Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι ρυθμίσεις για το δίκτυο οκ! ευχαριστώ!

ερωτηση...οι φωτογραφίες που βγάζετε δεν είναι πολυ ρεαλιστικες? τα χρώματα δεν ειναι πολύ έντονα?? ή είναι ιδέα μου?

και αν δεν έχει πολύ φωτισμό και δεν βάλουμε φλασ, δεν παρουσιάζεται κόκκος?

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά, μια ερώτηση. Χρησιμοποιείτε το Swift Key;

Μια που στο Amazon App Store είναι τζάμπα σήμερα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4872428, το κατέβασα και το πέρασα.

Το είχα ξαναδοκιμάσει και δεν με είχε ενθουσιάσει και έμεινα στο stock που μου αρέσει πολύ.

Το έβαλα πάλι σήμερα και εκτός από την εμφάνιση που την βρίσκω πολύ άσχημη σε σχέση με το stock, δεν μπορώ να δω καμία ουσιαστική διαφορά στη χρήση. Το flow δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω. Γιατί σας αρέσει τόσο πολύ; Μου διαφεύγει κάτι;

Το stock μαθαίνει λέξεις, έχει κι αυτό next word prediction. Είναι τόσο ανώτερο το Swift;

Οι ρυθμίσεις για το δίκτυο οκ! ευχαριστώ!

ερωτηση...οι φωτογραφίες που βγάζετε δεν είναι πολυ ρεαλιστικες? τα χρώματα δεν ειναι πολύ έντονα?? ή είναι ιδέα μου?

και αν δεν έχει πολύ φωτισμό και δεν βάλουμε φλασ, δεν παρουσιάζεται κόκκος?

Αν και υπάρχει ειδικό τόπικ για φωτογραφίες, να πω ότι εγώ αντίθετα βλέπω τα χρώματα να μην είναι τόσο έντονα όσα σε άλλα κινητά που τείνουν στον υπερκορεσμό (π.χ. iphone). Δηλαδή αρκετές φορές αν θέλω να επεξεργαστώ μια φωτογραφία μπορεί να ανεβάσω saturation. Εμένα σε μερικές περιπτώσεις μου φαίνονται σχετικά ξεπλυμένα, παρά έντονα.

Όσον αφορά στον φωτισμό και τον κόκκο, είναι απολύτως φυσιολογικό. Ανεβάζει το ISO.

Αν δεν θες τόσο κόκκο μπορείς να βάλεις μόνος σου χαμηλότερο ISO αλλά θα βγει θεοσκότεινη. Πρέπει να το ψάξεις πολύ για να βρεις μια ισορροπία.

Έχε στο νου σου πάντως ότι αν είχες άλλη κάμερα σε τέτοιες συνθήκες, όχι κόκκο δεν θα έβλεπες, ούτε εικόνα δεν θα έβλεπες. Δηλαδή το One βγάζει φωτό (έστω και με κόκκο) σε συνθήκες που σε άλλες συσκευές δεν θα έβλεπες τίποτα.

είχα το swift key σε άλλο κινητό και μπορώ να σου πω οτι οι προβλέψεις του ειναι αλλού. είναι λες και ξέρει τι θέλεις να γράψεις. προσαρμόζεται πραγματικά απλά θέλει το χρόνο του. το κακό ειναι ότι ειναι ασχημο. εκτός αυτού το πληκτρολόγιο του One με έχει βολέψει πολύ και ειναι πολύ ωραιο αισθητικά. δε βρίσκω λόγο προσωπικα για να παω σε swift key

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

είχα το swift key σε άλλο κινητό και μπορώ να σου πω οτι οι προβλέψεις του ειναι αλλού. είναι λες και ξέρει τι θέλεις να γράψεις. προσαρμόζεται πραγματικά απλά θέλει το χρόνο του. το κακό ειναι ότι ειναι ασχημο. εκτός αυτού το πληκτρολόγιο του One με έχει βολέψει πολύ και ειναι πολύ ωραιο αισθητικά. δε βρίσκω λόγο προσωπικα για να παω σε swift key

Κι εσύ δικός μου είσαι. Θα το δοκιμάσω τώρα κανά δυο μέρες να δω αν πραγματικά είναι τόσο καλύτερο σε προβλέψεις.

