gabroulis1970 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 παιδια usb host enable δεν εχει το κινητο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 gabroulis1970;4737765]παιδια usb host enable δεν εχει το κινητο ; Για σύνδεσε ένα φλασάκι ;-) Τώρα άνοιξε έναν file explorer και πήγαινε στο root -> storage. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Δλδ εμας που γραφει T-MOB101 δεν μπορουμε να λαβουμε αναβαθμιση σε 4.2.2? Αυτο το unlock bootloader γινεται ευκολα? Εχεις συνεπειες μετα στην εγγυηση? Θα την λαβουμε μονο οταν την βγαλει η tmobile, οχι η htc. Το unlock γινεται σχετικα ευκολα, πρεπει να κανεις εγγραφη στο htcdev και απο εκει και περα ακολουθεις την διαδικασια. Υπαρχουν αρκετοι οδηγοι στο xda που σε καθοδηγουν. Τωρα για την εγγυηση δεν ειμαι σιγουρος τι ισχυει, νομιζω οτι χανεται αν κανεις unlock, δεν ξερω τι γινεται στην περιπτωση που θα κανεις relock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Κανείς όσον αφορά τα μηνύματα και τους 160 χαρακτήρες; :) Με την κουβέντα περί branded και μη, χάθηκε η ερώτηση μου. Κανείς; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Με την κουβέντα περί branded και μη, χάθηκε η ερώτηση μου. Κανείς; :) Το θέμα δεν είναι μόνο τα μικρά αλλά και τα τονισμένα κεφάλαια. Και τα δύο θεωρούνται ειδικοί χαρακτήρες. Θα πρέπει λοιπόν να διαλέγεις τις προτεινόμενες λέξεις στα κεφαλαία και χωρίς οξείες. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 http://m.cnet.com/news/episode-40-road-tripping-and-torture-testing-the-htc-one/57587588 Νερό, πτώση και μπάρμπεκιου. Υ.Γ. δεν είδα ότι και το προηγούμενο ποστ ήταν δικό μου. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Για σύνδεσε ένα φλασάκι ;-) Τώρα άνοιξε έναν file explorer και πήγαινε στο root -> storage. φιλε μου καλημερα. θελω να συνδεσω αυτο http://www.tivizen.com/icube/pico/ και μου λεει μη υποατηριζομενο εξαρτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Το πρόβλημα με τα SMS 70 Ελληνικών χαρακτήρων δημιουργείται επειδή είχα την γλώσσα συστήματος στα Αγγλικά (το μενού του κινητού δηλαδή). Με το που έβαλα τα Ελληνικά σαν γλώσσα συστήματος μπόρεσα να στείλω κατευθείαν 160 Ελληνικούς χαρακτήρες. Τι μ@λακία αυτό..με το iPhone δεν είχα τέτοιο θέμα... Υπάρχει τρόπος να έχουμε Αγγλικά σαν μενού και 160 Ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα; Επίσης το Τ9 πως απενεργοποιείται; Edited June 5, 2013 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Και μια φωτο στο auto απο το one. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Πλάκα κάνεις... έτσι; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Πλάκα κάνεις... έτσι; Πριν απο λίγο την τραβηξα στην Παργα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Το πρόβλημα με τα SMS 70 Ελληνικών χαρακτήρων δημιουργείται επειδή είχα την γλώσσα συστήματος στα Αγγλικά (το μενού του κινητού δηλαδή). Με το που έβαλα τα Ελληνικά σαν γλώσσα συστήματος μπόρεσα να στείλω κατευθείαν 160 Ελληνικούς χαρακτήρες. Τι μ@λακία αυτό..με το iPhone δεν είχα τέτοιο θέμα... Υπάρχει τρόπος να έχουμε Αγγλικά σαν μενού και 160 Ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα; Επίσης το Τ9 πως απενεργοποιείται; Ναι το είχαμε συζητήσει για τα sms και τα ελληνικα,μερικά posts πιο πίσω.Αν θες απενεργοποίηση του t9 μήπως πρέπει να ξετικαρεις το Trace keyboard από το settings-language and keyboard-HTC sense input; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ναι το είχαμε συζητήσει για τα sms και τα ελληνικα,μερικά posts πιο πίσω.Αν θες απενεργοποίηση του t9 μήπως πρέπει να ξετικαρεις το Trace keyboard από το settings-language and keyboard-HTC sense input; Τώρα το παρατήρησα και εγώ στο δικό μου... :happy: ΈΧω το μενού Αγγλικά και μόλις πάω να γράψω μήνυμα κατευθείαν μου στέλνει με 70 χαρακτήρες... Ευτυχώς που υπάρχει και το whatsup!! :cool: Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Και μια φωτο στο auto απο το one. perfect photo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Στο προηγούμενο κινητο μου ανεβαζα φωτογραφιες κατευθειαν στον server tapatalk, τωρα μου πεταει μυνημα οτι δεν μπορω να ανεβασω εκει πλεον. Ξερετε τι μπορει να φταιει? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Μια γρηγορη ερωτηση: ενω οταν παιζω ενα ringtone απο τον music player ενεργοποιειται το Beatsaudio και ακουγεται τρομερα, οταν το σεταρω ringtone και με καλεσει καποιος, η ποιοτητα του πεφτει αρκετα γιατι δεν ειναι ενεργοποιημενο το beatsaudio. Υπαρχει τροπος να ενεργοποιηθει την ωρα της κλησης; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Στο προηγούμενο κινητο μου ανεβαζα φωτογραφιες κατευθειαν στον server tapatalk, τωρα μου πεταει μυνημα οτι δεν μπορω να ανεβασω εκει πλεον. Ξερετε τι μπορει να φταιει? Ok το βρηκα, αφου ξαναεσκασα 1.50 ευρω για unlimited photos again. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 http://connect.dpreview.com/post/8068966118/htc-one-camera-review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλησπέρες. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος, αλλά έχω το εξής θέμα: Έχω στο κράνος συνδεμένο το Interphone F5 (Bluetooth). Υποστηρίζει φωνητικές εντολές, αρκεί να υποστηρίζονται από το τηλέφωνο. Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα, Desire HD, μόλις πατούσα το κουμπί voice command μου έλεγε "Not supported by phone". Στο One πλέον, μου γράφει στην οθόνη προετοιμασία και περιμένει εκεί χωρίς να κάνει τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα ; Δεν θέλω να έχω πρόσβαση στις επαφές, μια και δεν γίνεται εφόσον είναι στα Ελληνικά, αλλά να του λέω "call 2101234567" και να καλεί. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων. Edit: btw κοίταξα το CID και είναι HTC_304. Το τηλέφωνο το πήρα από Vodafone. Στέκει ; Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλησπέρες. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος, αλλά έχω το εξής θέμα: Έχω στο κράνος συνδεμένο το Interphone F5 (Bluetooth). Υποστηρίζει φωνητικές εντολές, αρκεί να υποστηρίζονται από το τηλέφωνο. Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα, Desire HD, μόλις πατούσα το κουμπί voice command μου έλεγε "Not supported by phone". Στο One πλέον, μου γράφει στην οθόνη προετοιμασία και περιμένει εκεί χωρίς να κάνει τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα ; Δεν θέλω να έχω πρόσβαση στις επαφές, μια και δεν γίνεται εφόσον είναι στα Ελληνικά, αλλά να του λέω "call 2101234567" και να καλεί. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων. Edit: btw κοίταξα το CID και είναι HTC_304. Το τηλέφωνο το πήρα από Vodafone. Στέκει ; Κι εγω την F5 εχω φιλε, αλλα δεν την εχω σεταρει ακομα με το one. Μολις το κανω θα ενημερωσω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ναι το είχαμε συζητήσει για τα sms και τα ελληνικα,μερικά posts πιο πίσω.Αν θες απενεργοποίηση του t9 μήπως πρέπει να ξετικαρεις το Trace keyboard από το settings-language and keyboard-HTC sense input; Ευχαριστώ για την απάντηση, τελικά ήταν μέσα στο HTC Sense Input > Advanced > ξετικάρεις το Word Prediction. Τί να κάνω..δε μπορώ να έχω Ελληνικό μενού...τρελαίνομαι...κρατάω το Αγγλικό μενού και θα στέλνω μηνύματα 160 λατινικών χαρακτήρων χωρίς Τ9..!! Μεγάλη φόλα αυτό όμως, από ένα κινητό 700 ευρώ να μην έχεις αυτό το υπερ-απλό, Αγγλικό μενού και SMS 160 Ελληνικών χαρακτήρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση, τελικά ήταν μέσα στο HTC Sense Input > Advanced > ξετικάρεις το Word Prediction. Τί να κάνω..δε μπορώ να έχω Ελληνικό μενού...τρελαίνομαι...κρατάω το Αγγλικό μενού και θα στέλνω μηνύματα 160 λατινικών χαρακτήρων χωρίς Τ9..!! Μεγάλη φόλα αυτό όμως, από ένα κινητό 700 ευρώ να μην έχεις αυτό το υπερ-απλό, Αγγλικό μενού και SMS 160 Ελληνικών χαρακτήρων... δοκιμασε..μυνηματα-ρυθμισεις-μυνηματα κειμενου-ελληνικη κωδικοποιηση 7bit! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) δοκιμασε..μυνηματα-ρυθμισεις-μυνηματα κειμενου-ελληνικη κωδικοποιηση 7bit! Μα για να γίνει αυτό πρέπει να γυρίσει τη γλώσσα του τηλεφώνου στα ελληνικά (μενού κτλ) που δεν θέλει @bill_viber Το οποίο (Word Prediction) για να απενεργοποιηθεί πρέπει να ξετικάρεις το trace keyboard.Βρε τί μαθαίνει ο άνθρωπος!!!Είναι κάπως περίεργο θα έλεγα :lol: Να είσαι καλά :) Edited June 5, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Μα για να γίνει αυτό πρέπει να γυρίσει τη γλώσσα του τηλεφώνου στα ελληνικά (μενού κτλ) που δεν θέλει @bill_viber Το οποίο (Word Prediction) για να απενεργοποιηθεί πρέπει να ξετικάρεις το trace keyboard.Βρε τί μαθαίνει ο άνθρωπος!!!Είναι κάπως περίεργο θα έλεγα :lol: Να είσαι καλά :) αχα..ελεγα απλως αν το γυρνουσε στα Αγγλικα και ειχε την επιλογη να γυρισει παλι σε 7bit αντι 16bit..! περιεργο παντως.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Περίεργο κι ενοχλητικό πολύ μιας και χρησιμοποιώ κατά κόρον τα SMS επί καθημερινής βάσης. Μέχρι στιγμής άξιζε η μετάβασή μου απ'το iPhone 5, με το μοναδικό μελανό σημείο που το iPhone τα πήγαινε περίφημα αυτό των μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts