gk1971 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Android Revolution HD αρχικά. Έχει κανείς να προτείνει καποια καλυτερη? μαλλον επεσες με τη μια στην καλυτερη! απο μπαταρια/υπερθερμανση πως πας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Android Revolution HD αρχικά. Έχει κανείς να προτείνει καποια καλυτερη? Κι εγώ αυτή έχω. Κατέβασα και την Trickdroid 7.5.0 και μπορεί να δοκιμάσω κι αυτή πριν καταλήξω. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 μαλλον επεσες με τη μια στην καλυτερη! απο μπαταρια/υπερθερμανση πως πας? Μπαταρία πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλα αλλα ακόμη είναι νωρίς. Γνώμη θα έχω σε καμιά εβδομάδα. Απο θερμοκρασίες δεν ειδα πάνω απο 42C με αρκετή χρήση (oxi gaming) Το θέμα ειναι επειδή ειναι αλουμίνιο την καταλαβένεις την θερμοκρασια. ( Αν και δεν εχω πρόβλημα γιατι έρχομαι απο HTC ONE X το οποίο ζεστενόταν εξήσου) Πιστεύω με μια θηκούλα δε θα καταλαβένω θερμοκρασία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Το blinkfeed δεν φεύγει παρά μόνο αν αλλάξεις launcher. Η αλήθεια είναι ότι για αρχή καλά κάνει και δεν φεύγει. Αν δεν την φας στη μούρη αναγκαστικά και δεν πειραματιστείς κατά πάσα πιθανότητα θα την απορρίψεις. Κι όμως είναι ένας ωραίος τρόπος να ενημερώνεσαι άμεσα κι αυτό είναι κάτι που ανακαλύπτεις σιγά σιγά. Απο τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ εγώ 2 δεν έχουν κουμπί μενού. Η εφαρμογή του facebook και το friends online (επίσης είναι η παλιά έκδοση του tapatalk και το trillian που αντικατέστησα με το imo γι αυτό το λόγο). Οι περισσότερες εφαρμογές που αξίζουν είναι σωστά σχεδιασμένες. Τέλος την επιλογή που λες θα τη δούμε στην 4.2. μα 4.2.2 έχει ήδη σε custom roms, εσύ λες για official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Πήγα στο storage και είδα ότι η κατηγορία other μου πιάνει 14gb περίπου... Συμβαίνει και σε άλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Πήγα στο storage και είδα ότι η κατηγορία other μου πιάνει 14gb περίπου... Συμβαίνει και σε άλλον? Αποθηκευτικός χωρος>άλλο 7.1 gb. Τι σκουπιδαριό έχει μέσα η συσκευή σου; Εγώ θα έκανα επαναφορά άμεσα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Πήγα στο storage και είδα ότι η κατηγορία other μου πιάνει 14gb περίπου... Συμβαίνει και σε άλλον? Κατέβασε το clean master https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jbGVhbm1hc3Rlci5tZ3VhcmQiXQ.. Πήγαινε ιστορικό και κανε ένα καθαρισμό με ότι σκουπιδαριό έχει μείνει. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Κατέβασε το clean master https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jbGVhbm1hc3Rlci5tZ3VhcmQiXQ.. Πήγαινε ιστορικό και κανε ένα καθαρισμό με ότι σκουπιδαριό έχει μείνει. Τελικά ήταν κάτι άλλο. Στην 4.2.2 μέσα στον φάκελο /data/media για κάποιο λόγο είχε τα περιεχόμενα της sdcard μου. Τα διέγραψα και οκ. Τώρα όσον αφορά τις εντυπώσεις μου για την συσκευή. Οθόνη:9 Κάμερα:8 Μπαταρία:8 Design:10! Sense v5: 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά εμένα το δικό μου μου κάνει κατά καιρούς τελευταία κάτι κουλά... Συγκεκριμένα κάποιες φορές (όχι πάντα) όταν χτυπάει κλίση και σκρολάρω το πράσινο κουμπί να απαντήσω, εξακολουθεί να παραμένει κλειδωμένη η οθόνη με την εικόνα του καλούντος και να χτυπάει κανονικά. Μόνο όταν αντί για το πράσινο σκρολάρω το εικονίδιο του λουκέτου απαντάει στην κλίση.. Έχει τύχει σε άλλον? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδια εχετε να προτεινετε κανεναν καλο broswer? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδια εχετε να προτεινετε κανεναν καλο broswer? Τον stock :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Τον stock :-) Πραγματικά... Τρέχει σαν τρελός, έχει τέλειο text reflow, υποστήριξη flash, σωστό render. Τι άλλο να ζητήσεις; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Eκτός από τον στοκ, αν θες να δοκιμάσεις δες: Chrome, Firefox (αυτοί βολεύουν ειδικά αν χρησιμοποιείς και στο PC τους ίδιους) και φυσικά τον Dolphin. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τον Firefox γιατί μετέφερα τα δεδομένα μου από το PC μου, αλλιώς κι ο στοκ είναι μια χαρά (μην σου πω και καλύτερος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πραγματικά... Τρέχει σαν τρελός, έχει τέλειο text reflow, υποστήριξη flash, σωστό render. Τι άλλο να ζητήσεις; Ετσι ακριβως. Ειναι ο καλύτερος browser σε Android που έχω χρησιμοποιήσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 +1 για τον stock browser ;-) Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Καλησπερα παιδεια...Σημερα ρωτησα την HTC,αλλα στο προφιλ του facebook,αν γινεται μετα απο καιρο,αν χαλασει η μπαταρια ή αν μειωθει κατα πολυ η ζωη της μπαταριας,να αλλαχτει απο την εταιρεια...Και με απαντησαν οτι και φυσικα γινεται...Σε πολλα ομως site,ξενα κυριως,λενε οτι η μπαταρια δεν μπορει να αλλαχτει...Μηπως γνωριζεται κατι παραπανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Καλησπερα παιδεια...Σημερα ρωτησα την HTC,αλλα στο προφιλ του facebook,αν γινεται μετα απο καιρο,αν χαλασει η μπαταρια ή αν μειωθει κατα πολυ η ζωη της μπαταριας,να αλλαχτει απο την εταιρεια...Και με απαντησαν οτι και φυσικα γινεται...Σε πολλα ομως site,ξενα κυριως,λενε οτι η μπαταρια δεν μπορει να αλλαχτει...Μηπως γνωριζεται κατι παραπανω?? Δε κατάλαβενω τι ψύχωση έχετε μερικοί με την μπαταρία. Για να αρχίσει να χαλάει η μπαταρία πρέπει να περάσει από ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορτίσεις... Δηλαδή να έχεις την συσκευή 2 χρόνια τουλάχιστον και να την φορτίζεις κάθε μέρα. Ποίος από εμάς κρατάει πάνω από 2 χρόνια συσκευή? Φαντάζομαι ένα πολύ μικρό ποσοστό... Αυτο που θέλω να πω είναι αν η μπαταρία χαλάσει έτσι ξαφνικά θα είναι μάλλον από υγρασία που θα την εντοπίσουν στο service και θα σου πουν ότι δε το καλύπτει η εγγύηση , οπότε μην αγχωνεσε :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Κοιταξε...Εγω προσωπικα τα κινητα μου τα κραταω οντως 2 και 3 χρονια και με λιγα λογια οσο παει το κινητο...Και μ'αυτο συγκεκριμενα εχω σκοπο να το κρατησω 3 χρονια σιγουρα...Οποτε ειναι λογικο η ζωη της μπαταριας να μειωθει κατα πολυ....Και ναι το κινητο το χρησιμοποιω αρκετα οποτε η 1 φορτιση την ημερα ειναι σιγουρη....Μην πω και παραπανω...Οποτε με ενδιαφερει αρκετα το αν μπορω στο μελλον να την αλλαξω,παρα σαν ψυχωση...Και δεν εχω θεμα να πληρωσω ωστε να μουν την αλλαξουν...Εκτος και αν αξιζει τοοοοσο οσο θα κανει ενα καινουριο κινητο....Τεσπα...Επειδη δεν με απαντησες...Να φανταστω οτι δεν γνωριζεις..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μολις επικοινωνησα με την HTC απο το site τους...Και με μεγαλη μου χαρα με ανακοινωσαν οτι η μπαταρια του One μπορει να αλλαχτει απτο service τους...Μετα τους ρωτησα αν μπορουσαν να με πουν ποσο κοστιζει η αλλαγη,...Αλλα δυστυχως δεν μπορουσαν να με απαντησουν...Τουλαχιστον ο συγκεκριμενος με τον οποιο μιλησα...Ελπιζω αυτο να μην σημαινει οτι κοστιζει ΠΟΛΛΑ!!!!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μολις επικοινωνησα με την HTC απο το site τους...Και με μεγαλη μου χαρα με ανακοινωσαν οτι η μπαταρια του One μπορει να αλλαχτει απτο service τους...Μετα τους ρωτησα αν μπορουσαν να με πουν ποσο κοστιζει η αλλαγη,...Αλλα δυστυχως δεν μπορουσαν να με απαντησουν...Τουλαχιστον ο συγκεκριμενος με τον οποιο μιλησα...Ελπιζω αυτο να μην σημαινει οτι κοστιζει ΠΟΛΛΑ!!!!:X Η μπαταρία δε νομίζω να κοστίζει πολλά άλλα όπως γνωρίζεις το service της HTC στο Ελλάδα είναι τραγικό... Μπορεί τα εργατικά να έχουν ίδια τιμή με τη μπαταρία που λέει ο λόγος. Anyways :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μολις επικοινωνησα με την HTC απο το site τους...Και με μεγαλη μου χαρα με ανακοινωσαν οτι η μπαταρια του One μπορει να αλλαχτει απτο service τους...Μετα τους ρωτησα αν μπορουσαν να με πουν ποσο κοστιζει η αλλαγη,...Αλλα δυστυχως δεν μπορουσαν να με απαντησουν...Τουλαχιστον ο συγκεκριμενος με τον οποιο μιλησα...Ελπιζω αυτο να μην σημαινει οτι κοστιζει ΠΟΛΛΑ!!!!:X Η συσκευή είναι σαν όλες τις άλλες. Σπάει η οθόνη αλλάζεται. Χαλάει το σώμα αλλάζεται. Χαλάει η μπαταρία αλλάζεται. Μη σας ανησυχεί το αν αλλά το πόσο και το πως. Διάβασα διάφορα αλλά για το θέμα δύο είναι σχετικά και δυστυχώς και τα 2 αρνητικά. Το πρώτο που διάβασα είναι ότι η htc θα κάνει προσπάθειες ώστε να κρατήσει το κόστος της αλλαγής μπαταρίας κάτω από τα εκατό ευρώ (δολάρια αλλά το ίδιο είναι πλέον) που απλά είναι ΠΟΛΛΑ. Το δεύτερο είναι ότι κάποιος έδωσε τη συσκευή του για επισκευή σπασμένου τζαμιού κάμερας. Όταν του το έδωσαν πίσω ήταν μεν επισκευασμένο αλλά με φανερά σημάδια κακομεταχείρισης. Το συμπέρασμα ήταν ότι ακόμα μάλλον είναι νωρίς και δεν έχουν εκπαιδευτεί σωστά οι τεχνίτες του σέρβις, οπότε για κανένα τρίμηνο φροντίστε να μην πάθει τίποτα η συσκευή που να θέλει σέρβις. Τέλος ειδικά για την μπαταρία να πω ότι η τεχνολογία της εξασφαλίζει σχεδόν διπλάσια διάρκεια ζωής (όχι χρήσης) από τι απλές λιθίου. Οπότε υπάρχει ένα καλό ενδεχόμενο στα 2 χρόνια να μην έχουμε μεγάλες απώλειες. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Λογικά πρέπει να έχει επιλογή "delete from server" κάπου στις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Ψάξτο λίγο. Καλησπέρ, το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα, τα σβήνω από το κινητό και στον υπολογιστή παραμένουν αδιάβαστα... Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Είχα στην αρχή πρόβλημα με κάποια έτοιμα αρχεία Word και κατέβασα ένα άλλο πρόγραμμα, αλλά για αρχεία Excel βρισκω καλύτερο αυτό που είχε. Έχω όμως ήδη δηλώσει προεπιλογή να ανοίγει και τα Excel με το νέο πρόγραμμα οπότε δεν με ρωτάει με ποιο να τα ανοίξει. Υπάρχει κάπου η επιλογή να αλλάξω την δήλωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Είχα στην αρχή πρόβλημα με κάποια έτοιμα αρχεία Word και κατέβασα ένα άλλο πρόγραμμα, αλλά για αρχεία Excel βρισκω καλύτερο αυτό που είχε. Έχω όμως ήδη δηλώσει προεπιλογή να ανοίγει και τα Excel με το νέο πρόγραμμα οπότε δεν με ρωτάει με ποιο να τα ανοίξει. Υπάρχει κάπου η επιλογή να αλλάξω την δήλωση; Ρυθμίσεις-εφαρμογές-εκκαθάριση προεπιλογών. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Εχω προσεξει οτι καποιες φορες χανει τη συνδεση με το δικτυο (wifi) του σπιτιου μου, και ειτε ξανασυνδεεται μονο του, ειτε το κανω εγω χειροκινητα. Σας συμβαινει κι εσας αυτο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts