σχεση με το xperia mini που ειχα ειναι μερα με την νυχτα. Δεν κολλαει πουθενα. ταχυτατη αποκριση και λειτουργια. Με ξενισε στην αρχη τοσο η amoled οσο και το touchwiz αλλα τα συνηθισα και τα 2 και οσο μαθαινω το touchwiz διαπιστωνω πως εχουν κανει πολυ καλη δουλεια οι Κορεατες. Περιμενα παντως πιο δυνατο ηχειο με βαση οσα ειχα διαβασει. Μπαταρια με βγαζει περιπου 1,5-2 μερες με λιγες κλησεις και 3-4 ωρες την μερα διαδικτυο και airplane mode το βραδυ. (κριμα που στην 4,2 δεν υπαρχει εφαρμογη για να μπαινει βγαινει μονο του στο airplane mode σε καθορισμενες ωρες). Η ελλειψη led αντιμετωπιστηκε με το noled που για καποιον λογο δεν με ειδοποιει στα μυνηματα (μαλλον λογω του του handcent) αλλα θα την βρω την ακρη. Τωρα ψαχνω για καρτα μνημης και βλεπω αυτη και αυτη. Εχει κανεις αποψη; Καπου λεει οτι μπορει καποιες καρτες να μην ειναι συμβατες γι αυτο ρωταω Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Το εχω εδω και 10 μερες περιπου. Σε σχεση με το xperia mini που ειχα ειναι μερα με την νυχτα. Δεν κολλαει πουθενα. ταχυτατη αποκριση και λειτουργια. Με ξενισε στην αρχη τοσο η amoled οσο και το touchwiz αλλα τα συνηθισα και τα 2 και οσο μαθαινω το touchwiz διαπιστωνω πως εχουν κανει πολυ καλη δουλεια οι Κορεατες. Περιμενα παντως πιο δυνατο ηχειο με βαση οσα ειχα διαβασει. Μπαταρια με βγαζει περιπου 1,5-2 μερες με λιγες κλησεις και 3-4 ωρες την μερα διαδικτυο και airplane mode το βραδυ. (κριμα που στην 4,2 δεν υπαρχει εφαρμογη για να μπαινει βγαινει μονο του στο airplane mode σε καθορισμενες ωρες). Η ελλειψη led αντιμετωπιστηκε με το noled που για καποιον λογο δεν με ειδοποιει στα μυνηματα (μαλλον λογω του του handcent) αλλα θα την βρω την ακρη. Τωρα ψαχνω για καρτα μνημης και βλεπω αυτη και αυτη. Εχει κανεις αποψη; Καπου λεει οτι μπορει καποιες καρτες να μην ειναι συμβατες γι αυτο ρωταω Ευχαριστω εκ των προτερων Σκέφτομαι και εγώ να πάω για το S4 mini από Xperia mini Pro που έχω τώρα, αλλά με προβλημάτισε το θέμα warfare keyboard (το έχω συνηθίσει απίστευτα) και απουσία LED για τα notifications (ειδικά αν έχεις και την original θήκη της Samsung που δεν σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το noled, am I right?). Το S3 έχει led? Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Σκέφτομαι και εγώ να πάω για το S4 mini από Xperia mini Pro που έχω τώρα, αλλά με προβλημάτισε το θέμα warfare keyboard (το έχω συνηθίσει απίστευτα) και απουσία LED για τα notifications (ειδικά αν έχεις και την original θήκη της Samsung που δεν σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το noled, am I right?). Το S3 έχει led? Αν εννοείς το μεγάλο s3, ναι έχει led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 μια καλή λύση για τα κινητά που δεν έχουν led είναι το Led Blinker Pro... δοκιμάστε το!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Το κινητο εχει πεσει στα 300 παρα πολυ καλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mustikisths Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εαν κρίνω απο το samsung s3 mini, σε 8 μήνες θα το δούμε κατω απο 200ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εαν κρίνω απο το samsung s3 mini, σε 8 μήνες θα το δούμε κατω απο 200ε. Σε 8 μηνες θα εχουν βγει αλλα Παντος τωρα ειναι καλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Πολυ νωριτερα απο το εξαμηνο θα ειναι κατω απο τα 300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PunkBuster Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Τα 5,3 GB που έχει ελεύθερα είναι αρκετά για εγκατάσταση πολλών εφαρμογών και λίγων παιχνιδιών? Ρωτάω γιατί είμαι ανάμεσα σε S4 mini duos για βολικότητα ή να πάρω το Optimus G και να είμαι Optimus G + Xperia neo V που δεν βολεύει και πολύ.... Παράθεση Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Το οπτιμους ειναι φοβερο κινητο. Δεν κολλαει πουθενα. Πολυ δυνατο κινητο αλλα δεν παιρνει καρτα. Μεγαλο μειων αυτο γιατι με 25gb που νομιζω εχεις διαθεσημα τι ν πρωτοβαλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Τα 5,3 GB που έχει ελεύθερα είναι αρκετά για εγκατάσταση πολλών εφαρμογών και λίγων παιχνιδιών? Ρωτάω γιατί είμαι ανάμεσα σε S4 mini duos για βολικότητα ή να πάρω το Optimus G και να είμαι Optimus G + Xperia neo V που δεν βολεύει και πολύ.... Το κινητο τα σπαει αλλα ο ελευθερος χωρος ειναι μικρος ξεκιναει χωρις καμμια εφαρμογη απο τα 4,85 GB ουτε καν 5 οπως λενε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PunkBuster Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Στο mini εννοείται πως θα βάλω κάρτα για μουσική/βίντεο/φωτογραφίες απλώς δεν ξέρω αν τα 4,85 θα είναι αρκετά για apps τώρα που δεν μεταφέρονται τα δεδομένα στην sd. Στο G τα 25 GB μου είναι υπεραρκετά. Παράθεση Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 (edited) Στο mini εννοείται πως θα βάλω κάρτα για μουσική/βίντεο/φωτογραφίες απλώς δεν ξέρω αν τα 4,85 θα είναι αρκετά για apps τώρα που δεν μεταφέρονται τα δεδομένα στην sd. Στο G τα 25 GB μου είναι υπεραρκετά. Ρε παιδια γιατι δεν μεταφερονται οι εφαρμογες στην microSD; Στο δικο μου οπως και σε αλλα τηλεφωνα που ειχα τις κανω κανονικα μεταφορα στην microSD και δεν το εχω πειραξει κιολας καθολου(αλλωστε δεν το συνηθιζω κιολας να πειραζω τα κινητα μου).Απλως οπως και στα αλλα τηλεφωνα δεν μεταφερεται 100% ολη η εφαρμογη αλλα ενα πολυ μεγαλο μερος της. Για να γεμισης φιλε μου τα 5GBμνημης του τηλεφωνου με εφαρμογες τι σκοπο εχεις; Να κατεβασης σχεδον ολες της εφαρμογες απο το μαρκετ;:blink: Εχω εγκαταστηση στο τηλεφωνο χωρις να μεταφερω καμια στην καρτα 58 εφαρμογες και εχω αλλα 3,1MB ελευθερα με προγραμματα GPS και χαρτες αποθηκευμενους στη καρτα του τηλεφωνου και διαφορα αλλα.. Edited September 21, 2013 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Μαλλον κατι δεν παρατηρεις σωστα, οι εφαρμογες για να πανε στην sd πρεπει να εισαι ρουτ.κι'εγω το i9100 εχω αλλα δεν ειμαι ρουτ και τις μεταφερει απλως στην ρομ και οχι στην εξωτερικη, και οντως αν παω στην εξωτερικη δεν υπαρχει τιποτε περαν των αρχειων βιντεο μουσικης και φοτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 (edited) Μαλλον κατι δεν παρατηρεις σωστα, οι εφαρμογες για να πανε στην sd πρεπει να εισαι ρουτ.κι'εγω το i9100 εχω αλλα δεν ειμαι ρουτ και τις μεταφερει απλως στην ρομ και οχι στην εξωτερικη, και οντως αν παω στην εξωτερικη δεν υπαρχει τιποτε περαν των αρχειων βιντεο μουσικης και φοτο. Και ετσι να ειναι φιλε μου ο χωρος που εχει για της εφαρμογες ειναι αρκετος..ποσες εφαρμογες χρειαζεται καποιος για να δεσμευση τοσο χωρο; Edited September 21, 2013 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Σ'αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο, και εμενα οι αναγκες μου καλυπτονται και μ'αυτον τον χωρο..αλλα το σκεπτομαι και το συζητω επειδη ως κατοχος του s2 την ψαχνω για lte και θελω και το ραδιο και το dlna και αυτο απ' οτι ειδα τα εχει..αλλα ειναι δελεαρ μεγαλο και το s3 lte αλλα δεν εχει ραδιο. δεν ξερω ακομη προβληματισμενος ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Σ'αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο, και εμενα οι αναγκες μου καλυπτονται και μ'αυτον τον χωρο..αλλα το σκεπτομαι και το συζητω επειδη ως κατοχος του s2 την ψαχνω για lte και θελω και το ραδιο και το dlna και αυτο απ' οτι ειδα τα εχει..αλλα ειναι δελεαρ μεγαλο και το s3 lte αλλα δεν εχει ραδιο. δεν ξερω ακομη προβληματισμενος ειμαι. Το s4 mini ειναι σαφως καλυτερο. Στο μονο που εχεις να διαλεξεις, ειναι αν θελεις μεγαλη οθονη/αναλυση ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PunkBuster Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Και ετσι να ειναι φιλε μου ο χωρος που εχει για της εφαρμογες ειναι αρκετος..ποσες εφαρμογες χρειαζεται καποιος για να δεσμευση τοσο χωρο; To πρόβλημα δεν είναι τα apps αλλά τα games των μερικών εκατοντάδων MB γι'αυτό ρωτάω άλλους με περισσότερη εμπειρία . Βλέπεις με το Xperia Neo V είχα ελεύθερα το πολύ 200 mb για δικιά μου χρήση, ΜΟΝΟ 1 game να έβαζα ΤΕΛΟΣ ο χώρος Δεν θέλω να την ξαναπατήσω έτσι , θέλω αν είναι να δώσω τόσα €€€ να έχω ελευθερία κινήσεων . Γι'αυτό είπα εξαρχής : ''ΠΟΛΛΑ apps ΛΙΓΑ (εννοώ 5-6) games" και παιχνίδια τα βαριά modern combat και asphalt 7 κτλ. που δεν ξέρω καν πόσα gb θα πιάασουν στο κινητό γιατί πάντα λένε "ανάλογα το κινητό" Παράθεση Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 To πρόβλημα δεν είναι τα apps αλλά τα games των μερικών εκατοντάδων MB γι'αυτό ρωτάω άλλους με περισσότερη εμπειρία . Βλέπεις με το Xperia Neo V είχα ελεύθερα το πολύ 200 mb για δικιά μου χρήση, ΜΟΝΟ 1 game να έβαζα ΤΕΛΟΣ ο χώρος Δεν θέλω να την ξαναπατήσω έτσι , θέλω αν είναι να δώσω τόσα €€€ να έχω ελευθερία κινήσεων . Γι'αυτό είπα εξαρχής : ''ΠΟΛΛΑ apps ΛΙΓΑ (εννοώ 5-6) games" και παιχνίδια τα βαριά modern combat και asphalt 7 κτλ. που δεν ξέρω καν πόσα gb θα πιάασουν στο κινητό γιατί πάντα λένε "ανάλογα το κινητό" Εγώ παιδιά με το Asphalt 8 και κάτι χάρτες με 50 εφαρμογές είχα γύρω στα 2gb ελεύθερα και όλες τις φωτογραφίες και μουσική τα είχα στην external sd. Έβαλα το folder mount και τα έχω τώρα όλα στην external sd. Το μόνο κακό με αυτό είναι ότι πρέπει να είσαι root. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Εγώ παιδιά με το Asphalt 8 και κάτι χάρτες με 50 εφαρμογές είχα γύρω στα 2gb ελεύθερα και όλες τις φωτογραφίες και μουσική τα είχα στην external sd. Έβαλα το folder mount και τα έχω τώρα όλα στην external sd. Το μόνο κακό με αυτό είναι ότι πρέπει να είσαι root. Οπότε καλό θα ήταν (αν συμφωνείτε) να "ανέβαινε" κι ένας ελληνικός οδηγός root καθώς και κάποιες οδηγίες ίσως για το folder mount ώστε να "λυθούν" και περισσότερο όσοι θέλουν να αποκτήσουν την εξαιρετική αυτή συσκευή και προβληματίζονται για τον αποθηκευτικό χώρο (ουσιαστικά τα σοβαρά παιχνίδια,gameloft, είναι που απαιτούν την χρήση της external sd). :rolleyes: Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Προσοχή στο ροοτ γιατί δεν υπάρχει επιστροφή και χάνεται η εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts