Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους! Μου εμφάνισε το κινητό ένα πρόβλημα: σε άκυρες στιγμές δεν ξυπναει απ το sleep! Δηλαδή όσο το λειτουργώ παίζει τέλεια, όμως κάποιες φορές δεν συνέρχεται αν το αφήσω ωρα και σβήσει η οθόνη. Αυτό δεν γίνεται πάντα, μπορεί να γίνει 1 φορά τη μέρα, μπορεί και 10!

Έχω το G3s το πρώτο μοντέλο, με τον 1,2 quad core και τη μπαταρία 2750. Η ρομ είναι η πρώτη η εργοστασιακή, δεν την έχω πειράξει καθόλου.

Αν "κολλήσει" δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι, όμως αν πριν κολλησει αναβοσβηνει το λεντ ειδοποιήσεων, αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί κι ας μην ξυπναει το κινητό! Επανέρχεται πάντα με αφαίρεση και επανατοποθέτηση της μπαταρίας.

Κάποιος καμία βοήθεια; έστω ιδέα;

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι Ρομ φοράς . εγώ θα του φλασαριζα Ρομ απο την αρχή

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

πηρα σημερα μια θηκη για το G3S, τυπου flip

απο το aliexpress στα 7 USD.

Αρκετα καλη αγορα, εφαρμοζει τελεια και επισης η αποστολη ηταν με track number.

Επισης το παραγγειλα 18 Μαρτιου και 31 Μαρτιου ηταν σπιτι μου.

Οποιος θελει λεπτομεριες να στειλει μηνυμα.

γιατι μηνυμα; Βαλε το λινκ παιδι μου δημοσια!!!

γιατι μηνυμα; Βαλε το λινκ παιδι μου δημοσια!!!

οκ ειπα να μην το βαλω μηπως και υπαρχει προβλημα,

απο εδω το πηρα

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Flip-Leather-Case-for-Jiayu-G3-G3S-G3T-Smartphone-Black-Color/918840_1522887469.html

Παιδιά, εγώ πήρα αυτή:

http://www.ebay.co.uk/itm/High-quality-JIayu-G3-G3s-case-with-Jiayu-Logo-In-stock-Leather-Flip-case-/201043834453?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2ecf257655

Συνδυάζει την προηγούμενη του φίλου, αλλά όλο το τηλ. μπαίνει και μέσα σε θήκη σιλικόνης, και έτσι προστατεύεται γύρω-γύρω.

Είναι προορισμένη για το συγκεκριμένο τηλ. (με όλες τις εσοχές, τρύπες κλπ που χρειάζεται) και είναι γενικά σχετικά καλής ποιότητας.

Καλησπέρα σε όλους, μου έπεσε το κινητό κάτω και ράγισε το γυαλί ενώ το έιχα και μέσα σε θήκη, έσκασε κάτω με την πλευρά της οθόνη. Αυτό που σκέφτομαι τώρα έιναι να αντικαταστήσω το γυαλί με την βοηθεια ηλεκτρονικού που όμως δεν έχει ξαναασχοληθεί με τέτοιου είδους θέματα ή να το στείλω στην κίνα για επισκευή. Επισκευάζει κανείς άλλος εδώ Ελλάδα¨;

Μα δε συμφερει να το στελεις Κίνα ( μεταφορικά πηγαινε-ελα+ οθόνη+εργασία+ καθυστέρηση) Αγοραζεις το ανταλλακτικό πας σε ένα μαγαζί και στο αλλάζουν
No root->No problem

Καλημέρα σε όλους! Μου εμφάνισε το κινητό ένα πρόβλημα: σε άκυρες στιγμές δεν ξυπναει απ το sleep! Δηλαδή όσο το λειτουργώ παίζει τέλεια, όμως κάποιες φορές δεν συνέρχεται αν το αφήσω ωρα και σβήσει η οθόνη. Αυτό δεν γίνεται πάντα, μπορεί να γίνει 1 φορά τη μέρα, μπορεί και 10!

Έχω το G3s το πρώτο μοντέλο, με τον 1,2 quad core και τη μπαταρία 2750. Η ρομ είναι η πρώτη η εργοστασιακή, δεν την έχω πειράξει καθόλου.

Αν "κολλήσει" δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι, όμως αν πριν κολλησει αναβοσβηνει το λεντ ειδοποιήσεων, αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί κι ας μην ξυπναει το κινητό! Επανέρχεται πάντα με αφαίρεση και επανατοποθέτηση της μπαταρίας.

Κάποιος καμία βοήθεια; έστω ιδέα;

Κι εγώ θα συνιστούσα ένα φλασάρισμα.

Θα μπορούσες να ξεκινήσεις με κάτι ένα κλικ ελαφρύτερο, factory reset ("επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων", φαντάζομαι, στα Ελληνικά), αλλά και πάλι θα πρέπει να ξαναεγκαταστήσεις (ή κάνεις restore από backup) τις εφαρμογές σου, ρυθμίσεις κλπ,

οπότε καλύτερα βάλε με την ευκαιρία και την πιο "φρέσκια" ROM (απ' ό,τι θυμάμαι, πρέπει να έχεις την 20130525 - ή κάπως έτσι). Η καινούρια έχει και αρκετές βελτιωσούλες στα σημεία!

Ελπίζω πάντως έτσι να "στρώσει".

Καλησπέρα σε όλους, μου έπεσε το κινητό κάτω και ράγισε το γυαλί ενώ το έιχα και μέσα σε θήκη, έσκασε κάτω με την πλευρά της οθόνη. Αυτό που σκέφτομαι τώρα έιναι να αντικαταστήσω το γυαλί με την βοηθεια ηλεκτρονικού που όμως δεν έχει ξαναασχοληθεί με τέτοιου είδους θέματα ή να το στείλω στην κίνα για επισκευή. Επισκευάζει κανείς άλλος εδώ Ελλάδα¨;

Μα δε συμφερει να το στελεις Κίνα ( μεταφορικά πηγαινε-ελα+ οθόνη+εργασία+ καθυστέρηση) Αγοραζεις το ανταλλακτικό πας σε ένα μαγαζί και στο αλλάζουν

Τα υπέρ και τα κατά:

Αν το στείλεις στην Κίνα, θα πρέπει να περιμένεις να πάει και να γυρίσει. Αν παραγγείλεις ανταλλακτικό, θα πρέπει να περιμένεις να σου έρθει (αν και οι χρόνοι δεν είναι απαραίτητα συγκρίσιμοι, οπότε το παραπάνω δεν είναι απαραίτητα 2 προς 1...).

Απ' ό,τι έχουν γράψει και άλλοι εδώ, τα ταχυδρομικά για να στείλεις το τηλέφωνο δεν είναι τραγικά - γύρω στα 6 ευρώ (αν και μου φάνηκαν και εμένα λίγα όταν το διάβασα!)

Για την επιστροφή από την Κίνα δεν ξέρω πόσο θα σε χρεώσουν - και για ανταλλακτικό+εργασία επίσης...

Η αντικατάσταση της οθόνης δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση (μιά ιδέα μπορείς να πάρεις

), οπότε καλύτερα να βρεις κάποιον που να έχει ξανανοίξει κινητό.

Κάποιοι πάντως, όπως ο συμφορουμίτης chios, το έχουν κάνει μόνοι τους με επιτυχία.

Η απόφαση δική σου, βεβαίως. Καλή επιτυχία - και πες μας πώς πήγε το πράγμα!

Σας ευχσριστώ για τις άμεσες απαντήσεις και προτάσεις, την κίνα την απέρριψα, θα μιλήσω και με άλλους που ήδη έχουν αλλάξει στο κινητό τους το γυαλί και επίσης βρήκα ένα βίντεο στο youtube που δείχνει ακριβώς πώς γίνεται. Σήμερα θα παραγγειλω το γυαλί και μεχρι μα έρθει βλέπουμε.

Σωστά, την 20130515 φοράω για την ακρίβεια. Αλλά γιατί να έσκασε έτσι στο άκυρο; Δεν εγκατέστησα κάποια καινούρια εφαρμογή. Ποια είναι η νέα έκδοση; τι βελτιώσεις περιλαμβάνει; ελπίζω να έχει Ελληνικά. Μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν την έχω πειράξει καθόλου! Μήπως είναι θέμα hardware; Αυτό με ανησυχεί!

Παιδιά, εγώ πήρα αυτή:

http://www.ebay.co.uk/itm/High-quality-JIayu-G3-G3s-case-with-Jiayu-Logo-In-stock-Leather-Flip-case-/201043834453?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2ecf257655

Συνδυάζει την προηγούμενη του φίλου, αλλά όλο το τηλ. μπαίνει και μέσα σε θήκη σιλικόνης, και έτσι προστατεύεται γύρω-γύρω.

Είναι προορισμένη για το συγκεκριμένο τηλ. (με όλες τις εσοχές, τρύπες κλπ που χρειάζεται) και είναι γενικά σχετικά καλής ποιότητας.

πολυ καλη και αυτη οντως!

παντως ο συγκεκριμενος πωλητης ξηγηθηκε καλα,

μιας και μου το εστειλε γρηγορα και συστημενο και αυτο γιατι

τα απλα στη περιοχη μου εχουν ενα θεμα...

Σωστά, την 20130515 φοράω για την ακρίβεια. Αλλά γιατί να έσκασε έτσι στο άκυρο; Δεν εγκατέστησα κάποια καινούρια εφαρμογή. Ποια είναι η νέα έκδοση; τι βελτιώσεις περιλαμβάνει; ελπίζω να έχει Ελληνικά. Μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν την έχω πειράξει καθόλου! Μήπως είναι θέμα hardware; Αυτό με ανησυχεί!

Ελπίζω να μην είναι θέμα hardware. Συνήθως άλλωστε και συσκευές (τηλέφωνα/tablet) που παρουσιάζουν αυτό το "Sleep of Death" διορθώνονται όταν ο κατασκευαστής βγάλει καμιά νεώτερη ROM.

Στην περίπτωσή σου βέβαια έχουμε τηλέφωνο που δούλευε μια χαρά και το παρουσίασε αργότερα, αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να το πείραξε - ακόμα κι αν εσύ δεν του έκανες τίποτα... Από μόνο του το Android είναι ένα αρκούντως περίπλοκο περιβάλλον, οπότε κάτι που έκανε κάποια εφαρμογή μπορεί να μην του... άρεσε!

Τουλάχιστον μέχρι την τελευταία φορά που είχα κοιτάξει, πιο φρέσκια ROM από τους Κινέζους ήταν η 20130813-093005.

Ξέρω ότι οι Ισπανοί στο jiayu.es έχουν παρουσιάσει κάποιες δικές τους (βασισμένες στην παραπάνω κινέζικη) με κάποιες έξτρα βελτιώσεις, αλλά δεν τις έχω ψάξει. Ίσως μπορεί να μας πει κάτι παραπάνω κάποιος από τους άλλους εδώ, που τις έχουν ίσως δοκιμάσει...

Ελληνικά έχει σίγουρα η ROM που βάζει το MiniDeal, στηριγμένη κι αυτή πλέον στην 20130813. Ο chios είχε ποστάρει (αρκετές σελίδες πίσω, όμως) κάποια links με αυτήν (για download), που του είχε στείλει το MiniDeal σε απάντηση σχετικού του ερωτήματος.

Ίσως υποστηρίζει Ελληνικά και καμιά από τις Ισπανικές ROM...

Η τελευταία απο jiayu.es ειναι πολυ καλή,απροβλημάτιστη αλλα δεν έχει Ελληνικά. Ελληνικά μπορείς να βαλεις με ένα zip που ποστάρεται στις πιο πίσω σελίδες. Επισης αυτή http://www.needrom.com/mobile/htc-one-style-rom/ που ειναι η αγαπημενη μου μέχρι στιγμής εχει ελληνικά με κάποια εξτραδάκια αλλά δεν υποστηρίζει δεύτερη sim
No root->No problem

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω! Πάντως παρατήρησα ότι δεν το κάνει όταν φορτίζει. Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό; Ελπίζω να διορθωθεί πάντως γιατί χρόνος για αποστολές πίσω δεν υπάρχει καθώς υπηρετώ τη θητεία μου και όταν απολυθω θα έχει λήξει η εγγυηση...

Αν καποιος ενδιαφερεται, η ρομ απο Jiayu.de που ειναι για το G3S Turbo ειναι ακριβως η ιδια με την τελευταια απο Jiayu.es. Η μονη διαφορα οτι σε καποια σημεια στο About Phone λεει Jiayu.de.

Να ρωτήσω σχετικά με αυτές τις θήκες flip flop πως τις λένε... Με μαγνήτη δεν κλείνουν; Ο μαγνήτης αυτός όταν είναι κοντά στο ηχείο ή πάνω από την οθόνη, δεν κάνει ζημιά στο κινητό; Το δικό μου το έχω με τη θήκη σιλικόνης που μου στείλανε αλλά δεν έχω τολμήσει να του βάλω την άλλη με το μαγνήτη.

τι να σου πω για αυτο?

αν κανουν? ελπιζω η φανταζομαι πως οχι, για να τις πουλανε....

Παντως εδω και ενα μηνα δεν κανανε ζημια, σε βοηθαει αυτο ομως? :rolleyes:

Να ρωτήσω σχετικά με αυτές τις θήκες flip flop πως τις λένε... Με μαγνήτη δεν κλείνουν; Ο μαγνήτης αυτός όταν είναι κοντά στο ηχείο ή πάνω από την οθόνη, δεν κάνει ζημιά στο κινητό; Το δικό μου το έχω με τη θήκη σιλικόνης που μου στείλανε αλλά δεν έχω τολμήσει να του βάλω την άλλη με το μαγνήτη.

Και εγώ στην αρχή χρησιμοποιούσα τη θήκη σιλικόνης , αλλά μετά που έβαλα την άλλη με το μαγνήτη, δεν την αποχωρίστηκα ποτέ και δεν υπάρχει πρόβλημα του κλιπ (Μαγνήτης) στην οθόνη.

Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

τωρα τελευταια στα καλα καθουμενα εκει που και οι 2 κάρτες εχουν σημα κανει κατι κουλα και χανει το σημα και ψάχνει και κανει πως συνδέει την 1 απο τις 2 και στην 2η βαζει χ ενω και η πρωτη στην ουσια δεν δουλευει αν το αφησω κανα μισαωρο ισως του περάσει η αλλιως μετα απο 2-3 ρεμποοτ δουλευει!το χει συναντησει καποιος ? φοραει τελευταια jiayu.es

Ο μαγνήτης δεν κάνει τίποτα απολύτως στην οθόνη :p Και είναι πάντα μακρυά απ το ηχείο, αλλά και κοντά να ταν, δεν προκαλεί βλάβη, απλά θα επηρέαζε την κίνηση του πηνίου

Καλημέρα σε όλους

Έχω το G3S MTK6589T από τον Σεπτέμβριο και αυτό δούλευε μέχρι περίπου ένα μήνα πριν άψογα. Ξαφνικά άρχισε να κάνει από μόνο του επανεκκινήσεις, μερικές φορές από το πρωί μετά δούλευε πάλι καλά, άλλες φορές και να είναι μόνο σε αναμονή. Κάποια στιγμή rootara το κινητό και χθες πήγα να περάσω μια νέα rom. Κατέβασα λοιπόν το miui_g3s_stas2z_4.3.24_4.2 και μάλλον έσβησα κατά λάθος τα πάντα από το κινητό. Έβαλα λοιπόν τη rom στη κάρτα sd και μέσο recovery την πέρασα. Το αποτέλεσμα είναι ότι βλέπω μόνο το λογότυπο της jiayu στη εκκίνηση και τπτ άλλο. SOS!!!!!!!!!! Τι έκανα λάθος ??? Θέλω τα φώτα σας.

Καλημέρα σε όλους

Έχω το G3S MTK6589T από τον Σεπτέμβριο και αυτό δούλευε μέχρι περίπου ένα μήνα πριν άψογα. Ξαφνικά άρχισε να κάνει από μόνο του επανεκκινήσεις, μερικές φορές από το πρωί μετά δούλευε πάλι καλά, άλλες φορές και να είναι μόνο σε αναμονή. Κάποια στιγμή rootara το κινητό και χθες πήγα να περάσω μια νέα rom. Κατέβασα λοιπόν το miui_g3s_stas2z_4.3.24_4.2 και μάλλον έσβησα κατά λάθος τα πάντα από το κινητό. Έβαλα λοιπόν τη rom στη κάρτα sd και μέσο recovery την πέρασα. Το αποτέλεσμα είναι ότι βλέπω μόνο το λογότυπο της jiayu στη εκκίνηση και τπτ άλλο. SOS!!!!!!!!!! Τι έκανα λάθος ??? Θέλω τα φώτα σας.

Wipe έκανες;; κάνε wipe και ξανά βάλε την Ρομ

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Καλημέρα σε όλους

Factory reset και ξαναδοκιμασε. Κανε 2-3 φορες τα wipes.

Ξανακατεβασε την ρομ.