Στη χειρότερη το βλέπω σαν επένδυση. Το αγόρασα τζάμπα και θα το έχω και για το μέλλον.

:lol:

Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω λόγο πραγματικά να αλλάξω το stock που είναι γρήγορο και πανέμορφο και διορθώνει τα πάντα, ενώ εγώ πατάω σχεδόν στην τύχη.

Κι εσύ δικός μου είσαι. Θα το δοκιμάσω τώρα κανά δυο μέρες να δω αν πραγματικά είναι τόσο καλύτερο σε προβλέψεις.

Στη χειρότερη το βλέπω σαν επένδυση. Το αγόρασα τζάμπα και θα το έχω και για το μέλλον.

:lol:

Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω λόγο πραγματικά να αλλάξω το stock που είναι γρήγορο και πανέμορφο και διορθώνει τα πάντα, ενώ εγώ πατάω σχεδόν στην τύχη.

Το swiftkey σε μια δυο μέρες δε θα σου δείξει την αξία του. Θέλει μέρες για να μάθει τι και πως γράφεις. Το χρησιμοποιώ στο τάμπλετ μου και μπορώ να πω ότι γράφω πιο γρήγορα εκεί κι έχει μεγαλύτερη ανοχή στο λάθος. Ακόμα μεγαλύτερη ανοχή έχει το Swype αλλά τα έκαναν σαν τα μούτρα τους με την αλλαγή γλώσσας και το πόσο βαρύ είναι σαν εφαρμογή.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Παιδια το SwiftKey είναι απλά απίστευτο. Μερικές φορές τρομακτικό στις προβλέψεις του. Φυσικά πολύ ανώτερο από το μαμά, αλλά το τελευταίο έχει το ατού ότι είναι πολύ πιο όμορφο. Μέχρι εκεί όμως. Δώστε λίγο χρόνο στο SwiftKey (που πλέον αποθηκεύει στο cloud τις λέξεις που χρησιμοποιειτε και έχετε το λεξιλόγιο σε όλες τις συσκευές σας συγχρονισμενο) και δε θα ξαναλλαξετε πληκτρολόγιο (το χρησιμοποιώ 2 χρόνια τώρα)...

Επειδή σας εμπιστεύομαι και τους δύο θα το δοκιμάσω περισσότερο μια που τώρα το έχω αγοράσει.

Αυτό με το cloud είναι σημαντικό, ήταν ένας από τους λόγους που δεν επέμενα περισσότερο όταν το είχα πρωτοδοκιμάσει.

Το κακό είναι ότι δεν έχει manually να κάνεις edit το λεξικό. Για μένα είναι μείον αυτό.

Αν είχε και κανένα custom theme ή έστω πιο όμορφη εμφάνιση θα με είχε κερδίσει εξ αρχής.

Μετα και τα τελευταια updates και ενα factory reset, εχω προβλημα στον στοκ browser. Δεν ποιανει τα μονά κλικ πχ σε λινκς, εικονες κλπ. Ζουμ και σκρολ ειναι ενταξει. Πχ στις εφημεριδες του contra.gr ανοιγει κανονικα η μια αλλα στις αλλες τπτ δεν δεχεται τα μονά κλικ. Συμβαινει αρκετα συχνα ολο αυτο γενικα. Επισης οταν συμβαινει αυτο δεν φορτωνουν αλλες σελιδες. Edited by ampalaeas

Επειδή σας εμπιστεύομαι και τους δύο θα το δοκιμάσω περισσότερο μια που τώρα το έχω αγοράσει.

Αυτό με το cloud είναι σημαντικό, ήταν ένας από τους λόγους που δεν επέμενα περισσότερο όταν το είχα πρωτοδοκιμάσει.

Το κακό είναι ότι δεν έχει manually να κάνεις edit το λεξικό. Για μένα είναι μείον αυτό.

Αν είχε και κανένα custom theme ή έστω πιο όμορφη εμφάνιση θα με είχε κερδίσει εξ αρχής.

Αυτό που λες με το edit στο λεξικό ισχύει. Αλλά έχουν κάνει και κάτι έξυπνο. Με το που γράφεις μια λέξη δεν την κρατάει σαν κάτι που είναι δεδομένο αλλά την βάζει δευτεροτρίτη επιλογή. Αν την ξαναχρησιμοποιήσεις ανεβαίνει στις προτάσεις. Αν όχι σιγά σιγά χάνεται. Γι αυτό κάποτε κάποιοι παραπονέθηκαν ότι δεν κρατούσε λέξεις που έγραφαν.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Απο amazon.co.uk δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Ειναι unbranded. Απο εκει το αγορασα και εγω.

Γιατι οχι απο amazon.de;Βγαινει περιπου 20€ λιγοτερα απο amazon.co.uk.

Μετα και τα τελευταια updates και ενα factory reset, εχω προβλημα στον στοκ browser. Δεν ποιανει τα μονά κλικ πχ σε λινκς, εικονες κλπ. Ζουμ και σκρολ ειναι ενταξει. Πχ στις εφημεριδες του contra.gr ανοιγει κανονικα η μια αλλα στις αλλες τπτ δεν δεχεται τα μονά κλικ. Συμβαινει αρκετα συχνα ολο αυτο γενικα. Επισης οταν συμβαινει αυτο δεν φορτωνουν αλλες σελιδες.

Είναι bug που σε κάποιους είναι έντονο και σε άλλους λιγότερο. Ξεφορτωθείτε τον στοκ και βάλτε dolphin + jetpack για να έχετε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σε Android σήμερα...

νομίζω οτι ο στοκ browser του One είναι ότι καλύτερο εχω χρησιμοποιησει ως τωρα. αυτό το bug πρέπει να διορθωθει..

μπορείς να επιλέξεις καποια θεματάκια στις ρυθμισεις αλλα και πάλι κανενα δεν ειναι ισαξιο του στοκ. εμενα μου φαινοταν ομορφο στο s3 γιατι ειχε αθλιο στοκ πληκτρολογιο και εμφανισιακα και λειτουργικα. εδω πλεον μου φαινεται εκτρωμα. το μεγαλυτερο προτερημα οπως ειπε ο vagelis ειναι το cloud..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Χρησιμοποιώ Φάιρφοξ γιατί συνκάρει με τους υπολογιστές μου, αλλά ο στοκ είναι πολύ πιο γρήγορος και κυρίως φαίνεται ελαφρύς.

Ο Dolphin είναι αρκετά καλός πάντως. Αλλά έτσι κι αλλιώς αν έχει bugs ο στοκ πρέπει να διορθωθούν.

Ναι άλλαξα θέματα gsir και έβαλα το... κολοκυθί όπως έγραψα και πιο πάνω.

:p

Γιατι οχι απο amazon.de;Βγαινει περιπου 20€ λιγοτερα απο amazon.co.uk.

Δεν σου έγραψα από το γερμανικό γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ από εκεί και δεν το γνωρίζω όχι γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Χρησιμοποιώ τον firefox σχετικά απροβλημάτιστα και όντως είναι μεγάλο πλεονέκτημα το sync με όλες τις συσκευές που έχω.

Εναλλακτικά συμφωνώ με τον v@gelis ο συνδυασμός dolphin + jetpack είναι η πιο transparent επιλογή browsing.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Αγορά από amazon.uk ή ακόμα καλύτερα από amazon.de συμφέρει?

Διότι θέλω το μαύρο και το έχουν σε πολύ καλύτερες τιμές από expansys...

Γνωρίζει κανένας αν είναι unbranded ή γενικά κάτι άλλο που θέλει προσοχή???

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Εγώ πήρα το μαύρο από cityshop στα 530 απλά όταν ανοίγει/κλείνει έχει το σήμα της βονταφον.

Ερώτηση: όταν βλέπουμε τις επαφές γίνεται με ένα πάτημα να πάρουμε τηλ και όχι να μπούμε στην επαφή να διαλέξουμε νούμερο; έχω δηλώσει ένα προεπιλογή εικονιδίου και κύρια νούμερα κτλ αλλά τίποτα, άσε που έχει στην αρχή το νούμερο σπιτιού και όχι το κινητό και όλο πάει εκεί το δάχτυλο.

Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα,

έχω ξαναρωτήσει αλλά λόγω του ότι δε πήρα κάποια απάντηση, είπα να ξαναρωτήσω...μετά την αναβάθμιση δε μου επιτρέπει εγκατάσταση σε apk έχει κάποιος κάποια ιδέα του γιατί γίνεται αυτό και βέβαια πως μπορώ να το διορθώσω?

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα,

έχω ξαναρωτήσει αλλά λόγω του ότι δε πήρα κάποια απάντηση, είπα να ξαναρωτήσω...μετά την αναβάθμιση δε μου επιτρέπει εγκατάσταση σε apk έχει κάποιος κάποια ιδέα του γιατί γίνεται αυτό και βέβαια πως μπορώ να το διορθώσω?

Εννοείς apk όπου τα εγκαθιστάς εσύ έτσι ; Αν ναι έχεις ενεργοποίηση το USB Debugging Mode ;

Samsung galaxy s21+

Εννοείς apk όπου τα εγκαθιστάς εσύ έτσι ; Αν ναι έχεις ενεργοποίηση το USB Debugging Mode ;

Ναι αυτά που εκαθιστούμε εκτός market εννοώ...έχω απενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων και έχω ενεργοποιήσει τις ψευδείς τοποθεσίες

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Ναι αυτά που εκαθιστούμε εκτός market εννοώ...έχω απενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων και έχω ενεργοποιήσει τις ψευδείς τοποθεσίες

Ενεργοποίησε τον εντοπισμό σφαλμάτων και δοκίμασε .

Samsung galaxy s21+

Ενεργοποίησε τον εντοπισμό σφαλμάτων και δοκίμασε .

Το ενεργοποιήσα, έτρεξε αλλά στο άνοιγμα μου βγάζει για τη μια το εξής μήνυμα...δεν είστε εξουσιοδοτημένος να χρησιμοποιήσετε αυτή τη εφαρμογή (δεν την ανοίγει)...και την άλλη δείχνει να προσπαθεί να την ανοίξει και με αφήνει σε μια μαύρη οθόνη

Το ενεργοποιήσα, έτρεξε αλλά στο άνοιγμα μου βγάζει για τη μια το εξής μήνυμα...δεν είστε εξουσιοδοτημένος να χρησιμοποιήσετε αυτή τη εφαρμογή (δεν την ανοίγει)...και την άλλη δείχνει να προσπαθεί να την ανοίξει και με αφήνει σε μια μαύρη οθόνη

Τις άγνωστες πηγές τις έχεις ενεργές στην ασφάλεια;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις άγνωστες πηγές τις έχεις ενεργές στην ασφάλεια;

Ναι τις έχω ενεργές, μου τα τρέχει, πλέον, αλλά δε μου τα ανοίγει...πριν την αναβάθμιση τις ίδιες εφαρμογές τις λειτουργούσα κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ναι τις έχω ενεργές, μου τα τρέχει, πλέον, αλλά δε μου τα ανοίγει...πριν την αναβάθμιση τις ίδιες εφαρμογές τις λειτουργούσα κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δοκίμασε να τις ξανακατεβάσεις και δες αν είναι συμβατές με την έκδοση του λειτουργικού σου

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε να τις ξανακατεβάσεις και δες αν είναι συμβατές με την έκδοση του λειτουργικού σου

Χμμμ αυτό δε γίνεται, έχω ΜΟΝΟ τα apk αρχεία σωσμένα στο PC μου, έψαξα να τα ξαναβρώ αλλά δεν!!!