Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παντως το περασα το update 2 στο δικο μου L925, μεσω windows insider.

http://www.thelab.gr/uploads/gallery/album_685/gallery_32650_685_57435.jpg

Edited by niotheros
αφαίρεση εικόνας μεγάλου μεγέθους

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βασικά σήμερα το πήρα από ένα μέλος εδώ και δεν ξέρω αν την είχε εγκαταστήσει. Αλλά του έκανα επαναφορά, επομένως και να την είχε δεν θα έχει διαγραφεί?

Εάν όχι, πού βλέπω που είναι για να την απεγκαταστήσω εγώ?

Η επαναφορά έγινε όπως αναφέρεται στον οδηγό "Διαδικασία Επαναφοράς Lumia από την Developer Preview", από τις ρυθμίσεις της συσκευής ή με hard reset με τον συνδυασμό των πλήκτρων; Μόνο με τον πρώτο τρόπο επανέρχεται πλήρως η συσκευή στην επίσημη έκδοση.

Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό για να περαστεί εξαρχής με καθαρή εγκατάσταση το λειτουργικό στην τελευταία του έκδοση. Τότε θα σου γράφει Denim χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι. Εναλλακτικά κατεβάζεις την εφαρμογή Preview for Developers και θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις αρχικά και μετά να απενεργοποιήσεις (μιας και αφού έχει γίνει επαναφορά θα φαίνεται ήδη απενεργοποιημένη) τη δυνατότητα να κατεβάζει τις ενημερώσεις της συγκεκριμένης έκδοσης του λειτουργικού. Τσεκάρεις τα πρόσθετα+πληροφορίες και θα πρέπει να σου λέει Lumia Denim.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Η επαναφορά έγινε όπως αναφέρεται στον οδηγό "Διαδικασία Επαναφοράς Lumia από την Developer Preview", από τις ρυθμίσεις της συσκευής ή με hard reset με τον συνδυασμό των πλήκτρων; Μόνο με τον πρώτο τρόπο επανέρχεται πλήρως η συσκευή στην επίσημη έκδοση.

Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό για να περαστεί εξαρχής με καθαρή εγκατάσταση το λειτουργικό στην τελευταία του έκδοση. Τότε θα σου γράφει Denim χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι. Εναλλακτικά κατεβάζεις την εφαρμογή Preview for Developers και θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις αρχικά και μετά να απενεργοποιήσεις (μιας και αφού έχει γίνει επαναφορά θα φαίνεται ήδη απενεργοποιημένη) τη δυνατότητα να κατεβάζει τις ενημερώσεις της συγκεκριμένης έκδοσης του λειτουργικού. Τσεκάρεις τα πρόσθετα+πληροφορίες και θα πρέπει να σου λέει Lumia Denim.

Ευχαριστώ πολύ, έκανα επαναφορά ακολουθώντας τον πρώτο τρόπο που αναφέρεις και εδώ και 3 ώρες κατεβάζω όλα τα update. Πραγματικά έχει περάσει μπροστά από τα μάτια μου όλη η ιστορία της nokia!!! Από την black μέχρι σήμερα. Το θέμα είναι ότι βλέπω ότι τελικά έχει περαστεί το τελευταίο update (8.10.14226.359 3051.50009.1451.1009) αλλά εξακολουθεί να μου γράφει cyan αντί για denim...

Τι να πώ? Θα το αφήσω λιγάκι να πάρει καμιά ανάσα και ίσως διορθώθεί με τον χρόνο!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Ευχαριστώ πολύ, έκανα επαναφορά ακολουθώντας τον πρώτο τρόπο που αναφέρεις και εδώ και 3 ώρες κατεβάζω όλα τα update. Πραγματικά έχει περάσει μπροστά από τα μάτια μου όλη η ιστορία της nokia!!! Από την black μέχρι σήμερα. Το θέμα είναι ότι βλέπω ότι τελικά έχει περαστεί το τελευταίο update (8.10.14226.359 3051.50009.1451.1009) αλλά εξακολουθεί να μου γράφει cyan αντί για denim...

Τι να πώ? Θα το αφήσω λιγάκι να πάρει καμιά ανάσα και ίσως διορθώθεί με τον χρόνο!

Αφού τελειώσεις με τα updates του λειτουργικού κάνε έλεγχο για ενημερώσεις των εφαρμογών. Ίσως να χρειάζεται ενημέρωση το πρόσθετα+πληροφορίες.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Αφού τελειώσεις με τα updates του λειτουργικού κάνε έλεγχο για ενημερώσεις των εφαρμογών. Ίσως να χρειάζεται ενημέρωση το πρόσθετα+πληροφορίες.

Λοιπόν όλα καλά! Μου έβγαλε την ονομασία Denim!!! Απλά ήθελε τον χρόνο του...

Και μια άλλη ερωτησούλα: στο 930 εχω επιλέξει κάτι στις ρυθμίσεις και μου έχει μεγαλώσει την οθόνη, δηλ. χωράει περισσότερα εικονίδια στην αρχική οθόνη. Ισχύει αυτό στο 925? Προφανώς, ναί. Θυμάστε πού το βρίσκω?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

Λοιπόν όλα καλά! Μου έβγαλε την ονομασία Denim!!! Απλά ήθελε τον χρόνο του...

Και μια άλλη ερωτησούλα: στο 930 εχω επιλέξει κάτι στις ρυθμίσεις και μου έχει μεγαλώσει την οθόνη, δηλ. χωράει περισσότερα εικονίδια στην αρχική οθόνη. Ισχύει αυτό στο 925? Προφανώς, ναί. Θυμάστε πού το βρίσκω?

Ρυθμίσεις>Έναρξη+θέμα και τέρμα κάτω εκεί που λέει "Εμφάνιση περισσότερων πλακιδίων".

Thanxxxxxx!

Αξίζει να περάσω το update 2 στο 925 μεσω windows insider ή δεν θα δω καμιά διαφορά?

Thanxxxxxx!

Αξίζει να περάσω το update 2 στο 925 μεσω windows insider ή δεν θα δω καμιά διαφορά?

Με το νέο update μπαίνει σε μια τάξη επιτέλους το μενού των ρυθμίσεων.

Thanxxxxxx!

Σημαντικές αλλαγές πέρα από την ταξινόμηση του μενού των ρυθμίσεων δεν θα δεις. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά από αυτό το ποστ και κάτω στο θέμα [Επίσημο] Windows Phone 8 Series για να μην βγαίνουμε off topic με συζητήσεις που αφορούν το λειτουργικό στα θέματα των συσκευών. :)

Σήμερα παρατήρησα στην κάμερα μια γκρι κηλίδα και δυστυχώς δεν φαίνεται να είναι κάποια σκονίτσα εξωτερικά. Μάλλον πάω για service και έκλεισε και το Nokia care της περιοχής μου.

Η συσκευή μου είναι ενά μιση έτους εδώ και λίγο καιρό η μπαταρία κρατάει ελάχιστα, με μέτρια χρήση στις 8 ώρες είναι στο 20%. Στο οικονομία μπαταρίας δεν βλέπω κάτι παράξενο, το τηλέφωνο τρώει το 90% και οι υπόλοιπες εφαρμογές 1% και λιγότερο. Τι μπορεί να φταίει; Να την εξάντλησα;
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

• 2 weeks later...

Καλημερα

Προβλημα!

Η συσκευη ειναι κλειστη και δεν ανοιγει με τίποτα. Δε φορτιζει καν! Ουτε και με το reset (συνδυασμος 3 κουμπιων) ανταποκρινεται

Τελευταια, κολλουσε και εκανα επανεκκινηση. Μετα την επανεκκινηση, για να ανοιξει εκανε κανα 4λεπτο..Το ιδιο εκανε χθες βραδυ, οποτε το αφησα.

Σημερα, οπως εγραψα, δεν ανοιγει καν

Κάποια πρόταση εκτός Nokia Care?

Ευχαριστώ :)

Edited by niotheros
Απαγορεύεται η γραφή τύπου SMS

Καλημερα

Προβλημα!

Η συσκευη ειναι κλειστη και δεν ανοιγει με τίποτα. Δε φορτιζει καν! Ουτε και με το reset (συνδυασμος 3 κουμπιων) ανταποκρινεται

Τελευταια, κολλουσε και εκανα επανεκκινηση. Μετα την επανεκκινηση, για να ανοιξει εκανε κανα 4λεπτο..Το ιδιο εκανε χθες βραδυ, οποτε το αφησα.

Σημερα, οπως εγραψα, δεν ανοιγει καν

Κάποια πρόταση εκτός Nokia Care?

Ευχαριστώ :)

Άφησε το στον φορτιστή για τουλάχιστον 20 λεπτά. Αν δεν ανάψει από μόνο του, έφυγες για Nokia Care.

Edited by niotheros
Διόρθωση κειμένου παράθεσης

Και δοκίμασε soft reset με μεγαλύτερη από το συνηθισμένο διάρκεια στο πάτημα κουμπιών (πριν το N.C.)

