Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άμα σε καλύψουν τα 16 gb που στην πραγματικότητα είναι 11-12 πάω πάσο.

Εκτός αν πάρεις το μαύρο της Voda....

Αυτη τη βλακεια μονο να μην ειχε η συσκευη...

Ειναι οριακα τα 16 γιγα...

Αλλιως θα το ειχα ηδη παρει γιατι ειναι κοσμημα!!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτός είναι και ο μεγάλος φόβος για τα σκρουτζομάγαζα. Πολλοί τα ανοίγουν μόνο και μόνο για να πάρουν κωδικό για την εγγύηση (κοινώς να κλέψουν την Νοκια)!

Αλλά απο την στιγμή που δεν το βλέπεις το κινητό και στο στέλνουν πως να το ελέγξεις; Γνώμη μου, κάνε επαναφορά και δες αν κάνει εγκατάσταση τα angry bids και τις λοιπές εφαρμογές που σου είπε πως είναι για διαφήμιση, γιατί αυτές πρέπει να είναι στην ROM. Αν δεν στις βάλει, σημαίνει όντως πως κάποιος το δούλεψε. Υπάρχει τρόπος να δεις αν κάποιος έκανε sign-in με κάποιο λογαριασμό πχ hotmail?

Γιάννη και Αλεξ δεν ξέρω αλλά ποτέ δεν χρειάστηκα παραπάνω! Δεν με ενόχλησε ούτε στο 3Gs, ούτε στο Ν9 ούτε στο Nexus S ούτε στο Μοτο :P

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Έτσι είναι Γιάννη μεγάλη βλακεία από τη Nokia.

Μονο η μουσική μου είναι 10 gb που βάζω σε όλες τις συσκευές μου,άρα καταλαβαίνεις.

Τι να το κάνω το μαύρο (που σαν χρωμα δεν το παω)και μάλιστα branded για να έχω 32gb.

Προτιμω το 1020 και ας δεν είμαι λάτρης των φωτο που θα το βρω σε χρώμα που μου αρέσει και έχει και 2-3 παραπάνω σαν συσκευη επιπλέον πχ gorilla glass 3,διπλάσια μνήμη,ίδια υπεροχή amoled με clear black και σίγουρα θα πάρει πρώτη την 8.1 ή όπως λέγεται όταν είναι να βγει.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έτσι είναι Γιάννη μεγάλη βλακεία από τη Nokia.

Μονο η μουσική μου είναι 10 gb που βάζω σε όλες τις συσκευές μου,άρα καταλαβαίνεις.

Τι να το κάνω το μαύρο (που σαν χρωμα δεν το παω)και μάλιστα branded για να έχω 32gb.

Προτιμω το 1020 και ας δεν είμαι λάτρης των φωτο που θα το βρω σε χρώμα που μου αρέσει και έχει και 2-3 παραπάνω σαν συσκευη επιπλέον πχ gorilla glass 3,διπλάσια μνήμη,ίδια υπεροχή amoled με clear black και σίγουρα θα πάρει πρώτη την 8.1 ή όπως λέγεται όταν είναι να βγει.

Με τη διαφορα οτι το 925 ειναι πιο στυλατο Αλεξη και οτι το 1020 θα ειναι και θα παραμεινει (ελπιζω οχι) απλησιαστο σαν τιμη.

Με τη διαφορα οτι το 925 ειναι πιο στυλατο Αλεξη και οτι το 1020 θα ειναι και θα παραμεινει (ελπιζω οχι) απλησιαστο σαν τιμη.

Σίγουρα πιο στυλατο.

Δεν νομίζω να μην πέσει η τιμη του 1020 στην πορεία

Στα 699 ευρω θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα σε amazon,μην ξεχνάς ότι και το 920 ξεκίνησε από 600+ και σταδιακά έστω και αργά άρχισε να πέφτει

Αλλα το 925 πιο ντινεζατο είναι σαφώς και πιο όμορφο.....αλλα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια καλημερα απο σημερα κατοχος του 925 σε λευκο αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο το οποιο παρελαβα πριν λιγο.Το κινητο φανταστικο αλλα το κουτι του δεν ειχε ζελατινα ουτε ταινια ασφαλειας το κινητο το ιδιο βεβαια ηταν στην ζελατινα αλλα ενω προσπαθησα να το εκκινησω δεν ειχε καθολου μπαταρια το οποιο μου φανηκε περιεργο γιατι συνηθως υπαρχει λιγη μπαταρια για να ανοιξει και αφου το εβαλα στην μπριζα να φορτισει και ανοιξε μετα απο λιγη ωρα στο μενου του βρηκα καποιες εφαρμογες περασμενες οπως το The Football App,την εφαρμογη n-tv και το Angry Birds σε ερωτηση που εκανα στον υπευθυνο του μαγαζιου μου ειπε οτι το κινητο το ειχε ανοιξει ο προμηθευτης του για να βαλει τις οδηγιες και τιποτα αλλο και για τις εφαρμογες μου ειπε οτι τις βαζει η Νοκια για διαφημιστικους λογους και οτι το τηλεφωνο δεν ηταν δουλεμενο.Εσεις τι λετε ισχυουν ολα αυτα, τα εχετε αντιμετωπισει ολα αυτα;

Ειχα παραγγηλει απο το birdphone το lumia 520 για τον αδερφο μου, ταινια ασφαλειας ειχε κανονικα, ειχε και τις εφαρμογες που περιγραφεις παρ ολα αυτα ουτε εχει κανενα προβλημα ο αδεφος μου αυτους του 3 μηνες που το εχει!! Αυτο που με ανησυχει μονο ειναι για την ταινια ασφαλειας που λες!!! να μιλησεις με το καταστημα καλητερα τωρα που ειναι νωρις ακομα!!!

Καποιος κατοχος μπορει να μας πει ποση ειναι η ελευθερη μνημη?

Όταν το άνοιξες για πρώτη φορά , σου εμφάνισε την παρακάτω οθόνη;

http://www.wegotserved.com/wp-content/uploads/2013/07/wp_ss_20120901_0001.png

Αν δεν σου την εμφάνισε και μπήκε κατευθείαν στο start menu , το τηλέφωνο ήταν δουλεμένο (άσε που η μπαταρία θα έπρεπε να μην είναι άδεια!)....

Οχι μπηκε κατευθειαν στο start menu και μαλιστα στην γερμανικη γλωσσα αφου το τηλ.ειναι παραεισαγωγης γερμανικης προελευσης.Τελος παντων προς το παρον δεν εχω προβλημα δουλευει ρολοι και εκανα και την αναβαθμιση OTA που μου εβγαλε :) Edited by chris1974

η ελεύθερη είναι 12

Ευχαριστω φιλε μου.:)

Παιδια εχω ενα προβλημα με το 3g στο κινητο δεν μπαινει σε 3g με τιποτα τι ρυθμισεις εχω πειραξει τι και αν πηρα στην vodafone τηλεφωνο για να δουν τι γινεται δεν μπαινει με τιποτα παρα μονο χτες που το πρωτοπηρα μπηκε λιγο σε 3g και μετα τελος.Τι μπορει να φταιει υπαρχει καποια λυση που να μπορει να ρυθμιστει.Ρε παιδια μολις τωρα παρατηρησα οτι μολις κανω μια κληση απο το κινητο παιρνει τα ισα του που λεμε και μπαινει κανονικα σε 3g δηλαδη ειναι να μουρλαινεσαι,τι μπορει να φταιει το βλεπεται λογικο ολο αυτο το πραγμα. Edited by chris1974

Παιδια εχω ενα προβλημα με το 3g στο κινητο δεν μπαινει σε 3g με τιποτα τι ρυθμισεις εχω πειραξει τι και αν πηρα στην vodafone τηλεφωνο για να δουν τι γινεται δεν μπαινει με τιποτα παρα μονο χτες που το πρωτοπηρα μπηκε λιγο σε 3g και μετα τελος.Τι μπορει να φταιει υπαρχει καποια λυση που να μπορει να ρυθμιστει.Ρε παιδια μολις τωρα παρατηρησα οτι μολις κανω μια κληση απο το κινητο παιρνει τα ισα του που λεμε και μπαινει κανονικα σε 3g δηλαδη ειναι να μουρλαινεσαι,τι μπορει να φταιει το βλεπεται λογικο ολο αυτο το πραγμα.

Καλησπερα. Εχεις παει ρυθμισεις-> σημειο προσβασης??? Εαν πας εκει λογικα πρεπει να εχει βρει μονο του το δικτυο της Vodafone. Εφοσον δεις το δικτυο σου να εμφανιζεται εκει τοτε δεν εχει προβλημα η συσκευη (99%). Επισης δες στο ρυθμισεις->κινητη τηλεφωνια, οτι εχεις μεγιστη ταχυτητα συνδεσης το 3G ή 4G(αν εχεις 4G επιλογη).

Να πω με την σειρα μου οτι μου ηρθε και εμενα χτες το update. Το εκανα ΟΤΑ χωρις κανενα προβλημα.

Στα θεικα μεχρι στιγμης ειναι οτι η ταχυτητα πλοηγησης στο μενου εχει ανεβει ενα κλικ πιο πανω και ειδικα στην πλοηγηση στο marketplace. Επισης νομιζω οτι δουλευει καλυτερα και το double-tap-to-wake την οθονη. Με το προηγουμενο SW δεν επιανε παντα το double-tap.

Αυτο που θελω να δω αν εχει διορθωθει (και θα φανει τις επομενες ημερες) ειναι ενα μικρο bug με το FM Radio οπου με το προηγουμενο SW μερικες φορες αρχιζε ο ηχος του ραδιοφωνου (απο ακουστικα) να τεμοπαιζει και μετα απο λιγα δευτερολεπτα χανοτανε τελειως και για να επανελθει στα φυσιολογικα επρεπε να κανω παυση και αναπαραγωγη ξανα το ραδιοφωνο.

παιδια καλησπερα...το ραδιοφωνο πως το βρισκω η που το κατεβαζω σαν εφαρμογη τα φωτα σας....κατεβασα την τελευταια αναβαθμιση εχω την αισθηση οτι ειναι πιο γρηγορο!

παιδια καλησπερα...το ραδιοφωνο πως το βρισκω η που το κατεβαζω σαν εφαρμογη τα φωτα σας....κατεβασα την τελευταια αναβαθμιση εχω την αισθηση οτι ειναι πιο γρηγορο!

το ραδιόφωνο είναι στο μουσική+βίντεο!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Καλησπερα. Εχεις παει ρυθμισεις-> σημειο προσβασης??? Εαν πας εκει λογικα πρεπει να εχει βρει μονο του το δικτυο της Vodafone. Εφοσον δεις το δικτυο σου να εμφανιζεται εκει τοτε δεν εχει προβλημα η συσκευη (99%). Επισης δες στο ρυθμισεις->κινητη τηλεφωνια, οτι εχεις μεγιστη ταχυτητα συνδεσης το 3G ή 4G(αν εχεις 4G επιλογη).

Να πω με την σειρα μου οτι μου ηρθε και εμενα χτες το update. Το εκανα ΟΤΑ χωρις κανενα προβλημα.

Στα θεικα μεχρι στιγμης ειναι οτι η ταχυτητα πλοηγησης στο μενου εχει ανεβει ενα κλικ πιο πανω και ειδικα στην πλοηγηση στο marketplace. Επισης νομιζω οτι δουλευει καλυτερα και το double-tap-to-wake την οθονη. Με το προηγουμενο SW δεν επιανε παντα το double-tap.

Αυτο που θελω να δω αν εχει διορθωθει (και θα φανει τις επομενες ημερες) ειναι ενα μικρο bug με το FM Radio οπου με το προηγουμενο SW μερικες φορες αρχιζε ο ηχος του ραδιοφωνου (απο ακουστικα) να τεμοπαιζει και μετα απο λιγα δευτερολεπτα χανοτανε τελειως και για να επανελθει στα φυσιολογικα επρεπε να κανω παυση και αναπαραγωγη ξανα το ραδιοφωνο.

Φιλε ειναι ετσι οπως τα λες και το δικτυο βρισκεται αλλα και στις ρυθμισεις το εχω στο 3g κατι αλλο δεν εχεις να κανεις πριν λιγο εκει που ειχα αρκετη ωρα ενεργοποιμενο το 3g κοιταζω ξαφνικα μου εγαλε το σηματακι Η απο Ε που ηταν.Τι να πω η φταιει το δικτυο η το κινητο κανει οτι θελει και κατι τελευταιο ενω εχω ενεργοποιηση το 4g και απο το κινητο αλλα και απο το δικτυο μου και συγκεκριμενα απο την vodafone,4g τιποτα νεκρο θελει κατι αλλο απο την νοκια για να δουλεψει; Edited by chris1974

Αφου έκανα ήδη την αναβαθμιση και τώρα έχω 1326.2001 μπορώ να πάρω το procam?υπάρχει κάποιο λινκ?

Αφου έκανα ήδη την αναβαθμιση και τώρα έχω 1326.2001 μπορώ να πάρω το procam?υπάρχει κάποιο λινκ?

Κοιτα το ποστ #3839 στη σελιδα 256 στο θεμα του 920! Εχει ενα λινκ που στο τελος εχει τα qr codes και αν μπορει να στο εγκαταστησει απευθειας εχει καποια βηματα κ σε 2 λεπτα θα το εχεις στο κινητο σου!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Κοιτα το ποστ #3839 στη σελιδα 256 στο θεμα του 920! Εχει ενα λινκ που στο τελος εχει τα qr codes και αν μπορει να στο εγκαταστησει απευθειας εχει καποια βηματα κ σε 2 λεπτα θα το εχεις στο κινητο σου!

Δε θέλω έτσι...αλλα γιατί να μην μπορώ να το πάρω κανονικα?γιατι δεν είναι διαθέσιμο ακομα?θα είναι αργότερα?

Απο χτες διαθεσιμο το update για το extra+info οπου πλεον εχουμε black list για κλησεις και μηνυματα. Το εβαλα και φαινεται πολυ ευχρηστο καθως μπορεις απο την λιστα κλησεων να επιλεξεις κατευθειαν αριθμο για μπλοκαρισμα. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα (θα το κανω μεσα στο σ/κ) αλλα ειναι πολυ θετικο οτι ειναι ενσωματωμενο στο λειτουργικο και οχι σαν εξτρα εφαρμογη. Ευγε στην MSFT που εδωσε την δυνατοτητα στον κωδικα στο GDR2 αλλα και την ΝΟΚΙΑ που το τυλοποιησε για ολα τα Lumia τοσο συντομα.

http://wmpoweruser.com/nokia-extras-info-update-brings-call-and-sms-filtering/

Απο χτες διαθεσιμο το update για το extra+info οπου πλεον εχουμε black list για κλησεις και μηνυματα. Το εβαλα και φαινεται πολυ ευχρηστο καθως μπορεις απο την λιστα κλησεων να επιλεξεις κατευθειαν αριθμο για μπλοκαρισμα. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα (θα το κανω μεσα στο σ/κ) αλλα ειναι πολυ θετικο οτι ειναι ενσωματωμενο στο λειτουργικο και οχι σαν εξτρα εφαρμογη. Ευγε στην MSFT που εδωσε την δυνατοτητα στον κωδικα στο GDR2 αλλα και την ΝΟΚΙΑ που το τυλοποιησε για ολα τα Lumia τοσο συντομα.

http://wmpoweruser.com/nokia-extras-info-update-brings-call-and-sms-filtering/

πως το βρισκω ....

πως το βρισκω ....

Πατα το λινκ που εχω κανει παραθεση απο το wmpoweruser και μετα εκει θα βρεις λινκ του store ;)

Πατα το λινκ που εχω κανει παραθεση απο το wmpoweruser και μετα εκει θα βρεις λινκ του store ;)

αυτο εκανα.....αλλα τιποτα!φταει κατι δεν το βρισκει!

εχω την προηγουμενη εκδοση δεν βρισκει την προσφατη....

Εννοεις οτι πατας το λινκ για το marketplace (στη wmpoweruser σελιδα) και δεν το βρισκει?? Περιεργο γιατι μολις τωρα το δοκιμασ ακι αμ επαει κανονικα στο marketplace στην εφαρμογη. Σου εχει ερθει το 8.0.10328.78 SW Update για το 925 σου?