Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

gabroulis1970;4737765]παιδια usb host enable δεν εχει το κινητο ;

Για σύνδεσε ένα φλασάκι ;-)

Τώρα άνοιξε έναν file explorer και πήγαινε στο root -> storage.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Δλδ εμας που γραφει T-MOB101 δεν μπορουμε να λαβουμε αναβαθμιση σε 4.2.2?

Αυτο το unlock bootloader γινεται ευκολα? Εχεις συνεπειες μετα στην εγγυηση?

Θα την λαβουμε μονο οταν την βγαλει η tmobile, οχι η htc.

Το unlock γινεται σχετικα ευκολα, πρεπει να κανεις εγγραφη στο htcdev και απο εκει και περα ακολουθεις την διαδικασια. Υπαρχουν αρκετοι οδηγοι στο xda που σε καθοδηγουν. Τωρα για την εγγυηση δεν ειμαι σιγουρος τι ισχυει, νομιζω οτι χανεται αν κανεις unlock, δεν ξερω τι γινεται στην περιπτωση που θα κανεις relock.

Κανείς όσον αφορά τα μηνύματα και τους 160 χαρακτήρες; :)

Με την κουβέντα περί branded και μη, χάθηκε η ερώτηση μου.

Κανείς; :)

129026.png?1640591734

Με την κουβέντα περί branded και μη, χάθηκε η ερώτηση μου.

Κανείς; :)

Το θέμα δεν είναι μόνο τα μικρά αλλά και τα τονισμένα κεφάλαια. Και τα δύο θεωρούνται ειδικοί χαρακτήρες. Θα πρέπει λοιπόν να διαλέγεις τις προτεινόμενες λέξεις στα κεφαλαία και χωρίς οξείες.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

http://m.cnet.com/news/episode-40-road-tripping-and-torture-testing-the-htc-one/57587588

Νερό, πτώση και μπάρμπεκιου.

Υ.Γ. δεν είδα ότι και το προηγούμενο ποστ ήταν δικό μου.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Για σύνδεσε ένα φλασάκι ;-)

Τώρα άνοιξε έναν file explorer και πήγαινε στο root -> storage.

φιλε μου καλημερα.

θελω να συνδεσω αυτο

http://www.tivizen.com/icube/pico/

και μου λεει μη υποατηριζομενο εξαρτημα.

Το πρόβλημα με τα SMS 70 Ελληνικών χαρακτήρων δημιουργείται επειδή είχα την γλώσσα συστήματος στα Αγγλικά (το μενού του κινητού δηλαδή).

Με το που έβαλα τα Ελληνικά σαν γλώσσα συστήματος μπόρεσα να στείλω κατευθείαν 160 Ελληνικούς χαρακτήρες.

Τι μ@λακία αυτό..με το iPhone δεν είχα τέτοιο θέμα...

Υπάρχει τρόπος να έχουμε Αγγλικά σαν μενού και 160 Ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα;

Επίσης το Τ9 πως απενεργοποιείται;

Edited by bill_viper

129026.png?1640591734

Πλάκα κάνεις... έτσι;

Πριν απο λίγο την τραβηξα στην Παργα.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Το πρόβλημα με τα SMS 70 Ελληνικών χαρακτήρων δημιουργείται επειδή είχα την γλώσσα συστήματος στα Αγγλικά (το μενού του κινητού δηλαδή).

Με το που έβαλα τα Ελληνικά σαν γλώσσα συστήματος μπόρεσα να στείλω κατευθείαν 160 Ελληνικούς χαρακτήρες.

Τι μ@λακία αυτό..με το iPhone δεν είχα τέτοιο θέμα...

Υπάρχει τρόπος να έχουμε Αγγλικά σαν μενού και 160 Ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα;

Επίσης το Τ9 πως απενεργοποιείται;

Ναι το είχαμε συζητήσει για τα sms και τα ελληνικα,μερικά posts πιο πίσω.Αν θες απενεργοποίηση του t9 μήπως πρέπει να ξετικαρεις το Trace keyboard από το settings-language and keyboard-HTC sense input;

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ναι το είχαμε συζητήσει για τα sms και τα ελληνικα,μερικά posts πιο πίσω.Αν θες απενεργοποίηση του t9 μήπως πρέπει να ξετικαρεις το Trace keyboard από το settings-language and keyboard-HTC sense input;

Τώρα το παρατήρησα και εγώ στο δικό μου... :happy:

ΈΧω το μενού Αγγλικά και μόλις πάω να γράψω μήνυμα κατευθείαν μου στέλνει με 70 χαρακτήρες... Ευτυχώς που υπάρχει και το whatsup!! :cool:

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Στο προηγούμενο κινητο μου ανεβαζα φωτογραφιες κατευθειαν στον server tapatalk, τωρα μου πεταει μυνημα οτι δεν μπορω να ανεβασω εκει πλεον.

Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Μια γρηγορη ερωτηση: ενω οταν παιζω ενα ringtone απο τον music player ενεργοποιειται το Beatsaudio και ακουγεται τρομερα, οταν το σεταρω ringtone και με καλεσει καποιος, η ποιοτητα του πεφτει αρκετα γιατι δεν ειναι ενεργοποιημενο το beatsaudio. Υπαρχει τροπος να ενεργοποιηθει την ωρα της κλησης;

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Στο προηγούμενο κινητο μου ανεβαζα φωτογραφιες κατευθειαν στον server tapatalk, τωρα μου πεταει μυνημα οτι δεν μπορω να ανεβασω εκει πλεον.

Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Ok το βρηκα, αφου ξαναεσκασα 1.50 ευρω για unlimited photos again.

Καλησπέρες.

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος, αλλά έχω το εξής θέμα:

Έχω στο κράνος συνδεμένο το Interphone F5 (Bluetooth).

Υποστηρίζει φωνητικές εντολές, αρκεί να υποστηρίζονται από το τηλέφωνο.

Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα, Desire HD, μόλις πατούσα το κουμπί voice command μου έλεγε "Not supported by phone".

Στο One πλέον, μου γράφει στην οθόνη προετοιμασία και περιμένει εκεί χωρίς να κάνει τίποτα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα ;

Δεν θέλω να έχω πρόσβαση στις επαφές, μια και δεν γίνεται εφόσον είναι στα Ελληνικά, αλλά να του λέω "call 2101234567" και να καλεί.

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Edit: btw κοίταξα το CID και είναι HTC_304.

Το τηλέφωνο το πήρα από Vodafone. Στέκει ;

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Καλησπέρες.

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος, αλλά έχω το εξής θέμα:

Έχω στο κράνος συνδεμένο το Interphone F5 (Bluetooth).

Υποστηρίζει φωνητικές εντολές, αρκεί να υποστηρίζονται από το τηλέφωνο.

Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα, Desire HD, μόλις πατούσα το κουμπί voice command μου έλεγε "Not supported by phone".

Στο One πλέον, μου γράφει στην οθόνη προετοιμασία και περιμένει εκεί χωρίς να κάνει τίποτα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα ;

Δεν θέλω να έχω πρόσβαση στις επαφές, μια και δεν γίνεται εφόσον είναι στα Ελληνικά, αλλά να του λέω "call 2101234567" και να καλεί.

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Edit: btw κοίταξα το CID και είναι HTC_304.

Το τηλέφωνο το πήρα από Vodafone. Στέκει ;

Κι εγω την F5 εχω φιλε, αλλα δεν την εχω σεταρει ακομα με το one.

Μολις το κανω θα ενημερωσω.

Ευχαριστώ για την απάντηση, τελικά ήταν μέσα στο HTC Sense Input > Advanced > ξετικάρεις το Word Prediction.

Τί να κάνω..δε μπορώ να έχω Ελληνικό μενού...τρελαίνομαι...κρατάω το Αγγλικό μενού και θα στέλνω μηνύματα 160 λατινικών χαρακτήρων χωρίς Τ9..!!

Μεγάλη φόλα αυτό όμως, από ένα κινητό 700 ευρώ να μην έχεις αυτό το υπερ-απλό, Αγγλικό μενού και SMS 160 Ελληνικών χαρακτήρων...

129026.png?1640591734

Ευχαριστώ για την απάντηση, τελικά ήταν μέσα στο HTC Sense Input > Advanced > ξετικάρεις το Word Prediction.

Τί να κάνω..δε μπορώ να έχω Ελληνικό μενού...τρελαίνομαι...κρατάω το Αγγλικό μενού και θα στέλνω μηνύματα 160 λατινικών χαρακτήρων χωρίς Τ9..!!

Μεγάλη φόλα αυτό όμως, από ένα κινητό 700 ευρώ να μην έχεις αυτό το υπερ-απλό, Αγγλικό μενού και SMS 160 Ελληνικών χαρακτήρων...

δοκιμασε..μυνηματα-ρυθμισεις-μυνηματα κειμενου-ελληνικη κωδικοποιηση 7bit!

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

δοκιμασε..μυνηματα-ρυθμισεις-μυνηματα κειμενου-ελληνικη κωδικοποιηση 7bit!

Μα για να γίνει αυτό πρέπει να γυρίσει τη γλώσσα του τηλεφώνου στα ελληνικά (μενού κτλ) που δεν θέλει

@bill_viber Το οποίο (Word Prediction) για να απενεργοποιηθεί πρέπει να ξετικάρεις το trace keyboard.Βρε τί μαθαίνει ο άνθρωπος!!!Είναι κάπως περίεργο θα έλεγα :lol: Να είσαι καλά :)

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μα για να γίνει αυτό πρέπει να γυρίσει τη γλώσσα του τηλεφώνου στα ελληνικά (μενού κτλ) που δεν θέλει

@bill_viber Το οποίο (Word Prediction) για να απενεργοποιηθεί πρέπει να ξετικάρεις το trace keyboard.Βρε τί μαθαίνει ο άνθρωπος!!!Είναι κάπως περίεργο θα έλεγα :lol: Να είσαι καλά :)

αχα..ελεγα απλως αν το γυρνουσε στα Αγγλικα και ειχε την επιλογη να γυρισει παλι σε 7bit αντι 16bit..!

περιεργο παντως..

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Περίεργο κι ενοχλητικό πολύ μιας και χρησιμοποιώ κατά κόρον τα SMS επί καθημερινής βάσης. Μέχρι στιγμής άξιζε η μετάβασή μου απ'το iPhone 5, με το μοναδικό μελανό σημείο που το iPhone τα πήγαινε περίφημα αυτό των μηνυμάτων.

129026.png?1640591734