Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς ποιες είναι ακριβώς οι διαστάσεις του κινητού ?

Dimensions 135 x 65x10.8mm

Γενικά ψήνομαι να πάρω το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς από την αρχή που το είδα μου έκανε κλικ. Από την άλλη είμαι διστακτικός για τον αν θα πρέπει να προτιμήσω κάποια πιο "επώνυμη" φίρμα (π.χ. ΖΤΕ, Huawai, Lenovo, κτλ). Για να είμαι ειλικρινής, δε τη γνωρίζω τη Jiayu και προβληματίζομαι για την αξιοπιστία της συγκεκριμένης φίρμας, σε σχέση με αυτές που προανέφερα.

Τι λέτε γι' αυτό, να το τολμήσω και να πάρω το G3S ή να προτιμήσω για παράδειγμα το ΖΤΕ 967s στα ίδια χρήματα? :confused:

Αν και σου εχουν απαντησει, να επιβεβαιωσω τις 135x65x10,8, καθως και οτι ειναι μια χαρα στιβαρο και απροβληματιστο το κινητακι!

Το ZTE 967s το βρισκω κακασχημο με το συμπαθειο.

Το review το εχεις δει? Αν οχι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4805067#post4805067

Για οποιαδηποτε απορια, σφυρα :D

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η ιδιαιτεροτητα αφορα το android βασικα...

Ευτυχως, γιατι ειχαν αρχισει "να μου μπαινουν ψυλλοι" οτι το δικο μας μονο...:(

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

To GPS μου φαινεται ΓΤΠ. Το Navigon δεν ξεκινησε ποτε (Και καποτε ξερετε ΔΕΝ υπηρχε αλλη εφαρμογη με ολη την Ευρωπη που να λειτουργει) στο TOM TOM δεν εχω πεσει κατω απο δεκαλεπτο στην ευρεση σηματος αλλα το δοκιμασα μονο 2 φορες, στο Sygic παντα μεσα στο αμαξι σε ανοιχτο χωρο κανει απο 1-3 λεπτα για σημα και μετα τρελαινεται χανοντας το στιγμα καθε 2 λεπτα και δειχνοντας ασχετη θεση. θα ξαναδοκιμασω με Tom Tom.

To GPS μου φαινεται ΓΤΠ. Το Navigon δεν ξεκινησε ποτε (Και καποτε ξερετε ΔΕΝ υπηρχε αλλη εφαρμογη με ολη την Ευρωπη που να λειτουργει) στο TOM TOM δεν εχω πεσει κατω απο δεκαλεπτο στην ευρεση σηματος αλλα το δοκιμασα μονο 2 φορες, στο Sygic παντα μεσα στο αμαξι σε ανοιχτο χωρο κανει απο 1-3 λεπτα για σημα και μετα τρελαινεται χανοντας το στιγμα καθε 2 λεπτα και δειχνοντας ασχετη θεση. θα ξαναδοκιμασω με Tom Tom.

Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι δεν παίζει το navigon με δικαρτα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατι παιδευεστε δεν μπορω να καταλαβω.

Sygic και τα μυαλα στα καγκελα, σε 1 λεπτο εχω σημα.

Επισης και το CoPilot (δωρεαν 1 χαρτης της αρεσκειας σας απο Play store) δουλεψε μια χαρα.

Μαλλον οι δορυφοροι δεν με αγαπανε. Me sygic χρειαζομαι απο 1-3 λεπτα για στιγμα και μετα το χανει συνεχεια, αρχιζοντας τα ασχετα στριψτε δεξια και στριψτε αριστερα, δειχνοντας ασχετη θεση.

Εφτιαξα δευτερο βιντεο απο τον Κινεζο:

https://www.youtube.com/watch?v=VudbQaCodPs

Link για το πρωτο:

https://www.youtube.com/watch?v=KwkbmdH-NOU

Οσο το δουλευω, τοσο πιο πολυ μου αρεσει!!

Αν και σου εχουν απαντησει, να επιβεβαιωσω τις 135x65x10,8, καθως και οτι ειναι μια χαρα στιβαρο και απροβληματιστο το κινητακι!

Το ZTE 967s το βρισκω κακασχημο με το συμπαθειο.

Το review το εχεις δει? Αν οχι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4805067#post4805067

Για οποιαδηποτε απορια, σφυρα :D

Thanks, για τις πληροφορίες! Το review το είδα, εξαιρετικό.

Θα συμφωνήσω για το ZTE 967s, είναι όντως άσχημο. Το έχω ήδη απορρίψει.

Τελικά είμαι ανάμεσα στο G3S και στο Lenovo 830. Όπως είπα, το μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως πρέπει να προτιμήσω μια πιο γνωστή μάρκα όπως η Lenovo για παράδειγμα. Δεν ξέρω μήπως προσφέρει κάτι περισσότερο σε αξιοπιστία.

Πάντως σαν τεχνικά χαρακτηριστικά προτιμώ το G3S. Έχει επιπλέον και το gοrilla-glass (το οποίο ενδείκνυται για απρόσεκτους τύπους σαν και εμένα) και μεγάλη μπαταρία (την οποία επίσης χρειάζομαι). Σαν επεξεργαστή έχουν τον ίδιο, οπότε και SAR λογικά ίδια έχουν.

Μετά από αρκετό ψάξιμο, κατάφερα να περιορίσω τις επιλογές μου ανάμεσα σε αυτές τις 2 συσκευές. Ήρθε η ώρα για την τελική επιλογή και καθώς πλεον τα λεφτά δεν περισσεύουν σε κανέναν, δε θα ήθελα να πάρω κάτι που θα το μετανοιώσω στη συνέχεια... Όποιος θέλει να μου πει τη γνώμη του, καλοδεχούμενη.

Thanks, για τις πληροφορίες! Το review το είδα, εξαιρετικό.

Θα συμφωνήσω για το ZTE 967s, είναι όντως άσχημο. Το έχω ήδη απορρίψει.

Τελικά είμαι ανάμεσα στο G3S και στο Lenovo 830. Όπως είπα, το μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως πρέπει να προτιμήσω μια πιο γνωστή μάρκα όπως η Lenovo για παράδειγμα. Δεν ξέρω μήπως προσφέρει κάτι περισσότερο σε αξιοπιστία.

Πάντως σαν τεχνικά χαρακτηριστικά προτιμώ το G3S. Έχει επιπλέον και το gοrilla-glass (το οποίο ενδείκνυται για απρόσεκτους τύπους σαν και εμένα) και μεγάλη μπαταρία (την οποία επίσης χρειάζομαι). Σαν επεξεργαστή έχουν τον ίδιο, οπότε και SAR λογικά ίδια έχουν.

Μετά από αρκετό ψάξιμο, κατάφερα να περιορίσω τις επιλογές μου ανάμεσα σε αυτές τις 2 συσκευές. Ήρθε η ώρα για την τελική επιλογή και καθώς πλεον τα λεφτά δεν περισσεύουν σε κανέναν, δε θα ήθελα να πάρω κάτι που θα το μετανοιώσω στη συνέχεια... Όποιος θέλει να μου πει τη γνώμη του, καλοδεχούμενη.

To lenovo ειναι πιο λεπτο αλλα πιο φαρδυ και πιο ψηλο. Ειναι πιο μεγαλο απο το Galaxy S4!!!

Eχει επισης μεγαλυτερη οθονη και χειροτερη αναλυση, χειροτερο ppi δηλαδη.

Το gorilla glass καλοδεχουμενο, εγω παντα θα του φοραω protector ομως, εχω δει αρκετα S3 με κατι γρατζουνιες να!

Δες και τα video review που εχω κανει και κρινε, εγω σε αναλογο διλλημα, διαλεξα το G3s.

Προσωπικα και μονο λογω μεγεθους θα επαιρνα το Jiayu.

Ειναι ηδη οριακα μεγαλο, πιο μεγαλο θα ηταν πολυ πιο δυσχρηστο!

Οσο για την εγγυηση, ετσι και σου τυχει κατι, την ιδια τυχη θα χρειαστεις, και υπομονη. :)

Σιγουρα ομως δεν ειναι οπως η κλασσικη και ξεκαθαρη αναφορα με ηχο οπως στα απλα τηλεφωνα.

Εμενα απασχολει, αλλα την jiayu σιγουρα οχι.

Ξερει κανεις αραγε αυτη η ιδιαιτεροτητα υπαρχει και σε αλλα jiayu?

δεν ξέρω εάν η 4.2.1 είναι παρόμοια με την 4.1.2 του G3 αλλά εκεί η αναφορά είναι ίδια με τον ήχο που έχεις βάλει για default notification και όχι για message notification. Όταν είχα βάλει την 4.1.2 στο G3 θυμάμαι ότι όταν ερχόταν αναφορά είχε πάντα ήχο και επειδή ήθελα να τον κλείσω έβαλα το default ή system notification στο silent και διάλεξα ήχο για τα μηνύματα που παίρνω μέσα από την ίδια την εφαρμογή (stock) μηνυμάτων.

---------------------------------------------

Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551

Ξέρει κανείς εαν το υπάρχεί κάποια μεγαλύτερη καθυστέρηση στην αποστολή από κίνα μέσω sgpost? ;έχω αυτές τις πληροφορίες από την παραγγελία που έκανα για το g3s

11-7-2013 INFORMATION RECEIVED

(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

12-07-2013 Despatched to overseas (Country code: GR)

στα ελληνικά ελτα ακόμα δεν μπορώ να το δω, τις άλλες φορές το λάμβανα σε περίπου 10 μέρες από την ημέρα της παραγγελίας

Σε εμενα εμφανιστηκε arrived at overseas, 1 μερα ΜΕΤΑ την εμφανιση του tracking στα ΕΛΤΑ...

Οποτε οπως καταλαβαινεις ολα αυτα λειτουργουν λιγο στο περιπου.

Ξέρει κανείς εαν το υπάρχεί κάποια μεγαλύτερη καθυστέρηση στην αποστολή από κίνα μέσω sgpost? ;έχω αυτές τις πληροφορίες από την παραγγελία που έκανα για το g3s

11-7-2013 INFORMATION RECEIVED

(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

12-07-2013 Despatched to overseas (Country code: GR)

στα ελληνικά ελτα ακόμα δεν μπορώ να το δω, τις άλλες φορές το λάμβανα σε περίπου 10 μέρες από την ημέρα της παραγγελίας

παρε τηλ στα ΕΛΤΑ το σαιτ μπλοκαρει μερικες φορες(συχνα)και δεν δειχνει τιποτα ενω το δεμα εχει ερθει.

δεν ξέρω εάν η 4.2.1 είναι παρόμοια με την 4.1.2 του G3 αλλά εκεί η αναφορά είναι ίδια με τον ήχο που έχεις βάλει για default notification και όχι για message notification. Όταν είχα βάλει την 4.1.2 στο G3 θυμάμαι ότι όταν ερχόταν αναφορά είχε πάντα ήχο και επειδή ήθελα να τον κλείσω έβαλα το default ή system notification στο silent και διάλεξα ήχο για τα μηνύματα που παίρνω μέσα από την ίδια την εφαρμογή (stock) μηνυμάτων.

Σ' ευχαριστω για την απαντηση, αν και το θεμα ειναι επουσιωδες για καποιους, εμενα με ενδιαφερει, γι αυτο θα επαναλαβω πιο ακριβως ειναι το προβλημα μου, γιατι δεν μπορω να πω πως σε καταλαβα :confused:

Οταν στελνω sms, σαν αναφορα μου ανοιγει ενα παραθυρακι που λεει οτι "το μηνυμα παραδοθηκε στον.." αλλα δεν παιρνω ηχητικο μηνυμα παραλληλα με αυτο. Σε ολα τα αλλα κινητα που ειχα στο παρελθον (οχι Androids) εκτος απο το μηνυμα που ελεγε οτι παραδοθηκε, επαιρνα και ενα ηχητικο μηνυμα αναφορας (που ηταν εστω ιδιο με το ringtone εισερχομενων sms, πραγμα που δεν με πειραζε βεβαια).

Στο G3S δεν βλεπω τετοια δυνατοτητα, να τσεκαρω δηλ καποιον ηχο (εστω και τον ιδιο ηχο των εισερχομενων sms) να ακουγεται οταν ο παραληπτης λαμβανει το sms μου.

Πρεπει παντα να περιμενω να δω το γραπτο μηνυμα στο παραθυρακι που ανοιγει, ωστε να γνωριζω εαν το sms παραδοθηκε, αφου δεν συνοδευεται η παραδοση απο καποιον ηχο. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Αν και ήμουν έτοιμος να γράψω και εγώ τις άριστες εντυπώσεις μου για το κινητό, το θέμα του GPS με έχει κολλήσει κάπως. Δεν έχω βάλει ακόμα πρόγραμμα - το δουλεύω με τους χάρτες τις Google- αλλά μου φαίνεται ότι αργεί να κλειδώσει. Θα κάνω κάποιες δοκιμές ακόμα και θα επανέλθω.

Ποιες είναι οι δικές σας εντυπωσεις για το GPS;

Σ' ευχαριστω για την απαντηση, αν και το θεμα ειναι επουσιωδες για καποιους, εμενα με ενδιαφερει, γι αυτο θα επαναλαβω πιο ακριβως ειναι το προβλημα μου, γιατι δεν μπορω να πω πως σε καταλαβα :confused:

Οταν στελνω sms, σαν αναφορα μου ανοιγει ενα παραθυρακι που λεει οτι "το μηνυμα παραδοθηκε στον.." αλλα δεν παιρνω ηχητικο μηνυμα παραλληλα με αυτο. Σε ολα τα αλλα κινητα που ειχα στο παρελθον (οχι Androids) εκτος απο το μηνυμα που ελεγε οτι παραδοθηκε, επαιρνα και ενα ηχητικο μηνυμα αναφορας (που ηταν εστω ιδιο με το ringtone εισερχομενων sms, πραγμα που δεν με πειραζε βεβαια).

Στο G3S δεν βλεπω τετοια δυνατοτητα, να τσεκαρω δηλ καποιον ηχο (εστω και τον ιδιο ηχο των εισερχομενων sms) να ακουγεται οταν ο παραληπτης λαμβανει το sms μου.

Πρεπει παντα να περιμενω να δω το γραπτο μηνυμα στο παραθυρακι που ανοιγει, ωστε να γνωριζω εαν το sms παραδοθηκε, αφου δεν συνοδευεται η παραδοση απο καποιον ηχο. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

κατανοητός έγινες απλά εγώ ίσως δε τα έγραψα καθαρά. Θα προσπαθήσω και πάλι με την επιφύλαξη ότι η δικιά μου εμπειρία είναι για το G3N με 4.0.4 και 4.1.2.

Όταν είχα την 4.0.4 είχα ακριβώς την ίδια συμπεριφορά που περιγράφεις, δηλαδή έπαιρνα οπτική αναφορά και όχι ακουστική. Εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο από εσένα αφού δεν ήθελα την ακουστική αναφορά.

Όταν έβαλα την 4.1.2 κάθε φορά που έπαιρνα αναφορά είχα και ακουστική μαζί με την οπτική. Μάλιστα ήταν ο ίδιος ήχος με αυτόν που είχα για τα εισερχόμενα sms. Διαβάζοντας αρκετά forums έκανα το εξής για μην έχω ηχητική αναφορά:

από τα system settings-->audio profiles έβαλα το system notification ως silent. Μετά από τη μέσα από το stock sms app επέλεξα notification τον ήχο που ήθελα. Δυστυχώς πρόσφατα άλλαξα πίσω σε 4.0.4 από 4.1.2 και δε μπορώ να δώ ακριβώς τα menus όμως αν μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις για notifications από το system settings-->audio profiles μπορώ να σου πώ αν είναι το ίδιο.

*edit* είναι πολύ πιθανό η 4.2.1 να είναι όπως η 4.0.4 όπου by default τα μηνύματα που στέλνει η εταιρεία κινητής όπως π.χ. delivery reports να μην έχουν ηχητική αναφορά. Στην 4.1.2 είχαν ηχητική αναφορά by default.

Edited by tomcat_

---------------------------------------------

Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551

γεια σας παιδια εχω ψηθει ασχημα να παρω αυτο το κινιτο,θα ηθελα να μου πειτε απο που να το παραγγειλω,και αν μπορω να του βαλω μια 64 g sd καρτα της sandisk που εχω.

Επισημα λενε 32GB, αλλα δε νομιζω οτι θα υπαρξει προβλημα. Δεν ειναι διαφορετικη τεχνολογια, οπως στη μεταβαση απο 4GB -> 8GB.

Ναι ειναι μετρια. Θελεις να ανεβασω κανενα δειγμα? Αν ναι, πες σε τι συνθηκες. :)

edit:

Δεν ξερω αν το ειδατε, αλλα εχει promotion για τα μελη του myphone στο κινητο μας, στα 179,99$ και μαλιστα απο τερμα επαγγελματιες και αξιοπιστο site!

http://www.geekbuying.com/promotion/myphone

Πραγμα που σημαινει πως με σημερινη ισοτιμια η αξια του σε euro ειναι 138,37!!! Τρεχάτε!

Edited by GeorgeManim