Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανεις αν τραβαει (αυτο που λενε) HDR φωτο το 925;

Ιδιοτητα της συσκευης ειναι ή εφαρμογης;

Ειναι αυτο που ονομαζει "bracketing" στo lumia camera app;

Γιατι δοκιμασα με αυτο και απλα τραβηξε 5 διαφορετικα shots, τα εσωσε σε 5 διαφορετικα αρχεια, που τουλαχιστον στην οθονη του κινητου μου φαινονται ιδια. :/

LG G8s Black

Νικόλας

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξερει κανεις αν τραβαει (αυτο που λενε) HDR φωτο το 925 ;

Ιδιοτητα της συσκευης ειναι ή εφαρμογης ;

Ειναι αυτο που ονομαζει " bracketing " στo lumia camera app;

Γιατι δοκιμασα με αυτο και απλα τραβηξε 5 διαφορετικα shots, τα εσωσε σε 5 διαφορετικα αρχεια, που τουλαχιστον στην οθονη του κινητου μου φαινονται ιδια. :/

Είτε μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή για να τραβάει αυτόματα HDR όπως για παράδειγμα την HDR Photo Camera , είτε να χρησιμοποιείς το bracketing και να τραβάς φωτογραφίες με διαφορετική έκθεση και να τις ενώνεις μετά με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου.

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

ρυθμίσεις - οικονομία μπαταρίας και εκεί βλέπεις πια εφαρμογή καταναλώνει περισσότερο.

πηγα εκει και ειχε 5,6 εφαρμογες απο 1%.τιποτα αλλο...περιεργο

Είτε μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή για να τραβάει αυτόματα HDR όπως για παράδειγμα την HDR Photo Camera , είτε να χρησιμοποιείς το bracketing και να τραβάς φωτογραφίες με διαφορετική έκθεση και να τις ενώνεις μετά με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου.

3 ευρω εφαρμογη ειναι η επιλογη ;

Αμαν ρε MS... κατι που σχεδον ολοι οι κατασκευαστες android εχουν ενσωματωμενο στο εκαστοτε καμερα app.

Το δευτερο για το pc το λες γενικα ή εχεις καποιο συγκεκριμενο προγραμμα στον νου;

Στο photoshop π.χ. δεν παει το μυαλο πως θα μπορουσε να γινει το παντρεμα...

LG G8s Black

Νικόλας

πηγα εκει και ειχε 5,6 εφαρμογες απο 1%.τιποτα αλλο...περιεργο

Μη σου είχε κολλήσει κάνας συγχρονισμός μέϊλ?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

3 ευρω εφαρμογη ειναι η επιλογη ;

Αμαν ρε MS... κατι που σχεδον ολοι οι κατασκευαστες android εχουν ενσωματωμενο στο εκαστοτε καμερα app.

Το δευτερο για το pc το λες γενικα ή εχεις καποιο συγκεκριμενο προγραμμα στον νου;

Στο photoshop π.χ. δεν παει το μυαλο πως θα μπορουσε να γινει το παντρεμα...

Είναι μια από τις επιλογές και κατά την άποψή μου η καλύτερη (από όσες έχω δοκιμάσει). Έχουν γίνει προτάσεις για HDR εφαρμογές στο θέμα Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8.

Για το PC πολύ καλό είναι το Photomatix.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μη σου είχε κολλήσει κάνας συγχρονισμός μέϊλ?

δεν ξερω ρε μανο.τωρα ολα καλα παντως....

δεν ξερω ρε μανο.τωρα ολα καλα παντως....

Στο λέω γιατί το παθαίνει καμια φορά και μένα αν και έχει ποοολυ καιρό να το πάθει,ειδικά με τη dp δε θυμάμαι να το έχω πάθει.

Αυτό που κάνω εγώ ειδικά τη νύχτα είναι να κλείνω τα data και να αφήνω μόνο το τηλέφωνο ανοικτό.

Βοηθάει πίστεψε με σε πολλά και κυρίως στη μπαταρία και στις τυχόν (αρνητικές) εκπλήξεις που μπορεί να έχεις το πρωί.

Παντα φιλικα Μανος

Στο λέω γιατί το παθαίνει καμια φορά και μένα αν και έχει ποοολυ καιρό να το πάθει,ειδικά με τη dp δε θυμάμαι να το έχω πάθει.

Αυτό που κάνω εγώ ειδικά τη νύχτα είναι να κλείνω τα data και να αφήνω μόνο το τηλέφωνο ανοικτό.

Βοηθάει πίστεψε με σε πολλά και κυρίως στη μπαταρία και στις τυχόν (αρνητικές) εκπλήξεις που μπορεί να έχεις το πρωί.

πρωτη φορα μου το εκανε!το περιεργο ειναι οτι το ειχα σε λειτουργια πτησης!εννοειται wi fi κλειστο και φυσικα τα data μονιμα κλειστα τα εχω

Παιδιά εδώ και δύο μέρες αντιμετωπίζω φοβερό battery drain μετά και το τελευταίο update.Έχω σβήσει όλες τις εφαρμογές που εγκατέστησα μετά το update μήπως έφταιγαν αυτές αλλά τίποτα.Μιλάμε για 25% σε 3 ώρες....Καμιά γνώμη;Στην οικονομία μπαταρίας μου λέει για Internet Explorer αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει από το πρωί πχ...

Παιδιά εδώ και δύο μέρες αντιμετωπίζω φοβερό battery drain μετά και το τελευταίο update.Έχω σβήσει όλες τις εφαρμογές που εγκατέστησα μετά το update μήπως έφταιγαν αυτές αλλά τίποτα.Μιλάμε για 25% σε 3 ώρες....Καμιά γνώμη;Στην οικονομία μπαταρίας μου λέει για Internet Explorer αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει από το πρωί πχ...

Δές αρχικά ποίες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο και όποιες θεωρείς ότι δεν χρειάζεται (να τρέχουν στο παρασκήνιο) απόκλεισέ τες. Έπειτα δες τους συγχρονισμούς των λογαριασμών email σου και τέλος κάνε και ένα soft reset για να είσαι σίγουρος ότι δεν κόλλησε κάποια διεργασία και σου τρώει την μπαταρία.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..Έχω αποκλείσει σχεδόν τα πάντα από το παρασκήνιο και η κατανάλωση δεν έχει αλλάξει...Θα κάνω και ένα soft reset και θα δούμε...

Τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα..προφανώς είχε κολλήσει κάποια από τις καινούργιες εφαρμογές.Ολα καλά λοιπόν.

Το δικό μου έχει αρχίσει να τα φτύνει.:( Μετά από τα κολλήματα που έχει στα παιχνίδια δηλαδή δεν τα ανοίγει και λέει όλη την ώρα φορτώνει που άμα καταφέρω και τα ανοίξω ξαφνικά σε κάποια στιγμή κολλάει,έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους και άλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα χάλασε η υποδοχή των ακουστικών και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και το ηχείο ορισμένες φορές δεν παίζει αλλα ευτυχώς στρώνει μετά από λίγο.

Nokia 7610 - Nokia N70 - Nokia N82 - Nokia Lumia 925

Κουρείο η σταθερότης-Δημήτρης Τρεμουλοχέρας

Καλησπέρα σας. Μου έχουν απομείνει 9,75 gb μνήμη. Πόσες φωτογραφίες θα μπορέσω να τραβήξω ακόμα?? Ετοιμάζομαι για ταξίδι, γι'αυτό.:)
Lumia 925

Καλησπέρα σας. Μου έχουν απομείνει 9,75 gb μνήμη. Πόσες φωτογραφίες θα μπορέσω να τραβήξω ακόμα?? Ετοιμάζομαι για ταξίδι, γι'αυτό.:)

Πάνω από 3000 φωτογραφίες (στα 8mp).

Πάνω από 3000 φωτογραφίες (στα 8mp).

Α, ωραία τότε! Όταν λες 8 mp, εννοείς και γι' αυτό το κινητό, έτσι?:)

Lumia 925

Α, ωραία τότε! Όταν λες 8 mp, εννοείς και γι' αυτό το κινητό, έτσι?:)

Ναι για αυτο.

Αλλα προσοχή αν τραβας βίντεο με υψηλη αναλυση ο διαθεσιμος χωρος σου θα εξανεμιστη γρηγορα.

Παντα φιλικα Μανος

Ναι για αυτο.

Αλλα προσοχή αν τραβας βίντεο με υψηλη αναλυση ο διαθεσιμος χωρος σου θα εξανεμιστη γρηγορα.

Το κατάλαβα στην γιορτή στο νηπιαγωγείο που τράβαγα 20 λεπτα

Το κατάλαβα στην γιορτή στο νηπιαγωγείο που τράβαγα 20 λεπτα

Εσύ όμως είχες δίπλα το pc με τα 2T και τα αδειάζεις χάχα,ο φίλος όμως στο ταξίδι θα ψάχνετε γιαυτό το είπα :D:cool:

Παντα φιλικα Μανος

Παιδια, γνωριζει καποιος αν το firmware 059T0B2 (RM-892 VAR EURO FR CV BLACK) ειναι unbranded?

Θελω να φλασαρω το lumia 925 μου γιατι ειναι cosmote branded.