Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή δεν έχω δει πολλούς με το μαύρο, πώς σου φαίνεται με το θέμα με τις δαχτυλιές; Χρειάζεται απαραίτητα θήκη ή αρκεί μια pouch για την μεταφορά; Η παραγγελία πότε έγινε, έχουν φτιάξει οι χρόνοι ή εξακολουθείς να περιμένεις κανένα μήνα;

Η παραγγελία για το κινητό έγινε εδώ και ένα μήνα , μαζί με μιά θήκη , και μου ήρθε εχθές , και ο λόγος για την υπερβολική καθυστέρηση ήταν ότι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα . Όσο αφορά για τα αξεσουάρ αυτά υπηρχαν και έρχονται σε μία με δύο ημέρες , απο την ημέρα παραγγελίας.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω και κάτι άλλο που παρατήρησα , γιατί δεν έχω την δυνατότητα στην εφαρμογή Blink Feed να επιλέξω ελληνικού περιεχομένου υλικό , πχ ΣΚΑΙ , κ.α. , και με υποχρεώνει μόνο με τα ξένα ?

Να ρωτήσω και κάτι άλλο που παρατήρησα , γιατί δεν έχω την δυνατότητα στην εφαρμογή Blink Feed να επιλέξω ελληνικού περιεχομένου υλικό , πχ ΣΚΑΙ , κ.α. , και με υποχρεώνει μόνο με τα ξένα ?

Μόνο ξένα προς το παρών

Παιδιά καλημέρα, από εχθές το μεσσημεράκι είμαι κι εγώ κάτοχος :) :D :) :D :) του one, black.

Μετά από ένα μήνα και κάτι αναμονής, επιτέλους ήρθε, από expansys.

Με το που άνοιξα τη συσκευασία έμεινα ΑΦΩΝΟΣ, απλά το κράταγα και το κοίταζα, είναι ένα κόσμημα με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και φοβερά στιλάτο, ψαρωτικό.

Ούτε και το δικό μου έχει Ελληνικά, αλλά λόγω του ότι έχω τη nano του iphone5 περιμένω σήμερα να αγοράσω μια νέα micro και θέλω να πιστεύω πως θα διορθωθεί αλλιώς morelocale2.

Αυτό με τα δαχτυλικά αποτυπώματα ΔΕΝ είναι, κατ εμέ, τόσο έντονο ειδικά όταν τα δάχτυλα δεν είναι ιδρωμένα, αλλά όπως και να έχει ΔΕ με προβλημάτισε. Πιο πολύ με τρομάζει το να αφήσεις ένα τέτοιο κομψοτέχνημα χωρίς προστασία, παρά οι δαχτυλιές.

Επίσης δε μου άρεσε στο sence 5 η απεικόνιση του καιρού και τα διάφορα RSS που έχει μόνο από ξένα site και λόγω του ότι δε μπορείς να τα "κουρέψεις" έβαλα το κλασικό ρολόι με τον καιρό της HTC.

Έκανα τα διάφορα set-up, άλλαξα τη home screen, έβγαλα κανά δυο κοντινές φωτό οι οποίες δε με προβλημάτισαν, άκουσα μουσική, ο ήχος του όντως τα σπάει, σερφάρισα λίγο στο net σταθερά και χωρίς κολλήματα.

Δε τσέκαρα την οθόνη του στον ήλιο. Από την μπαταρία του με τη χρήση που του έχω κάνει μέχρι τώρα ευχαριστημένος είμαι.

Αυτά τα "λίγα", μέχρι τώρα.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Όχι για να ξεκλειδωσω και να απαντήσω πρέπει να σύρω πρός τα επάνω . Δες μήπως πειραξες καμιά ρύθμιση .

Η προβληματική εφαρμογή είναι το noled. Ο developer της εφαρμογής (γνωστός για το ενδιαφέρον του και δεν το λέω ειρωνικά) μου απάντησε άμεσα στο μήνυμα που του έστειλα αλλά προς το παρόν δεν είχε λύση στο πρόβλημα. Οπότε όποιος χρησιμοποιεί noled να ξέρει ότι θα έχει θέμα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Επίσης δε μου άρεσε στο sence 5 η απεικόνιση του καιρού και τα διάφορα RSS που έχει μόνο από ξένα site και λόγω του ότι δε μπορείς να τα "κουρέψεις" έβαλα το κλασικό ρολόι με τον καιρό της HTC.

Εμένα πάλι, μου άρεσε το καινούριο 4x1 widget με τα καινούρια εικονίδια του καιρού (ευτυχώς μπόρεσα και βρήκα ίδιο widget και έβαλα στο Nexus μου).

Πήγα σήμερα σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης για να δω τη συσκευή και για καλή μου τύχη δίπλα υπήρχε και το Galaxy S4.

Εντάξει, είμαι fan της HTC και του Sense, οπότε είναι περιττό να πω ποια συσκευή μού άρεσε περισσότερο.

Η πλάκα απλά ήταν, ότι ήρθε ένας πωλητής δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει για τις 2 συσκευές και προσπαθούσε να με πείσει πως το Galaxy είναι καλύτερο γιατί λόγω του πλαστικού δεν ανεβάζει τόσο εύκολα θερμοκρασία, ενώ μου έδειχνε συνέχεια και τις γρατζουνιές που είχε το πίσω μέρος του One, με τη μια να είναι τόσο βαθιά και μεγάλη που πονούσες μόνο που την έβλεπες..

Μακάρι να είχα λεφτά και να μπορούσα να το πάρω κι εγώ, και να ξαναγύρισα σε HTC μετά από το πολύ καλό Desire.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εμένα πάλι, μου άρεσε το καινούριο 4x1 widget με τα καινούρια εικονίδια του καιρού (ευτυχώς μπόρεσα και βρήκα ίδιο widget και έβαλα στο Nexus μου).

Πήγα σήμερα σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης για να δω τη συσκευή και για καλή μου τύχη δίπλα υπήρχε και το Galaxy S4.

Εντάξει, είμαι fan της HTC και του Sense, οπότε είναι περιττό να πω ποια συσκευή μού άρεσε περισσότερο.

Η πλάκα απλά ήταν, ότι ήρθε ένας πωλητής δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει για τις 2 συσκευές και προσπαθούσε να με πείσει πως το Galaxy είναι καλύτερο γιατί λόγω του πλαστικού δεν ανεβάζει τόσο εύκολα θερμοκρασία, ενώ μου έδειχνε συνέχεια και τις γρατζουνιές που είχε το πίσω μέρος του One, με τη μια να είναι τόσο βαθιά και μεγάλη που πονούσες μόνο που την έβλεπες..

Μακάρι να είχα λεφτά και να μπορούσα να το πάρω κι εγώ, και να ξαναγύρισα σε HTC μετά από το πολύ καλό Desire.

Πόσο άσχετοι είναι θεέ μου...

Και ναι φανταστείς ότι μέχρι τώρα αν κάποιο από τα δύο είχε θέμα με την θερμοκρασία αυτό ήταν το s4!!!

Έτσι για την ιστορία...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Είναι που δε φταίει το μάρκετινγκ αλλά ο κόσμος διαλέγει πάντα το καλύτερο...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Έχω ξανακούσει/διαβάσει παρόμοιες πρακτικές από "πωλητές" σε διάφορα καταστήματα, αλλά δε καταλαβαίνω γιατί ενεργούν έτσι...έχουν σχετικές οδηγίες από τη διεύθυνση λόγω μεγαλύτερου κέρδους η το κάνουν λόγω ασχετοσύνης? ΗΜΑΡΤΟΝ.

P.S.

Με το που έβαλα τη κάρτα, sim, της cosmote κι έκανα restart το τούμπανο μου ζήτησε να σετάρει τη κάρτα και αυτόματα γύρισε τη γλώσσα στα Ελληνικά :)

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Και ναι φανταστείς ότι μέχρι τώρα αν κάποιο από τα δύο είχε θέμα με την θερμοκρασία αυτό ήταν το s4!!!

Έτσι για την ιστορία...

Ναι, φυσικά και το γνωρίζω. Του το είπα αυτό που διαβάζω στο απέναντι thread σχετικά με τα 52αρια που χτυπάνε και τις DOA επιστροφές, και με κοιτούσε σαν να ήμουν εξωγήινος. Δυστυχώς δεν μπορούσα να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή για σύγκριση των θερμοκρασιών εκείνη την ώρα, παρά μόνο έβλεπα τη δική μου στο Nexus 4 να είναι στους 33°C με data ενεργοποιημένα (που φυσικά αυξάνουν τη θερμοκρασία) και διάφορους συγχρονισμούς να τρέχουν, και την ίδια ώρα το Galaxy με έναν κωδικό που είχα διαβάσει ό,τι βάζεις στον dialer, έδειχνε 42°C.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Λοιπόν. Το έπιασα και εγώ σήμερα στα χέρια μου στο public στο mall καθώς είμαι και εγώ στην διαδικασία αγοράς κινητού μετά από 3 χρόνια με το Samsung omnia 2(η πιο αποτυχημένη αγορά μου) το κινητό είναι απλά ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ. τρομερή ποιότητα κατασκευής κτλ κτλ κτλ. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.Δεδομένου ότι δεν αλλάζω συσκευές σαν τα πουκάμισα Με έβαλε σε μεγάλο δίλημμα καθώς μέχρι χθες πήγαινα με κλειστά μάτια για s4.

Δύο πράγματα με κρατάνε μόνο... Η arvato (αλήθεια είναι το μοναδικό επίσημο σέρβις?) και οι αναβαθμίσεις της HTC (όσο για αυτό το μέλλον θα δείξει)

Επίσης να πω και κάτι άλλο, η κάμερα για τα δικά μου δεδομένα είναι υπεραρκετή.

Έχω ξανακούσει/διαβάσει παρόμοιες πρακτικές από "πωλητές" σε διάφορα καταστήματα, αλλά δε καταλαβαίνω γιατί ενεργούν έτσι...έχουν σχετικές οδηγίες από τη διεύθυνση λόγω μεγαλύτερου κέρδους η το κάνουν λόγω ασχετοσύνης? ΗΜΑΡΤΟΝ.

P.S.

Με το που έβαλα τη κάρτα, sim, της cosmote κι έκανα restart το τούμπανο μου ζήτησε να σετάρει τη κάρτα και αυτόματα γύρισε τη γλώσσα στα Ελληνικά :)

Σαφέστατα ρε συ και είναι γραμμή του κάθε καταστήματος. Σιγά μην αποφάσιζε ο κάθε υπάλληλος το τι θα προωθήσει και τι θα μπει στην τσέπη του αφεντικού. Οπότε προσπαθούν να βρούν διάφορα επιχειρήματα για να σε πείσουν, δεν είναι ανάγκη να είναι και άσχετοι, που οι περισσότεροι είναι.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

To ειδα και εγω σημερα στο πλαισιο αλιμου. Σφαιρατο και πανεμορφο... Οι φωτογραφιες το αδικουν! Εν τω μεταξυ παρα το οτι λενε για παχος 9.(κατι) -δεν θυμαμαι- στο χερι το αισθανεσαι λεπιδα! Εχουν κρυψει πολυ καλα τον ογκο.

Κ επισης ...τι απιστευτα ηχεια...

Δυο ατελειες μονο παρατηρησα και οι δυο σχετικα με την κατασκευη... Το πορτακι της sim δεν εφαρμοζε οπως στο iphone ας πουμε.. Σαν να εμπαινε πιο μεσα απ το κυριο σωμα..

Κ επειτα τα καπακια στα ηχεια μαλλον δεν περιλαμβανονται στη zerogap κατασκευη. Υπηρχε ενα απειροελαχιστο κενο μεταξυ αυτων και του σωματος...

Οσοι το εχετε παρει τωρα τελευταια εχουν διορθωθει αυτα? Γιατι ο πωλητης επεμενε πως ειναι απ τις τελευταιες παρτιδες το τηλεφωνο της βιτρινας...

(ασχετο αλλα καποιος το ειχε χαραξει με κλειδι προφανως για να δει την αντοχη του... )

Εdit: A! επισης ρωτησε καποιος για το ποιο πουλαει πιο πολυ (μεταξυ s4 και one) κ του ειπαν οτι αρχικα το s4 μπηκε φορτσατο αλλα τις 4 τελευταιες μερες μονο one φευγουν το ενα μετα το αλλο.. Συγκεκριμενα, 4 -ειπε- οτι ειχε δωσει μονο σημερα το πρωι...

Edited by Leon_G

παιδια δεν υπαρχει καμια γραμμη στους πωλητες αλλα προωθουν αυτο που ξερουν τοσα χρονια.οπως πριν με το iphone.Καραμελα+ οτι δεν υπαρχει στοκ αρα προωθουν αυτο που εχουν σε διαθεσιμοτητα,και οι περισσοτεροι δεν ειναι ψαγμενοι πραγμα που διαφωνω.θελει και λιγο μερακι.οσο για τις γρατζουνιες που υπαρχουν σε ορισμενα εκθεσιακα ,ειναι οι διαφοροι εξυπνακηδες που δοκιμαζουν.Τραγικοι τυποι καμμενοι που νομιζουν οτι τους ανηκει η συσκευη και μπορουν να της κανουν οτι θελουν.Εκει χρειαζεται καποιον να τους παρει χαμπαρι και να τους το χρεωσει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω προς τους κατοχους. Πως αλλαζουμε στο τηλεφωνικο καταλογο απο προεπιλογη τηλεφωνο σε ιστορικο κλησεων.Μπηκα επεξεργασια καρτελων αλλα τπτ.

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

παιδια δεν υπαρχει καμια γραμμη στους πωλητες αλλα προωθουν αυτο που ξερουν τοσα χρονια.οπως πριν με το iphone.Καραμελα+ οτι δεν υπαρχει στοκ αρα προωθουν αυτο που εχουν σε διαθεσιμοτητα,και οι περισσοτεροι δεν ειναι ψαγμενοι πραγμα που διαφωνω.θελει και λιγο μερακι.οσο για τις γρατζουνιες που υπαρχουν σε ορισμενα εκθεσιακα ,ειναι οι διαφοροι εξυπνακηδες που δοκιμαζουν.Τραγικοι τυποι καμμενοι που νομιζουν οτι τους ανηκει η συσκευη και μπορουν να της κανουν οτι θελουν.Εκει χρειαζεται καποιον να τους παρει χαμπαρι και να τους το χρεωσει.

+1 και από εμένα στο πλαίσιο Πάτρας μου πρότεινε s4 ακόμη και s3 λόγω καλύτερης αυτονομίας ....με το one τώρα με δεν κατάλαβα διάφορα στον ήχο ίσως επειδή είχε και λίγο φασαρία,όντως το περίμενα το πιο χοντρό αλλά είναι ελαφρύ και λεπιδα!!!:)

Καλα αυτο με τους πωλητες συμβαινει συνεχεια. Σε αλλο καταστημα που ημουν ειχε ερθει ενας κυριος μεγαλης ηλικιας και ζητησε κινητο με καλη μπαταρια. Κ προσπαθουσαν να τον πεισουν να παρει το s4 ενω ο ανθρωπος δεν ηξερε καν τι ειναι smartphone. Ακουγα απο διπλα κ τα χα παιξει...

Έτσι για την ιστορία...

Παιδια να πω την αληθεια εγω δεν το εχω περιεργαστει ιδιαιτερα αλλα και εμενα ενας φιλος που ασχοληθηκε μου ειπε οτι ανεβασε πολυ θερμοκρασια..και να ειμαι ειλικρινης δεν τον πιστεψα και πολυ γιατι αλλα εχω ακουσει.Μηπως οντως υπαρχει και εδω θεμα λογο αλουμινιου κτλ..?

Στη wind κομματι παει και 50 ευρα.Οι αγιοι πεθαναν.Οχι οτι το κινητο δεν αξιζει και δεν κανει παπαδες, και βεβαια χαλαλι στα παιδια αλλα να ξερετε γενικα τι παιζει..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Kαλημερα παιδια. Θελω την αλλη εβδομαδα να παω να το τσιμπησω και εγω το κινητακι..

Εχω ενα θεμα ομως αν μπορειτε να βοηθησετε..

Βλεπω σε καταστημα στο skroutz οτι πουλαει στην ιδια τιμη δυο.

Το ενα λεει: ''htc one 32GB silver''

κ το αλλο: ''htc one 32GB silver Vodafone''

Τι διαφορα εχουν?? Ειναι μηπως branded το δευτερο?

Kαλημερα παιδια. Θελω την αλλη εβδομαδα να παω να το τσιμπησω και εγω το κινητακι..

Καλημέρα, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω πως πλέον στην Ελλάδα ΔΕ κλειδώνουν τα κινητά, διευκρύνισέ το όμως αυτό...αλλά αφού έχουν την ίδια τιμή γιατί δεν αγοράζεις το πρώτο? να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. :)

Καλημέρα και από μένα, νέος κάτοχος αυτού του τόσο ωραίου κινητού. Προέρχομαι από iphone 4 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο περιπλανιέμαι στο χώρο του android με HTC One X αρχικά, Note 2, Xperia Z και εδώ και 2 μέρες περήφανος κάτοχος HTC One. Δεν θέλω να αναφερθώ στα προηγούμενα μου, εξ'αλλου όσο πρόλαβα ασχολήθηκα αρκετά με το πρώην αγαπητό Xperia, αλλά πολύ σύντομα θα πώ δύο πραγματάκια περιληπτικά ως πρώτες εντυπώσεις. Καταρχάς, έτσι πρέπει να φτιάχνονται και να είναι τα κορυφαία τηλ του κάθε κατασκευαστή, νομίζω ότι τέτοια αίσθηση premium προϊόντος έχω να νιώσω από τότε που είχα πάρει το iphone 4. Φυσικά και το 5 είναι ακόμη καλύτερο, αλλά πλέον νιώθω ότι υπάρχει κάτι στην αγορά που συναγωνίζεται στα ίσα την αίσθηση και την κατασκευαστική αρτιότητα και ποιότητα της apple. Sense 5: Μετά την ταλαιπωρία του περσινού sense 4 στο Χ και τις καθυστερήσεις στη βελτίωση του χαίρομαι ιδιαίτερα που το βασικό και ιδιαίτερο UI της HTC είναι ομαλό και εντυπωσιακό. Αυτό που δεν περίμενα και μου ήρθε ως πολύ ευχάριστη έκπληξη είναι ο τομέας της απόδοσης του ήχου... Απλά δεν υπάρχει η υλοποίηση...την κάμερα την δοκιμάζω ακόμη και νομίζω ότι θα μείνω ευχαριστημένος, άσχετα αν το αντίπαλο στρατόπεδο της σάμυ έχει μάλλον καλύτερη υλοποίηση. Νομίζω ότι με αυτό το κινητό θα βγάλουμε την χρονιά μας φέτος και νιώθω ήδη γεμάτος και ευχαριστημένος από το νέο μου απόκτημα. Εύχομαι το νήμα αυτό να είναι αρκετά ενεργό και να συζητάμε ότι προκύπτει, άντε καλή μας συνέχεια! :D

Στο δικό μου (αγορασμένο από play247) το κουτί (όχι της συσκευής αλλά της συσκευασίας αποστολής) έγραφε απ' έξω αποθέτης (δεν ξέρω τι σημαίνει) : Vodafone. Θεωρώ ότι η συσκευή προοριζόταν για τη Vodafone. Περίμενα να δω μόλις το άνοιξα το σήμα της Vodafone. Δεν είχε τίποτα όμως, ευτυχώς. Ούτε στην αρχή ούτε μέσα και δούλεψε άμεσα και κανονικά σε cosmote. Αν η περίπτωση είναι παρόμοια δε θα έχει τίποτα μέσα που να θυμίζει Vodafone.

Υ. Γ. Εμένα έλεγε ελληνικής αντιπροσωπίας στην περιγραφή.

Καλημέρα, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω πως πλέον στην Ελλάδα ΔΕ κλειδώνουν τα κινητά, διευκρύνισέ το όμως αυτό...αλλά αφού έχουν την ίδια τιμή γιατί δεν αγοράζεις το πρώτο? να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. :)

Στο δικό μου (αγορασμένο από play247) το κουτί (όχι της συσκευής αλλά της συσκευασίας αποστολής) έγραφε απ' έξω αποθέτης (δεν ξέρω τι σημαίνει) : Vodafone. Θεωρώ ότι η συσκευή προοριζόταν για τη Vodafone. Περίμενα να δω μόλις το άνοιξα το σήμα της Vodafone. Δεν είχε τίποτα όμως, ευτυχώς. Ούτε στην αρχή ούτε μέσα και δούλεψε άμεσα και κανονικά σε cosmote. Αν η περίπτωση είναι παρόμοια δε θα έχει τίποτα μέσα που να θυμίζει Vodafone.

Υ. Γ. Εμένα έλεγε ελληνικής αντιπροσωπίας στην περιγραφή.

Eυχαριστω για τις απαντησεις παιδια.

Θα ρωτησω και οταν θα κανω την παραγγελεια.

Φιλε eimaiallou, ναι θα πηγαινα κατευθειαν στο πρωτο, απλα ειπα μηπως το δευτερο προοριζεται για Ελλαδα (αφου γραφει vodafone) οποτε να ειχα και κομματι ελληνικης αντιπροσωπιας (παρομοια περιπτωση με αυτην που αναφερει ο φιλος bouss).

Φυσικα εδω γενναται και το ερωτημα των γρηγορων αναβαθμισεων... Γιατι φανταζομαι στα ''ελληνικα'' τηλεφωνα οι αναβαθμισεις θα ερχονται με καθυστερηση... Τουλαχιστον αυτο ειχα βιωσει με το s3 και υποθετω οτι θα ισχυει και εδω...