D_Angelos Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Το root από μόνο του δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα .Τα προβλήματα δημιουργούνται απο εφαρμογές (κακογραμμένες ) ή γενικά οτιδήποτε βάζουμε /φλασαρουμε στο τηλέφωνο μας χωρίς να προσέχουμε . Από την στιγμή που υπάρχει s-off /root υπάρχει και τρόπος για επιστροφή σε stock κατάσταση ,και υπενθυμίζω οτι το πρώτο πράγμα που κανουμε έχοντας περάσει cwm είναι ένα nadroid backup της rom που είμαστε . Αρα αφου κανουμε το backup,και να συμβει κατι επανερχομαστε σε αυτο κι το προβλημα λυνετε; Επισης ψαχνω α το αγορασω αυτες τις μερες και ρωτησα στο κινητομανιγια αυτο και μου λενε μαλλον δεν εχει ελληνικα μεσα...αφου ειναι ευρωπαικα δε θα επρεπε να εχουν ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Αρα αφου κανουμε το backup,και να συμβει κατι επανερχομαστε σε αυτο κι το προβλημα λυνετε; Επισης ψαχνω α το αγορασω αυτες τις μερες και ρωτησα στο κινητομανιγια αυτο και μου λενε μαλλον δεν εχει ελληνικα μεσα...αφου ειναι ευρωπαικα δε θα επρεπε να εχουν ελληνικα; Σε θεωρητικό επίπεδο ναι.Εξαρτάται τί πρόβλημα έχεις στο μυαλό σου Δεν είναι απαραίτητο να έχει ελληνικά.Το δικό μου είναι με CID HTC_001,είναι από Αγγλία αλλά η λύση είναι απλή Morelocale 2 από το playstore και δεν απαιτεί root.Τα ελληνικά που αναφέρομαι είναι για τη γλώσσα τηλεφώνου.Το πληκτρολόγιο έχει ελληνικά Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Ουπς, δηλαδή έκανα μ@λ@κί@ που ΔΕΝ πήρα Nandroid backup πριν περάσω το custom recovery? Απείρως καλύτερη απ'τη stock 4.1.2, μέχρι στιγμής μηδέν κολλήματα, απόλυτο smooth, προστιθέμενες λειτουργίες (toggles στο Notication center, Instagram στο Blinkfeed, τα notifications είναι updated δηλαδή π.χ. στα mails σου εμφανίζει κείμενο κι επιλογές για reply/delete), επιλέγεις στην εγκατάσταση της ROM ποιες εφαρμογές θέλεις κι έτσι μένει έξω πολύ σαβούρα, Greenify, και γενικά εξεπλάγην ευχάριστα!! Και το τελειότερο όλων, επιτέλους έχω μπαταρία που διαρκεί!! Πρώτη φορά μέσα σε 3 εβδομάδες που'χω το κινητό που θα δω κατανάλωση μπαταρίας το βράδυ...όλες τις προηγούμενες μέρες ήταν για 2η φορά στην πρίζα..!! Για εμένα, πέρασε την χθες!! http://s18.postimg.org/yiktnm7cp/Screenshot_2013_06_27_00_02_59.png Σχετικά πάντως με το θέμα της μπαταρίας σου αποδεικνύεται οτι ήταν software πρόβλημα και όχι πρόβλημα στο hardware του κινητού μια και πλεόν η διαρκεία της μπαταρίας σου ταιριάζει πλέον με τους υπόλοιπους..:D Μια απορία έχω, την οποία ίσως να έχεις απαντήσει σε παλαιότερο ποστ σου, όσο είχες την stock ROM είχες κάνει κανένα factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Σχετικά πάντως με το θέμα της μπαταρίας σου αποδεικνύεται οτι ήταν software πρόβλημα και όχι πρόβλημα στο hardware του κινητού μια και πλεόν η διαρκεία της μπαταρίας σου ταιριάζει πλέον με τους υπόλοιπους..:D Μια απορία έχω, την οποία ίσως να έχεις απαντήσει σε παλαιότερο ποστ σου, όσο είχες την stock ROM είχες κάνει κανένα factory reset? Σωστή η παρατήρηση σου, ήταν καθαρά θέμα software η ανύπαρκτη μπαταρία που είχα πριν. Το κινητό βγήκε απ'την πρίζα στις 7 χθες το πρωί περίπου, και τώρα είμαι στο 23% εναπομείνουσα μπαταρία (και το βράδυ το άφησα ανοιχτό, κατανάλωσε 4% σε ~6.30 ώρες). Επίσης, οι τρεις τελίτσες σε πολλές εφαρμογές (π.χ. Facebook) έχουν εξαφανιστεί, και το μενού εμφανίζεται με παρατεταμένο πάτημα του home button. Πολύ βολικό! Με την stock ROM δεν είχα κάνει ποτέ factory reset (μιας και το'φερε η κουβέντα, πως γίνεται; ), όπως το αγόρασα, το έστησα, κι έτσι το χρησιμοποιούσα. Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν, που μου άνοιξαν τα μάτια για την custom ROM, και πλέον απολαμβάνω το One μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Από 590 σε 560 (σημερινή τιμή στο skroutz), μέσα σε μια βδομάδα ;) Θα περιμένω λίγο ακόμα για κάτι τέτοιες απότομες πτώσεις της τιμής :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 φιλε bill_viper απο υπερθερμανση πως το βλεπεις σε σχεση με 4.1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εχω παρατηρήσει ότι το κουμπι που ξεκλειδώνει την συσκευή είναι αρκετά μέσα δηλαδή δεν είναι εξωγκομενο προς τα έξω και μερικές φορές νιώθω ότι δεν έχει κουμπί εκεί όταν πάω να το ξεκλειδώσω. Και σε εσάς έτσι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Παιδιά πάντως προσωπικά με έχει ξενερώσει το κινητό. Δεν είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο που δεν κάνει καλά αλλά δεν κάνει και κάτι τόσο καλύτερα από το galaxy note 2 που είχα πριν και το οποίο τελικά θεωρώ αξεπέραστο.. Θέλεις λίγο αυτή η ξενέρωτη κάθετη γραμμή στο menu κάποιων εφαρμογών, θέλεις η διάρκεια της μπαταρίας και το γεγονός ότι αργεί μετά να ξαναφορτίσει, θέλεις το γεγονός ότι δεν μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες με τη stock εφαρμογή αν έχεις τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά, θέλεις την έλλειψη widgets για τα emails μου, θέλεις, θέλεις, θέλεις....υπάρχουν κι άλλα που με έχουν ξενερώσει (για να μην αναφέρω τις διάφορες κατασκευαστικές ατέλειες που αναφέρουν κάποιοι με σπασμένα τζαμάκια κάμερας κλπ κλπ...). Οκ, να κρατήσω την ποιότητα κατασκευής και την εμφάνιση... και μόνο αυτά... γιατί στα λοιπά, νομίζω ότι η συσκευή είναι λίγο πίσω σε σχέση με τη Samsung που έχω δουλέψει τόσα χρόνια με διάφορες συσκευές της. Προσωπικές απόψεις πάντα, οπότε μην αρχίσετε το κράξιμο!! :lol: Εχω παρατηρήσει ότι το κουμπι που ξεκλειδώνει την συσκευή είναι αρκετά μέσα δηλαδή δεν είναι εξωγκομενο προς τα έξω και μερικές φορές νιώθω ότι δεν έχει κουμπί εκεί όταν πάω να το ξεκλειδώσω. Και σε εσάς έτσι ειναι? Yeap... Δεν είσαι μόνος! :) έχει ένα μικρό εξόγκωμα το οποίο δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Πολλές φορές έχω βρεθεί να πατάω το κάτι μέρος της συσκευής περιμένοντας να ανάψει η οθόνη του.. :D --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 27, 2013 by kollatos Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παιδιά πάντως προσωπικά με έχει ξενερώσει το κινητό. Δεν είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο που δεν κάνει καλά αλλά δεν κάνει και κάτι τόσο καλύτερα από το galaxy note 2 που είχα πριν και το οποίο τελικά θεωρώ αξεπέραστο.. Θέλεις λίγο αυτή η ξενέρωτη κάθετη γραμμή στο menu κάποιων εφαρμογών, θέλεις η διάρκεια της μπαταρίας και το γεγονός ότι αργεί μετά να ξαναφορτίσει, θέλεις το γεγονός ότι δεν μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες με τη stock εφαρμογή αν έχεις τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά, θέλεις την έλλειψη widgets για τα emails μου, θέλεις, θέλεις, θέλεις....υπάρχουν κι άλλα που με έχουν ξενερώσει (για να μην αναφέρω τις διάφορες κατασκευαστικές ατέλειες που αναφέρουν κάποιοι με σπασμένα τζαμάκια κάμερας κλπ κλπ...). Οκ, να κρατήσω την ποιότητα κατασκευής και την εμφάνιση... και μόνο αυτά... γιατί στα λοιπά, νομίζω ότι η συσκευή είναι λίγο πίσω σε σχέση με τη Samsung που έχω δουλέψει τόσα χρόνια με διάφορες συσκευές της. Προσωπικές απόψεις πάντα, οπότε μην αρχίσετε το κράξιμο!! :lol: Το μόνο αρνητικό και μη διορθωσιμο σε όσα αναφέρεις είναι η μπαταρία. Όλα τα άλλα είναι θέμα software που θέλει ψάξιμο από μεριά σου. Φυσικά μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες sms κ όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις διορθώνονται. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Το μόνο αρνητικό και μη διορθωσιμο σε όσα αναφέρεις είναι η μπαταρία. Όλα τα άλλα είναι θέμα software που θέλει ψάξιμο από μεριά σου. Φυσικά μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες sms κ όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις διορθώνονται. :) οταν λες το αρνητικο ειναι η μπαταρια,ποσο αρνητικο εννοεις;πολυ ή λιγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 οταν λες το αρνητικο ειναι η μπαταρια,ποσο αρνητικο εννοεις;πολυ ή λιγο; Αρνητικό εννοούσα το σημείο της φόρτισης. Αλλά και αυτό διορθώνεται με custom kernel και ενεργοποίηση του fast charge :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Το μόνο αρνητικό και μη διορθωσιμο σε όσα αναφέρεις είναι η μπαταρία. Όλα τα άλλα είναι θέμα software που θέλει ψάξιμο από μεριά σου. Φυσικά μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες sms κ όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις διορθώνονται. :) Το ξέρω φίλε Brolly ότι διορθώνονται. Εγώ όμως θέλω μία συσκευή άριστη out of the box. Δεν θέλω να φορτώνω το κινητό με εφαρμογές διάφορες που κατεβάζουν data, διαφημίσεις κλπ κλπ (βλέπε handsent, go sms κλπ) για να μπορώ να γράφω 160 χαρακτήρες, πράγμα αυτονόητο και σε nokia του 1993.... ¨ουτε νομίζω θα ήταν κάτι τρομερό να έχουν προνοήσει οι τεχνικοί της HTC να βάλουν ένα email widget π@ν@θεμά τους!!!!! Έλεος δηλαδή....... Ξέρω επίσης ότι με την επικείμενη αναβάθμιση θα έχουμε και κάποιες "πολυτέλειες" που, sorry, αλλά τις θεωρώ αυτονόητες από τη στιγμή που έχω δουλέψει samsung... (toggles στη notification bar κλπ.). Γενικά ούτε κρύο ούτε ζέστη από τη συσκευή.. νομίζω ότι θα την βαρεθώ σύντομα! :p Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Το ξέρω φίλε Brolly ότι διορθώνονται. Εγώ όμως θέλω μία συσκευή άριστη out of the box. Δεν θέλω να φορτώνω το κινητό με εφαρμογές διάφορες που κατεβάζουν data, διαφημίσεις κλπ κλπ (βλέπε handsent, go sms κλπ) για να μπορώ να γράφω 160 χαρακτήρες, πράγμα αυτονόητο και σε nokia του 1993.... ¨ουτε νομίζω θα ήταν κάτι τρομερό να έχουν προνοήσει οι τεχνικοί της HTC να βάλουν ένα email widget π@ν@θεμά τους!!!!! Έλεος δηλαδή....... Ξέρω επίσης ότι με την επικείμενη αναβάθμιση θα έχουμε και κάποιες "πολυτέλειες" που, sorry, αλλά τις θεωρώ αυτονόητες από τη στιγμή που έχω δουλέψει samsung... (toggles στη notification bar κλπ.). Γενικά ούτε κρύο ούτε ζέστη από τη συσκευή.. νομίζω ότι θα την βαρεθώ σύντομα! :p για λεγε,για λεγε...ελεγα να παω να το παρω αυριο αλλα με βαζεις σε σκεψεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 φιλε bill_viper απο υπερθερμανση πως το βλεπεις σε σχεση με 4.1.2? Δυστυχώς αυτές τις 2 μέρες είχα τόση δουλειά που δεν έχω καταφέρει να πιέσω το κινητό. Λίγο Blinkfeed, λίγο Facebook, λίγο e-mails, κλήσεις, αρκετά μηνύματα, γενικά λίγο social-media. Έτσι δεν υπάρχει υπόνοια υπερθέρμανσης. Αν χαλαρώσω λίγο απ'τη δουλειά τις επόμενες μέρες θα το κοιτάξω πιο διεξοδικά. Πάντως μ'αυτή τη ROM έπρεπε να βγαίνει το κινητό out-of-the-box, είμαι τόσο ευχαριστημένος που πλέον το πισωγύρισμα σε iOS έχει φύγει εντελώς απ'το μυαλό μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Το ξέρω φίλε Brolly ότι διορθώνονται. Εγώ όμως θέλω μία συσκευή άριστη out of the box. Δεν θέλω να φορτώνω το κινητό με εφαρμογές διάφορες που κατεβάζουν data, διαφημίσεις κλπ κλπ (βλέπε handsent, go sms κλπ) για να μπορώ να γράφω 160 χαρακτήρες, πράγμα αυτονόητο και σε nokia του 1993.... ¨ουτε νομίζω θα ήταν κάτι τρομερό να έχουν προνοήσει οι τεχνικοί της HTC να βάλουν ένα email widget π@ν@θεμά τους!!!!! Έλεος δηλαδή....... Ξέρω επίσης ότι με την επικείμενη αναβάθμιση θα έχουμε και κάποιες "πολυτέλειες" που, sorry, αλλά τις θεωρώ αυτονόητες από τη στιγμή που έχω δουλέψει samsung... (toggles στη notification bar κλπ.). Γενικά ούτε κρύο ούτε ζέστη από τη συσκευή.. νομίζω ότι θα την βαρεθώ σύντομα! :p Εγώ κανονικά στέλνω sms με 160 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 για λεγε,για λεγε...ελεγα να παω να το παρω αυριο αλλα με βαζεις σε σκεψεις... Φίλε μου δε θέλω να σε βάλω σε σκέψεις... αν το έχεις ψάξει λίγο και το έχεις αποφασίσει πάρτο. Εγώ το έχω τώρα περίπου 3 εβδομάδες και νομίζω ότι είναι αρκετός καιρός να βγάλω ένα καλό συμπέρασμα. Είναι μία καλή, ποιοτική και όμορφη συσκευή και πολλά όμως περιθώρια βελτίωσης σε θέμα software και hardware πιστεύω... αν δεν είσαι και πολύ power user για να δεις τις όποιες διαφορές του επεξεργαστή του σε σκληροπυρηνικές καταστάσεις, και αναζητάς μεν μία high end συσκευή αλλά κυρίως πολυ-λειτουργική με απλές, καθημερινές λύσεις και ευκολίες στη δουλειά σου και στην καθημερινότητά σου τότε μάλλον θα απογοητευτείς (αν τουλάχιστον πριν έχεις δουλέψει σε αντίστοιχη συσκευή samsung...), Βγαίνουμε off topic και ζητώ συγνώμη από τους φίλους mods. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παιδιά πάντως προσωπικά με έχει ξενερώσει το κινητό. Δεν είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο που δεν κάνει καλά αλλά δεν κάνει και κάτι τόσο καλύτερα από το galaxy note 2 που είχα πριν και το οποίο τελικά θεωρώ αξεπέραστο.. Θέλεις λίγο αυτή η ξενέρωτη κάθετη γραμμή στο menu κάποιων εφαρμογών, θέλεις η διάρκεια της μπαταρίας και το γεγονός ότι αργεί μετά να ξαναφορτίσει, θέλεις το γεγονός ότι δεν μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες με τη stock εφαρμογή αν έχεις τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά, θέλεις την έλλειψη widgets για τα emails μου, θέλεις, θέλεις, θέλεις....υπάρχουν κι άλλα που με έχουν ξενερώσει (για να μην αναφέρω τις διάφορες κατασκευαστικές ατέλειες που αναφέρουν κάποιοι με σπασμένα τζαμάκια κάμερας κλπ κλπ...). Οκ, να κρατήσω την ποιότητα κατασκευής και την εμφάνιση... και μόνο αυτά... γιατί στα λοιπά, νομίζω ότι η συσκευή είναι λίγο πίσω σε σχέση με τη Samsung που έχω δουλέψει τόσα χρόνια με διάφορες συσκευές της. Προσωπικές απόψεις πάντα, οπότε μην αρχίσετε το κράξιμο!! :lol: Αυτά όλα άπτονται της "παραξενιάς" του καθενός. Το να κράξω μια συσκευή γιατί κάποιοι θέλουν να μην ακολουθούν τις οδηγίες (κουμπί μενού) όπως η Samsung κρατώντας την πλατφόρμα πίσω είναι λάθος νοοτροπία από την πλευρά μας σαν καταναλωτές. Τώρα το widget των mail δεν το χρησιμοποιώ οπότε για μένα είναι αδιάφορο αλλά μάλλον στο μάρκετ κάτι θα υπάρχει. Ομοίως και τα αγγλικά στη συσκευή σε σχέση με την εφαρμογή μηνυμάτων. Αλλά επειδή η δική μου παραξενιά αφορά τη στρωτή λειτουργία, χωρίς σπασίματα και lag το one είναι απλά μονόδρομος στο Android. Ακόμα υλοποίηση out of the box χωρίς σπασίματα δεν έχω δει στη Samsung τόσο στο interface όσο και σε επιμέρους εφαρμογές όπως πχ οι επαφές. Αλλά όπως είπα όλα άπτονται της παραξενιάς του καθενός. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Αυτά όλα άπτονται της "παραξενιάς" του καθενός. Το να κράξω μια συσκευή γιατί κάποιοι θέλουν να μην ακολουθούν τις οδηγίες (κουμπί μενού) όπως η Samsung κρατώντας την πλατφόρμα πίσω είναι λάθος νοοτροπία από την πλευρά μας σαν καταναλωτές. Τώρα το widget των mail δεν το χρησιμοποιώ οπότε για μένα είναι αδιάφορο αλλά μάλλον στο μάρκετ κάτι θα υπάρχει. Ομοίως και τα αγγλικά στη συσκευή σε σχέση με την εφαρμογή μηνυμάτων. Αλλά επειδή η δική μου παραξενιά αφορά τη στρωτή λειτουργία, χωρίς σπασίματα και lag το one είναι απλά μονόδρομος στο Android. Ακόμα υλοποίηση out of the box χωρίς σπασίματα δεν έχω δει στη Samsung τόσο στο interface όσο και σε επιμέρους εφαρμογές όπως πχ οι επαφές. Αλλά όπως είπα όλα άπτονται της παραξενιάς του καθενός. Θα συμφωνήσω για το zero lag του One και θα είμαι άδικος αν δεν το παραδεχθώ ότι όντως το smoothness της κύλισης σε αυτό το κινητό είναι αψεγάδιαστη. Στα λοιπά όμως διαφωνώ φίλε μου και δεν είναι θέμα παραξενιάς να σου κρατάει π.χ. μία ολόκληρη γραμμή από την πολύτιμο διαθέσιμο χώρο της οθόνης για να μπαίνεις στο menu της εφαρμογής. Είναι απλά ανόητο.... τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο, από όποια πλευρά και αν το δεις... Απόδειξη ότι θα το αλλάξουν με την επικείμενη αναβάθμιση.. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Θα συμφωνήσω για το zero lag του One και θα είμαι άδικος αν δεν το παραδεχθώ ότι όντως το smoothness της κύλισης σε αυτό το κινητό είναι αψεγάδιαστη. Στα λοιπά όμως διαφωνώ φίλε μου και δεν είναι θέμα παραξενιάς να σου κρατάει π.χ. μία ολόκληρη γραμμή από την πολύτιμο διαθέσιμο χώρο της οθόνης για να μπαίνεις στο menu της εφαρμογής. Είναι απλά ανόητο.... τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο, από όποια πλευρά και αν το δεις... Απόδειξη ότι θα το αλλάξουν με την επικείμενη αναβάθμιση.. Έχει αλλάξει ήδη με παρατεταμένο πάτημα του home button για settings menu. Όσα αναφέρεις σου είπα παραπάνω δεν στέκουν τόσο γιατί πολύ απλά είναι software θέματα που λύνονται ή έχουν λυθεί ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Θα συμφωνήσω για το zero lag του One και θα είμαι άδικος αν δεν το παραδεχθώ ότι όντως το smoothness της κύλισης σε αυτό το κινητό είναι αψεγάδιαστη. Στα λοιπά όμως διαφωνώ φίλε μου και δεν είναι θέμα παραξενιάς να σου κρατάει π.χ. μία ολόκληρη γραμμή από την πολύτιμο διαθέσιμο χώρο της οθόνης για να μπαίνεις στο menu της εφαρμογής. Είναι απλά ανόητο.... τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο, από όποια πλευρά και αν το δεις... Απόδειξη ότι θα το αλλάξουν με την επικείμενη αναβάθμιση.. Το κουμπί μενού πρέπει να μπει μέσα στο interface όλων των εφαρμογών από την ice cream σύμφωνα με την οδηγία της Google. Όσο οι εταιρίες δεν αφαιρούν το hardware κουμπί (και κυρίως η Samsung που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο) τόσο δεν αναγκάζουν τους developers να συμμορφωθούν με την οδηγία, αλλά και αυξάνουν το fragmentation στην πλατφόρμα. Δε θα πω και μπράβο στη Samsung επειδή αδιαφορεί για τις οδηγίες και ξαφνικά την είδε ο καουμπόη του android. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 αν και δεν εχω τη συσκευη αλλα την εχει ενας φιλος μου και μου τη φερνει να του περναω custom rom κτλ εχω να πω οτι ολες οι ρομ που βασιζονται σε 4.2.2(γιατι και η android revolution και η trickdroid και πολλες αλλες βασιζονται σε αυτη την δοκιμαστικη εκδοση απο την htc που εχει διαρευσει) εχουν πολυ καλυτερη μπαταρια απο την στοκ.οποτε συμπεραινω οτι οση βελτιωση και να προσφερει το οτι ειναι custom rom η στοκ 4.2 οταν κυκλοφορησει επισημα θα εχει πολυ βελτιωμενη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Οποιος θελει να παρει ενα lag free τηλεφωνο να παρει Samsung και ειδικα Galaxy SIV.... :lol::lol::lol: Ανέκδοτο ημέρας βέβαια! :lol::lol::lol: Για λύπηση είναι το ταπερ! Ποτε θα εχουμε το 4.2.2 στο HTC ONE μας ? Οχι οτι το εχω ανάγκη αλλα πανω κατω να ξερω.... Edited June 27, 2013 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Finito η μπαταρία με την πρώτη φόρτιση ενώ είμαι με την Android Revolution HD 11.0. Ότι και να πω είναι λίγο..!! Το Power Saving mode μπήκε αυτόματα στο 13%. http://s12.postimg.org/iwbuhrnod/Screenshot_2013_06_27_20_17_56.png http://s12.postimg.org/ixlsb6pi5/Screenshot_2013_06_27_20_18_13.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Βασίλη μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν, μπράβο ελπίζω τώρα πλέον να το χαίρεσαι όπως του/σου αρμόζει. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Βασίλη μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν, μπράβο ελπίζω τώρα πλέον να το χαίρεσαι όπως του/σου αρμόζει. Πραγματικά, πλέον είμαι ανέλπιστα ευχαριστημένος με τη συσκευή και κάτι μέσα μου, μου λέει ότι θα μείνω για χρόνια στο Android μετά από 6 χρόνια στην Apple, μιας και η παραμετροποίηση που σου δίνει το πρώτο είναι απίστευτη! Μπορώ να πω, ότι τώρα αρχίζω να χαίρομαι τη συσκευή μου και νιώθω σαν να την αγόρασα σήμερα, τέτοιο ενθουσιασμό έχω. :) Κι ένα ακόμα screenshot, που στο κάτω μέρος δείχνει τον μέσο χρόνο μπαταρίας σε μια πλήρη φόρτιση. http://s22.postimg.org/xbg0tg4xd/Screenshot_2013_06_27_20_17_37.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts