Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κινητό πλέον έχει πέσει στα 210€ και μέχρι τα Χριστούγεννα θεωρώ ότι θα πέσει κάτω από τα 200€. Θεωρείτε ότι αξίζει από το να πάρει κάνεις καποιο καινούριο mid-end;

πριν κανα 2 μερες ειχε παει 195.αλλα και στα 210 ειναι τελεια αγορα!αλλα φυσικα το 830 απο οτι βλεπω ειναι ανωτερο και πιο νεο μοντελο

Είναι +50%. Όχι μικρό ποσό. Εγώ το λέω με την λογική ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβω πάνω από τα 200€, και αυτό διότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορώ να πάρω ούτε μεταχειρισμένο το 520. Ελπίζω δηλαδή στις γιορτές να έχω καβατζα ένα 200αρι στην καλύτερη.

Δεν έχει σημασία το ποσοστό αλλά τα €€€€. Κι εγώ πιστεύω πως αξίζει τα 100€ παραπάνω. Στο φινάλε, πες τα κάλαντα και συμπλήρωσε το ποσό......:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εμένα το 925 μου φαίνεται πιο ανώτερο από το 830, ο φίλος καλά θα κάνει να το πάρει, το μόνο αρνητικό που δε έχει κάρτα SD.

Εμένα το 925 μου φαίνεται πιο ανώτερο από το 830, ο φίλος καλά θα κάνει να το πάρει, το μόνο αρνητικό που δε έχει κάρτα SD.

Αν και δεν έχει σημασία τι σου φαίνεται αλλά τι είναι, τι ακριβώς σου φαίνεται ανώτερο στο 925? Κουβέντα να γίνεται...

:rtfm:

Αν και δεν έχει σημασία τι σου φαίνεται αλλά τι είναι, τι ακριβώς σου φαίνεται ανώτερο στο 925? Κουβέντα να γίνεται...

ισως το οτι ειναι απο αλουμινιο και πολυ ομορφο.δεν βρισκω κατι αλλο...αν και εγω αυτο εχω:lol:

Ενα περίεργο πράγμα: όταν ανοίγω το tile με τις επαφές μου τις εμφανίζει κανονικά. Οταν όμως ανοίγω το tile του παρόχου μου και από εκεί επιλέγω το τρίτο εικονίδιο με τον τηλ. κατάλογο εκτός από τις επαφές μου, μου εμφανίζει και ένα κάρο ΑΣΧΕΤΕΣ επαφές που ούτε καν γνωρίζω!!!:lost::lost::lost:

Eχω επιλέξει να εμφανίζονται μόνο οι επαφές μου απο το λογαριασμό μου στην google αλλά φαίνεται πως τα έχουν κάνει λίγο σαλάτα εκεί στη nokia...ή μάλλον καλύτερα στην microsoft!!!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

36 μήνες υποστήριξη είπαν και το εννοούν

Να σου πω πιο περιεργος ειμαι τι θα γινει με τα nokia care καταστηματα.

Θα συνεχισουν να υπαρχουν; Θα καλυπτουν την εγγυηση μας;

Θα καλυπτουν και την εγγυση των πλεον microsoft lumia συσκευων;

Θα γινουν MS/nokia care;

:worry:

LG G8s Black

Νικόλας

Να σου πω πιο περιεργος ειμαι τι θα γινει με τα nokia care καταστηματα.

Θα συνεχισουν να υπαρχουν; Θα καλυπτουν την εγγυηση μας;

Θα καλυπτουν και την εγγυση των πλεον microsoft lumia συσκευων;

Θα γινουν MS/nokia care;

:worry:

Την εγγύηση σίγουρα την καλύπτουν αλλά τώρα τι θα γίνουν δεν έχω ιδέα . Δεν ξέρω αν αγόρασε η Microsoft το δίκτυο καταστημάτων

παιδια καλησπερα.θελω τη βοηθεια σας, ειμαι μεταξυ του 925 και 735...τι μου προτεινεται ? η διαφορα το megapixels των καμερων τους δεν με απασχολει.

παιδια καλησπερα.θελω τη βοηθεια σας, ειμαι μεταξυ του 925 και 735...τι μου προτεινεται ? η διαφορα το megapixels των καμερων τους δεν με απασχολει.

Θεωρώ ότι το 925 είναι καλύτερη επιλογή κυρίως λόγω των υλικών κατασκευής. Έτσι κι αλλιώς πλέον το βρίσκεις αρκετά οικονομικά...

Μιας και τα επίσημα θέματα των συσκευών δεν προτείνονται για ανάλογες ερωτήσεις, υπάρχει η ενότητα Επιλογή συσκευής στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω το Lumia 925

κάποιες επαφές τις βγάζει σαν skype name. Ενω τις επαφες τις εχω καταχωρημενες κανονικα, μολις παιρνω τηλ ή στέλνω μήνυμα, δείχνει ότι έστειλε στο skype name.

Για να προλάβω απαντήσεις, στο Φιλτράρισμα Επαφών, το Skype το έχω απενεργοποιημένο

Any help please?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όταν πατάς μια επαφή απο τη λίστα σου εμφανίζει το προφίλ και κάτω έχει 3 εικονίδια:

Pin,link, change.

Με το δεύτερο συνδέεις 2 προφίλ για να φαίνονται σαν ένα.

Το κατάλαβα. Τώρα το προσεξα να πω την αλήθεια !! :p

Έχει Συνδεδεμένα Προφίλ και Προτεινόμενες Συνδέσεις

στα συνδεδεμένα προφίλ έχω Hotmail και Live και στις προτεινόμενες συνδέσεις είναι ο λογαριασμός Skype

όταν το skype profile δεν είναι συνδεδεμένο, γιατί όταν παίρνω τηλ ή στέλνω μήνυμα είναι default αυτό όμως;

Αυτό δεν το ξέρω.

Πάντως σήμερα κατάφερα με ένα χαζούλι workaround να "κόψω" τις φωτογραφίες που δε θέλω από Skype στο people tile :

Link κάτω από ένα hotmail λογαριασμό και επιλογή για φωτογραφία σε αυτόν ένα σκέτο χρώμα.

Εγώ έχω το εξής θέμα: Την προηγούμενη βδομάδα το κουμπί του volume up σταμάτησε να λειτουργεί. Παρήγγειλα καινούργιο flex cable, το άλλαξα, το πρόβλημα όμως παραμένει. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Για όσους έχουν το παρακάτω πρόβλημα:

http://www.windowscentral.com/struggling-lumia-925-lumia-1020-freezes-microsoft-will-soon-release-fix

Τι update & κουραφεξαλα "ετοιμαζεται να κυκλοφορησει" 24/11/14;

Εδω περιμενουμε υποτιθεται την denim που την εχουν ταξει μεχρι το τελος της χρονιας.

Φαντασου αυτη ποσο θα "ετοιμαζεται για να κυκλοφορησει", για να εχουμε φακελους στην αρχικη οθονη επιτελους.

LG G8s Black

Νικόλας

Καλησπέρα σας,

από τότε που έκανα αναβάθμιση σε windows phone 8.1 η συσκευή μου κάνει ορισμένα προβλήματα, όπως ορισμένα παιχνίδια όπως το hill climb racing και το bubble πολλές φορές δεν ανοίγουνε και όταν τύχει και ανοίγουνε ξαφνικά το παιχνίδι κολλάει και δεν μου αποθηκεύει καθόλου την πρόοδο. Αντιθέτως στο zombie tsunami δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα,όλα εκεί είναι καλά.:)

Επίσης υπάρχει πρόβλημα με τα τραγούδια που περνάω, δεν μου τα εμφανίζει αμέσως στην μουσική αλλά μετά από 1-2 μέρες.

Και κάτι τελευταίο, τις τελευταίες μέρες εκεί που ακούω μουσική από τα ακουστικά ξαφνικά σταματάει η μουσική, πατάω το πλήκτρο της φωνής και βλέπω ότι δεν αναγνωρίζει τα ακουστικά και λέει εφαρμογές και ειδοποιήσεις η μουσική. Εκεί βγάζω τα ακουστικά τα ξαναβάζω, λειτουργούνε πάλι και μετά από 1 λεπτό πάλι τα ίδια.:angry: Αυτό είναι διαίτερα κουραστικό ιδίως στο λεωφορείο.

Τι να κάνω για όλα αυτά τα θέματα?

Nokia 7610 - Nokia N70 - Nokia N82 - Nokia Lumia 925

Κουρείο η σταθερότης-Δημήτρης Τρεμουλοχέρας

Καλησπέρα σας,

από τότε που έκανα αναβάθμιση σε windows phone 8.1 η συσκευή μου κάνει ορισμένα προβλήματα, όπως ορισμένα παιχνίδια όπως το hill climb racing και το bubble πολλές φορές δεν ανοίγουνε και όταν τύχει και ανοίγουνε ξαφνικά το παιχνίδι κολλάει και δεν μου αποθηκεύει καθόλου την πρόοδο. Αντιθέτως στο zombie tsunami δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα,όλα εκεί είναι καλά.:)

Επίσης υπάρχει πρόβλημα με τα τραγούδια που περνάω, δεν μου τα εμφανίζει αμέσως στην μουσική αλλά μετά από 1-2 μέρες.

Και κάτι τελευταίο, τις τελευταίες μέρες εκεί που ακούω μουσική από τα ακουστικά ξαφνικά σταματάει η μουσική, πατάω το πλήκτρο της φωνής και βλέπω ότι δεν αναγνωρίζει τα ακουστικά και λέει εφαρμογές και ειδοποιήσεις η μουσική. Εκεί βγάζω τα ακουστικά τα ξαναβάζω, λειτουργούνε πάλι και μετά από 1 λεπτό πάλι τα ίδια.:angry: Αυτό είναι διαίτερα κουραστικό ιδίως στο λεωφορείο.

Τι να κάνω για όλα αυτά τα θέματα?

Δοκίμασες κάποιο soft reset αν διορθώσει τα προβλήματα ή με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν δεν βοήθησε το soft reset;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δοκίμασες κάποιο soft reset αν διορθώσει τα προβλήματα ή με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν δεν βοήθησε το soft reset;

Το soft reset είναι που το κάνουμε με το κουμπί κλειδώματος και το κουμπί που χαμηλώνει την φωνή, τα οποία τα πατάμε παρατατημένα? Είναι αυτό το κάνω κάθε μέρα και δεν γίνεται τίποτα.:mad:

Nokia 7610 - Nokia N70 - Nokia N82 - Nokia Lumia 925

Κουρείο η σταθερότης-Δημήτρης Τρεμουλοχέρας