Να ρωτήσω: σας βγάζει όταν ανοιγετε εφαρμογές την ένδειξη "loading" (ή φορτώνει)? Εμενα το κάνει σχετικά συχνά και δεν θυμάμαι αν το έκανε από την αρχή. Η αλήθεια είναι πως έχει φάει πολλές τούμπες το κινητό και το έχω κακομεταχειριστεί, οπότε δεν ξέρω αν έχει να κάνει.

Το συνειδητοποίησα ότι με ενοχλεί όταν πέτυχα το iphone ενός φίλου και είδα ότι σε εκείνον οι εφαρμογές άνοιγαν ακαριαία, οπότε ένιωσα λίγο ηλίθιος. Σε εσάς πώς γίνεται;

Να ρωτήσω: σας βγάζει όταν ανοιγετε εφαρμογές την ένδειξη "loading" (ή φορτώνει)? Εμενα το κάνει σχετικά συχνά και δεν θυμάμαι αν το έκανε από την αρχή. Η αλήθεια είναι πως έχει φάει πολλές τούμπες το κινητό και το έχω κακομεταχειριστεί, οπότε δεν ξέρω αν έχει να κάνει.

Το συνειδητοποίησα ότι με ενοχλεί όταν πέτυχα το iphone ενός φίλου και είδα ότι σε εκείνον οι εφαρμογές άνοιγαν ακαριαία, οπότε ένιωσα λίγο ηλίθιος. Σε εσάς πώς γίνεται;

Στο 920 που έχω εγώ (ίδιο hardware με το 925) θα τύχει να το δείξει αυτό αλλά συνήθως σε κάποια απαιτητική εφαρμογή. Ειδικά τώρα μετά την επαναφορά από την δοκιμή της technical preview των Window 10 Mobile δεν το ξαναείδα. Αν είναι πολύ ενοχλητικό θα σου πρότεινα να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να το στησεις από την αρχή (να επιλέξεις εσύ δηλαδή ποιές εφαρμογές θα εγκατασταθούν) και να μην κάνεις επαναφορά του back up των εφαρμογών.

Στο 920 που έχω εγώ (ίδιο hardware με το 925) θα τύχει να το δείξει αυτό αλλά συνήθως σε κάποια απαιτητική εφαρμογή. Ειδικά τώρα μετά την επαναφορά από την δοκιμή της technical preview των Window 10 Mobile δεν το ξαναείδα. Αν είναι πολύ ενοχλητικό θα σου πρότεινα να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να το στησεις από την αρχή (να επιλέξεις εσύ δηλαδή ποιές εφαρμογές θα εγκατασταθούν) και να μην κάνεις επαναφορά του back up των εφαρμογών.

Είναι αρκετά έντονο σε μένα.. Απλώς θέλω να ξέρω ότι δεν γίνεται έτσι σε ολα τα Windows Phone. Θα πάρω καινουργιο τώρα λογικά, οπότε ελπίζω να μην το κάνει αυτό.

Είναι αρκετά έντονο σε μένα.. Απλώς θέλω να ξέρω ότι δεν γίνεται έτσι σε ολα τα Windows Phone. Θα πάρω καινουργιο τώρα λογικά, οπότε ελπίζω να μην το κάνει αυτό.

Νομιζω οτι το προβλημα ειναι ενα bug απο την εφαρμογη παιδικη γωνια απενεργοποιησε την και θα λυθει

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΠαντωςκΙ εμενα μετα απο 1,5 χρονο αρχισε ξαφνικα να εχει θεμα με την μπαταρια....με τοζορι βγαζει μερα!

Κι εμένα με τη live lock screen σε συνδυασμό με τη γωνιά το έκανε αυτό.

Πλέον όχι (πέταξα τη live και απενεργοποίησα τη γωνιά).

Φαίνεται ότι η μπαταρία μετά τον ενάμιση χρόνο παίρνει τη κατιούσα σιγά σιγά.

Επειδή είμαι πλήρως,ικανοποιημένος και δε με βλέπω ν αλλάζω κινητό ...ε 25 ευρώ "σέρβις" τα αξίζει.

Θα είχε,ενδιαφέρον ένα γκάλοπ...

Μετά από ένα χρόνο πόσο ικανοποιημένοι είστε από το κινητό σας,αν συμφωνούν οι μοντς ας το κάνουν.

Νομιζω οτι το προβλημα ειναι ενα bug απο την εφαρμογη παιδικη γωνια απενεργοποιησε την και θα λυθει

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΠαντωςκΙ εμενα μετα απο 1,5 χρονο αρχισε ξαφνικα να εχει θεμα με την μπαταρια....με τοζορι βγαζει μερα!

Το δοκίμασα και δεν έφτιαξε, ψάχνω κι άλλους τρόπους στο ίντερνετ να βγάλω άκρη. Διάβασα κάπου ότι φταίνε και οι κακογραμμένες third parties εφαρμογές, δεν το αποκλείω γιατί οι native νομίζω ανοίγουν καλά. Μου φαίνεται πάντως τραγικό να παίρνεις ακριβό κινητό και να έχεις τέτοια θέματα (τη στιγμή μάλιστα που οι wp users καμαρώνουμε υποτίθεται για απροβλημάτιστη και αλαγκάριστη εμπειρία σε μικρά σπεκς), άμα είναι έτσι να πάρω κανένα Galaxy ρε παιδιά το επόμενο. Θέλω το κινητό που έχω να πατάω την εφαρμογή και να ανοίγει αμέσως, απλό. Ελπίζω όντως να είναι bug αυτό για το οποίο συζητάμε και να μην είναι ο κανόνας.

ΥΓ: Και η δική μου μπαταρία κάπως έτσι είναι, έχει πεθάνει για τα καλά. Αλλά υποθέτω μπορεί να είναι κι επειδή έχει κάνει τον κύκλο της.

Edited by sbergman

Το δοκίμασα και δεν έφτιαξε, ψάχνω κι άλλους τρόπους στο ίντερνετ να βγάλω άκρη. Διάβασα κάπου ότι φταίνε και οι κακογραμμένες third parties εφαρμογές, δεν το αποκλείω γιατί οι native νομίζω ανοίγουν καλά. Μου φαίνεται πάντως τραγικό να παίρνεις ακριβό κινητό και να έχεις τέτοια θέματα (τη στιγμή μάλιστα που οι wp users καμαρώνουμε υποτίθεται για απροβλημάτιστη και αλαγκάριστη εμπειρία σε μικρά σπεκς), άμα είναι έτσι να πάρω κανένα Galaxy ρε παιδιά το επόμενο. Θέλω το κινητό που έχω να πατάω την εφαρμογή και να ανοίγει αμέσως, απλό. Ελπίζω όντως να είναι bug αυτό για το οποίο συζητάμε και να μην είναι ο κανόνας.

ΥΓ: Και η δική μου μπαταρία κάπως έτσι είναι, έχει πεθάνει για τα καλά. Αλλά υποθέτω μπορεί να είναι κι επειδή έχει κάνει τον κύκλο της.

Κάποιες εφαρμογές δεν έχουν κάνει update στα τελευταία sdk των 8.1 και είναι γραμμένες σε silverlight. Αυτές οι εφαρμογές αργούν να κάνουν rehydrate σε multitasking. Δεν φταίει το OS, αλλά οι devs που δεν ασχολούνται να γράψουν τις εφαρμογές με τα τελευταία εργαλεία.

Αν η μπαταρία τα έχει φτυσει, είναι μεγαλος λόγος να δημιουργεί προβλήματα και στην χρηση. Τι δικο μου άρχισε να κανει χαζα ειδη και απο οτι βλέπω μου τελειώνει η μπαταρία πολύ γρήγορα. Σκοπεύω να την αντικατάστησε μιας και το κινητό είναι φοβερό και αξίζει να το έχει κανεις

Το έχω ακριβώς ενάμισυ χρόνο και εγώ, αλλά η μπαταρία του είναι ακόμη κραταιά. Με χαλαρή χρήση δηλαδή, λίγο wifi, λίγο τηλέφωνο, λίγο δεδομένα και λίγο intenet browsing κρατά άνετα 36 με 48 ώρες. Το πρόβλημα που εμφανίζεται στις μπαταρίες με την γρήγορη εξάντλησή τους μπορεί να έχει να κάνει με το software, πράγμα πολύ εύκολο να λυθεί με ένα reset, ή με την υπέρβαση των κύκλων (αποδοτικής) φόρτισής της από την πολύ χρήση.

Για παράδειγμα φέρνω εμένα που το χρησιμοποιώ αυτό τον 1,5 χρόνο με σχεδόν τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μέτρια χρήση με κύκλους φόρτισης ανά 1,5 με 2 ημέρες. Αν θεωρητικά η μπαταρία ξεπερνά τον κύκλο (αποδοτικής) φόρτισής σε 2,5 χρόνια με αυτόν τον ρυθμό που το φορτίζω και την ένταση της χρήσης που κάνω, τότε (θεωρητικά πάντα) έχω ακόμη 1 χρόνο αποδοτικής φόρτισης μπροστά μου. Αν από την αρχή το φόρτιζα κάθε μέρα λόγω εντατικής χρήσης, τότε σίγουρα μέσα σε 1,5 χρόνο θα έχω ήδη ξεπεράσει τη διάρκεια (αποδοτικής) ζωής της μπαταρίας.