gnt Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Έχω ένα HTC One Google Edition ενώ για κάποιες μέρες ακόμα έχω στην κατοχή μου ένα developer's Edition. H plain vanilla android εκδοση προσωπικά μου ταιριάζει καλύτερα. Αν και το Sense είναι το καλύτερο UI που κυκλοφορεί, δεν παύει να προσθέτει αρκετό overhead στην εμπειρία χρήσης. Σίγουρα κάποιες λειτουργίες και εφαρμογές του Sense είναι εξαιρετικές, είναι θέμα χρόνου να μπορείς να τις έχεις ως ξεχωριστά modules. To μεγάλο ατού των Google Edition κινητών είναι τα γρήγορα και απροβλημάτιστα updates και το απεριόριστο customization που μπορείς σχετικά απροβλημάτιστα να κάνεις. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Ευχαριστω για το feedback. Δηλαδη ποιες λειτουργιες σου λειπουν απο το Sense; Προσπαθω να σχηματισω μια ολοκληρωμενη αποψη για να δω αν αξιζει να το προχωρησω. Αν το κινητο μου δεν ηταν εργαλειο δουλειας θα ειχα κανει τις δοκιμες μου αλλα τωρα δε μπορω να φαω τοσες ωρες σεταρισματος παλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 To blinkfeed για μένα είναι το πιο ενοχλητικό κομμάτι του Sense 5. Χρησιμοποιώ ελάχιστα τα social networks και από cloud services χρησιμοποιώ μόνο τα google drive και mega. Για μένα αυτό που έχει το Sense και δεν έχει ακόμα το stock android είναι η αποδοτική διαχείριση των επαφών. Επειδή είμαι επαγγελματίας και έχω εκατοντάδες επαφές, είχα βολευτεί με τη διαχείριση επαφών του Sense (τα τελευταία 3 κινητά μου ήταν ΗΤC/android). Τώρα ούτε το camera app μου λείπει πολύ διότι το χρησιμοποιώ ελάχιστα ως φωτογραφική μηχανή και αν και η stock android εφαρμογή camera είναι κατώτερη για έναν απαιτητικό χρήστη, σε μένα δε μου φαίνεται. Κατά τα άλλα πλέον έχω κοινό πλάνο τόσο σε κινητό όσο και σε tablet (Nexus 7). Έχω τις ίδιες εφαρμογές με την ίδια ακριβώς διάταξη και περνάω σχεδόν seamlessly από το ένα στο άλλο. Η stock android εμπειρία είναι άκρως ικανοποιητική για μένα αυτή την περίοδο. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Λεπτομερεστατο το feedback σου, thanks. I'll stick to Sense λοιπον.. Δηλαδη αν βαλω αλλον launcher χανω αυτη τη διαχειριση επαφων θα τη χασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 οχι δε τη χανεις. μενου κλπ θα μεινουν ιδια αλλα θα αλλαξει σε μορφη το συρταρι των εφαρμογων θα μπορεις να βαλεις πολλες αρχικες οθονες θα μπορεις να διαλεξεις καποια εφε μεταβασης και το καλυτερο απ ολα ειναι να ρυθμισεις καποια gestures. αλλα επειδη και pure android δοκιμασα και nova ειχα προτιμω το sense κι ας μου λειπουν το 5χ5 grid στο συρταρι αλλα και στις αρχικες οθονες αλλα και τα gestures. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Πολυτιμη η βοηθεια σας, χιλια ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Παναγιωτη ...!!!!! Τι εγινε τελικα με το τηλεφωνο..εβγαλες ακρη.....???:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Παιδια πως μπορω οταν ειμαι στο app drawer (εκει που βλεπω ολες τις εφαρμογες για οποιον δεν καταλαβε) να επιστρεφω στις αρχικες οθονες με το back button και οχι με το home? Με το back button δεν γινεται τιποτα- μενω κολλημενος εκει. Υπαρχει καμια ρυθμιση ή ειναι κολπο του sense κ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Πάντως με την 4.2.2 τρωει πολυ περισσότερη μπαταρία. Δεν έχω πειράξει τίποτα μετα την αναβάθμιση και δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Το Nandroid backup κρατάει image και της SDCard; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Παιδια πως μπορω οταν ειμαι στο app drawer (εκει που βλεπω ολες τις εφαρμογες για οποιον δεν καταλαβε) να επιστρεφω στις αρχικες οθονες με το back button και οχι με το home? Με το back button δεν γινεται τιποτα- μενω κολλημενος εκει. Υπαρχει καμια ρυθμιση ή ειναι κολπο του sense κ αυτο? στη 4.1.2 δε πρέπει να γίνεται. στη 4.2.2 γινεται κανονικά.. Edited July 18, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Πάντως με την 4.2.2 τρωει πολυ περισσότερη μπαταρία. Δεν έχω πειράξει τίποτα μετα την αναβάθμιση και δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό. Εγώ δεν παρατηρώ απολύτως καμμία διαφορά στη μπαταρία..το αντίθετο μάλιστα. Έχω την εντύπωση ότι η διαχείριση της ενέργειας γίνεται πλέον καλύτερη. Κάντε ένα διπλό hard reset μετά το πέρασμα του νέου formware και στήστε το κινητό από την αρχή (όχι με χρήση backups κλπ.). Θα δείτε διαφορά... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Το Nandroid backup κρατάει image και της SDCard; Όχι, εκτός κι αν υπάρχει κάποια ειδικότερη ρύθμιση εκεί. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Κάντε ένα διπλό hard reset μετά το πέρασμα του νέου formware και στήστε το κινητό από την αρχή (όχι με χρήση backups κλπ.). Θα δείτε διαφορά... διπλό γιατί; ουπς σορυ για το διπλό ποστ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Πάντως γενικά βλέπω στο xda αρκετούς να λένε ότι η μπαταρία δεν είναι τόσο καλή μετά το 4.2.2 Θα φανεί σιγά σιγά στην πορεία. Άσχετη ερώτηση: Εσείς που περνάτε στοκ ρομ κτλ, χάνετε και πράγματα όπως τα Zoe π.χ. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Έγινε εκκαθάριση των off topic μηνυμάτων. Εδώ είναι το θέμα του One οπότε συνεχίζουμε μόνο με ότι έχει σχέση με αυτό. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση. Βρίσκω το Htc One vodafone edition απο ένα μαγαζί στο skroutz. Με ενημέρωσαν οτι το τηλ θα έχει κάποια έξτρα apps της vodafone και κατα την εκκίνηση θα φαίνεται το logo της VF. Θα ήθελα να ρωτήσω, γνωρίζει κάνεις ποια κ πόσα είναι τα apps της VF και αν αυτά θα έχουν κάποια επίδραση στην απόδοση της συσκευής. Επίσης θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα updates όπως π.χ τώρα του 4.2.2; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Το απέκτησα και εγώ τελικά, χθες το παρέλαβα. Η παραγγελία έγινε από το i-buy που βρήκα στο σκρουτζ στα 538.00, unbranded. Δόξα το Θεό, το κινητό είναι άψογο, ούτε θέμα με το zero gap στα ηχεία, ούτε καμένα πίξελ στην κάμερα, όλα καλά! Ευτυχισμένος με το θηρίο και ακόμα περισσότερο που είναι άψογο χωρίς να έχω τρεξίματα με αλλαγές και τα λοιπά!! Μπορεί μήπως κάποιος να μου πει πως βλέπω το cid του; Δηλαδή από ποια χώρα είναι. Πάντως τα Ελληνικά παίζουν κανονικοτατα, η χρήση για τηλεκοντρόλ είναι πολύ καλή έχει την πλάκα της, άλλαζα κανάλια και η κοπέλα μου ψαχνόταν. :lol::p Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Το απέκτησα και εγώ τελικά, χθες το παρέλαβα. Η παραγγελία έγινε από το i-buy που βρήκα στο σκρουτζ στα 538.00, unbranded. Δόξα το Θεό, το κινητό είναι άψογο, ούτε θέμα με το zero gap στα ηχεία, ούτε καμένα πίξελ στην κάμερα, όλα καλά! Ευτυχισμένος με το θηρίο και ακόμα περισσότερο που είναι άψογο χωρίς να έχω τρεξίματα με αλλαγές και τα λοιπά!! Μπορεί μήπως κάποιος να μου πει πως βλέπω το cid του; Δηλαδή από ποια χώρα είναι. Πάντως τα Ελληνικά παίζουν κανονικοτατα, η χρήση για τηλεκοντρόλ είναι πολύ καλή έχει την πλάκα της, άλλαζα κανάλια και η κοπέλα μου ψαχνόταν. :lol::p Δες το με αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tritonsoft.cidgetter&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 να ρωτησω κατι..γινεται(ή προκειται να γινει στο μελλον) να κανω ροοτ χωρις να το δηλωνω στην htc ετσι ωστε αν γινει κατι να μπορω να βγαλω το ροοτ και να το παω για service;ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) HTC_304 από που είναι; Ή εάν θέλετε πείτε μου πως να το βρω.. Ευχαριστώ πολύ. Edit. Ισπανικό είναι εάν δεν κάνω λάθος. Edited July 18, 2013 by slash7 Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 HTC_304 από που είναι; Ή εάν θέλετε πείτε μου πως να το βρω.. Ευχαριστώ πολύ. Edit. Ισπανικό είναι εάν δεν κάνω λάθος. Αυτό βρήκα σχετικό, δεν ξέρω: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30557731&postcount=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Αυτό βρήκα σχετικό, δεν ξέρω: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30557731&postcount=1 Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Εγώ το είπα με βάση το παρακάτω ότι είναι Ισπανικό. [...] HTC-Australia HTC__023 HTC-BE HTC__E41 HTC-Czech HTC__C24 HTC-Denmark HTC__F08 HTC-Dutch HTC__E11 HTC-EastEurope HTC__032 HTC-ELL HTC__N34 HTC-FRA HTC__203 HTC-FRA-Bouygues HTC__247 HTC-GCC HTC__J15 HTC-GER HTC__102 HTC-India HTC__038 HTC-ITA HTC__405 HTC-Nor HTC__Y13 HTC-Norway HTC__H10 HTC-Poland HTC__B25 HTC-PTG HTC__506 HTC-Russia HTC__A07 HTC-SPA HTC__304 HTC-Sweden HTC__G09 HTC-Turkey HTC__M27 HTC-WWE HTC__001 [...] Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 HTC_304 από που είναι; Ή εάν θέλετε πείτε μου πως να το βρω.. Ευχαριστώ πολύ. Edit. Ισπανικό είναι εάν δεν κάνω λάθος. Ισπανικό - ελληνικό - κυπριακό. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ισπανικό - ελληνικό - κυπριακό. Δηλαδή μπορεί να είναι από οποιαδήποτε χώρα από αυτές τις τρεις; Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts