bouss Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παρατήρησα μετά την αναβάθμιση σε sense 6.0 (μπορεί να ήταν και πριν αλλά δεν το θυμάμαι) ότι στη lockscreen το λουκετάκι προς τα πάνω έχει το ανοιχτό λουκέτο και δεξιά και αριστερά έχει άλλο εικονίδιο. Σα να μπορείς να προσθέσεις shortcuts. Αλλά δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις. Υπάρχει κάποιο feature εκεί κρυμμένο ή όχι? Πανω ξεκλειδώνει όπου ήσουν όταν κλείδωσε. Αριστερά πάει στην home screen (αν η home screen είναι το Blinkfeed πάει στην πρώτη οθόνη μετά από αυτό) και δεξιά πάει στο Blinkfeed. Μπερδεμένα χωρίς λόγο, ενώ αφαίρεσαν το γρήγορο άνοιγμα στις ειδοποιήσεις. Από την 5.5 και μετά ένα φτιάχνουν, ένα χαλάνε. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vas_S Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Εκεί που το είχα σε αναμονή για κανα μισάωρο το πιάνω στα χέρια μου και ζεματάει, Κοιτάζω στο Gsam και βλέπω θερμοκρασία 65 C ή κάτι τέτοιο. Τρομαγμένος το απενεργοποιώ και το αφήνω κλειστό να κρυώσει λίγο (άργησε να κρυώσει 20 λεπτά περίπου). Προσπαθώ να το ανοίξω, τίποτα, όσο κι αν πατάω το on/off αυτό δέν αντιδρά. Αύριο θα το στείλω για επισκευή. Μου χει κακοφανεί πολύ, το μόνο άλλο τηλέφωνο που έχω είναι το πρώτο μου smartphone, ένα galaxy Y, Άντε τώρα απ το One να πάς στο galaxy Y. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) αν το συρεις προς τα αριστερά σε πάει στο BlinkFeed αν είναι ενεργοποιημένο ,ενώ δεξιά Στην αρχική και το πάνω στην τελευταία που ήσουν. Δεν είμαι σίγουρος αν πάει έτσι αλλά κάτι τέτοιο είναι Πανω ξεκλειδώνει όπου ήσουν όταν κλείδωσε. Αριστερά πάει στην home screen (αν η home screen είναι το Blinkfeed πάει στην πρώτη οθόνη μετά από αυτό) και δεξιά πάει στο Blinkfeed. Μπερδεμένα χωρίς λόγο, ενώ αφαίρεσαν το γρήγορο άνοιγμα στις ειδοποιήσεις. Από την 5.5 και μετά ένα φτιάχνουν, ένα χαλάνε. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Εντάξει, δεν παραπονιέμαι, έχει αλλάξει προς το πολύ καλύτερο το τηλέφωνο, ειδικά από την πρώτη πρώτη rom που είχε (ήταν από τα πρώτα). Πάντως όντως έχει τα bugάκια του. Πχ στη lock screen αν δεν έχεις ενεργό το location δεν δείχνει τον καιρό και έχει μήνυμα λάθος αντί να έχει σταθερή τοποθεσία (δεν παίρνει τις τοποθεσίες από το weather app). Επίσης παρατήρησα ότι το BT είναι φανερό και δεν αλλάζει. Κανονικά έπρεπε να είναι κρυφό και με ένα tap να γίνεται φανερό για 2 λεπτά. Δεν ξέρω αν έχει σκαλώσει το δικό μου. edit: όσον αφορά στο BT πρέπει να δουλεύει όπως στο Μ8. Κοινώς δεν έχει επιλογή για visibility αλλά το διαχειρίζεται αυτόματα. Όσο είσαι στο μενού του ΒΤ και έχεις ανοιχτή οθόνη, είναι visible. Αν βγεις γίνεται hidden. Νομίζω είναι έξυπνο feature αλλά θα έπρεπε να το εξηγούν κάπου. Edited June 18, 2014 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Android 4.4.3 with Sense 6 coming soon!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash3 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καλησπέρα. Επειδή είχα ένα θέμα με την αλλαγή της γλώσσας του κινητού από Αγγλικά σε Ελληνικά το πήγα σε ένα μαγαζί όπου με το έφτιαξε. Αλλά μετά που το πήρα δεν μπορώ να δεχτώ μηνύματα, ενώ κανονικά μπορεί να στέλνω. Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να έχει γίνει; Λέω να πάω αύριο στη vodafone μπας και αλλάχθηκε κάποια ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Καλησπέρα. Πέρασα κι εγώ το sense 6 και οφείλω να παραδεχτώ ότι μ αρέσει πάρα πολύ ενώ δεν το περίμενα.χρειαζόταν μια ανανέωση και είμαι ευχαριστημένος. Παρατήρησα ότι όταν το έχεις κλειδωμένο και πατήσεις το on off button ώστε να δεις την οθόνη σου κλειδωμένη, Εάν κάνεις απλό ταπ τότε κλειδώνει,σβήνει πάλι την οθόνη. Γνωρίζετε μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο ώστε να ξεκλειδώνει και με ταπ; Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Καλησπέρα. Πέρασα κι εγώ το sense 6 και οφείλω να παραδεχτώ ότι μ αρέσει πάρα πολύ ενώ δεν το περίμενα.χρειαζόταν μια ανανέωση και είμαι ευχαριστημένος. Παρατήρησα ότι όταν το έχεις κλειδωμένο και πατήσεις το on off button ώστε να δεις την οθόνη σου κλειδωμένη, Εάν κάνεις απλό ταπ τότε κλειδώνει,σβήνει πάλι την οθόνη. Γνωρίζετε μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο ώστε να ξεκλειδώνει και με ταπ; Μόνο ανά βάλεις Μέρκελ που να το υποστηρίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Δεν ξέρω που πάνε locally, αλλά βλέπω ότι έχει επιλογή για Account&Sync όπου επιλέγεις ένα google account και τα συγχρονίζει με το google drive. Οπότε αν είχες επιλέξει, θα υπάρχουν εκεί και θα μπορέσεις να τα επαναφέρεις αν βρεις τρόπο να το εγκαταστήσεις. Λοιπόν, η έκδοση του Lucy που δίνεται παραπάνω λειτουργεί κανονικά με το Sense 6, αρκεί πρώτα να κάνετε απεγκατάσταση την παλιά. Συνεπώς θα χάσετε όσες σημειώσεις δεν έχετε συγχρονίσει πριν την αναβάθμιση :( Και για να λέμε και τα καλά της Arvato, το πήγα Δευτέρα μεσημέρι για το γνωστό μωβ πέπλο και πήρα καινούργιο Τετάρτη μεσημέρι. Η περίπτωση αφορά σε ελληνική συσκευή. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Ή εφαρμογή αντιγράφων ασφαλείας της HTC κάνει backup ,kαι το data; Δηλαδή δε χρειάζεται να τα πάρω με το titanium πριν το format; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Λοιπόν, η έκδοση του Lucy που δίνεται παραπάνω λειτουργεί κανονικά με το Sense 6, αρκεί πρώτα να κάνετε απεγκατάσταση την παλιά. Συνεπώς θα χάσετε όσες σημειώσεις δεν έχετε συγχρονίσει πριν την αναβάθμιση :( Και για να λέμε και τα καλά της Arvato, το πήγα Δευτέρα μεσημέρι για το γνωστό μωβ πέπλο και πήρα καινούργιο Τετάρτη μεσημέρι. Η περίπτωση αφορά σε ελληνική συσκευή. Με βαζεις σε σκεψεις μηπως το παω αρβατο αφου σου δωσανε καινουργιο.δεν το παω τοσο καιρο επειδη αργουσαν στην επισκευη.και εμενα ελληνικη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Με την ευκαιρία, με το μοβ πέπλο της κάμερας, αλλάζεται η κάμερα ή όλη η συσκευή? Και εγώ αγορασμένο από έξω (amazon.co.uk), ενώ αρχικά δεν είχε πρόβλημα, μου το εμφάνισε τώρα (αριθμός παρτίδας 39χχχχ). Αλλά σκέφτομαι να το στείλω αρκετά αργότερα, γιατί το χρειάζομαι το κινητό... Ξέρω οτι πολλοί λένε οτι αλλάζουν το camera module, εμένα πάντως αγορασμένο απο skroutz (γερμανικό T-MOB101 cid) που είχε γρατζουνιά στην οθόνη, όταν πήγα στην αβάρτο να το πάρω, δεν είχε γρατζουνιά. οπότε είτε μου κάναν δώρο την οθόνη (δεν παίζει :) ) είτε μου έδωσαν νεο τήλ. Το ΙΜΕΙ ήταν ίδιο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Καλησπέρα, εδώ και τρεις-τέσσερις μερες το κινητό μου δεν μπορεί να πέσει sleep mode και δεν ξέρω γιατί. Μέσα στο βράδυ, ενώ δεν είναι συνδεδεμένο με WiFi κτλ, πρέπει να χάνει σταθερά 2 με 3% την ώρα. Το έπαθε κάποιος άλλος Αυτός? Δεν φταίει η Sense 6 την οποία την έχω βάλει εδώ και πολύ καιρό και ήταν όλα κομπλέ. Ρίξτε και μια ματιά στην φώτο οπου γράφει καθαρά ότι το κινητό είναι συνέχεια awake Edited June 23, 2014 by Katsour66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ήρθε ! Vodap 102 [ATTACH]46477[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Violator83 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ειμαι ο μονος χωρις sense 6?το εχω αγορασμενο απο Τ-mobile και εχει ερθει μονο ενα update για 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ειμαι ο μονος χωρις sense 6?το εχω αγορασμενο απο Τ-mobile και εχει ερθει μονο ενα update για 4.4.2[/OTE] Όχι βεβ Όχι βεβαια, όλοι όσοι έχουμε T-Mobile είμαστε σε αναμονή. Λογικά πάμε για Σεπτέμβρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μετα την αναβαθμιση σε sense 6 εχετε hboot 1.57? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Violator83 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 καλο χειμωνα τοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά, χτες βράδυ μου ήρθε η sense 6.0, καλοδεχούμενα όσα είχε αλλά ήθελα κυρίως το tap to unlock που μπα... Επίσης η κάμερα μου βγάζει φώτο πιο μωβ και από γκέι δράκο, δεν παλεύεται σε χαμηλό φωτισμό :chair: Edited June 24, 2014 by Arxegonos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Στείλε το για σέρβις arxegonos.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Από Γερμανία η συσκευή.. τον ένα μήνα σκέφτομαι και άντε βγάλε άλλη σιμ για να έχω άλλο κινητό και και και.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Από Γερμανία η συσκευή.. τον ένα μήνα σκέφτομαι και άντε βγάλε άλλη σιμ για να έχω άλλο κινητό και και και.. Μη βγάλεις άλλη SIM. Πάρε ένα ανταπτοράκι για να βάζεις την ίδια SIM σε κινητό που παίρνει μεγαλύτερη Και μια ερώτηση δική μου. Στο sense 6 ο ορθογραφικός έλεγχος μου υπογραμμίζει όλες τις ελληνικές λέξεις. Γιατί; Edited June 24, 2014 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Μη βγάλεις άλλη SIM. Πάρε ένα ανταπτοράκι για να βάζεις την ίδια SIM σε κινητό που παίρνει μεγαλύτερη Και μια ερώτηση δική μου. Στο sense 6 ο ορθογραφικός έλεγχος μου υπογραμμίζει όλες τις ελληνικές λέξεις. Γιατί; Settings - Language/Keyboard - Spell Checker και το κάνεις OFF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Settings - Language/Keyboard - Spell Checker και το κάνεις OFF Ναι βρε. Αυτό το ξέρω. Δεν ξέρω γιατί τα βγάζει όλα σα να είναι λανθασμένα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Μη βγάλεις άλλη SIM. Πάρε ένα ανταπτοράκι για να βάζεις την ίδια SIM σε κινητό που παίρνει μεγαλύτερη.... Ή αν έχεις κρατήσει το υπόλοιπο από την τωρινή όταν την "έσπασες" ;) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Από Γερμανία η συσκευή.. τον ένα μήνα σκέφτομαι και άντε βγάλε άλλη σιμ για να έχω άλλο κινητό και και και.. 5' και €10 ευρώ θέλει το ζευγάρι σιμ (αν θες μίνι και μάικρο που να δουλεύουν και οι δύο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts