gsir Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Την έχει ο karx θα σου πει αυτός εντυπώσεις. Αν θες προστασία τσεκαρε otterbox commuter. Αν θες να μη χάνεται το feeling της συσκευής τσεκαρε τη fonem8 έβαλα φωτο πιο πανω. Η sentio που λέει ο Γιάννης δε ξέρω τι ψάρια πιάνει. Για screen protector ψάξε για spigen ultra crystal. Σαν να μη φοράς τίποτα είναι.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Την έχει ο karx θα σου πει αυτός εντυπώσεις. Αν θες προστασία τσεκαρε otterbox commuter. Αν θες να μη χάνεται το feeling της συσκευής τσεκαρε τη fonem8 έβαλα φωτο πιο πανω. Η sentio που λέει ο Γιάννης δε ξέρω τι ψάρια πιάνει. Για screen protector ψάξε για spigen ultra crystal. Σαν να μη φοράς τίποτα είναι.. για την puro τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Δε κατάλαβα σε τι απ όλα πάει η ερώτηση :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 καλημερα φιλε μου,σε ασημι μ αρεσει, αυτη λεω για καλυτερη προστασια ε?http://www.youtube.com/watch?v=Y9jz22s4HRo. Μια χαρά είναι, δεν προσθέτει ιδιαίτερο όγκο. Αυτά τα 20 γραμμάρια που ζυγίζει κάνουν το κινητό λίγο πιο βαρύ. Από ποιότητα είναι πολύ καλή. Δεν έχω άλλη θήκη όμως για να συγκρίνω. Το θέμα είναι ότι με καμιά θήκη δε θα έχεις την αίσθηση που αφήνει το κινητό γυμνό. Γι'αυτό το λόγο χρησιμοποιώ κυρίως pouch και έχω την incipio για ειδικές καταστάσεις. Ήθελα να πάρω την incipio feather, αλλά επειδή είναι εκτεθειμένο το κινητό πάνω και κάτω σκέφτηκα ότι δεν άξιζε μόνο για να έχω προστασία ουσιαστικά στο πίσω μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Έτσι είναι η θήκη από το πλαίσιο.Σχεδον αόρατη μιλάμε. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με το ταπεινό sole :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Έτσι είναι η θήκη από το πλαίσιο.Σχεδον αόρατη μιλάμε. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με το ταπεινό sole :-P Και εγώ την έχω και με έχει βολέψει πολύ. Αόρατη είναι,λεπτή είναι και δε γλιστράει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Μου ήρθε χθες το battery bar της HTC που είχα παραγγείλει από Amazon. Είναι πολύ καλοφτιαγμένο, μαζεμένο και ελαφρύ. Έχει 4 φωτάκια και ένα κουμπάκι πάνω που αν το πατήσεις ανάβουν για να δεις πόση μπαταρία απομένει. Όσο τη φορτιζα χθες (θέλει περίπου 8 ώρες να φορτίσει πλήρως) μου έκανε εντύπωση που δεν είχε ζεσταθεί καθόλου. Όσο φορτίζει το κινητό πάλι δεν έχει ζεσταθεί, σε αντίθεση με άλλων εταιριών που διάβαζα reviews στο Amazon. Δίνει όσο κι ο φορτιστής άρα θα κάνει την ίδια ώρα να φορτίσει το κινητό. Είναι πολύ καλό παιδιά και πιστεύω αξίζει να δώσετε λίγα παραπάνω αν θέλετε τέτοιου είδους φορτιστή. Τώρα το φορτιζω με αυτό όσο γράφω, άρα δουλεύει συγχρόνως όσο χρησιμοποιείς το κινητό. http://www.htc.com/www/accessories/htc-battery-bar/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Σήμερα εγώ παρέλαβα αυτή τη θήκη. 5 ευρώ κόστισε σύνολο κι επιβεβαιώνω τα πολύ καλά σχόλια του amazon (την έχει κι εκεί το ίδιο μαγαζί). Καλή εφαρμογή, ποιότητα, τιμή. Τη συνιστώ για όποιον ενδιαφέρεται για τέτοιου τύπου θήκη. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 καλησπερα και καλη χρονια ξερεις κανεις γιαυτη τι θηκη http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-HTC-ONE-Transparent.htm λεει οτι ειναι διαφανη εγω την βλεπω λευκη κατι ακομα πιανει ολο το κηνιτο και τελευταιο ειναι λεπτη? σορρυ που ροταω πολλα αλλα εχω παρει 6 θηκες η μια χειροτερη απο την αλλη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 4 ποστ πανω απο το δικο σου να διαβαζες.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 δεν ηξερα οτι ηταν αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 δεν ηξερα οτι ηταν αυτη Εγώ αυτήν έχω όπως είδες τελικά :lol: και είναι μια χαρά. Μ΄ έχει βολέψει πάρα πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 gsir πήρα μια θήκη σιλικόνης μαύρη από Αγγλία Γιατί αυτή που μου πρότεινες ήταν Ασία και βαριόμουν να περιμένω.Ωραία λεπτή αλλά δεν σφίγγει το κινητό στα πλάγια,είναι πολύ χαλαρή...Από Ευρώπη έχει καμία λεπτή μαύρη σιλικόνης;εκείνη που έχεις εσύ είναι σφιχτή ;Πολύ σφιχτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) αυτη που εχω οχι δεν ειναι πολυ σφιχτη..για δες αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Premium-Matte-Hard-Shell-Cover-Case-Screen-Protector-For-HTC-One-1-M7-/181143620583?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2a2d004be7 Edited January 13, 2014 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Όταν λες δεν είναι πολύ σφιχτή;Αυτή Τώρα που πήγα την κάνω στα πλάγια με το νύχι απαλά κι ανοίγει. .τόσο χαλαρή;Αυτή που μου δείχνεις τώρα δεν το κλείνει από πάνω. ..καμία άλλη που να το καλύπτει όλο και να είναι σφιχτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 αμα την τραβηξεις λιγο ναι ανοιγει αλλα ετσι ειναι η κατασκευη της..ενα εξαμηνο που την εχω δεν εχει ξεχειλωσει αν αυτο σε ανησυχει..ειναι οπως την πρωτη μερα που την περασα πανω.. δες κι αυτες http://www.amazon.co.uk/TeckNet-Black-Silicone-Screen-Protector/dp/B00BQZD2VM/ref=sr_1_23?ie=UTF8&qid=1389618742&sr=8-23&keywords=htc+one+case http://www.amazon.co.uk/Otterbox-Commuter-Case-HTC-One/dp/B00BMKFR9G/ref=sr_1_17?ie=UTF8&qid=1389618742&sr=8-17&keywords=htc+one+case Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Χαχαχα...Την otter box commuter την πήρα ήδη και δεν την Θέλω,βαριά και χοντρή.αν την θέλει κανείς την πουλάω η ανταλλαζω.μάλλον η καλύτερη επιλογή είναι η incipio.Στο iPhone που την είχα ήταν σφιχτή,ήμουν ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 σου το πα οτι η otterbox ειναι παχουλη..η Incipio πολυ καλη αλλα τσιμπημένη.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Την τελευταία βδομάδα έβαλα την incipio και όντως είναι πολύ καλή και σφιχτή. Τη συνήθισα και βολεύει πάρα πολύ σε σχέση με το pouch. Όσο για το battery bar, τελικά φορτίζει περίπου δύο φορές το κινητό, δηλαδή αν το φορτίσεις στο 15-20% θα τις κάνει, αλλά από 1-100% την πρώτη φορά, τη δεύτερη μου φορτισε έως 88. Δεν ξέρω αν έφταιγε ότι ήταν η πρώτη φόρτιση κι αν με τον καιρό στρώσει. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 http://gr.mobilefun.com/38228-flexishield-case-for-htc-one---black-Reviews.htm?show_rating=&languages=1&sortby=0&show_all=0#reviews Αυτή την έχει κανείς;Καλή φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Προς το παρόν έβγαλα το ΟΝΕ μου από την CASE MATE TOUGH, και το έβαλα σε αυτή του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, τη διάφανη της SENTIO με 3,90€. Δεν ξέρω αν θα παραμείνω με αυτή, πάντως έχει πολύ καλή εφαρμογή, είναι crystal clear και φαίνεται επιτέλους το κινητό. Δεν ξέρω τι δίνει παραπάνω αυτή του Mobilefun, πάντως νομίζω γκριζάρει κάπως και θα χάνει σε εμφάνιση. Το ΠΛΑΙΣΙΟ αναφέρει και 6 μήνες εγγύηση, φαντάζομαι θα έχει να κάνει με το αν κιτρινίσει σαν υλικό, που αυτό βέβαια θα τεσταριστεί στον ήλιο του καλοκαιριού. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Του πλαισίου είναι σφιχτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 giabritso του πλαισιου ειναι σφιχτη, οπως σ αρεσει :lol:, και φθηνη..αν σ αρεσουν οι διαφανης μην ψαχνεσαι με εξωτερικο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Δεν μου αρέσουν αλλά θα δοκιμάσω αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην έχει τέτοια σφιχτή σαν του πλαισίου σε μαύρο πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Μόλις παρέλαβα την FoneM8 κι εγώ. Είναι εντελώς διάφανη, αρκετά σφιχτή και έχει καλή αίσθηση στο volume rocker. "Κερδίζει" σε όλα τα σημεία την Puro που είχα μέχρι σήμερα (η οποία, επιπλέον, δεν ήταν crystal clear, αλλά "frosted" και με το "άκυρο"¨logo της ακριβώς πάνω στο logo της beats audio). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts