SkyHi Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 See you there! ;-) Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos14 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδια το μέρος είναι προσβάσιμο :!: ? Γιατί ειμαι σε αμαξίδιο και 8α ηθελα να ερθω. Άμα δν υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης είμαι μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Να έρθεις φίλε;) Μεσα λοιπον και εγω ! Θα φερω τη μηχανη να κρατησουμε αναμνηστικες :D Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Λεω λοιπον να ερθω και εγω να γνωριστουμε,αν ολα πανε καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 εγώ λογικά δεν θα χω στα χέρια μου το honor2 το περιμένω από china Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδια το μέρος είναι προσβάσιμο :!: ? Γιατί ειμαι σε αμαξίδιο και 8α ηθελα να ερθω. Άμα δν υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης είμαι μέσα... ναι φίλος δεν υπάρχει πρόβλημα. αν θες να έρθεις και χρειάζεσαι οτιδήποτε ρίξε πμ Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Άντε με το καλό και στην Αθήνα! Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Και επειδή το καλοκαίρι λίγο-πολύ χανόμαστε, συμβουλή μου είναι να ρθείτε όλοι όσοι μπορείτε, ακόμη και αν είστε από περιοχές γύρω από τον νομό Θεσσαλονίκης, αξίζει ο κόπος γιατί περνάμε καλά πάντα :) Μακάρι Ναγκάτα να μπορούσα να έρθω από Καβάλα αλλά οικογενειακές υποχρεώσεις με κάνουν να μη μπορώ να τιμήσω την πρόσκληση σας. Θα το ήθελα παρά πολύ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πρώτο Salonika's myphone meeting που θα παρευρεθώ... Αν είναι να πάμε Χαλκιδική να μου πείτε να έρθω με μαγιώ!!! Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ολοι εκεί!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rospakos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 χμμ... γιατί όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos14 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 ναι φίλος δεν υπάρχει πρόβλημα. αν θες να έρθεις και χρειάζεσαι οτιδήποτε ρίξε πμ Έστειλα συνεννοηθήκαμε.Αν δεν τύχει τπτ απρόοπτο θα ερθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 απ οτι βλέπω είμαι ήδη στη λίστα :p μεσα για καφεδάκι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealine Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Θα χαρω πολυ να σας δω! αυτη τη φορα θα ειμαι κ εγω μαζι σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherouvim Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 λοιπον λεω να κανονησω εγω κατι εδω στην αθηνα για εμας τα παραπονεμενα Αθηναιακια γιατι ειμαστε και εμεις μεγαλη και καλη ομαδα!!!!!!!! Αν και δεν θα ειχα κανενα προβλημα να παω στην πανεμορφη Σαλονικα :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Off topic Οι Αθηναίοι γιατί δεν βρίσκουμε τον τρόπο να γίνει κάτι ανάλογο, τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά; Όλοι εδώ δηλαδή είμαστε οι τύποι που δεν βγαίνουν απο το σπίτι; Γιατί τα καλά μέλη έχουν απομακρυνθεί από την κοινότητά μας. ;) Γνώμη μου.... Στο κάτω κάτω, όσοι θέλουμε συναντιόμαστε.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Θερμή παράκληση για να υπάρξει σωστή συνεννόηση στην δική μας συνάντηση, εδώ Θεσσ/κη. Μην συνεχίζετε τις παραθέσεις τα μέλη από Αθήνα, γιατί δεν μπορούμε να δηλώσουμε σωστά τις συμμετοχές μας. Κατανοώ τον προβληματισμό σας, αλλά όλα κανονίζονται, κανείς δεν θα μείνει παραπονομένος και θα συναντηθείτε και εσείς. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Γιατί τα καλά μέλη έχουν απομακρυνθεί από την κοινότητά μας. ;) Γνώμη μου.... Στο κάτω κάτω, όσοι θέλουμε συναντιόμαστε.:) Ναι έχεις δίκιο όλα τα "καλά" μέλη ήταν Αθηναίοι γ@μωτο και τους χάσαμε... :p Δεν θελουμε τέτοια μέλη, προτιμώ τους Θεσσαλλλλλονικείς. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 μεσα παιδιαααααααααα!:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Προσθέστε πλιζ και το έτερον ήμισυ Maria-B :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ναι έχεις δίκιο όλα τα "καλά" μέλη ήταν Αθηναίοι γ@μωτο και τους χάσαμε... :p Δεν θελουμε τέτοια μέλη, προτιμώ τους Θεσσαλλλλλονικείς. Ότι νομίζετε.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ότι νομίζετε.... Ακριβώς... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Εγώ θα δηλώσω συμμετοχή στην εκπνοή το χρόνου (26 Ιουνίου), το πιθανότερο είναι να έρθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MickWellington Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Που θα χωρέσουν όλοι αυτοί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πω πω η λίστα χωράει στο μαγαζί :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts