Jump to content

lytosss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lytosss

  • Ημ. Γέννησης 22/01/1981

lytosss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εχω βαλει σε αγγελια ενα δευτερο jolla που εχω. οποιος ενδιαφερεται απο Θεσσαλονικη μου στελνει
  2. Τα ονοματα των updates ειναι απο διαφορες λιμνες της Φινλανδιας, αν θυμαμαι καλα...Οσον αφορα το Update, πολυ καλο. Αρκετη διαφορα προς το καλυτερο στην ταχυτητα της συσκευης, υποστηριξη landscape στα μηνυματα και αλλου, νεο layout στο store και πολλα αλλα που θα βρειτε στο changelog. Βεβαια ακομα λειπουν αρκετες λειτουργιες, οπως δημιουργια φακελων και φυσικα navigation στους χαρτες.
  3. Προσπερνάμε το θέμα με την καημένη την σκυλίτσα και συνεχίζουμε με το Jolla. Δευτέρα ή Τρίτη αναμένεται το νέο update (1.0) Που αναβαθμίζει το sailfish από Beta σε official!
  4. χα χα! δυο κομματια να γινω να σας προλαβω ολους!
  5. Θεσσαλονικη φιλος...native εφαρμογες λιγα πραγματα ακομα. αλλα υπαρχει αρκετη κινηση μεσα, οποτε υπαρχει ελπιδα για αρκετες εφαρμογες.
  6. τρεχουν καλα απλα καποιες φορες κλεινουν μονες τους.
  7. σαν γνησια whatsup εφαρμογή δεν υπάρχει στο jolla store, αλλά αυτη που έγραψα είναι native και δουλευει καλα. Φυσικά υπάρχει η έκδοση για android, οπως και το viber
  8. native whatsapp έχει κανονικότατα από το warehouse,λέγεται νομίζω mitakuuluu, περισσότερα εδώ https://openrepos.net
  9. Εκανε να έρθει γύρω στις 3 εβδομάδες αλλά τώρα στέλνουν πιο γρήγορα νομίζω. Η εγγύση ισχύει κανονικά όπως σε όλα τα κινητά απλά αν πάθει κάτι φεύγει αναγκαστικά Φινλανδία.
  10. Καλησπέρα και απο εμένα. Ευτυχής κάτοχος του Jolla εδω και ένα μήνα, ας αναφέρω κάποια πράγματα που ίσως ενδιαφέρουν. Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό σε γενικές γραμμές, με αρκετά όμως bugs στο λειτουργικό του. Ήδη βγήκε από τη φάση beta και από βδομάδα αναβαθμίζεται στην έκδοση 1.0 που είναι πια η official. Έχω έχω παρατηρήσει διάφορα προβληματάκια, με το σημαντικότερο και πιο ενοχλητικό την αδυναμία ομαλής μετάβασης από wi-fi σε 3g δίκτυο. Κάποιες φορές γίνεται τέλεια όπως σε όλα τα κινητά, αλλά πολλές φορές κολλάει το κινητό σε σημείο να θέλει reboot. Φυσικά το έχουμε επισημάνει πολλοί χρήστες στο together.jolla.com και μάλλον στο επερχόμενο update θα διορθωθεί. Οι android εφαρμογές επίσης δεν είναι ότι πιο σταθερό υπάρχει στο λειτουργικό, με μεγάλο μειονέκτημα ότι εάν ανοίξεις 2-3 android εφαρμογές ταυτόχρονα και πχ κλείσεις την μία, αυτόματα κλείνουν και οι άλλες. Και αυτό είναι υπό διόρθωση, μαθαίνουμε. Τώρα η μπαταρία μετά την ενημέρωση για το nfc bug είναι εξαιρετική. Με τρελή χρήση, όλα ανοιχτά και το κινητό να δουλεύει υπερωρίες βγάζει ανετότατα 1.5 μέρα. Πιο χαλαρα άνετα 2 ίσως και παραπάνω. Εξαιρετικό multitasking, ανοίγεις πχ youtube βιντεο, παίζει στο Background και ταυτόχρονα κάνεις χίλια 2 άλλα πράγματα. Κάμερα μια χαρά εκτός και άν ψάχνετε ανταγωνιστή μιας dslr. Προσωπικά εάν δεν είστε εξαρτημένοι από κάποιες εφαρμογές, το κινητό είναι πολύ δυνατό. Σίγουρα είναι κάτι το διαφορετικό για τους χρήστες android και ios κινητών αλλά πολύ γρήγορα εκτιμείς την απλότητα και την ευχρηστία σε σχέση με άλλα λειτουργικά. Επίσης τουλάχιστον στα δικά μάτια είναι πανέμορφο σαν συνδυασμός κινητό(minimal σχεδιασμός)+sailfish os Οι χρήστες Nokia N9 κινητών και όχι μόνο φυσικά και πρέπει να το δοκιμάσουν έστω σαν λειτουργικό, καθώς φαίνεται ότι η ίδια η Jolla θα το υποστήριξει και δεν θα το παρατήσει...όπως έγινε με τα δύσμιρα maemo, meego.
×
×
  • Create New...