Jamesc Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπέρα, κι άλλος άσχετος -καινούργιος-χαρούμενος μετά την θαυμάσια προσφορά της Vodafone. Εντυπώσεις αργότερα μιας και είμαι στην 1η φόρτιση. Το κινητό είχε την έκδοση amber (smith?) , και φόρτωσα την black(sabbath?). Eρώτηση α: Τι σημαίνουν τα Ε , Η , Η+ δίπλα στην ένδειξη της κεραίας ; Γιατί δεν γράφει 2g , 3g κλπ; Ερώτηση βου: Η ένδειξη μπαταρίας-κεραίας-wifi πως μπορεί να μένει μόνιμα και να μην εξαφανίζονται τα εικονίδια προς τα επάνω; merci! Ε 2G, H H+ 3G 3G+ νομίζω οτι ήμουν σαφής :) όχι δεν υπάρχει δυνατότητα να μένει μόνιμα στην οθόνη αυτό που θες. Θα το συνηθίσεις. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Έχω κατεβάσει την stock rom βασιζόμενος στο product code με navifirm και θα την εγκαταστήσω με το nokia care suite. Αυτό διάβασα από xda developers. Ενδεδειγμένη λύση. Για την ανάλυση γνωρίζει κανείς πως κατεβαίνει η μόνο με άλλη εφαρμογή από το store. Αυτό το λινκ πιστεύω θα σε βοηθήσει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 Edited January 24, 2014 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Νομίζω παιδιά οτι μετά τη black η ένταση του ηχείου έχει πέσει δραματικά. Στο αυτοκίνητο η ανοιχτή ακρόαση δεν επαρκεί... Συμφωνείτε; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Λοιπόν παιδιά, είχα δίκιο για όσο αφορά αυτά που έβλεπαν τα ματάκια μου, για το φινίρισμα της συσκευής, περιμετρικά της οθόνης (για την ακρίβεια επάνω και αριστερά της). Μετά απο επίσκεψη μου σε nokia care κατάστημα και επιδεικνύοντας του τη συσκευή, αφού το κοίταξε καλά καλά, μου απάντησε μονολεκτικά, ότι δεν το συζητάει και να στείλω την συσκευή για αντικατάσταση της. Έτσι λοιπόν, το πήγα στη vodafone και το παρέδωσα στο κουτί του και τώρα περιμένω την όποια ειδοποίηση τους. Επισκευή δεν το συζητάω καν και δεν θα το δεχτώ, να ανοιχτεί η συσκευή για επιδιόρθωση της όποιας ατέλειας. ερώτηση: πόσο χρόνο διαρκεί η διαδικασία? παρόμοια εμπειρία επιστροφής, κάνοντας χρήση της εγγύησης DOA, απο vodafone κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KORAKI123 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Αυτό το λινκ πιστεύω θα σε βοηθήσει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 ΣΣΣΣΣ ωραιος!!!!! Ευχαριστώ!!!! Edited January 24, 2014 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 ......πόσο χρόνο διαρκεί η διαδικασία? παρόμοια εμπειρία επιστροφής, κάνοντας χρήση της εγγύησης DOA, απο vodafone κανείς άλλος? 5 ακριβώς λεπτά! Όσες φορές έχω γυρίσει κάτι στην Voda με doa, έγραφαν κάτι στοιχεία στο PC και μου έδιναν κατευθείαν άλλο! (εφόσον υπήρχε σε στοκ!) Θα μπορούσες επίσης να πάρεις και τα λεφτά σου πίσω! Κακώς δεν απαίτησες να γίνει κάποια ενέργεια άμεσα! Πάντως βλέπω διαθεσιμότητα, οπότε πιστεύω μέχρι την Δευτέρα, Τρίτη θα το έχεις ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 5 ακριβώς λεπτά! Όσες φορές έχω γυρίσει κάτι στην Voda με doa, έγραφαν κάτι στοιχεία στο PC και μου έδιναν κατευθείαν άλλο! (εφόσον υπήρχε σε στοκ!) Θα μπορούσες επίσης να πάρεις και τα λεφτά σου πίσω! Κακώς δεν απαίτησες να γίνει κάποια ενέργεια άμεσα! Πάντως βλέπω διαθεσιμότητα, οπότε πιστεύω μέχρι την Δευτέρα, Τρίτη θα το έχεις ...:) εδώ κολλάει το δεν ήξερες δεν ρώταγες? σημείωσε σε ένα χαρτάκι τα θεματάκια της συσκευής και μου είπε ότι θα τους πάρει τηλ. στα κεντρικά και θα τους εξηγήσει αναλυτικά. στοκ μου είπε ότι έχει ένα που έχει έρθει παραγγελία από το eshop τους, αλλά δεν το έχουν παραλάβει ακόμη! θα τους πάρω τηλ. αύριο για να μάθω για την εξέλιξη του θέματος. το δευτ. τρίτη ακούγεται πολύ για μένα, δυστυχώς στάθηκα άτυχος με τη συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) καλημέρα σε όλους καινούριος κάτοχος συσκευής 925 από προσφορά vodafone. Η αλήθεια είναι ότι τα χω χάσει λίγο και έχω μπερδευτεί λόγω windows, λογαριασμών, κτλ :lol::ninja: η προηγούμενη συσκευή μου ήταν το Νοκια Ν8. Τις επαφές τις πέρασα με bluetooth. Τα αρχεία μουσικής πώς μπορώ να τα αντιγράψω;;Τα περασα στο Νοκια Suite αλλά δε νομίζω το 925 να αναγνωρίζεται στο Nokia Suite! Αυτή η διαολολειτουργία για ''οικογενειακή λειτουργία'' με παιδεύει. Ήθελα να κάνω εγκατάσταση το whatsupp, but i cant!!:wacko::wacko: Με δυσκολεύει πολύ προς το παρόν edit@@στο επανω και πισω αριστερα μερος στο καπακι, κατι δε μου καθεται καλα. κουνιεται λιγακι, σαν να ειναι κουφιο Edited January 23, 2014 by angelosfr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 καλημέρα σε όλους καινούριος κάτοχος συσκευής 925 από προσφορά vodafone. Η αλήθεια είναι ότι τα χω χάσει λίγο και έχω μπερδευτεί λόγω windows, λογαριασμών, κτλ :lol::ninja: η προηγούμενη συσκευή μου ήταν το Νοκια Ν8. Τις επαφές τις πέρασα με bluetooth. Τα αρχεία μουσικής πώς μπορώ να τα αντιγράψω;;Τα περασα στο Νοκια Suite αλλά δε νομίζω το 925 να αναγνωρίζεται στο Nokia Suite! Αυτή η διαολολειτουργία για ''οικογενειακή λειτουργία'' με παιδεύει. Ήθελα να κάνω εγκατάσταση το whatsupp, but i cant!!:wacko::wacko: Με δυσκολεύει πολύ προς το παρόν edit@@στο επανω και πισω αριστερα μερος στο καπακι, κατι δε μου καθεται καλα. κουνιεται λιγακι, σαν να ειναι κουφιο Δεν χρειάζεσαι Νοκια Suite. Απλα συνδέεις τη συσκευή στο pc και κάνει copy paste ότι θέλεις (mp3, φωτογραφίες κλπ) Απενεργοποίησε την "παιδική γωνιά" (απο τις ρυθμίσεις) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση Απενεργοποιημενη ειναι παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση Απενεργοποιημενη ειναι παντως Που εμφανιζεται αυτη η "οικογενειακη λειτουργια" ? Δεν θυμαμαι να εχω πετυχει τετοια ρυθμιση. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 το γραφει οταν πας να κανεις install to whatsapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 'Ειμαι νέος κάτοχος της συσκευής και νομίζω έπαθα το πρώτο σοκ μη βρίσκοντας πουθενά μετρητές χρόνου ομιλίας.Ας μου πει κάποιος πως απλά εγώ είμαι ανίκανος να τους βρώ και ότι υπάρχουν καπου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 'Ειμαι νέος κάτοχος της συσκευής και νομίζω έπαθα το πρώτο σοκ μη βρίσκοντας πουθενά μετρητές χρόνου ομιλίας.Ας μου πει κάποιος πως απλά εγώ είμαι ανίκανος να τους βρώ και ότι υπάρχουν καπου!!! Μετρητη χρονου ομιλιας και SMS δεν εχει. Μονο Data με το Data Sense...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Και όμως ... η βόντα έχει βάλει το χεράκι της στο 925 και έχει βγάλει τελείως το Data Sense!! (περιέργος τους ξέφυγε κατά λάθος το 1020 που το έχει κανονικά, αλλά μάλλον σε επόμενη αναβάθμιση θα το βγάλουν και από κει!) Τους βολεύει να μην ξέρουν οι χρήστες πόσο κατεβάζουν για ευνόητους λόγους κατανάλωσης MB !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Και όμως ... η βόντα έχει βάλει το χεράκι της στο 925 και έχει βγάλει τελείως το Data Sense!! (περιέργος τους ξέφυγε κατά λάθος το 1020 που το έχει κανονικά, αλλά μάλλον σε επόμενη αναβάθμιση θα το βγάλουν και από κει!) Τους βολεύει να μην ξέρουν οι χρήστες πόσο κατεβάζουν για ευνόητους λόγους κατανάλωσης MB !! δεν ισχυει 100% αυτο γτ εχουν την εφαρμογη discover απο την οποια βλεπεις και χρονο και mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Στη vodafone προσφορά στα 250! Πολύ καλή τιμή! http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-925?menuId=629 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 δεν ισχυει 100% αυτο γτ εχουν την εφαρμογη discover απο την οποια βλεπεις και χρονο και mb Δεν αντιλέγω φίλε! Αλλά καμιά σχέση το ένα με το άλλο! Πρώτα απ' όλα το data sense ενσωματώνετε στο λειτουργικό και εκτός του ότι σου λέει live τι γίνεται, μπορεί να λειτουργήσει και σαν "κόφτης" μιας και έχει επιλογή για περιορισμούς MB !! Το discovery που λες, μπορεί να είναι και το πιο άσχημο πρόγραμμα της Βόντα , που αποτελεί και ντροπή για το όλο λειτουργικό των windows! Τέτοια προγράμματα ΔΕΝ έπρεπε να περνάνε στον έλεγχο...! Το μόνο που κάνει, εκτός από τις διαφημίσεις, είναι να σε βάζει στην σελίδα της Βόντα για να δεις τα MB, χωρίς να μπορείς να βάλεις περιορισμούς ή οτιδήποτε άλλο! Εντάξει, γελάνε και τα ίδια τα megabyte...:p Αν ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΤΑ..., τόσο δύσκολο είναι να βγάλετε ένα ίδιο πρόγραμμα με το android???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εχω ενεργοποιήσει το 4g στην Cosmote αλλά ενώ το ενεργοποιώ από την συσκευή δεν βρίσκει σήμα 4G.Η συσκευή είναι αγορασμένη απο το Πλαίσιο και φοράει ούγγρικο firmware.Λέτε να φταίει αυτό;Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς μπορώ να το λύσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Σκεφτομαι να δωσω το Android τηλεφωνο μου και ενα απο αυτα που με κερδισαν σε μια πρωτη αναζητηση ηταν το 925. Εχω δυο ερωτηματα που μπορει να εχουν απαντηθει σε καποια απο τις προηγουμενες 116 σελιδες :p 1) Πως ειναι η αυτονομια του? Με ανοιχτα δεδομενα και νορμαλ χρηση βγαζει τη μερα ή 5-6 ωρες οπως το τωρινο μου τηλεφωνο? 2) Τα WP υποστηριζουν lockscreen notifications για εφαρμογες οπως μηνυματα, WhatsApp κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Σκεφτομαι να δωσω το Android τηλεφωνο μου και ενα απο αυτα που με κερδισαν σε μια πρωτη αναζητηση ηταν το 925. Εχω δυο ερωτηματα που μπορει να εχουν απαντηθει σε καποια απο τις προηγουμενες 116 σελιδες :p 1) Πως ειναι η αυτονομια του? Με ανοιχτα δεδομενα και νορμαλ χρηση βγαζει τη μερα ή 5-6 ωρες οπως το τωρινο μου τηλεφωνο? 2) Τα WP υποστηριζουν lockscreen notifications για εφαρμογες οπως μηνυματα, WhatsApp κλπ? 1. Ναι, ανετα θα έλεγα 2. Ναι αλλα με μια επιφύλαξη για whatsapp viber κλπ. Θα το τσεκάρω Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Σκεφτομαι να δωσω το Android τηλεφωνο μου και ενα απο αυτα που με κερδισαν σε μια πρωτη αναζητηση ηταν το 925. Εχω δυο ερωτηματα που μπορει να εχουν απαντηθει σε καποια απο τις προηγουμενες 116 σελιδες :p 1) Πως ειναι η αυτονομια του? Με ανοιχτα δεδομενα και νορμαλ χρηση βγαζει τη μερα ή 5-6 ωρες οπως το τωρινο μου τηλεφωνο? 2) Τα WP υποστηριζουν lockscreen notifications για εφαρμογες οπως μηνυματα, WhatsApp κλπ? Εχει ειδοποιησεις στην lockscreen και για viber και whatapp κανονικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) ένας απο τους λόγους που έδωσα το κινητό την δεύτερη κιόλας μέρα ήταν και το viber. δούλευε όποτε ήθελε και έχανα πολλές κλήσεις. μόνο οταν ηταν αναμμένη η οθόνη πήγαιναν ολα καλά. να σημειώσω πως είχα μόνιμα ενεργοποιημένο το wifi και δεν έκλεινα το viber απο το multitask. επίσης θεωρώ αδιανόητο ενα 2πυρηνο κινητό με 1gb ram χρονισμενο στο 1.5ghz να μην μπορεί να τρέξει σωστά ενα όχι και τόσο απαιτητικό παιχνίδι όπως το subway surfers. κρίμα γιατί το κινητό ήταν κουκλί οπτικά. Edited January 24, 2014 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Οσο περισσοτερα μαθαινω, τοσο ψηνομαι πιο πολυ να το αγορασω. Και στα 250€ ειναι προκληση να πω την αληθεια. Γενικα εχω διαβασει οτι το λειτουργικο ειναι σταθερο και γρηγορο, η ποιοτητα κατασκευης καλη, το ιδιο και η καμερα και αφου λετε οτι υπαρχουν και Lockscreen Notifications το πακετο γινεται ολο και πιο δελεαστικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Οσο περισσοτερα μαθαινω, τοσο ψηνομαι πιο πολυ να το αγορασω. Και στα 250€ ειναι προκληση να πω την αληθεια. Γενικα εχω διαβασει οτι το λειτουργικο ειναι σταθερο και γρηγορο, η ποιοτητα κατασκευης καλη, το ιδιο και η καμερα και αφου λετε οτι υπαρχουν και Lockscreen Notifications το πακετο γινεται ολο και πιο δελεαστικο... Το μόνο αρνητικο προς το παρον βεβαια υποθετω ειναι οτι τελευταια όντως το viber δεν δουλευει σωστα. Δούλευε όμως μια χαρά πριν το update σε gdr3. Λογικά θα διορθωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts