Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως έχεις βάλει κάποια εφαρμογή για τηλεκοντρόλ;

Έχω ναι. Έκλεισα το widget, τιποτα! Απενεργποιησα την εφαρμογη, τίποτα παλι! Βέβαια το έχω καιρο, το τετράγωνο εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες και δεν έχω κατεβάσει και κάποια καινούργια εφαρμογή!

Εγώ είχα καιρό το anymote και νομίζω ότι αυτό μου το έβγαζε. Αν θυμάμαι καλά τερμάτισα την εφαρμογή και έκανα κανά δυο επανεκκινήσεις κι έστρωσε. Αν δεν πιάσει κάνε ένα καθάρισμα στην cache με τον τρόπο που γράφει το link λίγο πιο πάνω

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ είχα καιρό το anymote και νομίζω ότι αυτό μου το έβγαζε. Αν θυμάμαι καλά τερμάτισα την εφαρμογή και έκανα κανά δυο επανεκκινήσεις κι έστρωσε. Αν δεν πιάσει κάνε ένα καθάρισμα στην cache με τον τρόπο που γράφει το link λίγο πιο πάνω

Την cache την καθαρίζω σχεδόν κάθε μήνα, γιατί η μπαταρία δεν είναι και στα καλύτερα της. Έσβησα και την εφαρμογή.

Το κουτάκι όμως συνεχίζει να εμφανίζεται!

Τί να σου πω; Άλλη μια εκκαθάριση μπας και;

Έκανα εκκαθάριση, έσβησα το τηλεχειριστήριο και 2-3 τελευταίες εφαρμογές που είχα κατεβάσει αλλά πάλι τίποτα!

Πωπωωωωω! Λυπάμαι που δε μπορώ να σε βοηθήσω. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως το έκανα να φύγει και δε μου έχει εμφανιστεί από τότε αλλά τζίφος...

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζει κάποιος γιατί οι φωτογραφίες δεν ανεβαίνουν αυτόματα στο One drive ?

Η επιλογή στην εφαρμογή είναι ενεργοποιημένη στο wi-fi only.

Παλιότερα ανέβαιναν μια χαρά.....μετά χρησιμοποιούσα το lumia 930 και από την ώρα που γύρισα πάλι στο M7 δεν ανεβαίνει τίποτα.

Πριν λίγο έκανα ένα τελευταίο test και με το 930 ανέβηκε και με το M7 μετά δεν ανέβηκε.

Καμια ιδέα ?

Delete την εφαρμογή και πάλι εγκατάσταση ?

Γνωρίζει κάποιος γιατί οι φωτογραφίες δεν ανεβαίνουν αυτόματα στο One drive ?

Η επιλογή στην εφαρμογή είναι ενεργοποιημένη στο wi-fi only.

Παλιότερα ανέβαιναν μια χαρά.....μετά χρησιμοποιούσα το lumia 930 και από την ώρα που γύρισα πάλι στο M7 δεν ανεβαίνει τίποτα.

Πριν λίγο έκανα ένα τελευταίο test και με το 930 ανέβηκε και με το M7 μετά δεν ανέβηκε.

Καμια ιδέα ?

Delete την εφαρμογή και πάλι εγκατάσταση ?

H MS έκανε κάποιες αλλαγές και νομίζω ότι μπορεί να επηρρεάζεται από εκεί. (κατάργησαν και τα δωρεάν GB για photo upload).

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

H MS έκανε κάποιες αλλαγές και νομίζω ότι μπορεί να επηρρεάζεται από εκεί. (κατάργησαν και τα δωρεάν GB για photo upload).

Έχω 40 gb free με ελευθερα 38.

Με το 930 ανεβαίνουν στο one drive ενώ με το M7 όχι.

Μάλλον θα θέλει επαναγκατάσταση.

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδια,

Εχω ενα περιεργο προβλημα στο μ7 στην εφαρμογη της καμερας δεν υπαρχει η βασικη καμερα αλλα μονο η σελφι.Και ουτε με αφηνει να την προσθεσω.Δοκιμασα και αλλες εφαρμογες τιποτα.Ειμαι σε Arhd δοκιμασα και insertcoin παλι τα ιδια.Εχει δει καποιος παρομοιο προβλημα?

Γεια σας παιδια,

Εχω ενα περιεργο προβλημα στο μ7 στην εφαρμογη της καμερας δεν υπαρχει η βασικη καμερα αλλα μονο η σελφι.Και ουτε με αφηνει να την προσθεσω.Δοκιμασα και αλλες εφαρμογες τιποτα.Ειμαι σε Arhd δοκιμασα και insertcoin παλι τα ιδια.Εχει δει καποιος παρομοιο προβλημα?

Δηλαδή όταν ανοίγεις τη κάμερα,κάτω αριστερά στο τετράγωνο εικονίδιο το πατάς σου βγάζει επιλογή κάμερας και δε σε αφήνει να τη προσθέσεις ?

Edited by Imperia

Ακριβώς υπΆρχει μόνο η μπροστινή και το photobooth.έχω τρελαθεί να υποθέσω ότι είναι hardware θέμα;

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ούτε ο φακός δεν ανοίγει!

Ακριβώς υπΆρχει μόνο η μπροστινή και το photobooth.έχω τρελαθεί να υποθέσω ότι είναι hardware θέμα;

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ούτε ο φακός δεν ανοίγει!

Πολύ κουφό μου φαίνεται.

Καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος άλλος που γνωρίζει καλύτερα.

Αν έχεις κάνει όλα τα update ίσως να θέλει soft reset η hard.

Το κινητό το πήρες καινούργιο ?

Πιο παλιά υπήρχε όλο το μενού και τώρα εξαφανίστηκε ?

Edited by Imperia

Πολύ κουφό μου φαίνεται.

Καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος άλλος που γνωρίζει καλύτερα.

Αν έχεις κάνει όλα τα update ίσως να θέλει soft reset η hard.

Το κινητό το πήρες καινούργιο ?

Πιο παλιά υπήρχε όλο το μενού και τώρα εξαφανίστηκε ?

Ναι δουλευε κανονικαι και στοκ και σε arhd χτες προσπαθησα να περασω Insertcoin ειχα καποια θεματα αλλα τελικα το περασα,και εκει εμφανιστηκε το προβλημα.Γυρισα παλι σε arhd και παλι τα ιδια.Ειναι σαν να μην βλεπει το συστημα την καμερα καθολου.Να πω οτι κατα το περασμα της ρομ επειδη ειχα καποια θεματα και το ειχα συνεχεια στην φορτιση ειχε υπερθερμανθει πολυ το κινητο!

Ναι δουλευε κανονικαι και στοκ και σε arhd χτες προσπαθησα να περασω Insertcoin ειχα καποια θεματα αλλα τελικα το περασα,και εκει εμφανιστηκε το προβλημα.Γυρισα παλι σε arhd και παλι τα ιδια.Ειναι σαν να μην βλεπει το συστημα την καμερα καθολου.Να πω οτι κατα το περασμα της ρομ επειδη ειχα καποια θεματα και το ειχα συνεχεια στην φορτιση ειχε υπερθερμανθει πολυ το κινητο!

Αυτά έπρεπε να τα πεις από την αρχή :)

Θα σου απαντήσουν οι ειδικοί.

Οποιος μπλέκει με κυλινδροπίστονα αυτά παθαίνει :p

Edited by Imperia

• Administrators
Ειναι σαν να μην βλεπει το συστημα την καμερα καθολου.Να πω οτι κατα το περασμα της ρομ επειδη ειχα καποια θεματα και το ειχα συνεχεια στην φορτιση ειχε υπερθερμανθει πολυ το κινητο!

Δυστυχώς μπορεί να μιλάμε και για hardware πρόβλημα. Είχα διαβάσει σε forum του εξωτερικού για κάποιον που το πήγε στο εκεί service της HTC με πόρισμα... "Fried main camera module", δηλαδή ότι "ψήθηκε" λόγω υπερθέρμανσης.

Modpic.gif

Μπες μια φορά σε safe mode και δες. Το είχε πάθει το δικό μου κι έτσι το έλυσα το πρόβλημα

Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Γεια σας παιδια,δυο εβδομαδες πριν,αποκτησα το Μ7 κι εγω,μιας και στο καιρο του μου επεφτε πανακριβο.Το αγορασα δευτερο χερι,ολα κυλουσαν υπεροχα,μεχρι εχθες, που ξαφνικα επαψε να εχει σημα παροχου(cosmote).Εβαλα την sim σε αλλο κινητο οπου δουλευει απροσκοπτα,εκανα επανακινηση,τζιφος,εκανα hard reset(με power baton+volume down) & παλι τιποτα.Μηπως ξερει καποιος κατι? Σας ευχαριστω,περιμενω απαντηση σας με αγωνια..

Γεια σας παιδια,δυο εβδομαδες πριν,αποκτησα το Μ7 κι εγω,μιας και στο καιρο του μου επεφτε πανακριβο.Το αγορασα δευτερο χερι,ολα κυλουσαν υπεροχα,μεχρι εχθες, που ξαφνικα επαψε να εχει σημα παροχου(cosmote).Εβαλα την sim σε αλλο κινητο οπου δουλευει απροσκοπτα,εκανα επανακινηση,τζιφος,εκανα hard reset(με power baton+volume down) & παλι τιποτα.Μηπως ξερει καποιος κατι? Σας ευχαριστω,περιμενω απαντηση σας με αγωνια..

Κοίτα τα APN (access point names) Μπορεί να έχουν σβηστεί για κάποιο λόγο. Είναι στα δίκτυα κινητής. Δεν έχω τη συσκευή μαζί μου για να σου πω ακριβώς.

Edit: πριν από αυτό έλεγξε τη σιμ.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

• 2 weeks later...

Καλημέρα σε όλους! Έχει επισκευάσει απόλυτα ικανοποιητικά κάνεις το M7 του σε σέρβις διαφορετικό από την arvato;

(Με pm αν δεν θέλετε να το πείτε ανοιχτά ή για λόγους διαφήμισης...)

Ευχαριστώ!

Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

Εξαρτάται του τι επισκευή θέλεις να κάνεις, εγώ πχ άλλαξα μόνος μου οθόνη και digitizer σε M7 σχετικά εύκολα..

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Η πίσω κάμερα είναι το θέμα. Μετά από πτώση βγάζει θολές φωτογραφίες - από τη μέση και δεξιά...

Έχω ανοίξει πολλά τηλέφωνα... Και εχω δει τα σχετικά βίντεο... Αλλά με το Μ7 δεν το τολμάω...

Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

Εγώ το άνοιξα δύο φορές αλλά και στις δυο άλλαξα και πίσω housing

Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Η πίσω κάμερα είναι το θέμα. Μετά από πτώση βγάζει θολές φωτογραφίες - από τη μέση και δεξιά...

Έχω ανοίξει πολλά τηλέφωνα... Και εχω δει τα σχετικά βίντεο... Αλλά με το Μ7 δεν το τολμάω...

Δύσκολη ζημιά αυτή γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι φταίει το module της κάμερας κι όχι κάτι άλλο στην πλακέτα.

Εγώ δεν θα το επιχειρούσα μόνος μου γιατί μπορεί να αγοράσεις κάτι και να πάει τζάμπα.

Όπως το βλέπω η μόνη λύση σου είναι το 9volto (google it) που θα σου δώσει σίγουρα λύση.

Αν τώρα δεν είσαι Αθήνα και είσαι επαρχία δυστυχώς δεν ξέρω να προτείνω κάποιο άλλο..

Στάλθηκε από το HTC One M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.