gesvts Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Ωραίο ρε παιδιά δεν λέω,αλλά αξίζει να δώσεις 250 + σε σχέση με το 920 ,για ίδιο hardware,αλλά λίγο πιο στυλατο; Επίσης αξίζει η επιλογή σε σχέση με iPhone 5; περισσότερο λόγω εφαρμογών.. Για την εσωτερική μνήμη 16 gb δεν το συζητώ :banghead: Edited August 1, 2013 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ωραίο ρε παιδιά δεν λέω,αλλά αξίζει να δώσεις 250 + σε σχέση με το 920 ,για ίδιο hardware,αλλά λίγο πιο στυλατο; Επίσης αξίζει η επιλογή σε σχέση με iPhone 5; περισσότερο λόγω εφαρμογών.. Για την εσωτερική μνήμη 16 gb δεν το συζητώ :banghead: Και το πιο "στιλάτο" παίζεται... Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το design του 920 (και του 1020) ... επίσης εκτός από 16GB λιγότερη μνήμη από το 920 δεν έχει και ασύρματη φόρτιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Και το πιο "στιλάτο" παίζεται... Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το design του 920 (και του 1020) ... επίσης εκτός από 16GB λιγότερη μνήμη από το 920 δεν έχει και ασύρματη φόρτιση... δεν έχει build in wireless charging όμως η νόκια έχει βγάλει ειδικό accessory για το τηλέφωνο αυτό ένα shell και μπορείς να έχει wirelles charging κανονικά:) http://www.clove.co.uk/nokia-lumia-925-wireless-charging-shell-black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 δεν έχει build in wireless charging όμως η νόκια έχει βγάλει ειδικό accessory για το τηλέφωνο αυτό ένα shell και μπορείς να έχει wirelles charging κανονικά:) http://www.clove.co.uk/nokia-lumia-925-wireless-charging-shell-black το οποίο βέβαια ανεβάζει το κόστος. Για μένα τα 16gb ειναι απαγορευτικά. Μόνο η έκδοση της Vodafone αξίζει. Σημαντική και η διαφορά τιμής αλλα πιστεύω πως σε 1-2 μήνες θα ομαλοποιηθεί η κατάστασή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 1)Η μπαταρια ποσο σε βγαζει φιλε μου και με τι χρηση? 2)Καποιο αρνητικο? Ευχαριστω η μπαταρία...κρατησου.διπλη αποτι του 920.εαν δε το χρησιμοποιείς να φανταστείς δε πέφτει καν.αυτο γινοταν με το 920.ηταν όλα κλειστά αλλα η μπαταρία έπεφτε.και όταν βεβαια χρησιμοποιώ με 3,5G κυλάει ομαλά και όμορφα.κανενα αρνητικό...δεν έχω βρει μιας και ειμαι ερωτευμένος μαζί του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Εγώ αν πάω από νεξους 4 σε wp θα πάθω πολιτισμικό σοκ; βασικά σίγουρα ένα πρόγραμμα για ip κάμερες,ένα να κρατάω έσοδα/έξοδα του μαγαζιού μου,whatsapp,Viber και κάτι σαν το data sense που είδα στο 925 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδια μολις σημερα παρειγγειλα το lumia 925 απο σκρουτζομαγαζο σε λευκο σε μια εβδομαδα μου ειπαν θα το εχω.Πιστευω οτι εκανα μια καλη αγορα κινητου γιατι ημουν μεταξυ blackberry z10 και lumia 925. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Εγώ αν πάω από νεξους 4 σε wp θα πάθω πολιτισμικό σοκ; βασικά σίγουρα ένα πρόγραμμα για ip κάμερες,ένα να κρατάω έσοδα/έξοδα του μαγαζιού μου,whatsapp,Viber και κάτι σαν το data sense που είδα στο 925 Κάποιοι που έκαναν παρόμοια αλλαγη δεν ανέφεραν κάτι για πολιτισμικό σοκ. Το αντίθετο μάλλον.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Διαθέσιμη αναβάθμιση για τα Lumia 925 όπως διαβάζω στο wpcentral! Οι έχοντες τη συσκευή ας το τσεκάρουν για να το επιβεβαιώσουμε! Edited August 2, 2013 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 μου ήρθε το update αλλα δε το κάνω για δυο λόγους.δε ξέρω τι περιέχει αυτο & δευτερον αυτη τη στιγμή δεν έχω wlan.οποιος μάθει τι περιέχει ας με πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εγώ αν πάω από νεξους 4 σε wp θα πάθω πολιτισμικό σοκ; βασικά σίγουρα ένα πρόγραμμα για ip κάμερες,ένα να κρατάω έσοδα/έξοδα του μαγαζιού μου,whatsapp,Viber και κάτι σαν το data sense που είδα στο 925 Eπειδή μόλις πήγα από N4 σε HTC 8X, επέτρεψε μου να σου πω αν δε το έχεις κάνει ήδη να μη το κάνεις. Το 925 είναι ίσως το πιο ισορροπημένο Windows Phone στην αγορά αλλά WP και πάνω από 300 ευρώ ή για πειραματισμό δεν αξίζει. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Στο expansys.com.gr στα 550€ με δώρο το κιτ ασύρματης φόρτισης. Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με την Ελληνική γλώσσα; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Eπειδή μόλις πήγα από N4 σε HTC 8X, επέτρεψε μου να σου πω αν δε το έχεις κάνει ήδη να μη το κάνεις. Το 925 είναι ίσως το πιο ισορροπημένο Windows Phone στην αγορά αλλά WP και πάνω από 300 ευρώ ή για πειραματισμό δεν αξίζει. Τελικά πήρα iPhone φίλε μου λόγω του ότι είχα από παλιά πολλές εφαρμογές αγορασμενες. Ξενερωσα κιόλας που το είδα 495 στα media markt Γερμανία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΥΟ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.ΕΚΑΝΑ HARD RESET ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΩΡΕΣ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited August 6, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 το επαθα και εγω σε καποιο νοκια να σου περασουν το προγραμμα παλι.Μην ανησυχεις δεν θα σε χρεωσουν καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 ΕΓΩ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ FORMAT ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 δεν νομιζω θα χρειασθεις nokia care κατα 99 της 100. απλα αν θες προσπαθησε μερικες φορες ακομα με HARD RESET.Μηπως και ξεκολησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 οταν το συνδεω με nokia care δεν το αναγνωριζει καν γτ ειναι κολλημενο στα γραναζια ακομα και με hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 οταν μιλησα για Nokia Care ενοουσα τα καταστηματα....να σου περασουν παλι το λογισμικο.Συγνωμη αν δεν εκφραστικα σωστα.Παντως μεσα σε 10 λεπτα θα εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Δοκιμασε τα παρακατω βηματα! Εχω διαβασει οτι δουλευει Input these keys on the following sequence, press them one key at a time: Volume up Volume down Power key Volume down *Make sure that you try this while the phone is charged.* Θα γυριζουν κανα πενταλεπτο μετα απο αυτο αλλα μετα θα ξεκολλησει! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΥΟ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.ΕΚΑΝΑ HARD RESET ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΩΡΕΣ. δοκίμασε να πατήσεις power και volume down μαζί να δεις αν θα κάνει επανεκκίνηση. αν όχι, περίμενε να τελειώσει η μπαταρία, μετά βγάλει την κάρτα σιμ, και μετά σύνδεσε το κινητό στον φορτιστή (οχι usb στον Η/Υ). μετά μην κάνεις τπτ, απλά περίμενε να ανοίξει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Παιδια καλημερα απο σημερα κατοχος του 925 σε λευκο αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο το οποιο παρελαβα πριν λιγο.Το κινητο φανταστικο αλλα το κουτι του δεν ειχε ζελατινα ουτε ταινια ασφαλειας το κινητο το ιδιο βεβαια ηταν στην ζελατινα αλλα ενω προσπαθησα να το εκκινησω δεν ειχε καθολου μπαταρια το οποιο μου φανηκε περιεργο γιατι συνηθως υπαρχει λιγη μπαταρια για να ανοιξει και αφου το εβαλα στην μπριζα να φορτισει και ανοιξε μετα απο λιγη ωρα στο μενου του βρηκα καποιες εφαρμογες περασμενες οπως το The Football App,την εφαρμογη n-tv και το Angry Birds σε ερωτηση που εκανα στον υπευθυνο του μαγαζιου μου ειπε οτι το κινητο το ειχε ανοιξει ο προμηθευτης του για να βαλει τις οδηγιες και τιποτα αλλο και για τις εφαρμογες μου ειπε οτι τις βαζει η Νοκια για διαφημιστικους λογους και οτι το τηλεφωνο δεν ηταν δουλεμενο.Εσεις τι λετε ισχυουν ολα αυτα, τα εχετε αντιμετωπισει ολα αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Είδατε τι ωραίο που είναι το αλουμίνιο... :) Είναι το κινητό που θα ήθελα να πάρω! Μια και είχα αρκετά το Ν9 θα συμφωνήσω με έναν συμφορουμίτη που είπε για το εκπληκτικό σχέδιο του Ν9 και πως πέρασε στα επόμενα Lumia ακόμα και στο "μεγάλο" 920. Προς τον Δεκέμβριο που θα βγει η GDR3 και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με το που το πάει η MS και πως θα υποστηρίξει τα WP θα κριθεί αν το πάρω. Προς το παρόν, παίζω με ένα 800αρι :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) Είδατε τι ωραίο που είναι το αλουμίνιο... :) Είναι το κινητό που θα ήθελα να πάρω! Μια και είχα αρκετά το Ν9 θα συμφωνήσω με έναν συμφορουμίτη που είπε για το εκπληκτικό σχέδιο του Ν9 και πως πέρασε στα επόμενα Lumia ακόμα και στο "μεγάλο" 920. Προς τον Δεκέμβριο που θα βγει η GDR3 και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με το που το πάει η MS και πως θα υποστηρίξει τα WP θα κριθεί αν το πάρω. Προς το παρόν, παίζω με ένα 800αρι :) Άμα σε καλύψουν τα 16 gb που στην πραγματικότητα είναι 11-12 πάω πάσο. Εκτός αν πάρεις το μαύρο της Voda.... Παιδια καλημερα απο σημερα κατοχος του 925 σε λευκο αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο το οποιο παρελαβα πριν λιγο.Το κινητο φανταστικο αλλα το κουτι του δεν ειχε ζελατινα ουτε ταινια ασφαλειας το κινητο το ιδιο βεβαια ηταν στην ζελατινα αλλα ενω προσπαθησα να το εκκινησω δεν ειχε καθολου μπαταρια το οποιο μου φανηκε περιεργο γιατι συνηθως υπαρχει λιγη μπαταρια για να ανοιξει και αφου το εβαλα στην μπριζα να φορτισει και ανοιξε μετα απο λιγη ωρα στο μενου του βρηκα καποιες εφαρμογες περασμενες οπως το The Football App,την εφαρμογη n-tv και το Angry Birds σε ερωτηση που εκανα στον υπευθυνο του μαγαζιου μου ειπε οτι το κινητο το ειχε ανοιξει ο προμηθευτης του για να βαλει τις οδηγιες και τιποτα αλλο και για τις εφαρμογες μου ειπε οτι τις βαζει η Νοκια για διαφημιστικους λογους και οτι το τηλεφωνο δεν ηταν δουλεμενο.Εσεις τι λετε ισχυουν ολα αυτα, τα εχετε αντιμετωπισει ολα αυτα; Ζελατινα περιμετρικα της συσκευής δεν είχα ούτε στο 920 στη συσκευασια εννοω,στο κινητο ειχα βεβαια αλλα ταινία ασφαλείας είχα κανονικα το κουτι. Τωρα αυτο με την μπαταρία που αναφέρεις δεν μου κάθεται καλα όπως το διαβάζω. Πάντως όλα μα όλα τα κινητα έχουν τουλάχιστον 50% μπαταρία. Το ίδιο έπρεπε να συμβαίνει και εδώ. Αλλα καλύτερα ας απάντηση εξίσου κάτοχος της συσκευη πόση μπαταρία είχε οταν πρώτο άνοιξε το κινητο και ανάλογα πράτεις. Edited August 7, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Παιδια καλημερα απο σημερα κατοχος του 925 σε λευκο αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο το οποιο παρελαβα πριν λιγο.Το κινητο φανταστικο αλλα το κουτι του δεν ειχε ζελατινα ουτε ταινια ασφαλειας το κινητο το ιδιο βεβαια ηταν στην ζελατινα αλλα ενω προσπαθησα να το εκκινησω δεν ειχε καθολου μπαταρια το οποιο μου φανηκε περιεργο γιατι συνηθως υπαρχει λιγη μπαταρια για να ανοιξει και αφου το εβαλα στην μπριζα να φορτισει και ανοιξε μετα απο λιγη ωρα στο μενου του βρηκα καποιες εφαρμογες περασμενες οπως το The Football App,την εφαρμογη n-tv και το Angry Birds σε ερωτηση που εκανα στον υπευθυνο του μαγαζιου μου ειπε οτι το κινητο το ειχε ανοιξει ο προμηθευτης του για να βαλει τις οδηγιες και τιποτα αλλο και για τις εφαρμογες μου ειπε οτι τις βαζει η Νοκια για διαφημιστικους λογους και οτι το τηλεφωνο δεν ηταν δουλεμενο.Εσεις τι λετε ισχυουν ολα αυτα, τα εχετε αντιμετωπισει ολα αυτα; Όταν το άνοιξες για πρώτη φορά , σου εμφάνισε την παρακάτω οθόνη; http://www.wegotserved.com/wp-content/uploads/2013/07/wp_ss_20120901_0001.png Αν δεν σου την εμφάνισε και μπήκε κατευθείαν στο start menu , το τηλέφωνο ήταν δουλεμένο (άσε που η μπαταρία θα έπρεπε να μην είναι άδεια!).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts