Nickgr Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Προσωπικά περιμένω τη στιγμή (ελπίζω να έρθει) που οι devs θα ασχοληθούν να αφαιρέσουν το blinkfeed από την αρχική οθόνη. Όχι μόνο το θεωρώ άχρηστο, αλλά και χρήσιμο να ήθελα να το κάνω, χωρίς τροποποίηση των πηγών ενημέρωσης έστω, δεν κάνουμε τίποτα. :blink: Εγώ το χρησιμοποιώ! Όσο για τις πηγές, μπορείς να προσθέσεις αυτές που θέλεις με ένα κόλπο: Άν έχεις λογαριασμό στο fb μπορείς να κάνεις like στις αγαπημένες σου σελίδες ενημέρωσης (όλες έχουν πια σελίδα στο fb) και να διαλέξεις fb στο blinkfeed, έτσι θα σου εμφανίζει τα νέα εκεί. Το κακό βέβαια είναι ότι θα βλέπεις και τα status updates των φίλων κλπ αλλά είναι σίγουρα καλύτερο από το τίποτα. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Το Blinkfeed ειναι παρα πολυ καλο εργαλειο. ΒΑζεις μεσα το account του twitter σου και σου φερνει ΟΛΕΣ τις ειδησεις απευθειας. Πολυ πρακτικο. Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 To Blinkfeed είναι μια καλή και όμορφη ιδέα, αλλά σχετικά περιορισμένης χρησιμότητας όσο δεν μπορείς να βάλεις ο ίδιος πηγές για ειδήσεις. Προσωπικά το χρησιμοποιώ, αλλά όχι τόσο όσο θα έκανα αν είχα έλεγχου περιεχομένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σχετικά με το Blinkfeed , αν και το θεωρώ χρήσιμο , η μη επιλογή ενεργοποίησης /απενεργοποίησης είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος από την htc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 δες κι εδω Για να μη το αγοράσω τσάμπα, πολύ χοντροκομμένο και πρόχειρο μου φαίνεται αυτό το προγραμματάκι. Είναι προφανώς για να βάλω συντομεύσεις στη lockscreen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Για να μη το αγοράσω τσάμπα, πολύ χοντροκομμένο και πρόχειρο μου φαίνεται αυτό το προγραμματάκι. Είναι προφανώς για να βάλω συντομεύσεις στη lockscreen; Σίγουρα γίνεται γιατί έχω Nova και το έχω κάνει. Νομίζω το κάνεις εκτός Nova όμως ρε συ. Δεν έχω χρόνο να το κοιτάξω τώρα, αλλά δοκίμασε μέσω Sense. Εκτός και αν είσαι ρουταρισμένος οπότε δεν έχω ιδέα. :) ΥΓ ΟΚ το βρήκα. Μπαίνεις στο μενού του sense και εκεί αλλάζεις τo dock του, οπότε και αντίστοιχα αλλάζει το locksreen. Τώρα όπως είπα, αν έχεις βάλει άλλη ROM δεν ξέρω. Edited July 31, 2013 by Sotnem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Παιδια μια απορια σχετικα με το ONE... Θυμαμε οτι στο HTC HD2 ειχε επιλογη με την οποια επελεγες εαν το τηλεφωνο θα φορτιζει ή οχι οταν το συνδεεις με Micro USB στο PC. Στο HTC ONE υπαρχει κατι αντιστοιχο ???? Το ψαχνω εδω και μερες και δε μπορω να βρω κατι.... Προσωπικα θελω να εχω τη δυνατοτητα της επιλογης διοτι το συνδεω συχνα για μεταφορα φωτωγραφιων και βιντεο με καλωδιο Micro USB με το PC και θελω να αποφευγω τις μικρες φορτισεις..... η μπαταρια θα τα παιξει λογο των πολλαπλων μικρων φορτισεων. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 παλι ερχομαι με αποριες:) θελω να κανω ρουτ το κινητο....για να το κανω ρουτ πρεπει να ξεκλειδωσω πρωτα τον bootloader;Για να ξεκλειδωσω τον bootloader μπορω να το κανω με το τροπο που δεν το δηλωνω στην htc για να χαθει η εγγυηση(δηλαδη αν γινεται με το revone);Και τελος τι ειναι το s off και εχει καμια σχεση με τον bootloader; Αυτα τα λιγα..οποιος μπορει και θελει ας απαντησει Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ρε παιδιά ας γίνει ένα ξεχωριστό θέμα με οδηγους για root, unlock bootloader, s-off, dual boot κλπ! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) παλι ερχομαι με αποριες:) θελω να κανω ρουτ το κινητο....για να το κανω ρουτ πρεπει να ξεκλειδωσω πρωτα τον bootloader;Για να ξεκλειδωσω τον bootloader μπορω να το κανω με το τροπο που δεν το δηλωνω στην htc για να χαθει η εγγυηση(δηλαδη αν γινεται με το revone);Και τελος τι ειναι το s off και εχει καμια σχεση με τον bootloader; Αυτα τα λιγα..οποιος μπορει και θελει ας απαντησει Ευχαριστω πολυ Με κλειδωμένο bootloader δεν μπορείς να κάνεις root ,έτσι προχωράς πρώτα είτε μέσω htc dev είτε μέσω revone (s-off) αν έχεις hboot 1.44 και μετά κάνεις το root . Για το s-off διάβασε μερικά πράγματα εδώ http://android-revolution-hd.blogspot.gr/2013/06/do-we-really-need-s-off.html . Η εμπειρία μου με τα htc δεν είναι μεγαλη και επειδή συνέχεια διαβάζω στο xda για hard ή soft brick είναι πολύ σημαντικό πριν προχωρήσουμε σε οτιδήποτε να διαβάσουμε καλά τις οδηγίες και να μην βιαζόμαστε . Όπως επίσης σημαντικό είναι να μάθουμε πως μπορούμε να γυρίσουμε όποτε θελήσουμε την συσκευή μας σε τελείως stock κατασταση . Edited July 31, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σήμερα πήρα πίσω τη συσκευή μου μετά από ακριβώς 3 εβδομάδες. Ή μάλλον πήρα μια καινούρια συσκευή αντί της δικιάς μου. Η καινούρια είναι τέλεια από όλες τις απόψεις. Δεν έχει κανένα κενό και η οθόνη είναι σωστά τοποθετημένη. Και ακόμα και ο φόβος μου ότι θα έπαιρνα μια καινούρια συσκευή με τα καινούρια (χειρότερα) μικρόφωνα έπεσε έξω αφού μου έδωσαν μια συσκευή από την ίδια εβδομάδα παρτίδας. Μέτα από 3 εβδομάδες είμαι ικανοποιημένος που έδωσα τη συσκευή και χαλάλι και η αναμονή. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 τέλος καλό! άντε να τη χαρείς τώρα χωρίς θέματα! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σήμερα πήρα πίσω τη συσκευή μου μετά από ακριβώς 3 εβδομάδες. Ή μάλλον πήρα μια καινούρια συσκευή αντί της δικιάς μου. Η καινούρια είναι τέλεια από όλες τις απόψεις. Δεν έχει κανένα κενό και η οθόνη είναι σωστά τοποθετημένη. Και ακόμα και ο φόβος μου ότι θα έπαιρνα μια καινούρια συσκευή με τα καινούρια (χειρότερα) μικρόφωνα έπεσε έξω αφού μου έδωσαν μια συσκευή από την ίδια εβδομάδα παρτίδας. Μέτα από 3 εβδομάδες είμαι ικανοποιημένος που έδωσα τη συσκευή και χαλάλι και η αναμονή. Τελικά έχει και τα καλά του όταν το κινητό δεν είναι εύκολα επισκευασιμο :lol: Καλό δουλευτο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σήμερα πήρα πίσω τη συσκευή μου μετά από ακριβώς 3 εβδομάδες. Ή μάλλον πήρα μια καινούρια συσκευή αντί της δικιάς μου. Η καινούρια είναι τέλεια από όλες τις απόψεις. Δεν έχει κανένα κενό και η οθόνη είναι σωστά τοποθετημένη. Και ακόμα και ο φόβος μου ότι θα έπαιρνα μια καινούρια συσκευή με τα καινούρια (χειρότερα) μικρόφωνα έπεσε έξω αφού μου έδωσαν μια συσκευή από την ίδια εβδομάδα παρτίδας. Μέτα από 3 εβδομάδες είμαι ικανοποιημένος που έδωσα τη συσκευή και χαλάλι και η αναμονή. τι εννοεις χειροτερα μικροφωνα?δεν εχει ακουστει κατι μεχρι στιγμης...για πες μας γιατι ειμαι ετοιμος να το τσιμπισω και εγω!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σήμερα πήρα πίσω τη συσκευή μου μετά από ακριβώς 3 εβδομάδες. Ή μάλλον πήρα μια καινούρια συσκευή αντί της δικιάς μου. Η καινούρια είναι τέλεια από όλες τις απόψεις. Δεν έχει κανένα κενό και η οθόνη είναι σωστά τοποθετημένη. Και ακόμα και ο φόβος μου ότι θα έπαιρνα μια καινούρια συσκευή με τα καινούρια (χειρότερα) μικρόφωνα έπεσε έξω αφού μου έδωσαν μια συσκευή από την ίδια εβδομάδα παρτίδας. Μέτα από 3 εβδομάδες είμαι ικανοποιημένος που έδωσα τη συσκευή και χαλάλι και η αναμονή. Μπραβο ρε bouss!! Καλοδουλευτο! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Σήμερα πήρα πίσω τη συσκευή μου μετά από ακριβώς 3 εβδομάδες. Ή μάλλον πήρα μια καινούρια συσκευή αντί της δικιάς μου. Η καινούρια είναι τέλεια από όλες τις απόψεις. Δεν έχει κανένα κενό και η οθόνη είναι σωστά τοποθετημένη. Και ακόμα και ο φόβος μου ότι θα έπαιρνα μια καινούρια συσκευή με τα καινούρια (χειρότερα) μικρόφωνα έπεσε έξω αφού μου έδωσαν μια συσκευή από την ίδια εβδομάδα παρτίδας. Μέτα από 3 εβδομάδες είμαι ικανοποιημένος που έδωσα τη συσκευή και χαλάλι και η αναμονή. Άντε καλοτάξιδο και άσε τους άλλους με τα μαϊμού benchmarks :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Kαλορίζικο και μακάρι να βγάλει τη ζωή του απροβλημάτιστα. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 3 φορές έχω δοκιμάσει sms applications και τις 3 φορές τα'χω διαγράψει γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό, πιο γρήγορο, πιο καλαίσθητο, από την stock εφαρμογή! Πάντα έψαχνα μια λύση (κι ακόμα ψάχνω) για να στέλνω μηνύματα 160 Ελληνικών χαρακτήρων με γλώσσα τηλεφώνου στα Αγγλικά αλλά όλες οι 3rd party εφαρμογές κάπου χωλαίνουν σε σχέση με την εργοστασιακή. Η σύνταξη κειμένου είναι απείρως πιο εύκολη με το λεξικό ή ακόμα και με το trace σε σχέση με το απλό πάτημα ενός-ενός των γραμμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 γιατί δε το γυρνάς στα ελληνικά; κάπου πήρε το μάτι ότι αναφέρεις ότι η μεταφράσεις είναι ότι να ναι; εγώ γιατί δε παρατήρησα κάτι τέτοιο; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 τι εννοεις χειροτερα μικροφωνα?δεν εχει ακουστει κατι μεχρι στιγμης...για πες μας γιατι ειμαι ετοιμος να το τσιμπισω και εγω!:D Οι πρώτες παρτίδες είχαν τα διπλά HDR μικρόφωνα. Υπάρχει μια υπόνοια ότι η παραγωγή με τα διπλά μικρόφωνα σταμάτησε κάπου στα τέλη Μαΐου (για λόγους πατεντών με τη Nokia) και οι παρτίδες από εκεί και μετά είχαν το απλό μικρόφωνο. Ο τρόπος να το καταλάβεις (σύμφωνα με τους xda) ήταν ένα firmware της 4.1.2 που δόθηκε σε μεταγενέστερες αυτής της παρτίδας που τελείωνε σε 17, χωρίς να σημαίνει αναγκαστικά ότι ισχύει. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Οι πρώτες παρτίδες είχαν τα διπλά HDR μικρόφωνα. Υπάρχει μια υπόνοια ότι η παραγωγή με τα διπλά μικρόφωνα σταμάτησε κάπου στα τέλη Μαΐου (για λόγους πατεντών με τη Nokia) και οι παρτίδες από εκεί και μετά είχαν το απλό μικρόφωνο. Ο τρόπος να το καταλάβεις (σύμφωνα με τους xda) ήταν ένα firmware της 4.1.2 που δόθηκε σε μεταγενέστερες αυτής της παρτίδας που τελείωνε σε 17, χωρίς να σημαίνει αναγκαστικά ότι ισχύει. Πάντως όταν μιλάω σε ανοικτή ακρόαση πολλές φορες μου λένε ότι δε με ακούνε καλά.....σαν από τούνελ μου λένε και με παράσιτα. Aλλες φορες μου λένε ότι μια χαρά. Συνήθως όμως όχι καλά :mad: Το κινητό το πήρα από τους πρώτους που έδωσε το Expansys 31/5/13 Edited July 31, 2013 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Πάντως όταν μιλάω σε ανοικτή ακρόαση πολλές φορες μου λένε ότι δε με ακούνε καλά.....σαν από τούνελ μου λένε και με παράσιτα. Aλλες φορες μου λένε ότι μια χαρά. Συνήθως όμως όχι καλά :mad: Το κινητό το πήρα από τους πρώτους που έδωσε το Expansys 31/5/13 Δε νομίζω να αφορά την ομιλία το θέμα. Αυτο μάλλον είναι θέμα δικτύου. Η αλλαγή επηρεάζει βασικά την ηχογράφηση σε θορυβώδη μέρη. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Παιδια μια απορια σχετικα με το ONE... Θυμαμε οτι στο HTC HD2 ειχε επιλογη με την οποια επελεγες εαν το τηλεφωνο θα φορτιζει ή οχι οταν το συνδεεις με Micro USB στο PC. Στο HTC ONE υπαρχει κατι αντιστοιχο ???? Το ψαχνω εδω και μερες και δε μπορω να βρω κατι.... Προσωπικα θελω να εχω τη δυνατοτητα της επιλογης διοτι το συνδεω συχνα για μεταφορα φωτωγραφιων και βιντεο με καλωδιο Micro USB με το PC και θελω να αποφευγω τις μικρες φορτισεις..... η μπαταρια θα τα παιξει λογο των πολλαπλων μικρων φορτισεων. η μπαταρια δεν τα παιζει,πλεον δεν ισχυει αυτο,απλα η μπταριες μετρανε κυκλους φορτισης....δηλ. αν το βαλεις σημερα και απο το 0% το φορτισεις εως το 50% λογιζετε μισος κυκλος φορτισης,εαν το αφησεις εως το 20% τοτε 1/5 κυκλος κτλ. απλα μην το αφηνεις κατω απο 10-15%...εκει υποφερει λιγο η μπαταρια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 γιατί δε το γυρνάς στα ελληνικά; κάπου πήρε το μάτι ότι αναφέρεις ότι η μεταφράσεις είναι ότι να ναι; εγώ γιατί δε παρατήρησα κάτι τέτοιο; Όσο περίεργο κι αν σου φανεί επειδή έχω μάθει από μικρό παιδάκι οτιδήποτε ηλεκτρονικό να το λειτουργώ στα Αγγλικά, τις περισσότερες φορές τα Ελληνικά με μπερδεύουν με τις μεταφράσεις τους και τις άκυρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Όσο περίεργο κι αν σου φανεί επειδή έχω μάθει από μικρό παιδάκι οτιδήποτε ηλεκτρονικό να το λειτουργώ στα Αγγλικά, τις περισσότερες φορές τα Ελληνικά με μπερδεύουν με τις μεταφράσεις τους και τις άκυρες λέξεις. +1000000!! :lol: Πάντως το handcent sms με την τελευταία του έκδοση δεν είναι άσχημο... κάνει και κάποια animations κατά την αποστολή του μηνύματος και γενικά είναι απροβλημάτιστο.. το μόνο μείον του είναι οι διαφημίσεις στο conversation view... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts