tsiftsism Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Μη με ρωτας πώς και τί με το morelocale :D:D:D Βρισκω απαραδεκτη την ελληνικη μεταφραση του android στο μενου,συνεπως αγγλικα και παλι αγγλικα (αφου τα κατεχω :D )....η ποσοτητα των λεξεων σε sms δεν με πολυνοιαζει Άσε, οι μεταφράσεις είναι ό,τι να 'ναι. Για να πάρετε μια γεύση, στο Nexus έγραφαν ό,τι αντί για 'phone charged' μόλις φόρτιζε η μπαταρία έδειχνε 'το τηλέφωνο χρεώθηκε' και κάτι αλλά τέτοια κουφά που δεν τα θυμάμαι. :p Σε ό,τι έχει να κάνει με συσκευές όπου έχουν μενού, αγγλικά και πάλι αγγλικά. Είναι και ποιο εύκολο να βγεις απαντήσεις σε τυχών προβλήματα, στο internet. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Άσε, οι μεταφράσεις είναι ό,τι να 'ναι. Για να πάρετε μια γεύση, στο Nexus έγραφαν ό,τι αντί για 'phone charged' μόλις φόρτιζε η μπαταρία έδειχνε 'το τηλέφωνο χρεώθηκε' και κάτι αλλά τέτοια κουφά που δεν τα θυμάμαι. :p Σε ό,τι έχει να κάνει με συσκευές όπου έχουν μενού, αγγλικά και πάλι αγγλικά. Είναι και ποιο εύκολο να βγεις απαντήσεις σε τυχών προβλήματα, στο internet. Με το morelocale2 δεν έχω τέτοια προβλήματα... Προτιμώ αγγλικο μενου αλλά δεν έχω βρει τρόπο να έχω την ίδια στιγμή ελληνικά στο navigon...οπότε,αναγκαστικά,είμαι με ελληνικά στο κινητό Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Με το morelocale2 δεν έχω τέτοια προβλήματα... Προτιμώ αγγλικο μενου αλλά δεν έχω βρει τρόπο να έχω την ίδια στιγμή ελληνικά στο navigon...οπότε,αναγκαστικά,είμαι με ελληνικά στο κινητό Όπως έγραψα νωρίτερα, όλες μου οι συσκευές είναι με αγγλικά. Είχα παλιότερα το Navigon στο Desire και είχα σίγουρα ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο, αλλά δεν το έχω τώρα για να δοκιμάσω. Αυτή τη στιγμή έχω τα Sygic και iGO, τα οποία και αυτά έχουν ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο άσχετα από την αγγλική γλώσσα του Nexus 4. Μήπως έχει κάποια ρύθμιση το Navigon που πρέπει να αλλάξεις; Δε νομίζω να έχει αλλάξει τόσο με τα updates, και να αφαίρεσαν τέτοιου είδους ρύθμιση.. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Όπως έγραψα νωρίτερα, όλες μου οι συσκευές είναι με αγγλικά. Είχα παλιότερα το Navigon στο Desire και είχα σίγουρα ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο, αλλά δεν το έχω τώρα για να δοκιμάσω. Αυτή τη στιγμή έχω τα Sygic και iGO, τα οποία και αυτά έχουν ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο άσχετα από την αγγλική γλώσσα του Nexus 4. Μήπως έχει κάποια ρύθμιση το Navigon που πρέπει να αλλάξεις; Δε νομίζω να έχει αλλάξει τόσο με τα updates, και να αφαίρεσαν τέτοιου είδους ρύθμιση.. Το ξαναδοκιμασα τώρα και δεν έχει επιλογή για ελληνικά μέσα στην ίδια εφαρμογή...το γυρίζει σε ότι γλώσσα έχει το κινητό...:( Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Η επιλογή για unicode στις ρυθμισεις των sms εμφανίζεται μόνο όταν η γλώσσα του συστήματος είναι ελληνικά. Σχετικά με τον ηχο που ρώτησε ενας φιλος πιο πριν, πιστεύω ότι είναι από τα κορυφαία που εχω ακούσει. Τα ακουστικά που συνοδεύουν θα σας φανούν από πάγκο (μάλλον ειναι ο,τι πιο κακόγουστο εχει σχεδιάσει η HTC). Αλλά όση ομορφιά τους λείπει τόσο καταπληκτικο ήχο βγάζουν. Ειναι η πρωτη φορά που ενθουσιάστικα με ψείρες. Φανατικός της κάσκας -λόγω dj προϊστορίας- παραδέχομαι οτι το αποτέλεσμα ειναι απίστευτο. Μόλις όμως συνέδεσα ενα ζευγάρι sony... τα πράγματα εγιναν επικίνδυνα ;-) .