Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Rss δικά μας πώς βάζουμε ρε παιδιά;

Θα πας στο blinkfeed και θα κανεις ακομα ενα swype απο αριστερά προς τα δεξιά να σου εμφανίσει τη καινουργια καρτελα με τις επισημάνσεις. στο πλαισιο πανω αριστερά λέει αναζήτηση περιεχομένου. εκει γράφεις το site που σε ενδιαφέρει η κάνεις copy paste κατευθείαν την διευθυνση rss που σε ενδιαφέρει και μετά πατάς το +. εναλλακτικα γινεται και μεσω browser, πας στην διευθυνση rss που σε ενδιαφερει και σου βγάζει κατευθειαν να το κανεις προσθηκη στο blinkfeed αν θες. εγω επιτελους κατηργησα οποιον προσθετο rss reader ειχα. σηκωνει λιγο βελτιωση ακομα η υλοποιηση αλλα και παλι με καλυπτει

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η αφαιρεση παντως του ξεχωριστου wallpaper στην lockscreen ειναι ακατανοητη. Κατα τ'αλλα, ναι σαφως η 4.3 ειναι καλυτερη απο την 4.2

Καλημέρα παιδιά. Από χθες έχω ένδειξη για αναβάθμιση σε VODAP 102 . Θέλω να ρωτήσω όμως κάτι τους πιο έμπειρους της παρέας. Προτείνετε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά αναβάθμιση ή όχι? Αν ναι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για backup που προτείνετε? Ευχαριστώ!!

δεν ειναι απαραίτητο να κανεις πριν αλλα ουτε και μετα. ειναι κυριως ψυχολογικο θα λεγα. αν εχεις υπομονη κανε μετα επαναφορα. αν δεν εισαι ρουτ κοιτα το hellium αλλιως αν εισαι ρουτ titanium

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

καλησπερα στη παρεα!!! ειμαι και εγω ενας πανευτυχης κατοχος του one και χρειαζομαι την βοηθεια σας! Μεχρι χτες που βρισκομουν στη 4.2 δεν χρησιμοποιουσα σχεδον καθολου το blinkfeed, αυτο ομως ηλπιζα πως θα αλλαξει με την 4.3 και τη δυνατοτητα να βαλουμε τα δικα μας rss feeds! Πραγματι εβαλα καποια που μου αρεσουν αλλα το προβλημα μου ειναι το εξης: καθε φορα που κανω ανανεωση στο blinkfeed δεν μου βγαζει ειδησεις απο ολα τα feeds που εχω διαλεξει αλλα μονο απο ενα( για παραδειγμα μου εμφανιζει μονο τα feeds απο το gazzetta και τπτ απο ολα τα αλλα)-σε αντιθεση με το προεγκατεστημενα feeds του blinkfeed(the verge, uefa.com) που τα αναμιγνυει ολα μαζι και ειναι πολυ βολικο! και ρωταω: υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ολα μαζι τα feeds μου( και τα προεγκατεστημενα και τα δικα μου)??Ισως ειναι κατι απλο στις ρυθμισεις που δεν το εχω προσεξει αλλα οποιοδηποτε βοηθεια θα ηταν σωτηρια :)

Θα πας στο blinkfeed και θα κανεις ακομα ενα swype απο αριστερά προς τα δεξιά να σου εμφανίσει τη καινουργια καρτελα με τις επισημάνσεις. στο πλαισιο πανω αριστερά λέει αναζήτηση περιεχομένου. εκει γράφεις το site που σε ενδιαφέρει η κάνεις copy paste κατευθείαν την διευθυνση rss που σε ενδιαφέρει και μετά πατάς το +. εναλλακτικα γινεται και μεσω browser, πας στην διευθυνση rss που σε ενδιαφερει και σου βγάζει κατευθειαν να το κανεις προσθηκη στο blinkfeed αν θες. εγω επιτελους κατηργησα οποιον προσθετο rss reader ειχα. σηκωνει λιγο βελτιωση ακομα η υλοποιηση αλλα και παλι με καλυπτει

Ευχαριστώ. Αυτό με το σούρσιμο δε μου έπιασε αλλά με το μαμίσιο browser τα κατάφερα.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα στη παρεα!!! ειμαι και εγω ενας πανευτυχης κατοχος του one και χρειαζομαι την βοηθεια σας! Μεχρι χτες που βρισκομουν στη 4.2 δεν χρησιμοποιουσα σχεδον καθολου το blinkfeed, αυτο ομως ηλπιζα πως θα αλλαξει με την 4.3 και τη δυνατοτητα να βαλουμε τα δικα μας rss feeds! Πραγματι εβαλα καποια που μου αρεσουν αλλα το προβλημα μου ειναι το εξης: καθε φορα που κανω ανανεωση στο blinkfeed δεν μου βγαζει ειδησεις απο ολα τα feeds που εχω διαλεξει αλλα μονο απο ενα( για παραδειγμα μου εμφανιζει μονο τα feeds απο το gazzetta και τπτ απο ολα τα αλλα)-σε αντιθεση με το προεγκατεστημενα feeds του blinkfeed(the verge, uefa.com) που τα αναμιγνυει ολα μαζι και ειναι πολυ βολικο! και ρωταω: υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ολα μαζι τα feeds μου( και τα προεγκατεστημενα και τα δικα μου)??Ισως ειναι κατι απλο στις ρυθμισεις που δεν το εχω προσεξει αλλα οποιοδηποτε βοηθεια θα ηταν σωτηρια :)

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργεί με τα RSS. Αντίθετα από τις υπόλοιπες πηγές μπορείς να τα δεις μόνο μεμονωμένα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

μ αρεσει που ηθελα να αποφυγω τα vodafone και επεσα σε t-mobile και τωρα ειμαι ακομη με 4.2 :confused:

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

αστα να πανε φιλε μου και εγω τα ιδια με t-mobile και ακομα τιποτα απο αναβαθμιση.ποτε θα την δωσουν αγνωστο.ρε που μπλεξαμε.αυτο παλι με την αναβαθμιση να περιμενεις τον καθε παροχο ποτε θα βολευτει να δωσει την αναβαθμιση το θεωρω γελοιο κανονικα θα επρεπε οταν βγαινει αναβαθμιση να την δινουν μια και εξω σε ολους οπωs η apple Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

Ευχαριστώ. Αυτό με το σούρσιμο δε μου έπιασε αλλά με το μαμίσιο browser τα κατάφερα.

πως ακριβως το εκανες;εγω παω εδω αλλα δε ξερω τι να κανω μετα...

αφου πας στο blinkfeed και πας τερμα αριστερα στο καινουργιο μενου που προσθεσαν πατα το + και στο πλαισιο που θα σου βγαλει κανε copy paste τον συνδεσμο που ποσταρες

- Oneplus 12

αφου πας στο blinkfeed και πας τερμα αριστερα στο καινουργιο μενου που προσθεσαν πατα το + και στο πλαισιο που θα σου βγαλει κανε copy paste τον συνδεσμο που ποσταρες

Μου λέει δεν βρέθηκε περιεχόμενο τραβήξτε κάτω για ανανέωση και πόσο και αν ανανεώσω δεν κάνει τίποτα...

και μενα το ιδιο μου κανε στην αρχη. καποια στιγμη περασε

- Oneplus 12

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργεί με τα RSS. Αντίθετα από τις υπόλοιπες πηγές μπορείς να τα δεις μόνο μεμονωμένα.

Κριμα γιατι θα ηταν πραγματικα πολυ ωραιο και βολικο να τα εμφανιζε ολα μαζι!! Σε ευχαριστω για την απαντηση σου :)

Καλησπέρα παίδες! Μετα την 4.3 παρατηρώ ότι έχω ένα θέμα με WiFi και data με την έννοια ότι δεν πιάνει όπως έπιανε στα ίδια σημεία. Ακόμη παρατηρώ και θέμα με τον αυτόματο συγχρονισμό καθώς αρχίζει αλλά στο 60% δεν τελειώνει απλώς μένει στην μέση. Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει και τι βαίνω για να το φτιάξω;

