Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από 590 σε 560 (σημερινή τιμή στο skroutz), μέσα σε μια βδομάδα ;)

Θα περιμένω λίγο ακόμα για κάτι τέτοιες απότομες πτώσεις της τιμής :)

από 560->550 αυτή τη βδομάδα.. οι πτώσεις λιγοστεύουν :(

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε bouss η δουλεια μου ειναι στα 200 μετρα απο την ARVATO.

Εαν θελεις τη Δευτερα το πρωι παμε μαζι οτι ωρα μπορεις (πιο πολυ απο περιεργεια θελω να παω να δω τι θα πουν).

Είμαι από Θεσσαλονίκη. Εμείς τα δίνουμε σε ένα collection point (τρομάρα τους) αν δεν θέλουμε να έρθουν να το πάρουν αυτοί.

Εν τω μεταξύ πήγα πριν 2 μέρες να το δει και να μου πει μια γνώμη για να το δώσω τη Δευτέρα (το χρειάζομαι το ΣΚ). Πρέπει να με πήρε για εντελώς ερασιτέχνη αφού τον ρώτησα αν θα έρθει χειρότερα από ότι θα φύγει (το δικό μου είναι άψογο αν και το έχω αρκετά χωρίς θήκη). Μου είπε φυσικά και όχι απλά επειδή είναι καινούριο θα πρέπει να το στείλει Αθήνα (10 περίπου μέρες).

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

από 560->550 αυτή τη βδομάδα.. οι πτώσεις λιγοστεύουν :(

εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω κάτι άλλο. βγάζει το κινητό σε 2 χρώματα, ασε το κοκκινο. γιατί το μαύρο να είναι τόσο δυσεύρετο δηλαδή;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Μετά από 19 μέρες με το ONE και 2 χρόνια σκλαβιάς στo iphone χαίρομαι που δεν μετάνιωσα καθόλου για την επιλογή μου.

Την πρώτη εβδομάδα τρόμαξα λίγο με την μπαταρία αφού το σκάλιζα ΟΛΗ μέρα και χρειαζόταν φόρτιση μετά της 7 το απόγευμα.

Τώρα με φυσιολογική χρήση (για μένα) λίγο internet λίγο mail, facebook,gps ,sportstracker πολύ ομιλία αντέχει 36 με 48 ώρες(το βράδυ σε λειτουργιά πτήσης).

To κινητό πετάει δεν κολλάει με τίποτα και δεν με ενοχλεί τίποτε από όλα αυτά που αναφέρονται στο φόρουμ(έχω διαβάσει όλες τις σελίδες).

Είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την οθόνη το τζαμακι στην κάμερα ,το κούμπωμα στο αλουμίνιο δεν με ενοχλεί οτι σβήνει το Led (στο iphone δεν το είχα καθόλου).

Παρατήρησα ότι όταν χρειάστηκα σε ένα ταξιδάκι να βγάλω πολλές φωτογραφίες και βίντεο η μπαταρία άντεξε μόνο ένα τρίωρο.

Πράγμα φυσιολογικό αφού άδειασα δυο μπαταρίες σε φωτογραφική μηχανή στον ίδιο χρόνο.Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δε, μια χαρά ακόμα και οι βραδυνές πλέον έχουν μικρή διαφορά από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Στα αρνητικά για μένα ειναι το ανεβασμένο sar διπλάσιο από το S4 και επιμένω όπως είπα και σε προηγούμενο post , σπαστικό είναι το κουμπί sleep αριστερά επάνω. Χάθηκε να είναι δεξιά επάνω? κάνω τον τιραμολα (για τους μεγαλύτερους) πολλές φορές για να το φτάσω.

Κάτι που δεν μπόρεσα να βρω είναι πως γίνεται να μένει μόνιμα η οθόνη αναμμένη (κάνοντας ποδήλατο) όταν λειτουργεί το sportstracker. Είναι θέμα app?(δοκίμασα και άλλα αντίστοιχα, καμιά διαφορά)

Υπάρχει κάποιος που'να χει βάλει άλλο launcher; Δοκίμασα δύο free, αλλά πάντα γινόταν μπέρδεμα με το Sense. Μία λειτουργούσε ο ένας μία το Sense. Έβαλα 4-5 διαφορετικές εφαρμογές που ορίζουμε σαν home launcher όποιον θέλουμε αλλά δε μου λειτούργησε καμία!!

Υπάρχει κανά tip που μου ξεφεύγει;

129026.png?1640591734

Υπάρχει κάποιος που'να χει βάλει άλλο launcher; Δοκίμασα δύο free, αλλά πάντα γινόταν μπέρδεμα με το Sense. Μία λειτουργούσε ο ένας μία το Sense. Έβαλα 4-5 διαφορετικές εφαρμογές που ορίζουμε σαν home launcher όποιον θέλουμε αλλά δε μου λειτούργησε καμία!!

Υπάρχει κανά tip που μου ξεφεύγει;

Εμενα ο Nova μια χαρα μου δουλευει.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Δοκίμασα τον Atom και τον Buzz, και για home switchers τα Ηοme Switcher, Home Switcher / Manager, Launcher Switcher, και δε μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Καταρχήν κανένα switcher δεν μπορούσε να κρατήσει σαν home τον launcher που ήθελα εγώ, κατά δεύτερον και με τον Buzz και με τον Atom όταν πατούσα το home πλήκτρο με γυρνούσα στον Sense..

129026.png?1640591734

Δοκίμασα τον Atom και τον Buzz, και για home switchers τα Ηοme Switcher, Home Switcher / Manager, Launcher Switcher, και δε μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Καταρχήν κανένα switcher δεν μπορούσε να κρατήσει σαν home τον launcher που ήθελα εγώ, κατά δεύτερον και με τον Buzz και με τον Atom όταν πατούσα το home πλήκτρο με γυρνούσα στον Sense..

Βάλε το home control ,αν δεν σου δουλέψει πήγαινε στις ρυθμίσεις διαχείριση εφαρμογών και κανε μια εκκαθάριση δεδομένων στο stock launcher .

Samsung galaxy s21+

Εδω υπαρχει μια καινουργια εφαρμογη για μεταφορα του on/off button στα volume που μπορειτε να δοκιμασετε να απαλλαγειτε απο το βραχνα πανω αριστερα που ειναι στη συσκευη(εχει και αλλες χρησιμες λειτουργιες):p

Υπαρχουν και κατοχοι του One που ειναι ευχαριστημενοι οπως αναφερετε στα review μεσα στο Play store απο το κινητο αν μπειτε.

https://play.google.com/store/apps/details?id=baron.williams.PowerOnVolume&feature=apps_topselling_new_paid#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImJhcm9uLndpbGxpYW1zLlBvd2VyT25Wb2x1bWUiXQ..

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μετά από 19 μέρες με το ONE και 2 χρόνια σκλαβιάς στo iphone χαίρομαι που δεν μετάνιωσα καθόλου για την επιλογή μου.

Την πρώτη εβδομάδα τρόμαξα λίγο με την μπαταρία αφού το σκάλιζα ΟΛΗ μέρα και χρειαζόταν φόρτιση μετά της 7 το απόγευμα.

Τώρα με φυσιολογική χρήση (για μένα) λίγο internet λίγο mail, facebook,gps ,sportstracker πολύ ομιλία αντέχει 36 με 48 ώρες(το βράδυ σε λειτουργιά πτήσης).

To κινητό πετάει δεν κολλάει με τίποτα και δεν με ενοχλεί τίποτε από όλα αυτά που αναφέρονται στο φόρουμ(έχω διαβάσει όλες τις σελίδες).

Είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την οθόνη το τζαμακι στην κάμερα ,το κούμπωμα στο αλουμίνιο δεν με ενοχλεί οτι σβήνει το Led (στο iphone δεν το είχα καθόλου).

Παρατήρησα ότι όταν χρειάστηκα σε ένα ταξιδάκι να βγάλω πολλές φωτογραφίες και βίντεο η μπαταρία άντεξε μόνο ένα τρίωρο.

Πράγμα φυσιολογικό αφού άδειασα δυο μπαταρίες σε φωτογραφική μηχανή στον ίδιο χρόνο.Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δε, μια χαρά ακόμα και οι βραδυνές πλέον έχουν μικρή διαφορά από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Στα αρνητικά για μένα ειναι το ανεβασμένο sar διπλάσιο από το S4 και επιμένω όπως είπα και σε προηγούμενο post , σπαστικό είναι το κουμπί sleep αριστερά επάνω. Χάθηκε να είναι δεξιά επάνω? κάνω τον τιραμολα (για τους μεγαλύτερους) πολλές φορές για να το φτάσω.

Κάτι που δεν μπόρεσα να βρω είναι πως γίνεται να μένει μόνιμα η οθόνη αναμμένη (κάνοντας ποδήλατο) όταν λειτουργεί το sportstracker. Είναι θέμα app?(δοκίμασα και άλλα αντίστοιχα, καμιά διαφορά)

Ψαξε λιγο τα settings του sports tracker, καπου εκει ειναι η ρυθμιση για να μενει ανοιχτη η οθονη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Θα επανέλθω σε μια ερώτηση που είχα κάνει και στο παρελθόν, μήπως έχει κανένας εμπειρία. Έχετε χρησιμοποιήσει το USB OTG?

- Με έναν απλό adaptor που πήρα σε female USB δυο stick με FAT32 που έβαλα δεν τα αναγνώρισε

- Ρώτησα στα μεγάλα καταστήματα αν υπάρχει ειδικό καλώδιο και δεν ήξεραν (οι περίσσοτεροι δεν ήξεραν καν ότι το υποστηρίζει)

- Απο την HTC δεν έδωσαν σαφή απάντηση στο κομμάτι του ειδικού καλωδίου που χρειάζεται, μόνο ότι δεν το κατασκευάζει και ότι χρειάζομαι κάποιον file manager

- Σε βιντέακι στο internet είχα δει έναν που είχε ένα καλώδιο (όχι adaptor που πήρα εγώ για πιο μικρό) το οποίο έλεγε Samsung

Θα επανέλθω σε μια ερώτηση που είχα κάνει και στο παρελθόν, μήπως έχει κανένας εμπειρία. Έχετε χρησιμοποιήσει το USB OTG?

- Με έναν απλό adaptor που πήρα σε female USB δυο stick με FAT32 που έβαλα δεν τα αναγνώρισε

- Ρώτησα στα μεγάλα καταστήματα αν υπάρχει ειδικό καλώδιο και δεν ήξεραν (οι περίσσοτεροι δεν ήξεραν καν ότι το υποστηρίζει)

- Απο την HTC δεν έδωσαν σαφή απάντηση στο κομμάτι του ειδικού καλωδίου που χρειάζεται, μόνο ότι δεν το κατασκευάζει και ότι χρειάζομαι κάποιον file manager

- Σε βιντέακι στο internet είχα δει έναν που είχε ένα καλώδιο (όχι adaptor που πήρα εγώ για πιο μικρό) το οποίο έλεγε Samsung

Δοκιμασες να formareis το usb stick > NTFS και να δοκιμασεις?

νομίζω δε fat32 πρέπει να ειναι φορμαρισμένο και όχι ntfs

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Χαιρετώ άπαντες στο thread. Απο χθές έχω στα χέρια μου ένα HTC One Developer Edition και ένα HTC One Google Edition. Στο δεύτερο θα είμαι χρήστης εγώ ενώ στο πρώτο ο αδερφός μου. Για το M7 έχουν γραφτεί πολλά και εδώ. Θα συνεισφέρω με την εμπειρία χρήσης του Google Edition και πως αυτό συγκρίνεται σε πραγματική χρήση με τη Sense έκδοση.

Είμαι παράλληλα χρήστης ενός Νexus 7 και η θετική μου εμπειρία με αυτό με ώθησε να προτιμήσω το Google Edition One.

Από τις λίγες ώρες χρήσης που έχω και στα δύο Οne (το developer θα το δώσω στον αδερφό μου την επόμενη Πέμπτη οπότε θα το έχω για μία περίπου εβδομάδα μαζί μου) το Google έχει καλύτερη απόκριση και λίγο χαμηλότερη κατανάλωση.

Έχω φορτώσει τα ίδια apps και στα δύο, δεν παρατηρώ ιδιαίτερες διαφορές στη χρήση αυτών.

Οι όποιες διαφορές έχουν να κάνουν με το overhead που έχει το sense.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

- Kαι κλείνω με το πιο σημαντικό αρνητικό που όμως δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή δικό μου ψυχολογικό. Το νιώθω το κινητό πολύ ευαίσθητο. Δεν έχει πάθει τίποτα, αλλά το φροντίζω υπερβολικά. Μπορεί αυτό να είναι δικό μου θέμα και όντως να αντέχει, αλλά έχω την αίσθηση ότι αν το παραμελήσω θα αρχίσει να έχει σημάδια κτλ. Επαναλαμβάνω ότι μπορεί να είναι δικό μου σύνδρομο αυτό και να με έχουν επηρεάσει διάφορα ποστς, απλά είναι η αίσθηση που έχω. Ότι δεν θα αντέχει σε κακουχίες.

Ελπίζω να βοήθησα :)

Καλημέρα, πολύ καλό το review σου :)

Σχετικά με τις ανησυχίες σου όσον αφορά την ευαισθησία του κινητού συμφωνώ κι επαυξάνω, το κοιτάς και κάνει σημάδι, θέλει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ :!: αλλιώς θα το σημαδέψεις

(όπως εγώ το δικό μου :( :( :( )

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος....

όταν υπάρχει ιστορικό κλήσεων από τότε που χρησιμοποιούμε το κινητό ,μπορούμε να το κρατήσουμε να μη σβήνονται από ένα σημείο και μετά το ιστορικό τον κλήσεων?γιατί και στα αλλα htc που είχα γινότανε αυτό,κράταγε από μια ημερομηνία και έπειτα ,και μετά από κάποιο σημείο μόλις προφανώς φούλαρε άρχισε και έσβηνε από το τέλος και μετά πήγαινε με τι σειρά

Καλησπέρα στην παρέα! Θέλω να κάνω μια ερώτηση μιας και σκέφτομαι να πάρω το κινητό.

Θυμάμαι ότι η HTC είπε πως το ONE θα πάρει το pure android. Ξέρουμε αν θα γίνει κάτι τέτοιο;

:D

Καλησπέρα στην παρέα! Θέλω να κάνω μια ερώτηση μιας και σκέφτομαι να πάρω το κινητό.

Θυμάμαι ότι η HTC είπε πως το ONE θα πάρει το pure android. Ξέρουμε αν θα γίνει κάτι τέτοιο;

Ήδη έχει βγει Google edition HTC ONE

Στο xda καποιοι αναφερουν οτι η 4.2.2 OTA βγηκε. Συγκεκριμενα, στην Σκανδιναβια και ενας τυπος απο Ρουμανια με cid htc 032, οποιος εχει αυτο το cid ας το ελεγξει.

Σε htc 001 παντως που εχω εγω, δεν βλεπω κατι μεχρι στιγμης

νομίζω δε fat32 πρέπει να ειναι φορμαρισμένο και όχι ntfs

Αυτό είχα διαβάσει και εγώ, χρειάζεται να είναι FAT32 για to OTG αλλά δυστυχώς δεν μου έπαιξε. Πρέπει να χρειάζεται ειδικό καλώδιο, αλλά που το βρίσκεις . . .

Αυτό είχα διαβάσει και εγώ, χρειάζεται να είναι FAT32 για to OTG αλλά δυστυχώς δεν μου έπαιξε. Πρέπει να χρειάζεται ειδικό καλώδιο, αλλά που το βρίσκεις . . .

από εδώ το πήρα εγω ;)

- Oneplus 12

Οσοι εχετε skype σας βγαζει πανω στην μπαρα συνεχόμενα το σηματάκι του?

Πως γίνεται να μην φαίνεται?

Οσοι εχετε skype σας βγαζει πανω στην μπαρα συνεχόμενα το σηματάκι του?

Πως γίνεται να μην φαίνεται?

Εκανα log out και εφυγε. Θα μου έρχονται όμως τωρα ειδοποιησεις?