Σου βγάζει και προειδοποίηση στην οθόνη. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 καλημερες!ξερουμε αν το ονε θα κυκλοφορησει στην ελλαδα σε μαυρο χρωμα και αν θα αργησει να ερθει? Παράθεση Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Θα βάλει κανείς ξεκλείδωτος την 4.2.2 ή θα πρέπει να πάω να αγοράσω one για να δω μόνος; :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Θα βάλει κανείς ξεκλείδωτος την 4.2.2 ή θα πρέπει να πάω να αγοράσω one για να δω μόνος; :D Συμφωνώ (αν κι εγώ το έχω από εχθές, αλλά το σκέφτομαι να το ξεκλειδώσω, επειδή κάποιοι υποστηρίζουν πως η 4.2.2 έχει ακόμη προβληματακια). Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Όσοι διαθέτουν την διεθνή, “ξεκλείδωτη” έκδοση του HTC One, μπορούν να αναβαθμίσουν το λογισμικό στην έκδοση Android v4.2.2. Παιδιά τι εννοεί ο ποιητής ??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Όσοι διαθέτουν την διεθνή, “ξεκλείδωτη” έκδοση του HTC One, μπορούν να αναβαθμίσουν το λογισμικό στην έκδοση Android v4.2.2. Παιδιά τι εννοεί ο ποιητής ??? Οτι βγηκε η 4.2.2 για τα unbranded One ? Που το ειδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Οτι βγηκε η 4.2.2 για τα unbranded One ? Που το ειδες; http://www.digitallife.gr/international-htc-one-gets-android422-105410 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Οταν λεει οτι ειναι μονο για ξεκλειδωτα HTC ONE (unbranded) τι θελει να πει ο ποιητης ρε παιδια ? Τα δικα μας HTC ONE ειναι κλειδωμενα δηλαδη ? Εληνικης αντιπροσωπειας εχω αγορασει και εσταξα 730 ευρω (ενω μπορουσα να το παρω 630 απο scroutzο-μαγαζα).... γιατι να ειναι κλειδωμενο ? Edited June 2, 2013 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Οταν λεει οτι ειναι μονο για ξεκλειδωτα HTC ONE (unbranded) τι θελει να πει ο ποιητης ρε παιδια ? Τα δικα μας HTC ONE ειναι κλειδωμενα δηλαδη ? Εληνικης αντιπροσωπειας εχω αγορασει και εσταξα 730 ευρω (ενω μπορουσα να το παρω 630 απο scroutzο-μαγαζα).... γιατι να ειναι κλειδωμενο ? Δεν εχει σημασια το ποσα σταζεις για το κιν. Απλα οταν το ξεκινας και εχει καποιο logo ενος παροχου πχ vodafone, at&t σημαινει οτι για να λαβεις ενα update θα πρεπει να το εγκρινει ο εκαστοτε παροχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Οταν ξεκιναω οταν τηλεφωνο δεν μου βγαζει καποα μαρκα.... μονο το Logo της HTC μου εμφανιζει. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Παντως για να λεμε και τα καλά εκτός των αλλων η HTC εδωσε οπως ειχε υποσχεθεί σχετικά γρηγορα την 4.2.2 Αν και σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα παρόλα αυτά την έδωσε!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Παιδια καλησπέρα! Απο χθες ηρθα στην Παρεα σας με την αγορά της συσκευής μετα απο 6μηνη περιπου κατοχη του. Galaxy note 2. Ομολογουμενως ειμαι ενθουσιασμενος απο τη μεταβαση και πραγματικα το κινητο με κερδιζει ολοενα και περισσοτερο ωρα με την ωρα που το δουλευω.. το μεγαλο ατου για μενα προσωπικα ειναι η αψεγαδιαστη ποιοτητα κατασκευης και η αισθηση που σου δινει οταν το κρατας στο χερι.. το μεγεθος του ειναι το ιδανικο για κινητο τηλεφωνο καθως οι 5.5 ιντσες του note με κουρασαν στην καθημερινη χρηση. Να συστησω επισης το extreme mobile για την αγορα καθως προκειται για συσκευη ευρωπαικη με κανονικη αναγνωριση των ελληνικων με το που το ανοιγεις,.ενω μαλλον προκειται για τελευταιο batch καθως εχει περασμενο μεσα το τελευταιο λογιμικο και δεν χρειαστηκε καποια αναβαθμιση μολις το τσεκαρα. Μου εβαλε το παιδι εκει δωρεαν και ενα screen protector ενω αγορασα και μια θηκη της rock που ειναι πολυ λεπτη και κομψη και νομιζεις οτι ειναι ενα σωμα με τη συσκευη. Αυτα προς το παρον.. καλως σας βρηκα και παλι! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Oσα ειναι unbranded θα ξεκινησουν απο σημερα να παιρνουν 4.2.2. Απλα τσεκαρετε το γιατι δεν θα δοθει σε ολα με τη μια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Καλησπέρα, πριν από λίγο τσέκαρα για ενημερώσεις δε μου έβγαλε κάτι (αγορασμένο από expansys). Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Οταν ξεκιναω οταν τηλεφωνο δεν μου βγαζει καποα μαρκα.... μονο το Logo της HTC μου εμφανιζει. Αρα εισαι unbranded! Δοκιμασαι να πας Ρυθμίσεις -->Πληροφορίες-->Ενημερώσεις λογισμικού-->Έλεγχος τώρα. Οπως αναφερθηκε και πιο πανω μη περιμενετε να την παρετε ολοι αμεσως θελει καποιο χρονο! Edited June 2, 2013 by aegina24 Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Πηγα.. Ρυθμίσεις--> Πληροφορίες--> Ενημερωση λογισμικου Αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις... Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Και τι ακριβως αλλαζει με την 4.2.2? Ειναι καλυτερη, να την κανουμε? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 καλημερες!ξερουμε αν το ονε θα κυκλοφορησει στην ελλαδα σε μαυρο χρωμα και αν θα αργησει να ερθει? Το περίμενα και εγώ πολύ καιρό και τα εδώ μαγαζιά δεν ήξεραν κάτι. Το έχει διαθέσιμο το Birdphone αλλά είναι branded. Έκανα τελικά παραγγελία απο Expansys και περιμένω, αλλά εκεί μπαίνεις λίστα αναμονής για κανένα μήνα απο ότι έχω καταλάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 καλημερες!ξερουμε αν το ονε θα κυκλοφορησει στην ελλαδα σε μαυρο χρωμα και αν θα αργησει να ερθει? Δεν θα κυκλοφορήσει! Και τι ακριβως αλλαζει με την 4.2.2? Ειναι καλυτερη, να την κανουμε? διαβασε αυτο : http://android-revolution-hd.blogspot.gr/2013/06/htc-sense-51-aka-htc-sense-50.html Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Διαβασε αυτο : http://android-revolution-hd.blogspot.gr/2013/06/htc-sense-51-aka-htc-sense-50.html Ελπιζω να μην ειναι μονο αυτες οι αλλαγες του 4.2.2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Ελπιζω να μην ειναι μονο αυτες οι αλλαγες του 4.2.2 Eιχαν πει οτι μαζι με την 4.2.2 θα διναν και update για βελτιωση καμερας. Αλλα μαλλον δεν ειναι ετοιμο ακομα... Δεν βλεπω κανεναν να το αναφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts