Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με αλλοίωση (corruption) αρχείων, φωτογραφιών ή άλλων...;

Πριν κάποιον καιρό έβλεπα στο Gallery κάποιες από τις φωτογραφίες να μην εμφανίζονται στο preview -φαινόντουσαν μόνο μαύρα τετράγωνα- και όταν επιχειρούσα να τις ανοίξω, μου έλεγε ότι δεν μπορεί να τις ανοίξει.

Το αρχείο φαινόταν ακόμα να είναι στη... θέση του, με κάποια ΜΒ μέγεθος, και μάλιστα άλλοι viewers κατάφερναν να το ανοίξουν (π.χ. το QuickPic ή ο ενσωματωμένος viewer του ES Explorer).

Μετά από κάποιο διάστημα όμως, οι φωτογραφίες (των οποίων μάλιστα ο αριθμός αυξανόταν - των 'πειραγμένων' εννοώ) έπαυσαν να ανοίγουν και από τα υπόλοιπα προγράμματα, και τότε πρόσεξα ότι πλέον και τα αρχεία είχαν... αποκτήσει μηδενικό μέγεθος(!)

Το απέδωσα σε κάποιο corruption στην κάρτα μνήμης, πένθησα (:p) τις φωτογραφίες μου και δεν έδωσα συνέχεια.

Άλλα corrupt αρχεία (εκτός των φωτογραφιών) δεν μπόρεσα να βρω, από την άλλη όμως, με τον αριθμό των αρχείων που υπάρχουν (γενικότερα) πάνω σε ένα Android, δεν είναι και απίθανο να έχει 'χτυπήσει' και κάτι άλλο και να μην το έχω αντιληφθεί...

Χθες όμως, έπαθε το ίδιο και ένας φίλος, επίσης με G3S, οπότε μάλλον εδώ υπάρχει κάτι παραπάνω από σύμπτωση...

Τα δύο τηλέφωνά μας έχουν πάνω τις 20130614-120​430 και 20130813-093005 ROMs...

Οι υποψίες μου στρέφονται ή προς το Gallery, ή προς το Media Storage...

Κανένας άλλος με παρόμοια... εμπειρία...;

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιο εργαλείο; Ελληνικά στη miui υπάρχουν στις τελευταίες εκδόσεις, στην έκδοση της κοινοτητας, υπάρχει πακέτο γλώσσας

http://en.miui.com/thread-7941-1-1.html αυτή παντός δεν έχει Ελληνικά.

http://en.miui.com/thread-6222-1-1.html με αυτό το εργαλείο δοκίμασα.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

που είναι το πακέτο γλώσσας?

http://en.miui.com/thread-7941-1-1.html αυτή παντός δεν έχει Ελληνικά.

http://en.miui.com/thread-6222-1-1.html με αυτό το εργαλείο δοκίμασα.

αντί να κάνω τροποποίηση έκανα παράθεση :)

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με αλλοίωση (corruption) αρχείων, φωτογραφιών ή άλλων...;

Πριν κάποιον καιρό έβλεπα στο Gallery κάποιες από τις φωτογραφίες να μην εμφανίζονται στο preview -φαινόντουσαν μόνο μαύρα τετράγωνα- και όταν επιχειρούσα να τις ανοίξω, μου έλεγε ότι δεν μπορεί να τις ανοίξει.

Το αρχείο φαινόταν ακόμα να είναι στη... θέση του, με κάποια ΜΒ μέγεθος, και μάλιστα άλλοι viewers κατάφερναν να το ανοίξουν (π.χ. το QuickPic ή ο ενσωματωμένος viewer του ES Explorer).

Μετά από κάποιο διάστημα όμως, οι φωτογραφίες (των οποίων μάλιστα ο αριθμός αυξανόταν - των 'πειραγμένων' εννοώ) έπαυσαν να ανοίγουν και από τα υπόλοιπα προγράμματα, και τότε πρόσεξα ότι πλέον και τα αρχεία είχαν... αποκτήσει μηδενικό μέγεθος(!)

Το απέδωσα σε κάποιο corruption στην κάρτα μνήμης, πένθησα (:p) τις φωτογραφίες μου και δεν έδωσα συνέχεια.

Άλλα corrupt αρχεία (εκτός των φωτογραφιών) δεν μπόρεσα να βρω, από την άλλη όμως, με τον αριθμό των αρχείων που υπάρχουν (γενικότερα) πάνω σε ένα Android, δεν είναι και απίθανο να έχει 'χτυπήσει' και κάτι άλλο και να μην το έχω αντιληφθεί...

Χθες όμως, έπαθε το ίδιο και ένας φίλος, επίσης με G3S, οπότε μάλλον εδώ υπάρχει κάτι παραπάνω από σύμπτωση...

Τα δύο τηλέφωνά μας έχουν πάνω τις 20130614-120​430 και 20130813-093005 ROMs...

Οι υποψίες μου στρέφονται ή προς το Gallery, ή προς το Media Storage...

Κανένας άλλος με παρόμοια... εμπειρία...;

Λογικα ειναι χαλασμενη SD.

Παιρνε συνεχεια backup τα αρχεια που δεν θες να χασεις και αν ξαναγινει αλλαξε καρτα μνημης.

που είναι το πακέτο γλώσσας? :)

Νομιζω πρεπει να χρησιμοποιησεις κατευθειαν αυτο:

https://bitbucket.org/finner/ma-xml-5.0-greek αλλα δεν σου δινει προσβαση. Μηπως το repository ανηκει στην MIUI Greece? Μπορει καποιος να ρωτησει για να τουν δωσουν πποσβαση?

Λογικα ειναι χαλασμενη SD.

Παιρνε συνεχεια backup τα αρχεια που δεν θες να χασεις και αν ξαναγινει αλλαξε καρτα μνημης.

Έτσι νόμισα κι εγώ στην αρχή, μέχρι που το 'παθε κι ο άλλος (με άλλο G3S και προφανώς και άλλη SD) - κι εκεί ήταν που μου μπήκε η υποψία ότι κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει...

Έτσι νόμισα κι εγώ στην αρχή, μέχρι που το 'παθε κι ο άλλος (με άλλο G3S και προφανώς και άλλη SD) - κι εκεί ήταν που μου μπήκε η υποψία ότι κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει...

Tυχαιο γεγονος.

Ξεκόλλησε από αριστερά πάνω το μεταλλικό κάλυμμα-πρόσοψη (πιθανόν αστοχία υλικού, στην ουσία συγκρατείται δεξιά-αριστερά με κάποιο είδους συγκόλλησης αναπαίσθητης. Προβληματίζομαι για την ποιότητα κατασκευής). Καμία ιδέα σταθεροποίησης για να μην ξεκολλήσει όλο (σκέφτηκα super glue αλλά προβληματίζομαι μήπως στο μέλλον επηρεάσει πιθανή ανάγκη αφαίρεσης; ). Edited by emxa2k

Ξεκόλλησε από αριστερά πάνω το μεταλλικό κάλυμμα-πρόσοψη (πιθανόν αστοχία υλικού, στην ουσία συγκρατείται δεξιά-αριστερά με κάποιο είδους συγκόλλησης αναπαίσθητης. Προβληματίζομαι για την ποιότητα κατασκευής). Καμία ιδέα σταθεροποίησης για να μην ξεκολλήσει όλο (σκέφτηκα super glue αλλά προβληματίζομαι μήπως στο μέλλον επηρεάσει πιθανή ανάγκη αφαίρεσης; ).

δοκίμασε διπλής όψεως 2-3mm αν σε καλύπτει... κολλάει σαν διάολος.

Σε καποιον αλλο εφυγε το αντιστοιχο που εχει στο κατω.

Εδω παντως εχει φαει πολλες γερες στουκες και ολα δουλευουν καλως.

Εχετε δει παντως να πουλανε τετοια μεταλλικα ξεχωριστα;

Πατα το track numb. στο elta να δεις που βρισκεται να εισαι σιγουρος.

Μόλις σήμερα άλλαξε το μήνυμα σε: ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-10-2013 05:26 IPS

με την παραγγελία να έχει γίνει στις 17/9 και tracking number στις 23/9

Άντε να δούμε.. καλημέρα σας!

Καλά νέα, με όλη αυτή την καθυστέρηση όμως.. http://www.ELTA.gr -> ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 13-10-2013 13:00 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Για να δούμε, θα κλείσουμε μήνα?

Edited by Vassilis_u8800

Lenovo K3 Note

Samsung Note3 MagMa UX9.5 gugu0das

Σε καποιον αλλο εφυγε το αντιστοιχο που εχει στο κατω.

Εδω παντως εχει φαει πολλες γερες στουκες και ολα δουλευουν καλως.

Εχετε δει παντως να πουλανε τετοια μεταλλικα ξεχωριστα;

Σε εμενα. Το κολλησα με κολλα στιγμης και ειναι οκ. Η πλακα ειναι οτι δεν εχει φαει καμια απολυτως στουκα, απλα ταλαιπωρηθηκε το καλοκαιρι με υψηλες θερμοκρασιες σε παραλια, ηλιο κτλ...

Απο δω και περα δε θα δινω ουτε 10 ευρω παραπανω για το design, δεν αξιζει αμα ειναι να φευγουν κομματια :p

Παντως το κομματι απο το σασι που εμφανιστηκε απο κατω μου φανηκε ιδιαιτερα στιβαρο, και ειναι και παναλαφρο το ατιμο!

το ίδιο θέμα είχα και εγώ στο δικό μου, εννοώ να ξεκολλήσει το πάνω τμήμα μου μοιάζει μέ μεταλλικό αλλά το κόλλησα με απλή ούχου, απ΄ότι κατάλαβα αυτό έγινε στο δικό μου τηλ από την πλαστική θήκη που το έχω, κάπου δεν εφαρμόζει σωστά και το σμπρώχνει. Είναι η θήκη πo.υ μου ΄'εστειλαν από το minideal.

Σε εμενα. Το κολλησα με κολλα στιγμης και ειναι οκ. Η πλακα ειναι οτι δεν εχει φαει καμια απολυτως στουκα, απλα ταλαιπωρηθηκε το καλοκαιρι με υψηλες θερμοκρασιες σε παραλια, ηλιο κτλ...

Απο δω και περα δε θα δινω ουτε 10 ευρω παραπανω για το design, δεν αξιζει αμα ειναι να φευγουν κομματια :p

Παντως το κομματι απο το σασι που εμφανιστηκε απο κατω μου φανηκε ιδιαιτερα στιβαρο, και ειναι και παναλαφρο το ατιμο!

το ίδιο θέμα είχα και εγώ στο δικό μου, εννοώ να ξεκολλήσει το πάνω τμήμα μου μοιάζει μέ μεταλλικό αλλά το κόλλησα με απλή ούχου, απ΄ότι κατάλαβα αυτό έγινε στο δικό μου τηλ από την πλαστική θήκη που το έχω, κάπου δεν εφαρμόζει σωστά και το σμπρώχνει. Είναι η θήκη πo.υ μου ΄'εστειλαν από το minideal.

...προφανώς υπάρχει θέμα ευαισθησίας/ποιότητας. Και εμένα χωρίς να υποστεί πτώση, απλά κάποια στιγμή "αποκολλήθηκε". Ελπίζω να μην είναι γενικευμένο αλλά πολύ το φοβάμαι ότι αργά ή σύντομα θα εμφανιστεί σε αρκετούς αν κρίνω από την ποιότητα/τρόπο συγκόλλησης.

Eδω παντως εχει φαει αρκετη κακομεταχειριση και ειναι πολυ σταθερο.

Και μιλαμε για 5ωρα στην παραλια να δουλευει με 3g radio κλπ χώρια πόσες σουπες εχει φαει.

εχει κανεις προβλημα με την δονηση ειναι σχεδον ανυπαρκτη , ετσι ειναι σε ολα η εχει προβλημα?

Σε μένα είναι επίσης "λίγη" (όπως και του Darkorigin, υποθέτω) και σε αντίθεση με του Γιώργου παράγει έναν "τενεκεδένιο" ήχο.

Τώρα που το σκέφτομαι, είναι ίσως από τα λίγα πράγματα που κάνουν το τηλέφωνο να δείχνει "φτηνό".

καλησπερα πεδια.ειδα το κινητο σημερα και τρελαθηκα.φαινετε τελειο.παρακαλω πολυ επειδη σκεφτομαι να το παραγγειλω αμεσα εχω τις εξεις ερωτησεις:

1)η οθονη εχει καλη αποκρηση δηλαδη το touch της ειναι καλο?

2)το wifi ειναι δυνατο η εχουν παρατηρηθει προβληματα?

3)εχει ελληνικα ολο το τηλεφωνω απο την αρχη που σου ερχετε?ενοω τα παντα και το μενου?(με ενδιαφερει να εχει ολο το μενου)

4)επειδη ειμαι ασχετος με android υπαρχει περιπτωση να μην ερθει rootarismeno και να φοραει το κανονικο android ας πουμε σαν του samsung.(ειμαι ασχετος μην με κοροδευετε.)

5)το dual sim δουλευει καλα ειναι ευκολο?

6)και μια γενικη εντυπωση εξωτερικης ποιοτητας.(ενοειτε καταλαβαινω την σχεση τηλεφωνου -τιμης,δεν ζηταω παραλογα πραγματα)

7)εχει βγαλει σε κανεναν κανενα σοβαρο προβλημα?

8)ποιο μαγαζι προτηνετε για αγορα?

9)τι sar εχει(ακτινοβολια υπαρχει κατι επησημο)?

ευχαριστω εκ τον προτερων .πηγα να διαβασω τις σελιδες αλλα στην 59 μου ειχαν βγει τα ματια....γι αυτο και ρωταω!:wacko:

Edited by gpghost13

καλησπερα πεδια.ειδα το κινητο σημερα και τρελαθηκα.φαινετε τελειο.παρακαλω πολυ επειδη σκεφτομαι να το παραγγειλω αμεσα εχω τις εξεις ερωτησεις:

1)η οθονη εχει καλη αποκρηση δηλαδη το touch της ειναι καλο?

2)το wifi ειναι δυνατο η εχουν παρατηρηθει προβληματα?

3)εχει ελληνικα ολο το τηλεφωνω απο την αρχη που σου ερχετε?ενοω τα παντα και το μενου?(με ενδιαφερει να εχει ολο το μενου)

4)επειδη ειμαι ασχετος με android υπαρχει περιπτωση να μην ερθει rootarismeno και να φοραει το κανονικο android ας πουμε σαν του samsung.(ειμαι ασχετος μην με κοροδευετε.)

5)το dual sim δουλευει καλα ειναι ευκολο?

6)και μια γενικη εντυπωση εξωτερικης ποιοτητας.(ενοειτε καταλαβαινω την σχεση τηλεφωνου -τιμης,δεν ζηταω παραλογα πραγματα)

7)εχει βγαλει σε κανεναν κανενα σοβαρο προβλημα?

8)ποιο μαγαζι προτηνετε για αγορα?

9)τι sar εχει(ακτινοβολια υπαρχει κατι επησημο)?

ευχαριστω εκ τον προτερων .πηγα να διαβασω τις σελιδες αλλα στην 59 μου ειχαν βγει τα ματια....γι αυτο και ρωταω!:wacko:

Καλησπέρα φίλε μου.

Για τα λεφτά του μην το σκέφτεσαι καν.

Χτύπα το, τώρα που υπάρχει. :lol:

Πήρα ένα και έχω πάρει αλλα τρία για φίλους και άλλους λόγω το ότι έπαθαν πλάκα.

:D:D

να σαι καλα αδερφε!!ευχαριστω!

ειδα σε κατι κινεζικες σελιδες που μπωρεις να το παραγγηλεις οτι αναβαθμισαν την cpu σε 1.5 και την μπαταρια σε 3000 λετε να ισχυει η μουφα??

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Δν είναι μούφα - μάλλον δεν έχεις δει καλα τις προδιαγραφές...

Post #915, σχεδόν 40 μέρες πίσω...

Τ επεξεργαστής, 1.5 Quad, 3000mAh μπαταρια

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

χαχαχαχα ευχαριστω φιλαρακι το εχω γραψει και πιο πανω μεχρι τιν 59 ειχα φτασει και δεν το ειχα διαβασει.ευχαριστω δικο μου λαθος.