Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι , έτσι λέω. Βασικά το έχω ακόμη στα χέρια μου , αλλά λογικά θα το βάλω για πούλημα σε καμιά 10αριά ημέρες. Δεν με βόλεψε τόσο τελικά, ειδικά το πλάτος του δεν το πάλεψα. Και είμαι 1.81 να πεις.

Σε βλέπω να κάνεις το μπαμ με το Μ8 ;)

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποιες φορές (1 φορά στις 2 μέρες) και απόλυτα στιγμιαία, εμφανίζονται κάποιες οριζόντιες γραμμές στην οθόνη του κινητού. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό?

Έχει δοκιμάσει-βρει κάποιος , κάποιον φορτιστή καλής ποιότητος που να φορτίζει το κινητό γρηγορότερα?

ίσως δεν είναι ότι δεν υπάρχει η τεχνολογία για να φορτίζει γρηγορότερα, αλλά επιλέχθηκε αυτό για να κρατήσει περισσότερο η μπαταρία, δεδομένου και ότι δεν αλλάζει εύκολα

Μα το screen off έχω κι εγώ ,αλλά δεν μου βγάζει την επιλογή ατό home button, ανοίγει το Google now. Με κάποια εφαρμογή το άλλαζες αύριο και δεν θυμάμαι ποια είναι.

Αν δεν το χρησιμοποιείς το Google now μπορείς να το απενεργοποιήσεις απενεργοποιώντας το Google search (αναζήτηση Google). Εγώ αυτό έκανα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

υπαρχει κατι για ν ανοιγεις το κινητο χωρος να πατας το power button ?

Το πηρα σημερα, μεταχ/νο αλλα δε ξερω πολλα... το cid λεει 111111111 τι σημαινει αυτο ?

Εχει αγοραστει τον Αυγουστο απο Expansys ( ετσι λεει η αποδειξη).

Ωραίο θα ήταν να μας έδιναν κι εμάς το double tap για να ξεκλειδώνουμε τη συσκευή αλλά το θεωρώ αδύνατο.

πολλες φορες, οταν γραφουμε καποια επαναλαμβανομενα κειμενα (πχ i wiil see you tomorrow) , βαριομαστε να γραφουμε ολ αυτα καθε φορα, υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου επιτρεπει να εχεις συντομογραφιες , πχ για το παραπανω IWSYT , kai να γραφει μετα ολο το κειμενο ?

Ωραίο θα ήταν να μας έδιναν κι εμάς το double tap για να ξεκλειδώνουμε τη συσκευή αλλά το θεωρώ αδύνατο.

υπαρχει κατι για ν ανοιγεις το κινητο χωρος να πατας το power button ?

Το πηρα σημερα, μεταχ/νο αλλα δε ξερω πολλα... το cid λεει 111111111 τι σημαινει αυτο ?

Εχει αγοραστει τον Αυγουστο απο Expansys ( ετσι λεει η αποδειξη).

Ναι, περνάς ένα custom kernel όπως το BULLETPROOF και μπορείς να το ανοίγεις με double tap (DT2W), με sweep (S2W), ή πατώντας το logo (L2W)

(εσύ το ρυθμίζεις)

Επίσης μπορείς να το κλείνεις με sweep (S2S)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2233665

πολλες φορες, οταν γραφουμε καποια επαναλαμβανομενα κειμενα (πχ i wiil see you tomorrow) , βαριομαστε να γραφουμε ολ αυτα καθε φορα, υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου επιτρεπει να εχεις συντομογραφιες , πχ για το παραπανω IWSYT , kai να γραφει μετα ολο το κειμενο ?

Ίσως δεν χρειάζεσαι πρόσθετη εφαρμογή, το HTC KEYBOARD πρέπει να το κάνει.

Δοκίμασε να πας στο PERSONAL DICTIONARY του HTC KEYBOARD, πρόσθεσε την φράση που θες και βάλε της ένα shortcut.

καλημερα,εχει αγορασει κανεις απο birdphone προσφατα να μας πει παρτιδα?

Στις 20/3 το πείρα από εκεί. Που το γράφει να σου πω.. Πάντος αν και τηλεφωνικά μου είπαν ότι Αυτό που θα παραλάβω θα είναι χωρίςΕλληνικά,τελικά όχι μόνο είχε Ελληνικά αλλά είχε και ελληνικό manual.

Edited by agriniopk

Έχει δοκιμάσει-βρει κάποιος , κάποιον φορτιστή καλής ποιότητος που να φορτίζει το κινητό γρηγορότερα?

Γενικά όποιος φορτιστής δίνει κάτι παραπάνω βοηθάει. Όσες φορές το φόρτισα με τον φορτιστή από το HP Touchpad μου φόρτισε πιο γρήγορα. Πάντως προτιμώ να φορτίζω με τον δικό του.

Ναι, περνάς ένα custom kernel όπως το BULLETPROOF και μπορείς να το ανοίγεις με double tap (DT2W), με sweep (S2W), ή πατώντας το logo (L2W)

(εσύ το ρυθμίζεις)

Επίσης μπορείς να το κλείνεις με sweep (S2S)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2233665

Ίσως δεν χρειάζεσαι πρόσθετη εφαρμογή, το HTC KEYBOARD πρέπει να το κάνει.

Δοκίμασε να πας στο PERSONAL DICTIONARY του HTC KEYBOARD, πρόσθεσε την φράση που θες και βάλε της ένα shortcut.

ωραιος... .!

Edited by toxotis70

Nikos2k5, σίγουρα με custom kernel γίνεται. Από νεξους έρχομαι οπότε ξέρω, αλλά έχω βαρεθεί πλέον φλασαρισματα κλπ και θέλω να ειμαι στοκ.

μέχρι στιγμής έχω φλασάρει 4 ρομ. ή θα το πάρω στα χέρια ή θα βγει σκυλί :p

Αν και off-topic, γιατι να το παρεις στα χερια? Προσωπικα δεν το εχω κανει ακομα, αλλα το προηγουμενο μου (GSII) του ειχα φλασαρει πανω απο 30 και δεν επαθε τιποτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και off-topic, γιατι να το παρεις στα χερια? Προσωπικα δεν το εχω κανει ακομα, αλλα το προηγουμενο μου (GSII) του ειχα φλασαρει πανω απο 30 και δεν επαθε τιποτα...

έχω ακούσει κάτι κατά καιρούς για nand degradation. Για αυτό το ανέφερα

έχω ακούσει κάτι κατά καιρούς για nand degradation. Για αυτό το ανέφερα

Τι σημαινει αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

απλά τα φτύνει η nand.

Γνωριζουμε τον λογο? Ειναι κατι -ας πουμε - προβληματικο στο harware της συσκευης?

Αναρωτιεμαι γιατι προς το παρον δεν εχω λογο να βαλω custom rom, οταν περασει ομως ο καιρος και ενδεχομενως παψει να παιρνει ανανεωσεις, σιγουρα θα καταληξω εκει... Δεν αλλαζω συχνα συσκευες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν είπα ότι θα το πάθει στάνταρ:p απλά από τα πολλά φλασαρίσματα τρώει κόλλημα και μετά γιοκ.

Αυτό θα το πάθει, και αν, κάποιος που φλασάρει συνέχεια κάθε μέρα 30 φορές. Δηλαδή πρώτα θα την πάθουν οι rom/kernel devs. Δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για μας

Αυτό θα το πάθει, και αν, κάποιος που φλασάρει συνέχεια κάθε μέρα 30 φορές. Δηλαδή πρώτα θα την πάθουν οι rom/kernel devs. Δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για μας

μην νομίζεις ότι αν πάθει κάτι το κινητό των devs θα βγουν να το πουν. δλδ φλάσαρα 30 φορές το κινητό και το πήρα στα χέρια

Έχω ένα DVD player Toshiba και θέλω να το χειρίζομαι από το κινητό. Με το g2 το δούλεψα άνετα με την μαμισια εφαρμογή που έχει. Το one δεν έχει για DVD, ξέρετε κάποια εφαρμογή από το μάρκετ που να δουλεύει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Έχω ένα DVD player Toshiba και θέλω να το χειρίζομαι από το κινητό. Με το g2 το δούλεψα άνετα με την μαμισια εφαρμογή που έχει. Το one δεν έχει για DVD, ξέρετε κάποια εφαρμογή από το μάρκετ που να δουλεύει;

Υπαρχει πολυ "πραμα" στο Play, φανταζομαι ομως οτι θα πρεπει να δοκιμασεις αν λειτουργουν με το dvd σου, εκτος κι αν καποιος εχει το ιδιο μ'εσενα κι εχει πιο σαφη αποψη... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]