sisferas_sax Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 ωραίες θήκες και οι 2. έρχονται με screen protector και αν ναι λέει τπτ; γενικά τι προτείνετε για προστασία οθόνης για το κινητό; http://www.netimes.com/shop/nillkin%C3%A2%C2%84%C2%A2-ultraclear-antifingerprint-protective-film-for-htc-one-p-4696.html Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 καλησπερα εχετε να προτεινετε μια θηκη που μην γλιστραει απο το χερι,να μην ζεσταινει πολυ το κινητο(δλδ να μην ειναι κλειστη απο παντου) και να ειναι και ομορφη; Ευχαριστώ πολύ με τις θηκες σιλικονης ζεσταινεται πολυ λογικα,ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ρε παιδιά μπορούμε να βρούμε την Poetic από πουθενά κάπως πιο φθηνά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) παίδες για προτείνετε κανα screen protector. αναμεσα σε skinomi και spigen τι λετε; τη zagg δε την αναφερω καθολου λογω τιμης. της original της htc τοσο μαπα ειναι;;; δε μπορω πουθενα να βρω spigen στην ευρωπη με δωρεαν μεταφορικα!20αρικο για 2 μεμβρανες δε προκειται να δωσω.. Edited July 11, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 παίδες για προτείνετε κανα screen protector. αναμεσα σε skinomi και spigen τι λετε; τη zagg δε την αναφερω καθολου λογω τιμης. της original της htc τοσο μαπα ειναι;;; δε μπορω πουθενα να βρω spigen στην ευρωπη με δωρεαν μεταφορικα!20αρικο για 2 μεμβρανες δε προκειται να δωσω.. Έχω βάλει της Puro απο το Πλαίσιο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ωραία υφή και δεν φαίνεται ότι έχει μεμβράνη. Μια της Spigen που ήταν σε μια θήκη που είχα πάρει δεν κάθισε καλά απο την αρχή και την έβγαλα πολύ γρήγορα. Θα ήθελα αν χρειαστεί άλλη να δοκιμάσω την Glas.t της Spigen αλλά είναι κάπως ακριβή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 παίδες για προτείνετε κανα screen protector. αναμεσα σε skinomi και spigen τι λετε; τη zagg δε την αναφερω καθολου λογω τιμης. της original της htc τοσο μαπα ειναι;;; δε μπορω πουθενα να βρω spigen στην ευρωπη με δωρεαν μεταφορικα!20αρικο για 2 μεμβρανες δε προκειται να δωσω.. Γιατί δεν δοκιμαζεις απο eBay και αυτό τον πωλητή? http://stores.ebay.com/United-Authentic-Corps Έχω αγοράσει άπειρες φορες και είναι official.Για spigen μιλαω Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 γτ το ήθελα αμεσα..πήρα μια puro απο το πλαισιο που μου πρότεινε το παιδί από πάνω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 γτ το ήθελα αμεσα..πήρα μια puro απο το πλαισιο που μου πρότεινε το παιδί από πάνω.. Ματ ειναι? Γιατι βλεπω στο site οτι λεει antifinger... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 λογικα αυριο θα μου ερθει και θα ενημερωσω. απο ελλαδα απ οτι εψαξα ειναι το μονο αξιολογο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 λογικα αυριο θα μου ερθει και θα ενημερωσω. απο ελλαδα απ οτι εψαξα ειναι το μονο αξιολογο Eιναι καλη η puro. Και εγω στο s4 puro εχω αλλα την clear. Ok δεν ειναι spigen αλλα εχει πολυ καλυτερη τιμη. Με 10 ευρω 2 μεμβρανες. Απλα το ειπα μηπως δεν το εχεις προσεξει και δεν θες ματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 αυτη είναι η ζελατίνα τωρα αν ειναι ματ η οχι δε ξερω. βασικα δε ξερω καν τι διαφορα εχουν οι ματ ζελατινες. θα χασω πολυ σε ευκρινεια; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 αυτη είναι η ζελατίνα τωρα αν ειναι ματ η οχι δε ξερω. βασικα δε ξερω καν τι διαφορα εχουν οι ματ ζελατινες. θα χασω πολυ σε ευκρινεια; Πιθανα ειναι ματ, ναι. Κραταω μια επιφυλαξη γιατι πολλες φορες στο θεμα ζελατινα-θηκη το site του πλαισιου λεει αλλα ντ' αλλων. Αλλα το antifinger παραπεμπει σε ματ. Οσο για την ευκρινεια, δυστυχως θα χασεις ενα μερος... Οπως κ η υφη θα ειναι λιγο σαγρε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Τσάμπα τα φράγκα μου φαίνεται..Α να δούμε.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Γεια σας παιδια! Χρησιμοποιεί κανείς απο εσας καποιο bluetooth keyboard με το κινητο? Εψαχνα για keyboards που να ειναι αμεσα συμβατα με το HTC One αλλα βρηκα λιγα πραγματα. Μετα ομως επεσα σε ενα ξενο thread που ελεγε οτι αυτο το app ουσιαστικα σου επιτρεπει να λειτουργησεις οποιοδήποτε πληκτρολόγιο. Εχει κανεις εμπιερία με αυτο? http://www.androidpit.de/de/android/market/apps/app/com.apedroid.hwkeyboardhelper/External-Keyboard-Helper-Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Τσάμπα τα φράγκα μου φαίνεται..Α να δούμε.. Γενικά η ζελατίνες είναι τσάμπα φραγα,γιατί απλα δεν χρειάζονται πια,ειχα το σ3 και τωρα νοτε 2 χωρίς ζελατίνα και δεν έχει πάθει το παραμικρο.Εκτος και αν ο χρήστης γενικά,δεν πολύ προσέχει το κινητό του,και το βάζει οπου να ειναι,τοτε ίσως χρειαστεί... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Γεια σας παιδια! Χρησιμοποιεί κανείς απο εσας καποιο bluetooth keyboard με το κινητο? Εψαχνα για keyboards που να ειναι αμεσα συμβατα με το HTC One αλλα βρηκα λιγα πραγματα. Μετα ομως επεσα σε ενα ξενο thread που ελεγε οτι αυτο το app ουσιαστικα σου επιτρεπει να λειτουργησεις οποιοδήποτε πληκτρολόγιο. Εχει κανεις εμπιερία με αυτο? http://www.androidpit.de/de/android/market/apps/app/com.apedroid.hwkeyboardhelper/External-Keyboard-Helper-Pro Δεν το έχω δοκιμάσει στο One, σε τάμπλετ Galaxy Tab ήταν το μόνο με το οποίο κατάφερα να γράψω ελληνικά σωστά μέσω ενός BT keyboard της Logitech. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 για τσεκάρετε κι αυτή Μου ηρθε σημερα, η χειροτερη θηκη μπορω να πω για αυτο το κινητο. Πηγε στο ντουλαπι με τη μια. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Μου ηρθε σημερα, η χειροτερη θηκη μπορω να πω για αυτο το κινητο. Πηγε στο ντουλαπι με τη μια. πωωω γτ ετσι; Edited July 15, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 πωωω γτ ετσι; ... κι ακομα χειροτερα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 γιατι ειναι τοσο χαλια δεν εφαρμοζει καλα; αφηνει σημαδια; κι εγω τη περιμενω. απ οτι καταλαβα οτι πληρωνεις παιρνεις.... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) γιατι ειναι τοσο χαλια δεν εφαρμοζει καλα; αφηνει σημαδια; κι εγω τη περιμενω. απ οτι καταλαβα οτι πληρωνεις παιρνεις.... Δεν εφαρμοζει καλά, στα πλάγια ειναι σαν ξεχυλωμενη, πανω στο power button επισης δεν εφαρμοζει και κάνει συνεχως επανεκινηση μιας και ειναι μονιμα πατημένο. Για το οτι πληρωνεις παιρνεις δεν διαφωνώ, αλλα δεν ισχύει παντα, π.χ. εχω μια αλλη φθηνότερη θηκη και ειναι super. Edited July 15, 2013 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 καταλαβα... ωραία.. για πειτε καμια άποψη γι αυτές; case mate Krusell όσοι έχετε σκληρή θήκη στο κινητό δεν υπάρχει κίνδυνος να κάνει σημάδι όπως τη βάζεις ή τη βγάζεις; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Για το οτι πληρωνεις παιρνεις δεν διαφωνώ, αλλα δεν ισχύει παντα, π.χ. εχω μια αλλη φθηνότερη θηκη και ειναι super. Θα συμφωνήσω πως όντως δεν ισχύει πάντα. Εγώ πήρα αυτή για το δικό μου στα 3,8 ευρώ με τα μεταφορικά τα οποία ήταν πολλά συγκρητικά με την τιμή του προιόντος. Μια χαρά εφαρμογή - κάνει τη δουλειά της άψογα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 τυχερος εισαι φιλε μου. εγω ειπα αυτη τη φορα επειδη το τηλεφωνο ειναι πολυ ομορφο να βαλω κατι απλο γι αυτο και παρηγγειλα μια σιλικονης με 3Ε αλλα απ οτι λεει ο φιλος ειναι μαπα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Εγω με αυτη ειμαι πολυ ευχαριστημενος, την προτείνω ανεπιφύλακτα. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=271182360857 Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts