Jump to content

Αξεσουάρ για το HTC One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδή μαύρα ακουστικά RC240 δεν μπορώ να βρω σε φυσιολογική τιμή, στο σκρούτζ τα πιο πολλά μαγαζιά τα έχουν σε λευκο. Αν εξερέσεις το πλαίσιο που τα έχει 35ευρώ. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλα που να είναι συμβατά με το One? Να έχουν flat καλώδιο και να διαθέτουν volume +/-. Eυχαριστώ :)

• Απαντήσεις 538
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εκεί που έλεγα δεν υπάρχει ελπίδα να βρω ακουστικά, τσουπ δωράκι από κολλητό:D

φοβερά αλλά πολύ μπάσο βρε παιδιά, το κεφάλι σου πονάει

και εκεί που έλεγα δεν υπάρχει ελπίδα να βρω ακουστικά, τσουπ δωράκι από κολλητό:D

φοβερά αλλά πολύ μπάσο βρε παιδιά, το κεφάλι σου πονάει

Με γεια! Από μπάσο άλλο τίποτα αυτά τα ακουστικά, αν ακούς χιπ χοπ καλά είναι.

Δοκίμασε να απενεργοποίησεις το beats audio στο κινητό για να μειωθούν λίγο το μπάσο και τα πρίμα και να αυξηθούν τα μεσαία. Εμένα μ' αρέσει πιο πολύ χωρίς beats ο ήχος, είναι πιο ουδέτερος και φυσικός.

Ευχαριστώ. Το θέμα είναι ότι ακούω ροκ και μέταλ :D Θα το δοκιμάσω και με χωρίς το beatsaudio. Απλά τα μαμά τα βρίσκω πιο ιδανικά σε μπάσα και πρίμα

Ευχαριστώ. Το θέμα είναι ότι ακούω ροκ και μέταλ :D Θα το δοκιμάσω και με χωρίς το beatsaudio. Απλά τα μαμά τα βρίσκω πιο ιδανικά σε μπάσα και πρίμα

Κι εγώ αυτά ακούω, αλλά θες λίγα μεσαία :)

Τα μαμά είναι αξιοπρεπή που τα δοκιμάσα κι εγώ, είναι αρκετά πιο ισορροπημένα από τα beats σίγουρα.

απλά δεν έχουν volume +/- και για αυτό έχω χαλαστεί. και δεν βρίσκω σε μαύρα τα RC240 σε αξιοπρεπή τιμή:)

Εγώ πάντως τα beats τα θεωρώ κορυφαία και τα είχα αγοράσει από τότε που είχα το desire. Παρολο που δεν τα χρησιμοποιώ πολύ καθώς έχω και τα RC 190 σε όλα τα πιθανά χρώματα και τα έχω βολευτεί...

My Smarphones after Siemens SX1

ΗTC P3300, HTC HD Mini, Lenovo S1, Lenovo S2, HTC Desire X, Samsung Galaxy S3, Lenovo K900, HTC One, Lenovo S650, Lenovo S860, HTC One E8, HTC One ME

φίλε JEAN και τα RC190 είχα κοιτάξει, αλλά και αυτά μόνο σε λευκά τα βρήκα. Δεν ξέρω αν έχουν volume +/-

Έχουν 3 πλήκτρα και δεν ρυθμίζουν τον ήχο μπορείς όμως να αλλάξεις τραγουδια και να ενεργοποιήσεις τη μουσική με το κεντρικό. Τα μαύρα όντως πλέον ούτε εγώ τα βρίσκω πλέον απο τα βυσσινί έχω πάρει 2 γιατί τα πρώτα τα έβγαλα άχρηστα...

My Smarphones after Siemens SX1

ΗTC P3300, HTC HD Mini, Lenovo S1, Lenovo S2, HTC Desire X, Samsung Galaxy S3, Lenovo K900, HTC One, Lenovo S650, Lenovo S860, HTC One E8, HTC One ME

Incipio+Spigen:)

Με γεια! Εγώ προτίμησα της incipio που αγκαλιάζει όλο το κινητό.

Από που την πήρες την feather και πόσο; Το σκέφτομαι για να μειώσω λίγο τον όγκο, αλλά φοβάμαι μήπως γρατζουνιστεί εκεί που είναι εκτεθειμένο. Αν όσο περνάει ο καιρός πεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα θα την πάρω κι εγώ :p

Eυχαριστώ karx. Λες και δεν φοράει θήκη είναι το κινητό. Πολύ λεπτή και η αίσθηση πίσω είναι σαν να πιάνεις Nexus 5:p

Καλησπέρα παιδιά.

Σκέφτομαι να αγοράσω screen protectors και από τι πήρε το μάτι μου εδώ τα καλύτερο είναι της spigen Ultra Crystal.

Υπάρχει κανένα Link με free shipping? Γιατί ήδη είναι τσιμπημένα! :lol:

Καλησπέρα παιδιά.

Σκέφτομαι να αγοράσω screen protectors και από τι πήρε το μάτι μου εδώ τα καλύτερο είναι της spigen Ultra Crystal.

Υπάρχει κανένα Link με free shipping? Γιατί ήδη είναι τσιμπημένα! :lol:

ebay και amazon παίζουν κοντά στα 10 ευρώ το ζευγάρι, χωρίς μεταφορικά. εκτός και αν πας σε καμιά από το πλαίσιο(Sentio) νομίζω στα 4 ευρώ το ζευγάρι. Στην αρχή αυτές είχα περάσει στο κινητό. Για τα λεφτά τους ήταν αρκετά καλές μπορώ να πω :)

• 2 weeks later...
Παιδιά καλησπέρα, θέλω να μου πειτε γνωμες....θελω να πάρω μια θηκη σαν φλιπ ή σαν πορτοφόλι..ή απλά και φτηνά μια σιλικονη για τα γυρω γυρω...μέχρι 20 εύρω το πολύ....και επειδη δεν μπορω να πάρω απο έξω..καλό θα ήταν να τη πάρω απο Ελλάδα....επίσης θα ήθελα να μου πείτε απο εμπειρία όχι απο θεωρία... έχω διαβάσει όλα τα παραπάνω αλλα δε μπορώ να πώ οτι είναι ξεκάθαρα τα πράγματα....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Παιδιά καλησπέρα, θέλω να μου πειτε γνωμες....θελω να πάρω μια θηκη σαν φλιπ ή σαν πορτοφόλι..ή απλά και φτηνά μια σιλικονη για τα γυρω γυρω...μέχρι 20 εύρω το πολύ....και επειδη δεν μπορω να πάρω απο έξω..καλό θα ήταν να τη πάρω απο Ελλάδα....επίσης θα ήθελα να μου πείτε απο εμπειρία όχι απο θεωρία... έχω διαβάσει όλα τα παραπάνω αλλα δε μπορώ να πώ οτι είναι ξεκάθαρα τα πράγματα....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

στο πλαίσιο έχει κανά 2 νομίζω. κάνε μια βόλτα προς τα εκεί, ίσως βρεις αυτό που θέλεις:)

Σήμερα παρέλαβα την Imak. Πολύ ωραία και slim, απλά δεν προστατεύει το κάτω και πάνω μέρος της συσκευής σε σχέση με την sentio από το πλαίσιο, που προστατεύει όλο το κινητό γύρω γύρω!

παιδιά όποιος θέλει μια μαύρη s case tpu να μου στείλει pm και να κανονίσουμε να ερθει από αμπελόκηπους να την δώσω..δεν θέλω χρήματα..

ο πρώτος που θα στείλει και θα μπορεί να έρθει κοντά μου την παίρνει..

Ωραια αλλα δεν προστατευει. Η θηκη πρεπει να ειναι silicon για να αποροφησει την ενεργεια κατα την πτωση.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

• 2 weeks later...

Πολυ ωραια η θηκουλα σου φιλε,πρεπει να την πληρωσες ακριβα,ε?

Πολυ ωραια η θηκουλα σου φιλε,πρεπει να την πληρωσες ακριβα,ε?

θέλεις και εσύ να αγοράσεις? αλλά με έχεις μπερδέψει με τόσα nicknames που έχεις εδώ μέσα. Δεν ξέρω τι κινητό έχεις ακριβώς :D

θέλεις και εσύ να αγοράσεις? αλλά με έχεις μπερδέψει με τόσα nicknames που έχεις εδώ μέσα. Δεν ξέρω τι κινητό έχεις ακριβώς :D

την ειχα αγορασει καποτε κ την πουλησα σε καποιον,αλλα ακομα να παρω τα λεφτα μου μετα απο ενα μηνα,δυστηχως επεσα σε απατεωνα,οσο για το nickname που λες ενα εχω.