:D

Άρης

Follow me

δεν εχω κανενα απο αυτα τα θεματα που αναφερεις, αν και δε καταλαβα που φαινεται το 60% οταν κανεις συγχρονισμο. εκανες reset μετα το περασμα της αναβαθμισης;

- Oneplus 12

Πηγα σημερα να αλλαξω το wallpaper του κινητου αλλα δε βρισκω την επιλογη ωστε να "κυλαει" οταν μετακινουμαι στην αρχικη οθονη(δηλαδη να εχει περιθωρια δεξια και αριστερα ωστα να μην μενει σταθερη).Ξερει καποιος πως μπορω να το αλλαξω αυτο;

Θυμαμαι στην 4,2,2 ειχε τετοια επιλογη.

Έγινε εκκαθάριση και μετακίνηση των off topic μηνυμάτων. Συνεχίζουμε κανονικά.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Πως επιλέγουμε άλλο keyboard, πέρα από το ενσωματωμένο της HTC στην 4.3 HTC Sense 5.5 (3.62.401.1) ?

Όταν ξεκινάς να πληκτρολογεις, στο notification bar βγάζει ενα εικονοδίο που απεικονίζει πληκτρολόγιο. Επέλεξε το, και εφόσον έχεις εγκαταστήσει άλλο πληκτρολόγιο θα μπορείς να το επιλέξεις.

Αν θές να στο προ-επιλέγει θα το βρείς στο "Language&Keyboards"-> "HTC Sense Input"->"Keyboard Selection" (Συγνώμη για τα αγγλικά μενου, αλλά χρησιμοποιώ την Αγγλική γλώσσα (για το Google now :-) ) αλλά και λόγω συνήθειας.

Όταν ξεκινάς να πληκτρολογεις, στο notification bar βγάζει ενα εικονοδίο που απεικονίζει πληκτρολόγιο. Επέλεξε το, και εφόσον έχεις εγκαταστήσει άλλο πληκτρολόγιο θα μπορείς να το επιλέξεις.

Αν θές να στο προ-επιλέγει θα το βρείς στο "Language&Keyboards"-> "HTC Sense Input"->"Keyboard Selection" (Συγνώμη για τα αγγλικά μενου, αλλά χρησιμοποιώ την Αγγλική γλώσσα (για το Google now :-) ) αλλά και λόγω συνήθειας.

Άλλαξέ το δουλεύει και στα ελληνικά πια.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ευχαριστώ, το 1ο το κάνει.

Τώρα στο Language&Keyboards -> HTC Sense Input -> Keyboard Selection , φαίνεται να επιλέγει τις γλώσσες ή τη διάταξη του πληκτρολογίου, όχι το default πρόγραμμα πληκτρολογίου. Αλλά ελπίζω να κρατάει το τελευταίο επιλεγμένο και να μην αλλάζει από μόνο του :-)

Γίνεται με κάποιο τρόπο να απενεργοποιησουμε το home button και το back button γιατί "χτυπάνε" λίγο στο μάτι όταν βλέπω βίντεο..

Σημερα στο τελος της ημερας η μπαταρια μου εφτασε στο 14% .Συνηθως ειναι κοντα στο 40-50 για αυτο κοιταξα να δω μηπως κατι εγινε μιας και δεν εγκατεστησα τιποτα ουτε αλλαξα κατι. Ειδα λοιπον αυτο που δεν το εχω ξαναδει .

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/c/513/nfe.png

cacheupdateservice. Το κοιταξα και ειναι απο το Google Play. Κανονικα θα το φτιαξουν μεσα στις επομενες ημερες αλλα κοιταξτε το και εσεις γιατι ειναι πιθανον υπαρχει και στα δικα σας κινητα.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Για όσους χρησιμοποιουσατε για lock screen την "παραγωγικοτητα" με την 4.2 τωρα παρατήρησα στην 4.3 ότι μέσα στις ρυθμίσεις-->ασφαλεια-->ρυθμίσεις ειδοποιήσης μπορείς να ρυθμίσεις τι θα εμφανίζεται στη lock screen, email, ημερολογιο κλπ

- Oneplus 12