eimaiallou Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Περισσότερο με ανησυχεί η πολιτική της HTC ελλάδα , παρά η οποια κατασκευαστική ατέλεια. Στο παιδί από πάνω που του έπεσε και έκανε σημάδι , αν αυτή τη στιγμή του καεί πχ η οθόνη , σύμφωνα με όσα μου είπαν ,δε θα το αναγνωρίσουν σαν βλάβη.Θα πουν ότι είναι προϊόν κακής χρήσης του κινητού!!!! Ωωωωχ, αυτό δε το σκέφτηκα...έχεις απόλυτο δίκιο, αυτοί, αντι να μας εξηπυρετήσουν, είναι ικανοί να μας μηνύσουν για κακή χρήση του κινητού. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ωωωωχ, αυτό δε το σκέφτηκα...έχεις απόλυτο δίκιο, αυτοί, αντι να μας εξηπυρετήσουν, είναι ικανοί να μας μηνύσουν για κακή χρήση του κινητού. Καλά...Θα δούμε πως θα πάει...στερείται λογικής το να αποδίδεις όποια βλάβη προκύπτει στο κινητό σε ένα και μόνο χτύπημα..Δε μπορεί η κάθε εταιρεία να βάζει ότι όρους γουστάρει.. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Καλά...Θα δούμε πως θα πάει...στερείται λογικής το να αποδίδεις όποια βλάβη προκύπτει στο κινητό σε ένα και μόνο χτύπημα..Δε μπορεί η κάθε εταιρεία να βάζει ότι όρους γουστάρει.. Παναγιωτη τι γινεται? Εχουμε κανενα νεο για το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παναγιωτη τι γινεται? Εχουμε κανενα νεο για το προβλημα? Αυτο ακριβώς...Έχουμε κανένα νέο.... Τίποτα..Δεν μου έχουν απαντήσει στο Facebook...Θα περιμένω να κλείσει εβδομάδα και μετά θα πάρω τηλ στην arvato για να με εκνευρίσουν και να κάνω καταγγελία προς ΙΝΚΑ κτλ... Όποιος θέλει και μπορεί αφήνει μήνυμα στο λινκ του Facebook που έχω ποστάρει πιο πάνω...να κραξουμε ομαδικώς μπας και αλλάξει τίποτα.. Εν τω μεταξύ, στο xda ανεβαίνει ο αριθμός των κατόχων με το πρόβλημα με τη σπασμένη κάμερα... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Αυτο ακριβώς...Έχουμε κανένα νέο.... Τίποτα..Δεν μου έχουν απαντήσει στο Facebook...Θα περιμένω να κλείσει εβδομάδα και μετά θα πάρω τηλ στην arvato για να με εκνευρίσουν και να κάνω καταγγελία προς ΙΝΚΑ κτλ... Όποιος θέλει και μπορεί αφήνει μήνυμα στο λινκ του Facebook που έχω ποστάρει πιο πάνω...να κραξουμε ομαδικώς μπας και αλλάξει τίποτα.. Εν τω μεταξύ, στο xda ανεβαίνει ο αριθμός των κατόχων με το πρόβλημα με τη σπασμένη κάμερα... Εγω εχω ηδη γραψει φιλε μου. Ειναι πολυ κριμα τι να πω. Μακαρι να βγαλεις ακρη και να δικαιωθεις. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παρομοιως και εγω, εχω κανει 2 Post Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Σας είδα παιδιά...:) Και σας ευχαριστώ ειλικρινά.... Θα περιμένω εώς την Παρασκευή και μετά θα βάλω μπουρλοτο.. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Tι να πω... Ειναι απαραδεκτοι... Και ποσοι αλλοι θα το χουν χωρις να ξερουν οτι δεν ευθυνονται αυτοι... Δυστυχως δεν εχω προφιλ στο φατσοβιβλιο για να τους κραξω και εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Το πλέον τραγικό ειναι οτι δεν αναγνωρίζουν καν το no-zero-gap στο τηλέφωνο μου,.,, Λένε οτι απο τη στιγμή που θεωρούν το ραγισμα της κάμερας "κακή χρήση" δεν καλύπτουν πια με εγγύηση..... Τους ξαναεκραξα στο Facebook ....άλλες 2 ημέρες και πάω προς ινκα.. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Το πλέον τραγικό ειναι οτι δεν αναγνωρίζουν καν το no-zero-gap στο τηλέφωνο μου,.,, Λένε οτι απο τη στιγμή που θεωρούν το ραγισμα της κάμερας "κακή χρήση" δεν καλύπτουν πια με εγγύηση..... Τους ξαναεκραξα στο Facebook ....άλλες 2 ημέρες και πάω προς ινκα.. Γνωμη μου μην περιμενεις ουτε λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Το πλέον τραγικό ειναι οτι δεν αναγνωρίζουν καν το no-zero-gap στο τηλέφωνο μου,.,, Λένε οτι απο τη στιγμή που θεωρούν το ραγισμα της κάμερας "κακή χρήση" δεν καλύπτουν πια με εγγύηση..... Τους ξαναεκραξα στο Facebook ....άλλες 2 ημέρες και πάω προς ινκα.. Επειδη δε μαφηνει να ποσταρω καινουργιο ποστ(αγνοω το γιατι) εγραψα απαντηση στο δικο σου.τρεμω στην ιδεα πως θα μπορουσα ναμαι στη θεση σου... Μακαρι ναχει θετικη καταληξη. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Γνωμη μου μην περιμενεις ουτε λεπτο Κι εγώ αυτό πιστεύω φίλε. Μην το καθυστερείς. Τρέμω μήπως συμβεί και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberscout Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλησπέρα, κάτι άσχετο θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν το βρίσκω πουθενά... Πώς μπορούμε να βάλουμε τόνο ή διαλυτικά; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Κρατάς πατημένο το φωνήεν και σου βγάζει από πάνω παραπάνω επιλογές. Ξαφνικά έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις από το FB. Ενώ τα μυνήματα έρχονται αμέσως, δεν παίρνω τίποτα από notifications από το απόγευμα. Αν ανοίξω το app τότε εμφανίζονται. Έχει κανείς ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Παιδες, σχετικα με το προβλημα της καμερας... Διαβαζω τελευταια απο χρηστες που το εχουν οτι σε καποιους συνεβη μετα απο εντονη χρηση της καμερας. Αν δεν κανω λαθος και ο Παναγιωτης ειχε πει οτι χρησιμοποιησε την καμερα αρκετα και μετα ειδε σπασμενο το τζαμι της. Χαρακτηριστικα ενας που ειχε το προβλημα εγραψε οτι συνεβη αφοτου τραβηξε 20 λεπτα βιντεο. Και του συνεβη την ιδια μερα. Το παρατηρησε οταν πηγε να συνδεσει το κινητο με το pc για να περασει το βιντεο. Η εξηγηση που εδινε ειναι οτι επειδη ειναι πολυ ''μασιφ'' η κατασκευη, ολη η θερμοτητα που ανεβαζει το κινητο κατα τη βιντεοσκοπηση ''ξεσπα'' στο τζαμακι της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Παιδια ειναι φως φαναρι οτι φταει το αλουμινενιο πλαισιο, προκειται για κατασκευαστικο λαθος..... Δεν μπορει να φταιει τιποτε αλλο !!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 την προηγουμενη ακριβως ημερα πριν το δω ειχα τραβηξει ενα βιντεο περιπου 8-10 λεπτα και ειχα βγαλει καμια 30αρια φωτος... αντε να πεισεις τους αντιεπαγγελματιες της Arvato τωρα οτι δεν το εκανα εγω... Παιδες, σχετικα με το προβλημα της καμερας... Διαβαζω τελευταια απο χρηστες που το εχουν οτι σε καποιους συνεβη μετα απο εντονη χρηση της καμερας. Αν δεν κανω λαθος και ο Παναγιωτης ειχε πει οτι χρησιμοποιησε την καμερα αρκετα και μετα ειδε σπασμενο το τζαμι της. Χαρακτηριστικα ενας που ειχε το προβλημα εγραψε οτι συνεβη αφοτου τραβηξε 20 λεπτα βιντεο. Και του συνεβη την ιδια μερα. Το παρατηρησε οταν πηγε να συνδεσει το κινητο με το pc για να περασει το βιντεο. Η εξηγηση που εδινε ειναι οτι επειδη ειναι πολυ ''μασιφ'' η κατασκευη, ολη η θερμοτητα που ανεβαζει το κινητο κατα τη βιντεοσκοπηση ''ξεσπα'' στο τζαμακι της καμερας. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 την προηγουμενη ακριβως ημερα πριν το δω ειχα τραβηξει ενα βιντεο περιπου 8-10 λεπτα και ειχα βγαλει καμια 30αρια φωτος... αντε να πεισεις τους αντιεπαγγελματιες της Arvato τωρα οτι δεν το εκανα εγω... Γνώμη μου Παναγιώτη είναι να μαζέψεις τα links από όλα τα forums που έχεουν αντίστοιχες εμπειρίες και να τα στείλεις στην HTC αξιώνοντας είτε αντικατάσταση κινητού είτε άμεση επισκευή εντός εγγύησης. Θα πρότεινα μάλιστα να το στείλεις στην HTC international με κοινοποίηση στην HTC Hellas. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 μολις πηρα τηλ στην Arvato.. μου ειπαν να το στειλω για να το δουν οι τεχνικοι τους..ρωτησα αν καλυπτεται απο εγγυηση κτλ κτλ αλλα απαντηση δεν πηρα με την εννοια οτι αν δεν το δουν , δε μπορουν να μου πουν.....(σωστο νομιζω..) με την HTC International επικοινωνησα/εσκουξα/εκραξα μεσω facebook αλλα εδω και μια εβδομαδα περιμενω επισημη απαντηση.. θα το στειλω απο εβδομαδα αν και τζαμπα κοπος...η HTC Hellas λεει οτι φταιω εγω και θα μου πει η Arvato κατι αλλο;;; μπαααααααααα Γνώμη μου Παναγιώτη είναι να μαζέψεις τα links από όλα τα forums που έχεουν αντίστοιχες εμπειρίες και να τα στείλεις στην HTC αξιώνοντας είτε αντικατάσταση κινητού είτε άμεση επισκευή εντός εγγύησης. Θα πρότεινα μάλιστα να το στείλεις στην HTC international με κοινοποίηση στην HTC Hellas. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Μακάρι να βγάλεις άκρη στου εύχομαι φίλε μου. Όπως έχω γράψει και στο fb ενδιαφέρομαι για το κινητό και δυστυχώς αυτά που ακούω με κρατάνε λίγο πίσω. Όχι γιατί φοβάμαι ότι θα μου συμβούν, όχι τόσο αυτό, όσο το ότι η αντιπροσωπεία αλλά και η εταιρία δεν το καλύπτουν. Βέβαια, δυστυχώς, είναι μεγάλη εταιρία και εάν το καλύψει σε έναν παραδέχοντας το λάθος της τότε πρέπει να το κάνει σε όλους. Δεν λέω ότι αυτό δεν είναι το σωστό, ίσα ίσα. Απλώς έχει φοβηθεί το μάτι μου με όλες τους πλέον. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 την προηγουμενη ακριβως ημερα πριν το δω ειχα τραβηξει ενα βιντεο περιπου 8-10 λεπτα και ειχα βγαλει καμια 30αρια φωτος... αντε να πεισεις τους αντιεπαγγελματιες της Arvato τωρα οτι δεν το εκανα εγω... Φιλε Παναγιωτη μηπως επεσες σε ελαττωματικη παρτιδα? Γιατι αν δεν ειναι ετσι τα πραγματα και φταει η κατασκευη, τοτε ολα τα one που παραγονται ειναι εν δυναμει ικανα να εμφανισουν το συγκεκριμενο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Φιλε Παναγιωτη μηπως επεσες σε ελαττωματικη παρτιδα? Γιατι αν δεν ειναι ετσι τα πραγματα και φταει η κατασκευη, τοτε ολα τα one που παραγονται ειναι εν δυναμει ικανα να εμφανισουν το συγκεκριμενο θεμα. το λογικο αυτο ειναι..να προκειται για ελλατωματικη παρτιδα.....παλι Beta user εγινα...το ιδια επαθα και με το 920...δεν ξαναπαιρνω κινητο αν δεν κλεισει τουλαχιστον 5 με 6 μηνες στην αγορα... ας ελπισουμε οτι θα γινει κατι.. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Καλό κουράγιο φίλε, πραγματικά μεγάλη γκαντεμιά. Μην το αφήνεις. Επίσης στο xda νομίζω μάζευαν σε ένα ποστ στοιχεία των κινητών που συνέβη. Οπότε ίσως καλό είναι να πας προετοιμασμένος με "στοιχεία" για να μην σου πουν χαζομάρες. Να είμαι ειλικρινής από τότε που διάβασα το ποστ σου και είδα ότι κι άλλος κόσμος το έχει με έχει πιάσει μια φοβία με τη φωτογραφική μηχανή. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Παιδες, σχετικα με το προβλημα της καμερας... Διαβαζω τελευταια απο χρηστες που το εχουν οτι σε καποιους συνεβη μετα απο εντονη χρηση της καμερας. Αν δεν κανω λαθος και ο Παναγιωτης ειχε πει οτι χρησιμοποιησε την καμερα αρκετα και μετα ειδε σπασμενο το τζαμι της. Χαρακτηριστικα ενας που ειχε το προβλημα εγραψε οτι συνεβη αφοτου τραβηξε 20 λεπτα βιντεο. Και του συνεβη την ιδια μερα. Το παρατηρησε οταν πηγε να συνδεσει το κινητο με το pc για να περασει το βιντεο. Η εξηγηση που εδινε ειναι οτι επειδη ειναι πολυ ''μασιφ'' η κατασκευη, ολη η θερμοτητα που ανεβαζει το κινητο κατα τη βιντεοσκοπηση ''ξεσπα'' στο τζαμακι της καμερας. Αν έχει θέμα με την θερμότητα απο την κάμερα, τι γίνεται με αυτή πχ απο τα παιχνίδια; Δεν το χρησιμοποιώ για να παίζω, κατέβασα ένα να δω δυνατότητες. Δεν έπαιξα ούτε 10' και το ένοιωθα να καίει, νομίζω κάπου τους σαρατά κάτι είδα. Έρχεται και καλοκαίρι, τι θα γίνει δηλαδή. Ή δεν επιρεάζεται η κάμερα απο αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Αν έχει θέμα με την θερμότητα απο την κάμερα, τι γίνεται με αυτή πχ απο τα παιχνίδια; Δεν το χρησιμοποιώ για να παίζω, κατέβασα ένα να δω δυνατότητες. Δεν έπαιξα ούτε 10' και το ένοιωθα να καίει, νομίζω κάπου τους σαρατά κάτι είδα. Έρχεται και καλοκαίρι, τι θα γίνει δηλαδή. Ή δεν επιρεάζεται η κάμερα απο αυτή; Λογικά δεν επηρεάζεται φίλε μου αλλιώς των περισσότερων παιδιών θα είχε σπάσει. Εάν κιόλας μιλάμε για ελλατωματική παρτίδα τότε οι πιθανότητες μειώνονται κι άλλο. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts