Giorgos9 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Δηλαδη και μενα που μου αρεσει το μωβ κομματι να αναθεωρησω?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Μωβ;;; τι γουστα ειναι αυτα ρε σεις;;;; χαχα πλακα κανω!! Εγω ειμαι αναμεσα σε ασπρο ή μαυρο! σε τι χρωματακι ρε σεις να το τσιμπησω;; Ισως επιλεξω ασπρο για να ξεχωριζει απ το μαυρο walkman μου..αυτα ολα με την προυποθεση οτι η σαμσουνγκ δν πεταξει κατι πιο αξιολογο παντα.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 σημερα εκανα παραγγελια το κινητο απο ελληνικο καταστημα στα 235 ευρο και μου ειπανε οτι αρχες αυγουστου θα το εχω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 σημερα εκανα παραγγελια το κινητο απο ελληνικο καταστημα στα 235 ευρο και μου ειπανε οτι αρχες αυγουστου θα το εχω. αντε με το καλο!! να μας πεις και τις εντυπωσεις σου!!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos266 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 ψηνομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/tilefwna/Sony-Xperia-M-Black-1274-3713.htm http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.000795 Edited August 1, 2013 by nikos21r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Καλή τιμή στα 260... αλλά δεν βλέπω να έχει έρθει το M Dual ακόμα... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 το dual περιμενω κι εγω Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 γιατι φιλε μου αμφισβητεις πως μια γυναικα μπορει να ξερει οσα κι εσυ ή κατι παραπανω(οπως εγω πχ)?:p Καλύτερα να μην το σχολιάσουμε....ο μεσαιωνας είναι μακρινό παρελθόν! Ας το πάρουμε ως αστεϊσμό και τίποτε παραπάνω. Το κινητάκι πάντως πρέπει να είναι καλή ευκαιρία στην τιμή που το προσφέρουν. Ας περιμένουμε να βγουν και τα πρώτα bugs και βλεπουμε:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Παιδιά ξέρουμε την τιμή sar που έχει το συγκεκριμένο κινιτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ralphakos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 SAR (head) = 0,859 http://www-support-downloads.sonymobile.com/c1904/sar_c11905_i_1.pdf#page=51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 SAR (head) = 0,859 http://www-support-downloads.sonymobile.com/c1904/sar_c11905_i_1.pdf#page=51 Σε καλά επίπεδα κυμαίνεται το SAR ευτυχώς... η έκδοση Dual τόσο θα έχει έτσι;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Οκ Ευχαριστώ.εντάξει καλύτερα εινςι τα επίπεδα σε σχέση με άλλες συσκευές που εβγαζε η sony με υψηλότερο sar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Άντε να έρθει στα 200,00 € οπός έγινε με το Neo V :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Το συγκεκριμένο κινητό έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές μέρες με τιμή 229€ αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 και πιο κατω https://www.skroutz.gr/s/3606775/Sony-Xperia-M-Single-SIM.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 και πιο κατω https://www.skroutz.gr/s/3606775/Sony-Xperia-M-Single-SIM.html το dual ακομα δεν εχει κυκλοφορισει ομως Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ralphakos Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Σε επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Sony προ μηνός και βάλε μου είχαν πει ότι το περιμένουμε (με επιφύλαξη όπως ανέφεραν) προς τέλος Σεπτέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 κ μενα το ιδιο μου ειπαν φιλε μου...αντε να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Πάντως αν δεν έρθει η δίκαρτη έκδοση θα είναι μεγάλο φάουλ από την SONY ... η αγορά της Ελλάδας διψάει για καλά δίκαρτα! Όλοι κυκλοφορούν με δύο κινητά στην τσέπη αν έχετε προσέξει!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Πάντως αν δεν έρθει η δίκαρτη έκδοση θα είναι μεγάλο φάουλ από την SONY ... η αγορά της Ελλάδας διψάει για καλά δίκαρτα! Όλοι κυκλοφορούν με δύο κινητά στην τσέπη αν έχετε προσέξει!! Λογικά θα έρθει. Όπως και το tipo αλλά και το E. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Από κοντά που το είδα πάντως είναι αρκετά όμορφο, ελαφρύ και κάθεται πολύ καλά στο χέρι. Είπαμε, μοναδικό ουσιαστικό μειονέκτημα είναι τα 4 GB εσωτερικής μνήμης. Ελπίζω πως μελλοντικά θα είναι δυνατή η μετακίνηση των εφαρμογών στην SD χωρίς να είναι απαραίτητο να γίνει root η συσκευή όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ωραιο και σβελτο αλλα το bezel του σκοτωνει..το συγκρινα με 4.3 ιντσες και ειναι σχεδον ιδια. αλλα αν ειναι αυτο το μονο του μειονεκτημα τοτε το χτυπαω.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Από κοντά που το είδα πάντως είναι αρκετά όμορφο, ελαφρύ και κάθεται πολύ καλά στο χέρι. Είπαμε, μοναδικό ουσιαστικό μειονέκτημα είναι τα 4 GB εσωτερικής μνήμης. Ελπίζω πως μελλοντικά θα είναι δυνατή η μετακίνηση των εφαρμογών στην SD χωρίς να είναι απαραίτητο να γίνει root η συσκευή όμως. Δεν υπαρχει κανενας λογος να γινεται το τελευταιο αφου αυξανεται και θα αυξανεται το μεγεθος της rom. Τωρα πλεον για τη μεσαια κατηγορια τα 4GB rom θεωρουνται στανταρ. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Δεν υπαρχει κανενας λογος να γινεται το τελευταιο αφου αυξανεται και θα αυξανεται το μεγεθος της rom. Τωρα πλεον για τη μεσαια κατηγορια τα 4GB rom θεωρουνται στανταρ. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Χωρίς root δε μεταφέρονται οι εφαρμογές στην SD και από το σύνολο των 4 GB ζήτημα να είναι τα 2 GB διαθέσιμα για αυτές. Οπότε είναι σοβαρό μειονέκτημα. Αν ήταν τουλάχιστον 8 GB η rom κάτι γίνεται και ουσιαστικά αυτό είναι το σύνηθες σε αυτή τη κατηγορία τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts