Jump to content

peterart

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About peterart

  • Ημ. Γέννησης 26/07/1964

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

peterart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το οποίο ποιο είναι δεν βρήκα κάτι σχετικό.
  2. Καλημέρα στην παρέα Σας παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό. Θέλω α πάρω το mi 9t, ήμουν σχεδόν έτοιμος. Τ τα ένας φίλος πήρε το Samsung galaxy a 70. Συγκριτικά με τις δύο συσκευές έχετε κάτι να πείτε? Είδα κάτι στο YouTube δεν με διαφωτισε όμως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. peterart

    Jiayu G3S

    Καλησπερα φιλοι του G3S μετα απο ενα χρονο και τρεις μηνες λογικης χρήσης το κινητό μου άφησε χθές την μάλλον τελευταία πνοή του. Αρχισε να κάνει συνέχεια επανεκκινησεις και μετά κολλήσε για πάντα και δεν ξαναανοιξε ποτέ :wacko: παρηγγειλα λοιπόν ενα THL 5000 για να δουμε :ninja:
  4. peterart

    Jiayu G3S

    ουτε σε μενα δεν μπαινει ετσι το ειχα αναφερει πιο παλια αλλα βοηθεια δεν πηρα!
  5. peterart

    Jiayu G3S

    οκ εκανα reboot σε recovery αλλα δεν αλλαζει τιποτα!! Απλα μου αλλαξε φοντο. Μαλλον δεν μπορω να κανω boot σε cwm recovery, δεν ξερω πραγματικα τι φταιει.
  6. peterart

    Jiayu G3S

    Σορυ για την καθυστέριση. Το κιν. μου δεν μπαινει καν σε recovery, αν θμάμαι καλά πατάμε απο κλειστό κιν. με συνδεδεμένο usb Vol + και το power. Το κάνω αλλα γίνεται κανονική εκκίνηση.
  7. peterart

    Jiayu G3S

    Κατέβασα την Canvas. Προσπαθησα και με το laptop με καλωδιο και με mobileuncle
  8. peterart

    Jiayu G3S

    Γεια σας παιδια εχω ακομα θεμα με τις ξαφνικες επανεκινησης. το ανεφερα και σε παλιοτερο μηνημα. Δεν εχει αλλαξει τιποτα. Κατεβασα λοιπον μια αλλη rom απο το needrom. Παρολου που ειναι root το κινητο δεν μπορω να περασω την rom. Εχω ολα τα "εργαλεια" mobileuncle κτλ. Οταν κανω recovery update βλεπει την rom αλλα η εκκινηση γινεται κανονικα. Σαν να μην εχω προσβαση στα root στο κιν. Εννοηται πως ειναι rootet η συσκευη. Καμμια ιδεα καποιος?Ευχαριστω πολυ.
  9. peterart

    Jiayu G3S

    τελικά ειχα brickari το τηλ. βρήκα άκρη και το έκανα μόνος μου ολα απο την αρχη. Ευτυχώς δουλέυει παλι. Το μόνο που έμεινε είναι οτι κάνει μερικές φορές απο μόνο του επανεκκίνηση. Έχει κανείς καμία ιδέα??
  10. peterart

    Jiayu G3S

    σ'ευχαριστώ τον πήρα τηλ. αυριο θα στείλω το κινητό στην αθήνα.
  11. peterart

    Jiayu G3S

    έκανα τα πάντα με αποτέλεσμα που το κινητό δεν κάνει τίποτα πλέον. Πάω να συνδέσω μέσο flashtool με drivers και τα πάντα δεν βλέπει καν τη συσκευή. Τι να κάνω τώρα??? Μήπως κάποις απο θεσσαλονίκη μπορεί να με βοηθήσει??
  12. peterart

    Jiayu G3S

    χαχα τώρα πρέπει να μην είναi rootet. Δεν μπαίνει με το vol+ power.
  13. peterart

    Jiayu G3S

    wipe έκανα καμμια 10 φορές το διαβασα και στο φορουμ αλλα οταν ξεκλειδώνω την οθόνη δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Παγώνει η οθόνη η σβήνει το κινητό
×
×
  • Create New...