okourkoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παίζει ένα Jolla στο ebay.de και λήγει σε 9 ώρες. Eίναι στα 302 (+9 τα μεταφορικά, έχω ρωτήσει). Ακόμα ένα στο eBay.uk, αλλά είναι κόμα νωρίς. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Το Sailfish OS δεν είναι πια beta http://us7.campaign-archive1.com/?u=9fa131561747fd5ea8037f0c2&id=fc9e10e07d&e=40178893f6 Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Βγήκε και άλλο update 1,04 Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Υπάρχει change log κάπου; :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Υπάρχει change log κάπου; :) Δες το σαν patch και συνέχεια της 1,0 που βγήκε. Εμφανίστηκε στην MWC2014 http://www.allboutn9.info/2014/02/sailfish-os-1041-ohijarvi-whats-new.html Κάτι σαν και αυτό: http://3.bp.blogspot.com/-42mNxZ02Jdo/UuzW82VL_HI/AAAAAAAADHA/Zy0nGcELyCY/s1600/20140131175709.jpg Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Έχουν ωραία ονόματα πάντως... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Τι θα κάνουμε ρε παιδιά, θα το πάρουμε; Να κάνουμε κανένα Group Buy? :P Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Κάνε solo buy εσύ και ακολουθούν και οι υπόλοιποι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Όντως... Χρειαζόμαστε έναν τολμηρό πρώτα και μετά βλεπουμε οι υπόλοιποι. αν και εγώ (ας το ξαναπώ) , περιμένω επίσημο port για GNexus. Μακάρι. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Αν δε το βρώ 299 και κάτω δε το παίρνω. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lytosss Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Τα ονοματα των updates ειναι απο διαφορες λιμνες της Φινλανδιας, αν θυμαμαι καλα...Οσον αφορα το Update, πολυ καλο. Αρκετη διαφορα προς το καλυτερο στην ταχυτητα της συσκευης, υποστηριξη landscape στα μηνυματα και αλλου, νεο layout στο store και πολλα αλλα που θα βρειτε στο changelog. Βεβαια ακομα λειπουν αρκετες λειτουργιες, οπως δημιουργια φακελων και φυσικα navigation στους χαρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Κάνε solo buy εσύ και ακολουθούν και οι υπόλοιποι :p Όντως... Χρειαζόμαστε έναν τολμηρό πρώτα και μετά βλεπουμε οι υπόλοιποι. αν και εγώ (ας το ξαναπώ) , περιμένω επίσημο port για GNexus. Μακάρι. Τα ονοματα των updates ειναι απο διαφορες λιμνες της Φινλανδιας, αν θυμαμαι καλα...Οσον αφορα το Update, πολυ καλο. Αρκετη διαφορα προς το καλυτερο στην ταχυτητα της συσκευης, υποστηριξη landscape στα μηνυματα και αλλου, νεο layout στο store και πολλα αλλα που θα βρειτε στο changelog. Βεβαια ακομα λειπουν αρκετες λειτουργιες, οπως δημιουργια φακελων και φυσικα navigation στους χαρτες. Θα δω απο κοντά του lytoss και αναλόγως θα πραξω. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Αυτό το ξέρατε? http://www.jollausers.com/2014/03/whats-going-on-with-oppo/ Oppo με Sailfish πως σας φαίνεται? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lytosss Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 εχω βαλει σε αγγελια ενα δευτερο jolla που εχω. οποιος ενδιαφερεται απο Θεσσαλονικη μου στελνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Απίθανο θα ήταν, τέλεια συσκευή από κάθε άποψη Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Πού έβαλες την αγγελία? Πόσο το δίνεις? Άκυρο! Σε βρήκα. Μα γιατί μόνο Θεσσαλονίκη? Edited March 21, 2014 by okourkoulos Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Έχω βρει κιεγω εναν εδώ που ειμαι αλλά το δίνει 380. Δεν ξέρω, θα περιμένω λίγο ακόμα. Ανν το βρω βέβαια σε καλη τιμή μπορεί να με δελεάσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Όποιος θέλει να βοηθήσει στη μετάφραση του Sailfish στα ελληνικά μπορεί να μπει εδώ https://www.transifex.com/projects/p/unofficial-jolla-translations/language/el/ Είναι ο ίδιος τρόπος με τον οποίο είχαμε μεταφράσει το Maemo 5 για το Ν900. Μαζευτείτε:D Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ωραίος :) Θα συνεισφέρω σίγουρα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 σιγα μην κανει τιποτα ο pgetsopoulos :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Μπήκα ήδη! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 σιγα μην κανει τιποτα ο pgetsopoulos :p Εμείς δεν είμαστε παρθένοι με τα αγγλικά κύριε :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Μπήκα ήδη! Welcome:). Περιμένουμε κι άλλους όμως. Ελάτε και δε θα χάσετε;). Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Όπου να'ναι μου'ρχεται και μένα το Jollάκι!! :D Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Όπου να'ναι μου'ρχεται και μένα το Jollάκι!! :D ΩΩΩ!. Μεγιές μεγιές:D Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts